Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Δυνάμεις του Φωτός Στριμώχνουν τους Rothschild…

φανταστικός δορυφόρος

Για πρώτη φορά στην ιστορία, οι διαπραγματεύσεις αυτές έχουν φτάσει σε σημείο όπου μπορούν να επιτευχθούν ορισμένες συμφωνίες.

ΟΙ ROTHSCHILD ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥΣ


Ακολουθούν τα κύρια σημεία της τελευταίας συνέντευξης του Cobra που δόθηκε μετά το «σεμινάριο» που πραγματοποίησε στα Χανιά..
Η απομάκρυνση των τελευταίων βομβών πλάσματος toplet αποδείχτηκε πολύ πιο δύσκολη απ’ ότι αναμενόταν, καθώς προστατεύονται με κβαντικούς θαλάμους βαθμωτών πεδίων στρέψης σε όλη την περιοχή του ηλιακού συστήματος. Οι κβαντικοί αυτοί θάλαμοι δημιουργούν μια δίνη προσαύξησης της πρωτογενούς ανωμαλίας πλάσματος γύρω από αυτές τις βόμβες. Οι θάλαμοι αυτοί αποτελούν μια πιο προηγμένη έκδοση κβαντικής τεχνολογίας, ένα πιθανό όπλο που είναι ήδη γνωστό εδώ και δεκαετίες:
Η πρωτογενής ανωμαλία πλάσματος περιλαμβάνει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς της αρνητικότητας ως λογική απέναντι στο Απόλυτο, αλλά μόνο ένα μικρό ποσοστό από αυτούς τους συνδυασμούς εκδηλώνονται στο φυσικό επίπεδο. Οι Δυνάμεις του Φωτός χρησιμοποιούν την προηγμένη τεχνολογία των φωτεινών πυλώνων (ATVOR) για την διάλυση αυτής της ανωμαλίας, έχοντας για βάση τις μαθηματικές αρχές της επανάληψης:
Η τεχνολογία ATVOR βασίζεται σε αυτή την μετατροπή:
Ακόμη και με τη χρήση των εν λόγω προηγμένων μεθόδων, μια μικρή unresolvable ποσότητα της πρωτογενούς ανωμαλίας παραμένει και στη συνέχεια καταρρέει σε προσαύξηση της δίνης γύρω από τις βόμβες toplet. Οι Δυνάμεις του Φωτός στη συνέχεια επαναλαμβάνουν την εφαρμογή της τεχνολογίας ATVOR μέχρι η κρίσιμη μάζα της πρωτογενούς ανωμαλίας εξουδετερωθεί, και στη συνέχεια θα αχρηστέψουν τις υπόλοιπες βόμβες toplet άπαξ και δια παντός.
Τότε θα είναι και η στιγμή της Εκδήλωσης του Event. Αν μπορούσατε να δείτε το αιθερικό πλάσμα γύρω από το σώμα του πλανήτη Γη κατά τη στιγμή του συμβάντος, θα δείτε κάτι σαν αυτό:
Αν και η παραπάνω προσομοίωση απεικονίζει πραγματικά μια έκρηξη Σουπερνόβα, η ενεργειακή δυναμική του πλανήτη κατά την στιγμή του Συμβάντος θα είναι πολύ παρόμοια.
Καθώς πλησιάζουμε προς την Επανάσταση, τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πιο ενδιαφέροντα στο φυσικό επίπεδο.
Οι Ρότσιλντ έχουν επαφή με μια συγκεκριμένη ομάδα Δράκων και άρχισαν να διαπραγματεύονται:
Οι διαπραγματεύσεις προχωρούν και σε άλλες ομάδες που άρχισαν να εμπλέκονται στη διαδικασία. Για πρώτη φορά στην ιστορία, οι διαπραγματεύσεις αυτές έχουν φτάσει σε σημείο όπου μπορούν να επιτευχθούν ορισμένες συμφωνίες.
Το βασικό πρόσωπο σε αυτές τις διαπραγματεύσεις είναι ο Nathaniel Rothschild
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ο αποκρυφισμός βρίσκεται στο κέντρο της διαδικασίας διαπραγμάτευσης, επιτρέψτε μου να υπαινίσσομαι το γεγονός ότι η μητέρα του, ηSerena Dunn Rothschild, ανήκει στην γραμμή αίματος του Δισκοπότηρου του St. Clair από το Rosslyn
Οι Rothschilds έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν ότι η ασφάλεια τους δεν είναι και τόσο σίγουρη και ότι ενδεχόμενα μπορεί να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Αυτό φάνηκε από το 2003, όταν ένας τύπος «Ρομπέν των Δασών» που ανήκε στην συμμορία, εισήλθε στο καταφύγιο των Ρότσιλντ στο Waddesdon Manor για δύο λεπτά και έκλεψε κουτιά με χρυσό αξίας εκατομμυρίων, που δεν θα ξαναδούν ποτέ:
Αυτό έχει συγκλονίσει τους Rothschilds σε τέτοιο βαθμό, που τους ανάγκασε να ανασταλουν τις συναλλαγές χρυσού στις αρχές του επόμενου έτους:
http://www.telegraph.co.uk/…/Rothschild-to-pull-out-of-gold…
Στη συνέχεια και κατά το 2012, η Αντίσταση έχει αφαιρέσει όλα τα αποθέματα χρυσού των Rothschild τα οποία έκρυβαν σε υπόγειες κρύπτες, μακριά από τον πληθυσμό της επιφάνειας.
Από τότε οι Ρότσιλντ εστιάζουν τις ελπίδες τους στην ασαφή λογική του προγράμματος του υπολογιστή AI, για τον έλεγχο του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος. Τώρα, το 2016, οι ελπίδες τους συντρίβονται, καθώς το σύστημα τους είναι ευάλωτο:
Οι Rothschilds ελπίζουν να επιβιώσουν κατά την πλανητική διαδικασία απελευθέρωσης, πιέζοντας για μερική Αποκάλυψη και κατηγορώντας τους Ροκφέλερ και άλλα μέλη της Cabal για όλα όσα συνέβησαν:
Η Cabal αισθάνεται σαφή απειλή από το διάστημα για το καθεστώς της:
https://www.whitehouse.gov/…/…/letter-president-space-report
Η μερική Αποκάλυψη δεν είναι επιλογή, και μπορείτε να δείτε ότι η διαδικασία αυτή επιταχύνεται στα mainstream Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τα οποία αναφέρονται συνεχώς στα Μυστικά Διαστημικά Προγράμματα:
http://www.msn.com/…/barack-obama-will-reveal-a…/ar-BBtsQhf…
https://www.washingtonian.com/…/nasas-newest-space-tourism…/
Τα δημόσια και ιδιωτικά προγράμματα προωθούνται γρήγορα:
http://www.dailymail.co.uk/…/Feds-approve-private-moon-miss…
http://mysteriousuniverse.org/…/company-working-with-nasa-…/
Αναφέρουμε εδώ την σιωπηλή, αλλά εξαιρετικά γρήγορη πρόοδο των Διαστημικών Προγραμμάτων στην Ασία:
http://www.lowyinterpreter.org/…/Human-spaceflight-in-Asia-…
Η Ανατολική Συμμαχία (BRICS) θα πρέπει να χρησιμοποιεί αυτά τα διαστημικά προγράμματα προς όφελός της:
https://www.rt.com/…/347744-russia-satellites-database-nor…/
Η κρατούσα επιστήμη έχει αρχίσει να αποδέχεται την πραγματικότητα των hyperdimensional σκουληκότρυπων και την τηλεμεταφορά:
https://www.rt.com/…/346164-wormhole-spacecraft-blackhole-…/
Είμαστε στα πρόθυρα μεγάλης προόδου της τεχνολογίας που θα αλλάξει τον κόσμο μας για πάντα:
http://www.space.com/33130-3d-printing-rock-world-author-in…
http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=49262
Οι αλλαγές που αναφέρονται παραπάνω είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου και που είναι ορατές μέσα από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, όμως πολύ περισσότερα μας έρχονται.
Μέχρι τότε, μπορείτε να συνδεθείτε με άλλους Εργάτες και Μαχητές του Φωτός στο τεράστιο πλανητικό δίκτυο του Φωτός:
http://the8source.blogspot.com/20…/…/directory-of-light.html
Η Νίκη του Φωτόςείναι κοντα.

1 σχόλιο: