Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Η αλήθεια πονάει και δεν μπορεί να μείνει για πολύ καιρό μακριά από το φως. Τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια!

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ‏
Λόγω της επικίνδυνης κατάστασης που παίρνουν οι εξελίξεις στην χώρα, χρησιμοποιώ την λέξη “Διάγγελμα”, ακριβώς για να τονίσω αυτήν την σοβαρότητα.

Επειδή αυτήν την στιγμή, τα πράγματα είναι πιο σοβαρά από κάθε άλλη φορά μέχρι σήμερα, είναι αναγκαίο να θυμόμαστε πώς φθάσαμε ως εδώ, για να ξέρουμε που “πατάμε” και που βρισκόμαστε, ώστε να μην μπορούν να μας κοροϊδεύουν και να μας κοιμίζουν άλλο, με τους “λαγούς” τα “πυροτεχνήματα” και τις καθημερινές προπαγάνδες όλων των MME.

Aπό τo 2010, που με αλλοιωμένα στοιχεία και με παράνομες και αντισυνταγματικές δανειακές συμβάσεις, έδεσαν την χώρα στους “μηχανισμούς στήριξης”, ο στόχος τους ήταν ξεκάθαρος και τον γνωρίζουμε σήμερα όλοι. Ήταν όλο αυτό ένα δόλιο σχέδιο, για να μας χρεοκοπήσουν και να αρπάξουν την Ελλάδα με νομότυπες ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ, χαρτιά και υπογραφές, χωρίς να αντιδράσει όμως κανένας.

Και μην γελιέστε. Κανείς απλός Έλληνας πολίτης, όσο και αν καταλάβαινε τι συμβαίνει, δεν μπορούσε να αντιδράσει, γιατί δεν είχε τέτοια εξουσία και δύναμη.

Τους αγόρασαν λοιπόν όλους, για να μην αντιδράσει κανένας. Την Δικαιοσύνη, για να τα κάνουν όλα με τον “νόμο”, αλλά και για να μην κινδυνεύουν από τον νόμο. Τους στρατιωτικούς για να μην αντιδράσουν στην παραχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας και αγόρασαν και το Ιερατείο για να μην αντιδράσει και από αυτούς κανένας, στην διάλυση της Ορθόδοξης Εκκλησίας και της Ελληνορθόδοξης παράδοσης.

Βλέπετε η διάλυση της Ελλάδος, έπρεπε να είναι καθολική.

Η χώρα μας λοιπόν είναι απ’ όλους ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ και μην περιμένετε σωτηρία από κανέναν τους. Γιατί και αυτοί που δείχνουν με τα λόγια πως “αντιδρούν”, είναι και αυτοί ελεγχόμενοι και αυτός είναι ο ρόλος τους, για να λειτουργούν ως “βαλβίδες εκτόνωσης” της οργής του λαού.

Είναι όλα εικονικά, για να νομίζουμε εμείς ότι “κάτι” μπορεί να γίνει. Και όσο εμείς νομίζουμε και αδίκως περιμένουμε, τόσο αυτή η αγορασμένη και ελεγχόμενη Κυβέρνηση, θα μας βάζει όλο και πιο βαθιά το μαχαίρι, πλησιάζοντας στην καρδιά.

Πρέπει να κρατάνε κοιμισμένο τον λαό και αυτή είναι η “δουλειά”, του “κάθε λογής” Αμβρόσιου, Σεραφείμ, Φράγγου, Γράψα, Κωνσταντοπούλου, Κασσιδιάρη, και όλων των άλλων ελεγχόμενων μπλα-μπλάδων, που πετάνε κατά καιρούς «πυροτεχνήματα».

Γιατί “αντιδρούν” εικονικά και όχι ουσιαστικά. Γι’ αυτό και δεν εμπόδισαν σε τίποτα, από το 2010 μέχρι σήμερα, τις προδοσίες της κατάρρευσης της χώρας.

Γιατί μήπως είδατε κανέναν να αντιδρά δυναμικά και ουσιαστικά στην πρωτοφανή και παγκόσμια καταπάτηση του ίδιου του ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ;;;;;; Στην αλλαγή του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ από το “ΟΧΙ” που είπε ο λαός, στο “ΝΑΙ” που ψήφισαν αυτοί;;;;;;

Είδατε κανέναν από ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ τους διαμαρτυρόμενους μπλα-μπλάδες, να καταδικάσει δημόσια το πολιτικό πραξικόπημα;;;;;;

ΚΑΝΕΝΑΣ.

Και ξέρετε γιατί;;

Γιατί ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ αυτού του ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ και δεν θέλουν να το “ακουμπάει” κανένας. Και δεν είναι μόνο δικός τους ΤΑΦΟΣ, αλλά είναι και ο ΤΑΦΟΣ αυτού του ΕΥΡΩ-ΠOΡΝΕΙOΥ των π@ιδερ@στών και των κτηνοβατών, που μας το παίζουν “Δημοκράτες”.

Και όχι μόνο δεν μιλάει κανείς γι’ αυτό , αλλά αποπροσανατολίζουν και κοιμίζουν συνέχεια τον λαό, μόνο και μόνο γιατί πρέπει να το ΞΕΧΑΣΕΙ.!!!!!!

“Αντέδρασε” λέει και ο επίτιμος Α/ΓΕΣ στρατηγός Μανωλάς και μας “κατήγγειλε” πως :  Οι Τούρκοι έχουν κάνει Σουρωτήρι το Αιγαίο! 
Πικρές αλλά μεγάλες αλήθειες από τον Επίτιμο Α/ΓΕΣ Στρατηγό Μανωλά ακούστηκαν ίσως για πρώτη φορά στην Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, των Αποστράτων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη !
Σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα ο Στρατηγός τα λέει όλα …Μιλάει για το ότι οι Τούρκοι έχουν κάνει Σουρωτήρι το Αιγαίο και εμείς απλά περί άλλων τυρβάζουμε !
Είπε ότι του λένε ψέματα και Αποκάλυψε ότι οι πρόσφυγες και οι  λαθρομετανάστες ήρθαν για μείνουν και όχι για φύγουν !
Ξεσπάθωσε λέγοντας οτι οι Άνθρωποι που αποκαλούν τα Σκόπια Μακεδονία και αμείβονται με 350.000  ευρώ  ετήσιες αποδοχές ,κόβουν τις συντάξεις των Ελλήνων !
Ο Στρατηγός ξέσπασε και δηλώνοντας  ότι ήρθε για να διαδηλώσω γιατί τα παιδιά μας φεύγουν στο εξωτερικό και εγώ βλέπω μια άλλη Ελλάδα από αυτήν που μεγάλωσα!
Η Μεγάλη  και Πικρή αλήθεια  που είπε ο Στρατηγός ήταν ότι το Αιγαίο έχει γίνει σουρωτήρι «χάρης τις Πολιτικές που ακολούθησε το Ελληνικό Κράτος !» (Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται !

Και τα λένε στον απλό λαό, λες και έχουν ιδιωτικά μαχητικά και φρεγάτες για να υπερασπιστούμε τα σύνορα της πατρίδας.

Και μας τα λένε ποιοί;;;;;; Αυτοί που έπρεπε να έχουν υπερασπιστεί τα σύνορα της πατρίδας και να μην έχουν αφήσει τους Τούρκους να το κάνουν “σουρωτήρι”. Και μας τα λένε πότε;;;; Όταν κάθονται εκ του ασφαλούς και τρώνε την σύνταξη και το εφ’ άπαξ.

ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ. Αλλά όπως είπα, αυτή είναι η “δουλειά” τους. Να κοροϊδεύουν τους Έλληνες με λόγια του αέρα, για να μπορούν οι συνεργάτες τους, να βάζουν σιγά σιγά το μαχαίρι, όλο και πιο βαθιά στην σάρκα της Ελλάδας.

Ελληνίδες και Έλληνες. ΠΟΤΕ, στην τόσων χιλιάδων χρόνων ιστορία μας, η Ελλάδα μας δεν ήταν περισσότερο ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ.

Και μ’ όλους αυτούς τους αισχρούς και πουλημένους προδότες, που άρχονται της χώρας, ερχόμαστε σήμερα στο “διά ταύτα”.

Όλα δείχνουν πως είμαστε στο σημείο, που ο “κόμπος έφθασε στο χτένι”. Και επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει εκεί, από δω και πέρα “τραβώντας”, ή το “σχοινί” θα κοπεί, ή το “χτένι” θα σπάσει.

Θα το κάνω αυτό λίγο πιο “λιανά” για να το καταλάβουμε όλοι.

Τό σχέδιό τους ήταν να κατακτήσουν την πατρίδα μας στα “χαρτιά” και με οποιοδήποτε τρόπο, (παράνομο, αντισυνταγματικό, φασιστικό, αντιδημοκρατικό) αλλά με την προϋπόθεση να μην αντιδράσει σ’ αυτό, κανένας Θεσμός και καμία Εξουσία.

To σχέδιό τους λοιπόν μπορεί να καθυστερούσε και να χρειαζόταν να το αλλάζουν μερικές φορές, αλλά γενικά πήγαινε όπως ήθελαν, μέχρι την στιγμή που αναγκάστηκαν να κάνουν το ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ.

Αυτό έγινε ο ΤΑΦΟΣ τους, γι’ αυτό θα έχετε παρατηρήσει, ότι από τότε τους χτυπάω συνεχώς εκεί, ενώ ΌΛΟΙ και ΟΛΑ τα μέσα, θέλουν αυτό να ΞΕΧΑΣΤΕΙ.

Γιατί από λανθασμένες τους εκτιμήσεις, νόμιζαν πως με την προπαγάνδα και τον εκβιασμό των κλειστών τραπεζών, θα διαμόρφωναν με την “singular Logic”, έστω με μικρή διαφορά το “ΝΑΙ” που ήθελαν, αλλά τους κάθησε μεγάλο παλούκι το “ΟΧΙ” και με τέτοια διαφορά, που δεν μπορούσαν να την νοθεία να την καλύψουν.

΄Ηταν η στιγμή που αποκάλυψαν σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ και σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, πως όλα όσα συμβαίνουν στην χώρα, δεν είναι αποτέλεσμα της λαϊκής βούλησης, αλλά είναι όλα ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΑ. Ήταν η στιγμή που “ξεβρακώθηκε” και ολόκληρο το “Ευρω(κυνο)βούλιο” γιατί βλέπετε εκείνη την ημέρα, περίμεναν όλοι το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος στην Ελλάδα, για να καθορίσουν τις μετέπειτα ενέργειές της Ε.Ε.

Βλέπετε το αποτέλεσμα του Ελληνικού Δημοψηφίσματος, είναι ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ όχι μόνο για την Ελληνική κυβέρνηση, αλλά για ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.!!!!!

Και αυτή η ΔΕΣΜΕΥΣΗ, ισχύει για όλα τα Δημοψηφίσματα των κρατών μελών της Ε.Ε. όπως και πρόσφατα στις 6 Απριλίου στο Δημοψήφισμα της Ολλανδίας. Το “ΟΧΙ” των Ολλανδών είναι ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ για όλη την Ε.Ε. και δεν μπορούν φυσικά να το κάνουν “ΝΑΙ”.

Αλλά με το Δημοψήφισμα στην Ελλάδα, “ξεβρακώθηκε” αυτή η πoρνη η Ε.Ε. και όλες οι “Ευρω-τσατσάδες” αυτού του Ευρω-πoρνείoυ.

“Ξεβρακώθηκε” ο Σόιμπλε, ο Σούλτς, ο Ντράγκι, η Μέρκελ, ο Μοσχοβισί, ο Ντάισεμπλουμ, ο Τόμσεν και όλες οι υπόλοιπες “Ευρω-τσατσάδες”. Μας έδειξαν και τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους, αλλά και τον ΔΟΛΟ τους.

Από τότε λοιπόν τα πράγματα άλλαξαν λίγο για την Ελλάδα και ανεξάρτητα από το πραξικόπημα των δικών μας βρωμιάρηδων που ψήφισαν ΝΑΙ, έχουν καθυστερήσει να φέρουν τα χειρότερα μέτρα για την Ελλάδα, (μειώσεις μισθών, συντάξεων, ασφαλιστικό, φόρους, ξεπούλημα ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κ.ά.)

Βλέπετε για όλα αυτά ο Ελληνικός λαός ΨΗΦΙΣΕ “ΟΧΙ”.

Και καθυστερούν να φέρουν να μέτρα, μόνο και μόνο περιμένοντας πως με τον χρόνο θα ΞΕΧΑΣΤΕΙ το “ΟΧΙ” του Δημοψηφίσματος, αφού και κανένας πλην εμού, δεν το καταγγέλει δημοσίως και δεν το θυμίζει συνεχώς στους Έλληνες.

Γιατί αυτό ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ αυτού του ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ και δεν θέλουν να το ακουμπάει ΚΑΝΕΝΑΣ.

Τώρα λοιπόν, αυτές οι “τσατσάδες” του Ευρω-πoρνείoυ, βρίσκονται σ’ ένα δίλημμα και δεν ξέρουν τι να κάνουν. Γιατί όπως είπαμε, θέλουν σε ότι κάνουν, να μην ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ οι Έλληνες.

Σκέφτονται τώρα λοιπόν: Να προχωρήσουμε στην λήψη των χειρότερων μέτρων ή όχι;;;;

Θα αντιδράσουν οι Έλληνες ή όχι;;;;

Το έχουν ξεχάσει οι Έλληνες το Δημοψήφισμα, η όχι;;;;

Έχει αποδώσει “καρπούς” η παραπληροφόρηση και η προπαγάνδα από τα ΜΜΕ και τους “παπαγάλους” τόσο καιρό, η όχι;;;;;

Μ’ αυτά προβληματίζεται το ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ Ευρω-πορνείο και πρέπει να αποφασίσουν τι θα κάνουν με την Ελλάδα μέχρι μεθαύριο.

Γι’ αυτό και τα γράφω αυτά σήμερα, για να τους “βοηθήσω” στην απόφαση που θέλουν να πάρουν.!!!!!!

Στην “αξιολόγηση του χρέους” που θα κάνουν λοιπόν αυτές οι “Ευρω-τσατσάδες”, έχουν δύο επιλογές. Αν πιστεύουν πως οι Έλληνες τα ξεχάσαμε τα προηγούμενα και μας έχει κοιμίσει η προπαγάνδα και η παραπληροφόρηση, (για να μην αντιδράσουμε δηλαδή), τότε θα συνεχίσουν το πρόγραμμα της «εξυγείανσης» και των «μεταρρυθμίσεων”, δίνοντας εντολή στις μαριονέτες της Κυβέρνησης, να προχωρήσουν στην λήψη των επώδυνων μέτρων.

Και πιθανόν να ενώσουν πιο πολλά σκουπίδια και σαπάκια του Ελληνικού (Κυνο)βουλίου, για να τελέσουν αυτό το έγκλημα. Όπως έκαναν και με την αλλαγή του Δημοψηφίσματος. (με αυξημένη δηλαδή πλειοψηφία)

Δεν έχουν άλλες επιλογές και ξέρετε γιατί;;;

Γιατί όσο η χώρα παραμένει στην νομισματική ένωση και έχει ως νόμισμα το ευρώ, δεν μπορούν να ξεκινήσουν την αποσταθεροποίηση της χώρας, γιατί μία χρεοκοπία μας αυτή την στιγμή, θα συμπαρασύρει όλο αυτό το Ευρω-πoρνείo.

Είναι λοιπόν υποχρεωμένοι να συνεχίσουν να μας χρηματοδοτούν, όσο και αν δεν το θέλουν. Αυτός είναι και ο λόγος που θέλουν να φύγουμε από το ευρώ ή από την Ε.Ε.

Αλλά θέλουν να φύγουμε και μόνοι μας.!!!!! Για να μπορέσουν μετά να μας χρεοκοπήσουν, χωρίς να υποστούν αυτοί συνέπειες. Γι’ αυτό μας προπαγανδίζουν οι “παπαγάλοι” των ΜΜΕ, την “εθελούσια ΕΞΟΔΟ”.

Βέβαια τα πράγματα έτσι όπως έχουν εξελιχθεί, δεν είναι καθόλου αισιόδοξα για κανέναν και κινούνται στην κόψη του ξυραφιού, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για τις “τσατσάδες” του Ευρωπoρνείoυ και για τις εδώ μαριονέτες τους.

Γιατί με τις παρανομίες και τις προδοσίες τους τόσα χρόνια, αυτό που τελικά κατάφεραν, είναι να έχουν μπει και αυτοί μέσα στον ΛΑΚΟ που έσκαψαν για την Ελλάδα.

Ήδη έχουν καταλάβει όλοι τους, πως κανείς τους δεν πρόκειται να βγει αλώβητος από αυτήν την προδοσία της χώρας και από αυτήν την διεθνή κλοπή της Ελλάδος, που την αποκάλυψε ακόμα και ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας.

ΙΤΑΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ – Στήσαμε Παγίδα Στην Ελλάδα Και Την Κλέψαμε Δώσαμε 250 Δις Από Τα Οποία 220 Πήγαν Απ Ευθείας Στην Γερμανία

 
Το άρθρο είναι… αφιερωμένο σε όλους αυτούς που δείχνουν με το δάκτυλο την Ελλάδα…
Μια συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Μάσιμο Ντ’ Αλέμα, προκάλεσε πανικό στους δανειστές μας.
Ο Μάσιμο Ντ’ Αλέμα, μιλώντας στη RaiNews24, αποκάλυψε ΚΑΘΑΡΑ, πως τα 220 δισεκατομμύρια ευρώ από τα 250 δισ. ευρώ της ευρωπαϊκής βοήθειας προς την Ελλάδα, κατέληξαν απευθείας στις γερμανικές, γαλλικές και σε μικρότερο ποσοστό τις ιταλικές τράπεζες.
«Δώσαμε στην Ελλάδα 250 δισ. ευρώ, αλλά όχι για τις συντάξεις των Ελλήνων, αλλά για να πληρωθούν οι τόκοι στις τράπεζες» είπε χαρακτηριστικά ο Πρώην πρωθυπουργός, εξηγώντας πως έχουμε ένα ενιαίο νόμισμα, αλλά με εντελώς διαφορετικά επίπεδα ανταγωνιστικότητας και οικονομικής ισχύος.
«Από μία φτωχή χώρα όπως η Ελλάδα, τεράστια ποσά μεταφέρονται σε μία πλούσια χώρα όπως η Γερμανία μέσω της διαφοράς των επιτοκίων. Η φτωχή χώρα γίνεται όλο και φτωχότερη, η πλούσια χώρα πλουσιότερη» δηλώνει ανοιχτά ο Ντ’ Αλέμα.
«Όταν η φτωχή χώρα δεν μπορεί πλέον να πληρώσει τα χρέη έρχονται οι ευρωπαϊκές βοήθειες. Έχουμε δώσει στην Ελλάδα 250 δισ. ευρώ, αλλά όχι για τις συντάξεις των Ελλήνων, αλλά για να πληρωθούν οι τόκοι στις γερμανικές, γαλλικές και σε μικρό ποσοστό στις ιταλικές.
Διακόσια είκοσι δισ. ευρώ από τα 250 δισ. ευρώ βοήθειας πήγαν απευθείας στις γερμανικές, γαλλικές και ιταλικές τράπεζες» σημειώνει το στέλεχος της ιταλικής κεντροαριστεράς και υπογραμμίζει συγκεκριμένα: «Στην πραγματικότητα, όταν λέγεται ότι εμείς πληρώνουμε τις συντάξεις των Ελλήνων -όχι, εμείς πληρώνουμε τις γερμανικές τράπεζες.
Αυτή είναι η καθαρή αλήθεια. Είναι χρήματα κάνουν έναν κύκλο, αλλά οι Έλληνες δεν οσφραίνονται ούτε καν την μυρωδιά τους»
Αλλά αυτό που τους μπέρδεψε και θα τους ξετινάξει στην κυριολεξία, είναι το ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ που έκαναν, πρώτα με την διεξαγωγή του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ και κατόπιν με την ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ της λαϊκής ετυμηγορίας, αφού δεν τους βόλευε το αποτέλεσμα.

Ένα Δημοψήφισμα που εξαγγέλθηκε επί ΚΡΙΣΙΜΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ και το αποτέλεσμα του είναι ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ για όλες τις Κυβερνήσεις, επειδή κατά το άρθρο 44 παρ.2 εδ.α’ του Συντάγματος, το αποτέλεσμα , είναι “αποφασιστικό επί της αρχής”, δηλαδή, ΑΥΤΟ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ το πως θα αντιµετωπίσει και πως θα χειριστεί, αυτό το κρίσιμο ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ η Κυβέρνηση.

Tα υποταγμένα ζώα όμως του ελληνικού (Κυνο)βουλίου, αυτό το κρίσιμο Εθνικό θέμα, δεν το αντιμετώπισαν σύμφωνα με το “ΟΧΙ” της λαϊκής ετυμηγορίας των Ελλήνων, αλλά σύμφωνα με τις επιταγές και τα συμφέροντα των “Ευρω-τσατσάδων” του Ευρω-πoρνείoυ.

Και ετοιμάζονται μεθαύριο να “αξιολογήσουν” τα μούτρα τους και να φορτώσουν πάλι σε μας, τις κλοπές και τις προδοσίες τους.

Ίσως τελικά να πιστεύουν πως οι Έλληνες κοιμόμαστε όλοι, ή ότι έχουμε ξεχάσει. Ίσως να πιστεύουν πως δεν θα έχουν πρόβλημα να περάσουν τα μέτρα, αφού έχουν εξαγοράσει την συνεργασία και την σιωπή, όλων των πουλημένων Δικαστών , Στρατιωτικών και Ιεραρχών.

Ίσως να νομίζουν, πως τελικά θα αποφύγουν και τις συνέπειες της προδοσίας τους.

Ίσως τελικά να νομίζουν πως στην “χειρότερη” περίπτωση, θα προλάβουν να διαφύγουν, με το υπόγειο τραίνο που περιμένει κάτω από την Βουλή.

Ναι Ελληνίδες και Έλληνες. Και αυτό το έχουν σκεφθεί και έχουν έτοιμη την οδό της διαφυγής τους.

Και φυσικά η οδός διαφυγής εδώ δεν είναι το ελικόπτερο όπως ήταν στην Αργεντινή. Γιατί εδώ χρειάζεται να διαφύγουν πολλοί και όχι ένας. Εδώ η οδός διαφυγής που έχουν ετοιμάσει, είναι ένα ολόκληρο υπόγειο τραίνο, με δική του υπόγεια γραμμή, που ξεκινάει κάτω από το υπουργείο Εσωτερικών, περνάει κάτω από το κτήριο της Βουλής στα όρια με τον Εθνικό κήπο και καταλήγει σε σημείο του Πειραιά, πηγαίνοντας παράλληλα με τον Ιλισό.

Ναι Ελληνίδες και Έλληνες. Την χρονική περίοδο που έφτιαχναν το μετρό της Αθήνας, έφτιαξαν και μία δική τους υπόγεια ιδιωτική γραμμή, για να εξασφαλίσουν στην “χειρότερη”, την διαφυγή τους. Βλέπετε, ήξεραν από τότε, τι ήθελαν να κάνουν στην Ελλάδα και ήθελαν να είναι προετοιμασμένοι για όλα.

Σκέφθηκαν λοιπόν αυτόν τον τρόπο διαφυγής, που δεν θα τον υποψιαζόταν κανένας. Όχι με αυτοκίνητα που μπλοκάρονται στον δρόμο, ελικόπτερα ή αεροπλάνα που θα περίμενε κάποιος. Αλλά με υπόγειο τραίνο κάτω από την Βουλή και με επιβίβαση σε καράβι.

Μεθαύριο λοιπόν, μαζί με την “αξιολόγηση” αυτού του κατασκευασμένου και παράνομου χρέους, με το οποίο κατάκλεψαν την Ελλάδα και τους Έλληνες, πρέπει να ξέρουν όλες αυτές οι “Ευρω-τσατσάδες” και όλες οι “ντόπιες μαριονέτες”, πως μαζί με το χρέος και το “πρόγραμμα”, “αξιολογούν” και το κεφάλι τους.

Γιατί αυτό το τραίνο που «νομίζουν» ότι τους περιμένει..
“ΔΕΝ ΘΑ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ”
Ελληνίδες και Έλληνες.
Άντε να ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ο τόπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου