Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Οι Αρχαίες Ιπτάμενες Μηχανές γνωστές και ως Βιμάνας.

Τα αρχαία σανσκριτικά κείμενα που χρονολογούνται ήδη από το 6000 π.Χ. περιγράφουν, με ποικίλες αλλά και ζωηρές λεπτομέρειες, τις μηχανές με το όνομα Βιμάνας που πετούσαν.



Το Sifrala που προέρχεται από την περιοχή και την περίοδο των Χαλδαίων περιλαμβάνει περίπου 100 γραπτές σελίδες τεχνικών σχεδίων για την κατασκευή μιας ιπτάμενης μηχανής.

Μερικά από τα κείμενα των Βεδών [1], τα οποία πηγαίνουν πίσω στην αυγή της γραφής σας παρουσιάζουμε παρακάτω...

Σχεδόν κάθε ινδουιστής και βουδιστής στον κόσμο -μιλάμε για εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους και έχουν ακούσει για τις αρχαίες ιπτάμενες μηχανές που αναφέρονται στο Ραμαγιάνα και σεάλλα κείμενα, τις ιπτάμενες μηχανές που ονομάζονταν Βιμάνα.

Τα Βιμάνας αναφέρονται ακόμη και σήμερα στην τυπική ινδική λογοτεχνία και αναφέρονται στα μέσα ενημέρωσης. Ένα άρθρο που ονομάζεται "Ίχνος Πτήσης" από τον Ινδό δημοσιογράφο Mukul Sharma εμφανίστηκε στην μεγάλη εφημερίδα The Times της Ινδίας στις 8 Απριλίου 1999, το οποίο μιλούσε για τα Βιμάνας και τους αρχαίους πολέμους: σύμφωνα με ορισμένες ερμηνείες σωζόμενων κειμένων, το μέλλον της Ινδίας φαίνεται να συνέβη ήδη στο παρελθόν. Πάρτε την περίπτωση του Yantra Sarvasva, που λέγεται ότι έχει γραφτεί από τον σοφό 
 Maharshi Bhardwaj.

Αποτελείται από έως και 40 τμήματα εκ των οποίων το ένα, το Vaimanika Prakarana ασχολείται με την αεροναυπηγική, έχει 8 κεφάλαια, εκατό θέματα και 500 σούτρες.

Σε αυτό ο Bhardwaj περιγράφει τα Βιμάνας, ή άλλα εναέρια αεροσκάφη, χωρισμένα σε τρεις κατηγορίες:
1. Εκείνα που ταξιδεύουν από τόπο σε τόπο,
2. Εκείνα που ταξιδεύουν από τη μία χώρα στην άλλη,
3. Εκείνα που ταξιδεύουν μεταξύ των πλανητών.

Ιδιαίτερη ανησυχία μεταξύ αυτών προκαλούν τα στρατιωτικά αεροσκάφη των οποίων οι λειτουργίες περιγράφονται με πολύ σημαντικές λεπτομέρειες και τις οποίες διαβάζουμε σήμερα καθαρά σαν ιστορίες επιστημονικής φαντασίας.

Για παράδειγμα, ένα Βιμάνας έπρεπε να είναι:

"Απόρθητο, άθραυστο, άκαυστο και άφθαρτο, να μπορεί να έρθει σε στάση εν ριπή οφθαλμού, αόρατο στους εχθρούς,  ικανό να ακούει τις συνομιλίες και τους ήχους των εχθρικών αεροσκαφών, με τεχνική ικανότητα να δει και να καταγράψει πράγματα, πρόσωπα, γεγονότα και καταστάσεις που συμβαίνουν στο εσωτερικό των εχθρικών αεροσκαφών, να γνωρίζει σε κάθε στάδιο την κατεύθυνση της κίνησης των υπολοίπων αεροσκαφών στην περιοχή, να είναι ικανό να καταστήσει το πλήρωμα του εχθρού σε κατάσταση αναστολής κίνησης, πνευματικής νάρκης ή πλήρους απώλειας συνείδησης, να μπορεί να καταστρέφει, επανδρωμένο με πιλότους και συνταξιδιώτες οι οποίοι θα μπορούσαν να προσαρμοστούν σύμφωνα με το κλίμα στο οποίο κινήθηκαν, να διαθέτει ρυθμιζόμενη θερμοκρασία στο εσωτερικό, κατασκευασμένο από πολύ ελαφρύ και θερμικά απορροφητικά μέταλλα, να είναι εφοδιασμένο με μηχανισμούς που θα μπορούσαν να μεγεθύνουν ή να σμικρύνουν εικόνες και να αυξάνουν ή να μειώνουν του ήχους."

Τρομακτική η περιγραφή του Βιμάνας;
Αναλογιστείτε ότι πρόκειται για περιγραφή 6.000 ετών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου