Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Σάββατο 23 Απριλίου 2016

"ΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΗΧΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ, ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛ-ΛΗΝ!"


ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ, ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥ, ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΕΚΕΙ, ΤΙΜΩ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΜΑ ΟΙ ΑΣΒΗΣΤΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.


ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝ, ΕΝΘΥΜΟΥΜΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΟΥ ΣΑΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ, ΣΑΝ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΥΣΤΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ, ΟΥΤΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΗΡ, ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΗ ΥΠΑΡΞΗ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΕΡΓΟ ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΖΩΗ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΜΕ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΠΟΤΙΣΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΧΩΡΑ, ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ, ΔΕΝ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΑ, ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑ, ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΣΑ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΞΑΝΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ.

ΜΕ ΘΛΙΒΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΡΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΥΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΫΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΚΟΙΤΟΥΝ ΠΑΡΑΞΕΝΕΜΕΝΟΙ.

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ, ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΩ, ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ, ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΞΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΡΗΓΟΡΟ ΜΟΥ ΘΕΑΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣΤΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ, ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΛΛΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΕΧΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,


ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΟΜΑΣΤΕ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΜΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.

ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ, ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΝΩ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΟΝΤΑΙ, ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΣΟΥ.

ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΕΧΕΙΣ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΛΙΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΕΙΣΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΑΡΡΗΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ. ΕΛΛΗΝ, ΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΗΧΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ, ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛ-ΛΗΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου