Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Η ΛΑΤΡΕΙΑ του ΕΛ – Μία ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ αιώνων.(Βιντεο).

Κρόνος

Η λατρεία του Κρόνου είναι συνυφασμένη σχεδόν με κάθε πτυχή της ζωής μας. Ακόμα και η πραγματική σημασία του Κρόνου μπορεί να βρεθεί μέσα σε μυστικές κοινωνίες αλλά και στα πιο βαθιά θεμέλια της θρησκείας.
Η αλήθεια για τη λατρεία του Κρόνου έχει κρυφτεί για χιλιετίες. Τώρα είναι η ώρα της μεγάλης αφύπνισης. Όταν το κρυμμένο και σκοτεινό υλικό έρχεται στο φως. Έχουμε όλοι έχουν εξαπατηθεί. Τα εκπαιδευτικά μας συστήματα δεν θα μας διδάξουν ποτέ την αληθινή έννοια του Κρόνου, γιατί ο πολιτισμός μας έχει καταληφθεί ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε, εν αγνοία μας, την συλλογική μας ενέργεια στον Κρόνο.
Πως συνδέεται ο Κρόνος με τους Ελοχίμ, τον Ελ και την λατρεία του.

Ο ΚΡΟΝΟΣ

Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, με την καθαίρεση του πατέρα του Ουρανού, ο Κρόνος έγινε ο κυβερνήτης του σύμπαντος για αμέτρητους αιώνες και βασίλεψε με την αδελφή του, Ρέα, η οποία έγινε επίσης η σύζυγός του. Είχε προφητευθεί ότι μια μέρα ο Κρόνος θα χάσει την εξουσία, όταν ένα από τα παιδιά του θα τον καθαιρέσουν. Για να μην συμβεί αυτό, κάθε φορά που η Ρέα γεννούσε ένα παιδί ο Κρόνος το κατάπινες αμέσως.
Όταν το έκτο της παιδί, ο Δίας (Ζευς), μόλις γεννήθηκε, η Ρέα τον έστειλε μυστηριωδώς μακριά, στο νησί της Κρήτης. Στη συνέχεια, τύλιξε μια πέτρα στα σπάργανά του, την οποία ο Κρόνος κατάπιε νομίζοντας ότι ήταν το παιδί. Όταν ο Δίας μεγάλωσε, έγινε οινοχόος στον πατέρα του. Με τη βοήθεια της Γαίας, της γιαγιάς του, ο Δίας έφτιαξε ένα φίλτρο που όταν ο Κρόνος το ήπιε έβγαλε από μέσα του και τα πέντε αδέλφια, την Εστία, την Δήμητρα, την Ήρα, τον Πλούτωνα (Άδη) και τον Ποσειδώνα.
Ο Κρόνος (λατινικά Saturn) πήρε το όνομά του από το Ρωμαϊκό Θεό Saturnus. Δεν είναι τυχαίο ότι ο πλανήτης Κρόνος, λόγω των δαχτυλίων του, ονομάζεται και «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών».
Οι σημιτικοί πολιτισμοί αναφέρονται στο θεό Κρόνο ως «ΕΛ», που είναι η υπέρτατη θεότητα και αντιπροσωπεύεται από ένα μαύρο κύβο.
Καμπάλα
Στον βόρειο πόλο του Κρόνου υπάρχει ένα γεωμετρικό εξάγωνο. Το εξάγωνο αυτό συναντάμε και στην Καμπάλα.
Αν κοιτάξουμε την ετυμολογία της λέξης Καμπάλα, έχουμε Kabba = κύβος και Alah (Αλλάχ), δηλαδή ο Κύβος του Θεού.
Στην αστροθεολογία, ο Κρόνος είναι ο Σατανάς, η λατρεία του ΕΛ.
Ίσως τα παραπάνω σας λύνουν την απορία γιατί όταν κάποιος παντρεύεται, τοποθετεί στο δάχτυλο του άλλου ένα δαχτυλίδι (σύμβολο των δακτυλίων του πλανήτη Κρόνου) και παντρεύεται ενώπιον του Θεού-ΕΛ-ΚΡΟΝΟΥ.

ΚΡΟΝΟΣ και ΕΛΟΧΙΜ

Ο πληθυντικός όρος ΕΛΟΧΙΜ εμφανίζεται πάνω από 2500 φορές στην Παλαιά Διαθήκη, αλλά μεταφράζεται ψευδώς στις περισσότερες εκδόσεις. Αυτός ο πληθυντικός εξηγεί γιατί στη Γένεση, ο Θεός, στην ουσία «οι Θεοί», είπαν, «Ας κάνουμε άνθρωπο κατά την εικόνα μας».
Ο πληθυντικός «Ελοχίμ» αναφέρεται σε «θεούς» και «θεές». Ο ενικός του Ελοχίμ είναι «ΕΛ» και πολλές φορές εξυπηρετεί ως πρόθεμα ή κατάληξη (-ελ, -ουλ, -ηλ) σε ονόματα θεών, ανθρώπων και τόπων, εξ ου και Εμμανουήλ, Γαβριήλ, Βεθήλ, κλπ. Ακόμα και ο Σατανάς (Σατανιήλ) ήταν ένας από τους Ελοχίμ.
Επίσης, οι άγγελοι είναι αγγελιοφόροι του Θεού. Αλλά Θεός είναι ο ΕΛ. Αυτός είναι ο λόγος που τα ονόματα των Ταξιαρχών φέρουν την κατάληξη -ελ (στα ελληνικά ηλ): Ραφαήλ, Μιχαήλ, Ουριήλ, Γαβριήλ, κλπ.
Η αρχαία ονομασία του Κρόνου στους σημιτικούς πολιτισμούς, όπως αναφέρθηκε ήταν: ΕΛ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εκείνοι που επιλέχθηκαν από τον Ελ (οι εκλεκτοί), ονομάζονται ΕΛίτ. Στην πραγματικότητα, πολλές αγγλικές λέξεις εμπεριέχουν το Ελ όπως Elite, Elect, Elder, Elevated κλπ. Όλες απορρέουν από τη λατρεία του ΕΛ.
Ο Κρόνος είναι επίσης γνωστός ως Χρόνος. Ο Κρόνος, στην ελληνική μυθολογία, ήταν ο ηγέτης και ο νεότερος από την πρώτη γενιά των Τιτάνων. Ανέτρεψε τον πατέρα του Ουρανό και κυβέρνησε κατά τη διάρκεια της μυθολογικής Χρυσής Εποχής, μέχρι που ανατράπηκε από τον γιο του Δία και φυλακίστηκε στον Τάρταρο μαζί με τους Τιτάνες.
Όπως ο Πατέρας Χρόνος, έτσι και ο Κρόνος συνεχίζει να μας έχει κλειδωμένους σε ένα γραμμικό, διαδοχικό χρόνο. Φαίνεται ότι ποτέ δεν έχουμε αρκετό χρόνο για να κάνουμε τα πάντα, αλλά αυτό είναι μόνο ένας μύθος στη φυσική ύπαρξη. Διότι ως θείες ψυχές, οι ζωές μας είναι αιώνιες.

Ο ΚΡΟΝΟΣ στο ΔΟΛΑΡΙΟ

Στο πίσω μέρος του ενός δολαρίου, θα βρείτε τη φράση, «ANNUIT COEPTIS – NOVO ORDO SECLORUM». Πολλοί πιστεύουν ότι αυτό σημαίνει «Νέα Τάξη Πραγμάτων», αλλά στην πραγματικότητα αυτό σημαίνει μια «Νέα Τάξη των Αιώνων».
Ολόκληρο σημαίνει «σύμφωνοι σε επιχειρήσεις – η νέα τάξη των αιώνων».
Η φράση «NOVO ORDO SECLORUM» προέρχεται από την τέταρτη Εκλογή του Βιργιλίου. Ας δούμε ένα απόσπασμα (γραμμές 5-8):
Ultima Cumaei venit iam carminis ætas;
Τώρα έρχεται η τελική εποχή του τραγουδιού της Σίβυλλα.
Magnus ab integro sæclorum nascitur ordo:
Η μεγάλη σειρά των αιώνων γεννιέται εκ νέου.
iam redit et Virgo, redeunt Saturnia regna:
Και τώρα η δικαιοσύνη επιστρέφει, οι τιμημένοι κανόνες επιστρέφουν.
iam nova progenies cælo demittitur alto:
Τώρα μια νέα γενεαλογία στέλνεται κάτω από τον υψηλό ουρανό.
Επίσης:
“Iam redit et virgo, redeunt Saturnia Regna”: Η Αστραία επιστρέφει , επιστρέφει η παλιά βασιλεία του Κρόνου.
(Σημ. η μετάφραση των λατινικών είναι από το αγγλικό κείμενο όπως δίνεται εδώ)
Σύμφωνα με τα παραπάνω, ο Κρόνος και η λατρεία των Ελοχίμ ή του Ελ, συνδέονται.
Πολλοί και με διάφορους τρόπους αναφέρουν ή επικαλούνται τους Ελοχίμ ή τον Ελ.
Όμως, κάπου εδώ ερχόμαστε να αναρωτηθούμε:
αν το ΕΛ-ΕΛΛΗΝΕΣ συγχέεται με το ΕΛ-ΕΛΟΧΙΜ.
Υπάρχει σύνδεση ή σύμπτωση;
Υπάρχει καπήλευση;
Και… τελικά… Σε ποιόν «ΕΛ» φτάνουν οι επικλήσεις; Σε ποιόν δίνουμε την ενέργειά μας;
Στην συνέχεια ακολουθούν μερικά video που ίσως σας διαφωτίσουν περισσότερο:
Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου