Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Δημιούργησαν υβρίδιο ανθρώπου με γορίλα στην Ινδία.Αυτό δεν είναι από κάποιο είδος από ταινία τρόμου, αλλά το υβριδικό βρέφος ανθρώπου γορίλα που γεννήθηκε στην Ινδία.
Μια συγκλονιστική έκθεση που προέρχεται από το Ινδικό Πανεπιστήμιο του Μπανγκαλόρ στη Καρνατάκα ανακοίνωσε ότι έχει κλωνοποιήσει με επιτυχία ένα υβρίδιο μισού ανθρώπου, μισού γορίλα.

Ο ανθρώπινος γενετικός πειραματισμός με γορίλες έχει αρχίσει κρυφά από το 1980, σε πολλές χώρες και ήταν αναπόφευκτο ότι η επιτυχία αυτών των πειραμάτων θα λάβει τελικά χώρα.
Τον αποκαλούν «Hurilla.» και σε μόλις επτά εβδομάδες ηλικίας, ο «Hurilla» ζυγίζει περίπου 18,2 κιλά, είναι 24 ίντσες ενώ περιμένουν από αυτόν να φτάσει περίπου 250 με 300 κιλά με ύψος να μην υπερβαίνει τα 6 πόδια.
Στη δεκαετία του 1990 είχε αποκαλυφθεί ότι ένα πείραμα σε ένα πρωτεύον που περιλαμβάνει το ανθρώπινο σπέρμα και γορίλα οδήγησε σε μια ζωντανή γέννηση. Ωστόσο, το νεογέννητο θανατώθηκε εντός μερικών ημερών. Οι πίθηκοι και οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί αλλά μοιράζονται το 99% της ίδιας γενετικής δομής. Θεωρήθηκε ότι η διαφορά μεταξύ ζώων και ανθρώπων ήταν η δυνατότητα να χρησιμοποιούν εργαλεία, αλλά τώρα και οι γορίλες έχουν εκπαιδευτή να χρησιμοποιούν εργαλεία και έχουν επίσης μια κουλτούρα, που έχει περάσει από γενιά σε γενιά.


Η γενετική ανάλυση του αίματος «Hurilla» αποκάλυψε ότι ο αριθμός των χρωμοσωμάτων ήταν μεταξύ των ανθρώπων και γορίλων. Οι άνθρωποι έχουν 46 χρωμοσώματα και γορίλες έχουν 48 χρωμοσώματα, ενώ ο «Hurilla» έχει 47 χρωμοσώματα, αλλά μόνο λίγα ήταν ανθρώπινα.
Ακριβώς όπως τα άλογα και τα μουλάρια μπορούν να διασταυρωθούν, και τίγρεις με λιοντάρια μπορούν να διασταυρωθούν, έτσι και οι γορίλες με τους  ανθρώπους μπορούν να δημιουργήσουν ένα γενετικό υβρίδιο. Περαιτέρω δοκιμές έδειξαν ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι ο «Hurilla» θα παραμείνει αποστειρωμένος και αδυνατεί να παράγει απογόνους.Υπάρχουν πολλοί «τρελοί επιστήμονες» που δημιουργούν υβρίδια όλων των ειδών σε εργαστήρια σε ολόκληρο τον κόσμο.
Ευτυχώς γι ‘αυτό το πανεπιστήμιο, δεν υπάρχει κανένας νόμος στην Ινδία για την απαγόρευση αυτού του τύπου πειραμάτων.Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι αν «Hurilla» επιβιώσει, δεν θα βγει εκτός ελέγχου. Θα είναι άραγε πιο έξυπνος από τον μέσο άνθρωπο; ή ένα «σούπερ έξυπνο» είδος.

1 σχόλιο:

 1. Εεε λοιπόν εκεί στο pronews είσαστε οι μεγαλύτεροι αλήτες-ΨΕΎΤΕΣ που υπάρχετε ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΔΑΡΒΙΝΙΣΜΟΥ !!!
  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ELLINIKA HOAXES ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ !!! ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ELLINIKA HOAXES ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ PRONEWS ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!!!!
  http://ellinikahoaxes.gr/2017/02/18/humanzee/

  Τι ισχύει. Συνήθως τα hoaxes του εξωτερικού φτάνουν μετά από λίγο καιρό και στην Ελλάδα. Ξεκίνησε από ισχυρισμό πως το υβρίδιο δημιουργήθηκε στην Αίγυπτο, αλλά επειδή σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχει (Egyptian) University of Science, ολόκληρη η ιστορία «μεταφέρθηκε» στην Ινδία. Κατόπιν, στην ιστοσελίδα now8news.com, που «ειδικεύεται» στις ψευδείς ειδήσεις, διαβάσαμε:

  Η φωτογραφία του υποτιθέμενου υβριδίου προέρχεται από το καταφύγιο άγριας ζωής Busch Gardens στην Τάμπα της Φλόριντα. Τραβήχτηκε τον Νοέμβριο του 2005 και απεικονίζει ένα νεογέννητο γοριλάκι!

  Ελέγξαμε τις ανακοινώσεις του Πανεπιστημίου της Μπανγκαλόρ, μιας και μια τέτοια είδηση, θα έπρεπε να είναι πρώτο θέμα. Τι βρήκαμε; Απολύτως τίποτα. Ομοίως, στο πόρταλ τους δεν υπάρχει οποιαδήποτε σχετική ανακοίνωση, πάρα τις περί του αντιθέτου ισχυρισμούς του δημοσιεύματος.

  Με βάση τα ανωτέρω, ο ισχυρισμός για τη δημιουργία υβριδίου ανθρώπου-γορίλα, καταρρίπτεται.

  Επίσης να προσθέσω και κάτι ακόμα που επιβεβαιώνει πόσο απατεώνες
  ήταν αυτοί που έφτιαξαν αυτές τις διεστραμμένες ψευτιές και απάτες και
  από ένα άρθρο που επιβεβαιώνει επιπλέον το άρθρο σας και από που
  προέρχεται αυτή η ψεύτικη φωτογραφία καθώς και το όλο ψεύτικο άρθρο όλων
  αυτών των απατεώνων!

  http://www.snopes.com/human-gorilla-hybrid/

  The image displayed above has been the central focus of several fake news
  stories about hybrids of human beings and other species, although these
  stories frequently feature conflicting reports. For instance, the
  entertainment web site Stuppid used the image in an article claiming
  that the picture showed a “humanzee,” a cross between a human
  and a chimpanzee, and that the creature began life in Nigeria, not India.

  This photograph, however, shows neither a “humanzee” nor a “hurrilla,” nor
  any other form of hybrid animal. The original was taken in 2005 and
  captured a glimpse of a baby gorilla that had just been born at Busch
  Gardens in Tampa Bay, Florida:

  ""A baby gorilla has been born at a wildlife park in Florida.
  The primate’s arrival caused a lot of drama at Busch Gardens zoological hospital.
  After an examination of his mum Kishina, 33, vets were worried about the
  baby’s welfare and was delivered by “a very rare” emergency caesarean.""

  As many readers are unfamiliar with what a newborn gorilla looks like, the
  image of this one was lightened and shared as a supposed photograph of a
  human-ape hybrid.

  ΑπάντησηΔιαγραφή