Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Η θεϊκή μήτρα υπάρχει πραγματικά (video)

Θεϊκή μήτρα

Υπάρχει ένα μέρος όπου όλα τα πράγματα αρχίζουν, το μέρος της αγνής ενέργειας που απλά “υπάρχει”. Είναι ένα κβαντικό εκκολαπτήριο της πραγματικότητας όπου τα πάντα είναι δυνατά.
Το 1944 ο Μαξ Πλανκ, ο πατέρας της κβαντικής θεωρίας, σοκάρισε τον κόσμο λέγοντας ότι αυτή η “μήτρα” είναι το μέρος από όπου προέρχονται η γέννηση των αστεριών, το DNA της ζωής, και όλα τα άλλα ενδιάμεσα σε αυτά.

————–Πρόσφατες ανακαλύψεις παρέχουν δραματικά αποδεικτικά στοιχεία ότι η μήτρα για την οποία μιλούσε ο Πλανκ –η θεϊκή μήτρα– υπάρχει πραγματικά. Είναι εκείνος ο συνδετικός κρίκος που έλειπε από την κατανόησή μας και που παρέχει: τον χώρο όπου πραγματοποιείται το σύμπαν, τη γέφυρα μεταξύ της φαντασίας μας και της πραγματικότητας, και τον καθρέπτη που εμφανίζει στον κόσμο εκείνο που δημιουργούμε μέσα μας.
Ο Γκρεγκ Μπράντεν έχει περάσει 22 χρόνια από τη ζωή του ψάχνοντας σε υψηλά ορεινά χωριά, απομακρυσμένα μοναστήρια και ξεχασμένα κείμενα για να αποκαλύψει τα διαχρονικά μυστικά τους. Συνδυάζοντας τις ανακαλύψεις του με την καλύτερη επιστήμη του σήμερα, η πρωτότυπη έρευνά του διασχίζει τα παραδοσιακά όρια της επιστήμης, της ιστορίας και της θρησκείας προσφέροντας καινούργιες γνώσεις για τα αρχαία μυστήρια. Με τον τρόπο αυτό έχει επαναπροσδιορίσει τη σχέση μας με τον εσωτερικό και εξωτερικό μας κόσμο, ενώ μοιράζει το θετικό για τη ζωή μήνυμά του της ελπίδας και της δυνατότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου