Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

O oμφαλός της γης.


Delfoi
Είδαμε σε προηγούμενο άρθρο, με τίτλο Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΖΕΥΞΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ότι ο Ήλιος συνδέεται με μια ενεργειακή χορδή, έναν ενεργειακό λώρο, με τη Γη.
Ο ενεργειακός αυτός λώρος του Ήλιου, καταλήγει στους Δελφούς. Είναι δηλαδή οι Δελφοί, στην πράξη ο ομφαλός της Γης.
Η ενέργεια που έρχεται απο τον Ήλιο στη Γη μοιράζεται σε όλον τον πλανήτη. Στο σύνολο της ύλης του αλλά και στο σύνολο των άυλων υπάρξεων που βρίσκονται πάνω του. Άυλες υπάρξεις είναι οι ψυχές των ανθρώπων, οι Άγγελοι και οι δαίμονες. Το δεδομένο είναι ότι η ενέργεια που έρχεται από τον Ήλιο, καταναλώνεται ποικιλοτρόπως από τη Γαία συνολικά και ο τρόποςμε τον οποίο καταναλώνεται και χρησιμοποιείται, διαμορφώνει τα πράγματα πάνω στον πλανήτη.
Στην περίπτωση που η ζεύξη του Ήλιου με τον πλανήτη μας κοβότανε, όλη η ζωή πάνω στη Γαία θα ήταν καταδικασμένη.
Έτσι υπάρχουν χιλιάδες επιστήμονες των Νεφελίμ, που παίρνοντας διαρκή πληροφόρηση απο το δαιμονικό συνεχές, προσπαθούν με κάθε τρόπο να διακόψουν την παροχή ενέργειας από τον Ήλιο προς τη Γαία. Οι προσπάθειες αυτές χάνονται στις εσχατιές του παρελθόντος και δεν είναι λίγες οι φορές που ο Μέγας Γουναράς, αλλά και αργότερα ο Πολέμαρχος, ανέτρεψαν τα δόλια σχέδια του κακού.
Για να σταθεροποιηθεί η ζεύξη αυτή, οι ΕΛ δημιούργησαν κάτω από το βράχο των Δελφών, μιά τεράστια αίθουσα, στην οποία εγκατέστησαν μηχανήματα εξαιρετικά υψηλής τεχνολογίας, με τα οποία σταθεροποιούσαν τον δεσμό αυτό και εμπόδιζαν τη ρήξη του.
Τα μηχανήματα αυτά, που φυλάσσει η Αδελφότητα των Δελφών, κατ' επανάληψη προσπάθησαν να καταστρέψουν οι Νεφελίμ και πάντοτε ο Τοπικός Ρυθμιστής (Local Regulator - L.R. – Λέρας) έστελνε τον Πολέμαρχο μέσα στις εσχατιές του χρόνου για να τους αντιμετωπίσει.
Όταν κάποτε κάποιος φίλος, με αφορμή τις προσπάθειες των Μισναβάχ και των Νασχραμόν να καταστρέψουν το «κέντρο ζεύξης», όπως το ονομάζουν, ρώτησε:
«Προσπάθησαν και απέτυχαν;».
«Προσπάθησαν και πέθαναν», ήταν η απάντηση.
«Πέθαναν από το χέρι του φέροντος τα σύμβολα και το σπαθί»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου