Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΖΕΥΞΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.


Energy
Η Γη ή Γαία, όπως ονομάζουν πολλοί το πραγματικό σώμα του πλανήτη μας, συνδέεται απόλυτα με το υπόλοιπο σύμπαν. Υπάρχει ένας ποταμός ενέργειας που την ενώνει με το κεντρικό άστρο, που είναι ο Ήλιος. Ο Ήλιος παρόμοια συνδέεται με τέτοιες ενεργειακές χορδές και με τους υπόλοιπους πλανήτες του ηλιακού συστήματος.
Οι ενεργειακές αυτές χορδές, οι ενεργειακοί αυτοί λώροι, αν θέλετε να τους ονομάσουμε έτσι, τροφοδοτούν με ενέργεια τους πλανήτες. Ενέργεια που προέρχεται από τον Ήλιο, που τροφοδοτεί τα «παιδιά» του, όπως η μητέρα τροφοδοτεί και συντηρεί επί εννέα μήνες το έμβρυο κατά την κύηση με τον ομφάλιο λώρο. Μόνο που στην περίπτωση του Ήλιου η τροφοδοσία αυτή είναι διαρκής.
Το ανθρώπινο σώμα αυξάνει και ευημερεί για όσο τροφοδοτείται μέσω του ομφάλιου λώρου. Μόλις ο άνθρωπος γεννηθεί και ο λώρος αποκοπή, αρχίζει η φθορά και η οξείδωση απο την πρώτη στιγμή. Η οξείδωση, το σκούριασμα που λέει και ο Ησίοδος, είναι το αίτιο της καταστροφής του ανθρωπίνου σώματος.
Ο ήλιος εν τω μεταξύ, συνδέεται με το τοπικό σμήνος αστέρων στο οποίο ανήκει, με ένα δικό του ενεργειακό λώρο, που του μεταφέρει ενέργεια και ο Ήλιος με την σειρά του την μεταφέρει στους πλανήτες.
Το τοπικό σμήνος αστέρων παίρνει ενέργεια απο ένα ακόμη μεγαλύτερο κέντρο διανομής ενέργειας που με τη σειρά του παίρνει ενέργεια απο το κέντρο του Γαλαξία, που κι αυτός τροφοδοτείται απο αλλού και όλα τα τρισεκατομμύρια των γαλαξιών του πρώτου επιπέδου της δημιουργίας τροφοδοτούνται απο τον Διοικητή που ορίστηκε για να το προσέχει και να το συντηρεί.
Όλα αυτά μέσα στο άκτιστο φως του Δημιουργού, μέσα σε μια πανδαισία ανείπωτης ομορφιάς, χαράς και ελευθερίας, αποτελούσαν τον Παράδεισο, την Φωτεινή Πατρίδα.
Αν μπορούσαμε όλα αυτά να τα δούμε, τότε τα σαρκικά πάθη, οι κακίες, οι ζήλιες και τα άγχη της καθημερινότητας θα έφευγαν μονομιάς και Η ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου