Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ομπάμα :Να είσαστε έτοιμοι για ηλεκτρομαγνητική επίθεση(EMP)για κατασκευασμένες πανδημίες,μαζικούς σεισμούς και στρατιωτικό νόμο!!!ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!!!

Στις 31 Μαΐου, ο Αμερικανός Πρόεδρος Ομπάμα ,πήρε χρόνο από πολύ πολυάσχολο πρόγραμμά του,για να παραδώσει σε μια διεύθυνση του εθνικού κέντρου συντονισμού της FEMA,την απάντηση της
Ουάσιγκτον για να τονίσει στους Αμερικανούς πολίτες να πρετοιμάζονται για επικείμενη καταστροφή και σχέδιο έκτακτης ανάγκης για οποιοδήποτε δεδομένο σενάριο, που θα μπορούσε να φέρει μεγάλο πρόβλημα στο εγγύς μέλλον.
Τι μπορεί να γνωρίζει ο Πρόεδρος που δεν ξέρουμε και μας προετοιμάζει;Υπάρχει προειδοποίηση από τους σεισμολόγους για μεγάλο σεισμό στη Δυτική ακτή,που μπορεί να φέρει τσουνάμι,στα Δυτικά ή ακόμα και στις ανατολικές ακτές.
Υπάρχει το σενάριο με την πτώση μετεωρίτη,η Ισλαμική τρομοκρατία,μια ηλεκτρομαγνητική επίθεση, που μπορεί να «ρίξει» το ηλεκτρικό δίκτυο,ο κυβερνοπόλεμος,η οικονομική κατάρρευση και οι κοινωνικές ταραχές που θα επιφέρει,και η επιβολή του στρατιωτικού νόμου.
Μακάρι να ήταν μόνο αυτά. Είμαστε επίσης σε επιφυλακή για το ενδεχόμενο σημαντικής
ηφαιστειακής έκρηξης, ή τη δυνατότητα μιας κατασκευασμένης πανδημίας.ΟΜΠΦΕ444

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Ομπάμα δεν δίστασε να αναφερθεί σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και ότι τα καταφύγια της FEMA πρέπει να είναι έτοιμα για να καταφύγουν εκεί οι Αμερικανοί πολίτες.Βέβαια αυτά τα καταφύγια είναι στρατόπεδα εγκλεισμού αφού κλειδώνονται απέξω.

beforeitsnews ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ BEFORE IT’S NEWS : corfiatiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου