Μερικές φορές κάποιες παρατηρήσεις σε κοντινούς πλανήτες εκπλήσσουν ή ταρακουνούν συθέμελα την νοημοσύνη μας. Ωστόσο, μπορείς εύκολα να το προσπεράσεις. Τι γίνεται, όμως, όταν το ίδιο παράδοξο το συναντάς ξανά και ξανά; Μήπως δεν είναι αξιοπερίεργο, πλέον
Πολλοί δεν μπορούν να αποδεχτούν την πιθανότητα να υπάρχουν εξωγήινοι πολιτισμοί. Επίσης, δεν ικανοποιούνται με το ενδεχόμενο κάποιος γήινος πολιτισμός στο απώτατο παρελθόν να είχε την δυνατότητα να ταξιδέψει στο διάστημα και, μάλιστα, να χτίσει αποικίες σε κάποιους πλανήτες.
Πολλές φορές, όμως, τα στοιχεία ή αν θέλετε οι ενδείξεις, έχουν την δυνατότητα να εκφραστούν καλύτερα από εμάς…

Σε ένα video που έφτιαξε η Sandra Elena Andrade μας παρουσιάζει την έρευνα του Αργεντινού ερευνητή Marcelo Irazusta, ο οποίος μας δείχνει κάποιες ομοιότητες που εντόπισε να υπάρχουν στον πλανήτη Άρη και στην Σελήνη.
Η παρατήρηση και η σύγκριση έγινε μέσω των Google Moon και Google Mars, με φωτογραφίες που σαφώς έχουν χορηγηθεί από την NASA.
Ας δούμε, λοιπόν, τις εικόνες:

Συντεταγμένες για τον Άρη: 1°28’18.81″N 23° 1’1.58″O
Συντεταγμένες για την Σελήνη: 43° 1’55.13″S 9°45’59.38″O
Συντεταγμένες για την Σελήνη: 43° 1’55.13″S 9°45’59.38″O
Εδώ, ο Irazusta βλέπει ένα 58 στον Άρη, ωστόσο θα μπορούσε να είναι Ε8 ή Ξ8 και σε μία πιο προχωρημένη ερμηνεία ένα Διπλό ή Αντίστροφο Ε. Στην Σελήνη βλέπουμε ένα SE ή ένα SΞ. Σε όλες τις περιπτώσεις υπεισέρχεται ο νόμος της παρειδωλίας που σου λέει ότι σε έναν σχηματισμό ο καθένας βλέπει αυτό που θέλει να δει και όχι αυτό που είναι στην πραγματικότητα.
Ό,τι κι αν «βλέπει» ο καθένας μας, η ουσία δεν αλλάζει. Πρόκειται για το ίδιο «σύμβολο». Το σχήμα που θυμίζει έντονα «Ε» είναι κοινό και στις δύο περιπτώσεις
Το περίεργο, όμως, είναι ότι το ίδιο περίπου σχήμα που περιέχει το Ε, συναντούμε και στην Σελήνη. Επιπλέον, πρέπει να σημειώσουμε ότι, το Ελληνικο γραμμα ΕΨΙΛΟΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ, Μήπως δεν μπορεί να είναι σύμπτωση;

Αριστερά: Δορυφόρος Σελήνη – Δεξιά: Πλανήτης Άρης
Συντεταγμένες για τον Άρη: 45°56’58.23″N 23°32’16.97″E
Συντεταγμένες για την Σελήνη: 27°53’25.47″N 0° 4’19.46″O
Συντεταγμένες για την Σελήνη: 27°53’25.47″N 0° 4’19.46″O
Εδώ βλέπουμε από ένα Π. Ο τρόπος που είναι τοποθετημένο(;) θυμίζει περισσότερο μία Πύλη η οποία προφανώς οδηγεί κάπου κάτω από την επιφάνεια…

Συντεταγμένες για την Σελήνη: 26°21’55.76″N 12° 6’53.62″E
Εδώ, και στις δύο φωτογραφίες από την Σελήνη, βλέπουμε μία μαιανδροειδή δομή, η οποία αποτελείται από τέλειες ευθείες γραμμές. Αν θέλουμε να ταυτίσουμε το εύρημα με κάποιο είδος κατασκευής, πιθανότατα πρόκειται για τείχος. Κάτι αντίστοιχο αλλά όχι τόσο ευδιάκριτο και συγκρίσιμο, θα μπορούσαμε να βρούμε και στον Άρη σε αυτές τις συντεταγμένες 1°29’15.38″S 126°56’22.46″O
Όλες οι πληροφορίες προέρχονται από το ακόλουθο video:
Πώς μπορεί να είναι δυνατόν να συναντούμε σε δύο διαφορετικά ουράνια σώματα, παρόμοιες κατασκευές και ίδια σύμβολα; Η μόνη εκτίμηση που μπορούμε να κάνουμε είναι πως και στα δύο υπήρξαν νοήμονες πολιτισμοί που όχι μόνο αναπτύχθηκαν αλλά επίσης αντάλλαξαν και γνώσεις.
Φυσικά, υπάρχει και η περίπτωση, τόσο ο Άρης όσο και η Σελήνη, να δέχτηκαν την επίσκεψη κάποιοι τρίτου πολιτισμού, από άλλον πλανήτη ή αστρικό σύστημα, ή ακόμα και από την ίδια την Γη προερχόμενου από μία εποχή που πολλές ενδείξεις σε αρχαίες παραδόσεις δείχνουν πως είχαν την τεχνολογία να ταξιδεύουν και στο διάστημα.
Στην Ελληνικη Μυθολογια,Υπαρχουν Εκατονταδες Αναφορες για αυτό το θέμα, όπως οι περιγραφές της Σελήνης αλλά και αναφορές για τον Φαέθωντα ότι είχε την δυνατότητα να κάνει τον γύρω της Σελήνης και μάλιστα πολλές φορές
Ελληνικοί «μύθοι» Αποκαλύπτουν τα Μυστικά της Σελήνης

Οι Έλληνες φιλόσοφοι γνώριζαν πάρα πολλά για την σελήνη. Ο Θαλής, που θεωρείται ο πατέρας της Ελληνικής και παγκόσμιας φιλοσοφίας ήταν ο πρώτος που είπε ότι η Σελήνη λαμβάνει το φως από τον Ήλιο αλλά και ο πρώτος που υπολόγισε τη διάμετρο αλλά και τη τροχιά της.
Ο Ξενοφάνης αναφέρει ότι ο δάσκαλός του ο Σωκράτης την χαρακτηρίζει: ”Μεγάλη κούφια σφαίρα που στο εσωτερικό της υπάρχουν θάλασσες και στεριές που κατοικούν άνθρωποι σαν εμάς”. Λόγια του Σωκράτη που …
υποστηρίζουν και σύγχρονοι αστρονόμοι. Ο Πυθαγόρας αφηγείται ότι έκανε στροφές γύρω από την σελήνη με τα οχήματα των θεών που κατοικούσαν εκεί, ενώ αναφέρει ότι η σεληνιακή ημέρα είναι 15 φορές μεγαλύτερη από της γης, όπως και είναι!
Ο Πυθαγόρας, επίσης, επέμενε ότι η Σελήνη κατοικείται από όντα θεϊκά όμοια με τους ανθρώπους αλλά πιο ψηλά, πιο ξανθά και πολύ πιο όμορφα. Όλες οι γνώσεις του Πυθαγόρα, Μαθηματικά, Μουσική, Γεωμετρία, Φυσική δηλώνει ότι είναι γνώσεις που πήρε από τους ουράνιους με τους οποίους είχε συνεχή επαφή.
Πολλές αναφορές για την σελήνη έχουμε και από κείμενα της Ελληνικής μυθολογίας που αναφέρονται σε θεούς και ημίθεους. Ο Έλληνας θεός Ορφέας, γιος του Απόλλωνα, ο πιο τακτικός ταξιδιώτης της Σελήνης και του Σειρίου, μας λέει: ”Η Σελήνη έχει βουνά πολιτείες και σπίτια, η επιφάνεια της είναι έδαφος όπως της γης και κατοικείται από θεϊκές κοινωνίες.” Ο Ορφέας γνώριζε το σεληνιακό ημερολόγιο των 12 μηνών και τις φάσεις της σελήνης.
Μιλά για την περιστροφή της γης γύρω από τον ήλιο, τις εύκρατες, τροπικές και πολικές ζώνες της γης, τις εκλείψεις της σελήνης, τα ηλιοστάσια, τις ισημερίες, τις κινήσεις των πλανητών και την παγκόσμια έλξη, και ισχυρίζεται ότι οι κάτοικοι της σελήνης είναι αυτοί που περιπλανήθηκαν από πλανήτη σε πλανήτη. Όλοι αυτοί οι ισχυρισμοί του Ορφέα αναφέρονται σε αρχαία κείμενα του Πλούταρχου και του Διογένη του Λαέρτιου.
Πολλές πληροφορίες από αρχαία κείμενα μας έρχονται και για τους Τελχίνες της Ρόδου και τους Κάβειρους της Σαμοθράκης που εξαφανίστηκαν σύμφωνα με τον μύθο μετά τον μεγάλο κατακλυσμό. Η τεχνολογική τους εξέλιξη ήταν τέτοια που τους επέτρεψε να εγκαταλείψουν την γη και να σωθούν στην Σελήνη ή τον Άρη, σε βάσεις που χρησιμοποιήθηκαν από τους θεούς κατά τον εποικισμό της γης.
Ο Νονός αναφέρει ότι ο Φαέθων έκανε 30 περιστροφές γύρω από το φεγγάρι, ταξίδεψε στην Αφροδίτη και επισκεπτόταν συχνά τους πόλους της Γης.
Ο Διόνυσος, η Άρτεμις και ο Ηρακλής είχαν ταξιδέψει στην Σελήνη και ο Ίδμων ταξίδευε εκεί με το άρμα του που έμοιαζε με απαστράπτοντα κομήτη, δίνοντας ακριβέστατες πληροφορίες για την αθέατη πλευρά της σελήνης, κάτι που πριν λίγα χρόνια έκανε ο σύγχρονος άνθρωπος.
Ο Ελληνικής καταγωγής Λουκιανός από την Σαμοσάτα της Συρίας, το 120 μ.χ. διάβασε ένα αρχαίο χειρόγραφο και έγραψε στο βιβλίο του «Αληθινή Ιστορία» (αν και το χαρακτήριζε παραμύθι), πληροφορίες επιστημονικά απόλυτα ακριβείς, οι οποίες επαληθεύτηκαν στην εποχή μας: ”Πήγαινε με ένα καράβι που το πήρε ο αέρας για εφτά ημερόνυχτα και την όγδοη ημέρα έφτασε στο φεγγάρι.
(Τόσο κάνουν τα σύγχρονα διαστημόπλοια του ανθρώπου για το φεγγάρι). Μπήκε μέσα σ’ ένα πηγάδι που από πάνω είχε καθρέφτες και έβλεπε όλη τη γη. (Πρόκειται για υπερσύγχρονο τηλεσκόπιο που με αυτό έβλεπε τους ανθρώπους στην γη). Βασιλιάς της Σελήνης ήταν ο Ενδυμίωνας που τον πήραν από την γη και τον πήγαν στο φεγγάρι και τον έκαναν βασιλιά.”
Στη συνέχεια, περιγράφει τρικινητήρια αεροπλάνα ”τρικέφαλοι αλογογύπες που πετούσαν”, σύγχρονες διόπτρες ”μπορούσε να τα φορά ο καθένας και έβλεπαν πολύ μακριά” και πολεμιστές με διαστημική στολή ”Ο στρατός του Φαέθοντα ήταν άνθρωποι σαν εμάς και γι’ αυτό φορούσαν στολές θερμοκρασίας”.
Στη συνέχεια, περιγράφει τρικινητήρια αεροπλάνα ”τρικέφαλοι αλογογύπες που πετούσαν”, σύγχρονες διόπτρες ”μπορούσε να τα φορά ο καθένας και έβλεπαν πολύ μακριά” και πολεμιστές με διαστημική στολή ”Ο στρατός του Φαέθοντα ήταν άνθρωποι σαν εμάς και γι’ αυτό φορούσαν στολές θερμοκρασίας”.
Επίσης, περιγράφει ταξίδια στ’ άστρα του ζωδιακού καθώς και προσθαλάσσωση ίδια με αυτή των συγχρόνων κοσμοναυτών και μάλιστα στην περιοχή των Βερμούδων.
Τέλος περιγράφει πόλεμο μεταξύ των κατοίκων της Σελήνης και του Σειρίου που αναφέρει ότι είχε επισκεφτεί. ”Έγιναν αερομαχίες και χρησιμοποιήθηκαν τρομερά όπλα και νίκησαν οι Σείριοι”
Αφού σας καταγράψαμε τα συμαντικότερα στοιχεία και ιστορίες από την αρχαία Ελλάδα, ταξιδέψτε 2.500 χρόνια π.Χ. και σκεφτείτε πως είναι δυνατόν να συζητιούνται όλα αυτά από τους αρχαίους Έλληνες για τη Σελήνη, μια εποχή που δεν υπήρχε η επιστημονική φαντασία (!) και αναρωτηθείτε μαζί μας πώς είναι δυνατόν οι αρχαίοι μύθοι να καταφέρνουν να αγγίζουν τη σημερινή πραγματικότητα και να χαρακτηρίζονται ακόμα μύθοι…
Το ΕΨΙΛΟΝ στην ΣΕΛΗΝΗ – ΕΞΕΔΡΕΣ και ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ (vid)

Πολλά έχουν έχουν ειπωθεί για την Σελήνη που όμως δεν χωράνε όλα σε μία μικρή ανάρτηση. Όμως, εκεί που θα πρέπει να επικεντρωθούμε είναι σε έναν συνδυασμό δύο αυθεντικών πραγμάτων:
Οι αρχαίοι Έλληνες μιλούσαν για έναν δορυφόρο που κατοικειται,που εχει πολεις και κτιρια. Μπορεί οι σύγχρονοι να θέλουν όλα αυτά να τα βλέπουν ως παραμυθάκια, αλλά οι εικόνες που έρχονται από εκεί πάνω και αναλύονται από ανεξάρτητους ερευνητές, δείχνουν μία μεγάλη συμφωνία με τους προγόνους μας.
Στο video που ακολουθεί, ο secureteam10 μας εκθέτει εικόνες από το Lunar Orbiter του προγράμματος για την χαρτογράφηση της Σελήνης κατά το διάστημα 1966-1967. Προέρχονται από την συλλογή Robertson.
Η συγκεκριμένη φωτογραφία κρύβει πολλά μυστικά. Το κυριότερο και οφθαλμοφανές, είναι μία εκπληκτική δομή που έχει το σχήμα Ε. Ένα γεγονός που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Λίγο πάνω από το ελληνικό γράμμα θα δείτε μία εξοχή που εκτείνεται προς τα πάνω και έχει τα χαρακτηριστικά ενός πύργου, ή ίσως τα χαρακτηριστικά μία εξέδρας εκτόξευσης. Πιο αριστερά υπάρχει μία ακόμα δομή με ένα γνωστό ελληνικό γράμμα. Το Η.

Όχι πολύ μακριά από την περιοχή υπάρχει μία ακόμα δομή με τα χαρακτηριστικά μία πυραμίδας:

Όπως θα δείτε και στο video υπάρχουν επιπλέον πολύ ενδιαφέρουσες δομές που σίγουρα δεν μπορούν να οδηγήσουν στο συμπέρασμα ότι όλα αυτά βρέθηκαν τυχαία σε έναν τόπο, ούτε μπορούν να αποδοθούν σε παρειδωλίες.
Οι
Έλληνες φιλόσοφοι γνώριζαν πάρα πολλά για την σελήνη. Ο Σωκράτης την
χαρακτηρίζει: «Μεγάλη κούφια σφαίρα που στο εσωτερικό της υπάρχουν
θάλασσες και στεριές και κατοικούν άνθρωποι σαν εμάς», αναφέρει ο
Ξενοφάνης για τον δάσκαλο του. Αυτά που έλεγε ο Σωκράτης τα υποστηρίζουν
και σύγχρονοι αστρονόμοι.
Έλληνες φιλόσοφοι γνώριζαν πάρα πολλά για την σελήνη. Ο Σωκράτης την
χαρακτηρίζει: «Μεγάλη κούφια σφαίρα που στο εσωτερικό της υπάρχουν
θάλασσες και στεριές και κατοικούν άνθρωποι σαν εμάς», αναφέρει ο
Ξενοφάνης για τον δάσκαλο του. Αυτά που έλεγε ο Σωκράτης τα υποστηρίζουν
και σύγχρονοι αστρονόμοι.
Τα Ινδικά χειρόγραφα αναφέρουν ότι «οι Έλληνες θεοί πολέμησαν εναντίον των κατοίκων της σελήνης και των συμμάχων της»
Ο
Έλληνας θεός Ορφέας, γιος του Απόλλωνα, ο πιο τακτικός ταξιδιώτης της
Σελήνης και του Σειρίου, μας λέει: «Η Σελήνη έχει βουνά πολιτείες και
σπίτια, η επιφάνεια της είναι έδαφος όπως της γης και κατοικείται από
θεϊκούς κατοίκους». Τις πληροφορίες αυτές μας τις δίνουν Πλούταρχος και
Διογένης ο Λαέρτιος.
Έλληνας θεός Ορφέας, γιος του Απόλλωνα, ο πιο τακτικός ταξιδιώτης της
Σελήνης και του Σειρίου, μας λέει: «Η Σελήνη έχει βουνά πολιτείες και
σπίτια, η επιφάνεια της είναι έδαφος όπως της γης και κατοικείται από
θεϊκούς κατοίκους». Τις πληροφορίες αυτές μας τις δίνουν Πλούταρχος και
Διογένης ο Λαέρτιος.
Ο Ορφέας γνώριζε το σεληνιακό ημερολόγιο των
12 μηνών και τις φάσεις της σελήνης. Μιλά για την περιστροφή της γης
γύρω από τον ήλιο, τις εύκρατες, τροπικές και πολικές ζώνες της γης, τις
εκλείψεις της σελήνης, τα ηλιοστάσια, τις ισημερίες, τις κινήσεις των
πλανητών και την παγκόσμια έλξη και επιμένει στο θέμα των κατοίκων της
σελήνης, ότι είναι αυτοί που περιπλανήθηκαν από πλανήτη σε πλανήτη.
12 μηνών και τις φάσεις της σελήνης. Μιλά για την περιστροφή της γης
γύρω από τον ήλιο, τις εύκρατες, τροπικές και πολικές ζώνες της γης, τις
εκλείψεις της σελήνης, τα ηλιοστάσια, τις ισημερίες, τις κινήσεις των
πλανητών και την παγκόσμια έλξη και επιμένει στο θέμα των κατοίκων της
σελήνης, ότι είναι αυτοί που περιπλανήθηκαν από πλανήτη σε πλανήτη.
Οι
Τελχίνες της Ρόδου και οι Κάβειροι της Σαμοθράκης εξαφανίστηκαν μετά
τον μεγάλο κατακλυσμό. Η τεχνολογική τους εξέλιξη ήταν τέτοια που τους
επέτρεπε να εγκαταλείψουν την γη και να σωθούν στην Σελήνη ή τον Άρη. Η
άποψη μου είναι ότι επέστρεψαν στις βάσεις τους στην Σελήνη και τον Άρη
αντίστοιχα, βάσεις που χρησιμοποιήθηκαν από τους θεούς κατά τον
εποικισμό της γης.
Τελχίνες της Ρόδου και οι Κάβειροι της Σαμοθράκης εξαφανίστηκαν μετά
τον μεγάλο κατακλυσμό. Η τεχνολογική τους εξέλιξη ήταν τέτοια που τους
επέτρεπε να εγκαταλείψουν την γη και να σωθούν στην Σελήνη ή τον Άρη. Η
άποψη μου είναι ότι επέστρεψαν στις βάσεις τους στην Σελήνη και τον Άρη
αντίστοιχα, βάσεις που χρησιμοποιήθηκαν από τους θεούς κατά τον
εποικισμό της γης.
Ο Νόνος αναφέρει ότι ο Φαέθων έκανε 30
περιστροφές γύρω από το φεγγάρι, ταξίδεψε στην Αφροδίτη και επισκεπτόταν
τον Β. και Ν. Πόλο.
Ο Διόνυσος και ο Ηρακλής πήγαν στην Σελήνη και ο
Ίδμων όπως αναφέρει ο Νόνος ταξίδεψε στην Σελήνη με το άρμα του που
έμοιαζε με απαστράπτοντα κομήτη και δίνει ακριβέστατες πληροφορίες για
την αθέατη πλευρά της σελήνης κάτι, που πριν λίγα χρόνια έκανε ο
σύγχρονος άνθρωπος.
περιστροφές γύρω από το φεγγάρι, ταξίδεψε στην Αφροδίτη και επισκεπτόταν
τον Β. και Ν. Πόλο.
Ο Διόνυσος και ο Ηρακλής πήγαν στην Σελήνη και ο
Ίδμων όπως αναφέρει ο Νόνος ταξίδεψε στην Σελήνη με το άρμα του που
έμοιαζε με απαστράπτοντα κομήτη και δίνει ακριβέστατες πληροφορίες για
την αθέατη πλευρά της σελήνης κάτι, που πριν λίγα χρόνια έκανε ο
σύγχρονος άνθρωπος.
Ο Ελληνικής καταγωγής Λουκιανός από την
Σαμοσάτα της Συρίας έζησε το 120 μ.χ. Στο βιβλίο του «Αληθινή Ιστορία»
αν και το χαρακτηρίζει παραμύθι, εν τούτοις δίνει πληροφορίες
επιστημονικά απόλυτα ακριβείς, οι οποίες επαληθεύτηκαν στην εποχή μας.
Τις πληροφορίες αυτές εάν δεν υπήρχαν ανάλογες εμπειρίες, ήταν αδύνατον
να τις φαντασθεί άνθρωπος.
Σαμοσάτα της Συρίας έζησε το 120 μ.χ. Στο βιβλίο του «Αληθινή Ιστορία»
αν και το χαρακτηρίζει παραμύθι, εν τούτοις δίνει πληροφορίες
επιστημονικά απόλυτα ακριβείς, οι οποίες επαληθεύτηκαν στην εποχή μας.
Τις πληροφορίες αυτές εάν δεν υπήρχαν ανάλογες εμπειρίες, ήταν αδύνατον
να τις φαντασθεί άνθρωπος.
«Πήγαινε με ένα καράβι που το πήρε ο
αέρας για εφτά μερόνυχτα και την όγδοη ημέρα έφτασε στο φεγγάρι. (Τόσο
κάνουν τα σύγχρονα διαστημόπλοια του ανθρώπου για το φεγγάρι). Μπήκε
μέσα σ’ ένα πηγάδι που από πάνω είχε καθρέφτες και έβλεπε όλη τη γη.
(Πρόκειται για υπερσύγχρονο τηλεσκόπιο που ο άνθρωπος ακόμη δεν το έχει
φτιάξει γιατί με αυτό έβλεπε και τους ανθρώπους στην γη). Βασιλιάς της
Σελήνης ήταν ο Ενδυμίωνας που τον πήραν από την γη και τον πήγαν στο
φεγγάρι και τον έκαναν βασιλιά».
αέρας για εφτά μερόνυχτα και την όγδοη ημέρα έφτασε στο φεγγάρι. (Τόσο
κάνουν τα σύγχρονα διαστημόπλοια του ανθρώπου για το φεγγάρι). Μπήκε
μέσα σ’ ένα πηγάδι που από πάνω είχε καθρέφτες και έβλεπε όλη τη γη.
(Πρόκειται για υπερσύγχρονο τηλεσκόπιο που ο άνθρωπος ακόμη δεν το έχει
φτιάξει γιατί με αυτό έβλεπε και τους ανθρώπους στην γη). Βασιλιάς της
Σελήνης ήταν ο Ενδυμίωνας που τον πήραν από την γη και τον πήγαν στο
φεγγάρι και τον έκαναν βασιλιά».
Περιγράφει τρικινητήρια
αεροπλάνα (τρικέφαλοι αλογογύπες που πετούσαν) περιγράφει σύγχρονες
διόπτρες (έβαζαν και έβγαζαν τα μάτια τους που μπορούσε να τα φορά ο
καθένας και έβλεπαν πολύ μακρυά) περιγράφει πολεμιστές με διαστημική
στολή που είχε δύο κέρατα «κεραίες». Ο στρατός αυτός ήταν του Φαέθωνα
και επειδή ήταν άνθρωποι σαν εμάς και η θερμοκρασία της σελήνης μεγάλη
γι αυτό φορούσαν τις διαστημικές στολές.
αεροπλάνα (τρικέφαλοι αλογογύπες που πετούσαν) περιγράφει σύγχρονες
διόπτρες (έβαζαν και έβγαζαν τα μάτια τους που μπορούσε να τα φορά ο
καθένας και έβλεπαν πολύ μακρυά) περιγράφει πολεμιστές με διαστημική
στολή που είχε δύο κέρατα «κεραίες». Ο στρατός αυτός ήταν του Φαέθωνα
και επειδή ήταν άνθρωποι σαν εμάς και η θερμοκρασία της σελήνης μεγάλη
γι αυτό φορούσαν τις διαστημικές στολές.
Περιγράφει ταξίδια στ’
άστρα του ζωδιακού καθώς και προσθαλάσσωση ίδια με αυτή των συγχρόνων
κοσμοναυτών και μάλιστα στην περιοχή των Βερμούδων. Επισκέφθηκε τα νησιά
των Μακάρων (Σείριος) και δεν ήθελε να φύγει αφού σε λίγα χρόνια θα
γυρνούσε πίσω.
Τέλος περιγράφει πόλεμο μεταξύ των κατοίκων της
Σελήνης και του Σειρίου όπου έγιναν αερομαχίες και χρησιμοποιήθηκαν
τρομερά όπλα και νίκησαν οι Σείριοι. Όπως φαίνεται ο Λουκιανός διάβασε
κάποιο χειρόγραφο που έγραφε για όλα αυτά και επειδή του φαινόταν
εξωφρενικά τα αποκάλεσε παραμύθι τα έγραψε και τα ονόμασε αληθινή
ιστορία.
άστρα του ζωδιακού καθώς και προσθαλάσσωση ίδια με αυτή των συγχρόνων
κοσμοναυτών και μάλιστα στην περιοχή των Βερμούδων. Επισκέφθηκε τα νησιά
των Μακάρων (Σείριος) και δεν ήθελε να φύγει αφού σε λίγα χρόνια θα
γυρνούσε πίσω.
Τέλος περιγράφει πόλεμο μεταξύ των κατοίκων της
Σελήνης και του Σειρίου όπου έγιναν αερομαχίες και χρησιμοποιήθηκαν
τρομερά όπλα και νίκησαν οι Σείριοι. Όπως φαίνεται ο Λουκιανός διάβασε
κάποιο χειρόγραφο που έγραφε για όλα αυτά και επειδή του φαινόταν
εξωφρενικά τα αποκάλεσε παραμύθι τα έγραψε και τα ονόμασε αληθινή
ιστορία.
Η δίδυμη αδελφή του Απόλλωνα, η Άρτεμη, χρημάτισε
βασίλισσα της σελήνης. Ο Πυθαγόρας, γιος του Απόλλωνα κατά μία παράδοση,
επέμενε ότι η Σελήνη κατοικείται από όντα θεϊκά όμοια με τους ανθρώπους
της γης. Ο Πυθαγόρας αφηγείται επίσης ότι έκανε στροφές γύρω από την
σελήνη με τα αστρόπλοια των θεών που κατοικούσαν στο φεγγάρι και με τα
όντα αυτά είχε δημιουργήσει φιλία, ενώ αναφέρει ότι η σεληνιακή ημέρα
είναι 15 φορές μεγαλύτερη από της γης όπως και είναι.
βασίλισσα της σελήνης. Ο Πυθαγόρας, γιος του Απόλλωνα κατά μία παράδοση,
επέμενε ότι η Σελήνη κατοικείται από όντα θεϊκά όμοια με τους ανθρώπους
της γης. Ο Πυθαγόρας αφηγείται επίσης ότι έκανε στροφές γύρω από την
σελήνη με τα αστρόπλοια των θεών που κατοικούσαν στο φεγγάρι και με τα
όντα αυτά είχε δημιουργήσει φιλία, ενώ αναφέρει ότι η σεληνιακή ημέρα
είναι 15 φορές μεγαλύτερη από της γης όπως και είναι.
Ο
Αριστοτέλης αναφέρει ότι όπως άκουσε από μαρτυρίες πολλές φορές, ο
Πυθαγόρας μπορούσε την ίδια στιγμή να βρίσκεται σε δύο διαφορετικό μέρη –
ιδιότητα που έχει μόνο το ηλεκτρόνιο του ατόμου – και έκανε ταξίδια
στον Άδη ακολουθώντας την διαδρομή του Προμηθέα. Ο Πυθαγόρας μπορούσε να
αιωρείται και να γίνεται αόρατος ή να βρίσκεται ταυτόχρονα σε δύο μέρη.
Τον δίδαξε ο Απόλλωνας όπως τον Αρισταία και τον ιερέα του ‘Αβαρι.
Αριστοτέλης αναφέρει ότι όπως άκουσε από μαρτυρίες πολλές φορές, ο
Πυθαγόρας μπορούσε την ίδια στιγμή να βρίσκεται σε δύο διαφορετικό μέρη –
ιδιότητα που έχει μόνο το ηλεκτρόνιο του ατόμου – και έκανε ταξίδια
στον Άδη ακολουθώντας την διαδρομή του Προμηθέα. Ο Πυθαγόρας μπορούσε να
αιωρείται και να γίνεται αόρατος ή να βρίσκεται ταυτόχρονα σε δύο μέρη.
Τον δίδαξε ο Απόλλωνας όπως τον Αρισταία και τον ιερέα του ‘Αβαρι.
Οι
θεϊκοί κάτοικοι της σελήνης είναι πιο ψηλοί από τους κατοίκους της γης,
ξανθοί και πολύ όμορφοι. Όλες οι γνώσεις του Πυθαγόρα, Μαθηματικά,
Μουσική, Γεωμετρία, Φυσική είναι δοτές γνώσεις που πήρε από τους
ουράνιους με τους οποίους είχε συνεχή επαφή. Το 1950 σε ναό των Μάγιας
στο Μεξικό βρέθηκε χάρτης της αθέατης πλευράς της σελήνης, ο οποίος
αποδείχτηκε απόλυτα ακριβής συγκρινόμενος με τους πρόσφατους που έφεραν
τα διαστημόπλοια. Η πρώτη χαρτογράφηση της αθέατης πλευράς της σελήνης
από τον άνθρωπο έγινε την 7.10.1959, επομένως ο παλαιός χάρτης βρέθηκε
στην γη ή από επίσκεψη γήινων στο φεγγάρι ή από επίσκεψη εξωγήινων στην
γη.
θεϊκοί κάτοικοι της σελήνης είναι πιο ψηλοί από τους κατοίκους της γης,
ξανθοί και πολύ όμορφοι. Όλες οι γνώσεις του Πυθαγόρα, Μαθηματικά,
Μουσική, Γεωμετρία, Φυσική είναι δοτές γνώσεις που πήρε από τους
ουράνιους με τους οποίους είχε συνεχή επαφή. Το 1950 σε ναό των Μάγιας
στο Μεξικό βρέθηκε χάρτης της αθέατης πλευράς της σελήνης, ο οποίος
αποδείχτηκε απόλυτα ακριβής συγκρινόμενος με τους πρόσφατους που έφεραν
τα διαστημόπλοια. Η πρώτη χαρτογράφηση της αθέατης πλευράς της σελήνης
από τον άνθρωπο έγινε την 7.10.1959, επομένως ο παλαιός χάρτης βρέθηκε
στην γη ή από επίσκεψη γήινων στο φεγγάρι ή από επίσκεψη εξωγήινων στην
γη.
Η σελήνη σύμφωνα πάντα με τα Σανσκριτικά κείμενα και την
Ινδουιστική θρησκεία, σε κάποια απώτατη εποχή δεν υπήρχε σαν δορυφόρος
της γης. Αργότερα η γη είχε τρεις δορυφόρους. Την εποχή που η γη δεν
είχε δορυφόρους, οι άνθρωποι είχαν ανάστημα ύψους 1.20-1.50 μέτρων. Όταν
είχε τρεις δορυφόρους τότε οι άνθρωποι είχαν ανάστημα 2.50-12.00 μέτρα
και τέλος με ένα δορυφόρο έχουν το ύψος του σημερινού ανθρώπου 1.60-2.00
μέτρα, λόγω βαρύτητας (g=9.81m/sec2).
Ινδουιστική θρησκεία, σε κάποια απώτατη εποχή δεν υπήρχε σαν δορυφόρος
της γης. Αργότερα η γη είχε τρεις δορυφόρους. Την εποχή που η γη δεν
είχε δορυφόρους, οι άνθρωποι είχαν ανάστημα ύψους 1.20-1.50 μέτρων. Όταν
είχε τρεις δορυφόρους τότε οι άνθρωποι είχαν ανάστημα 2.50-12.00 μέτρα
και τέλος με ένα δορυφόρο έχουν το ύψος του σημερινού ανθρώπου 1.60-2.00
μέτρα, λόγω βαρύτητας (g=9.81m/sec2).
Την εκδοχή της δημιουργίας
γης-σελήνης ταυτόχρονα πρέπει να την αποκλείσουμε γιατί η πυκνότητα της
γης είναι 5,5 και της σελήνης 3,3. Η ηλικία των πετρωμάτων που έφεραν
οι αποστολές του «Απόλλωνα» από την σελήνη παρουσιάζουν ηλικία που
κυμαίνεται από 7 – 20 δισεκατομμύρια χρόνια ενώ της γης είναι 4,5 και
του ηλιακού συστήματος 5 δισεκατομμύρια χρόνια.
γης-σελήνης ταυτόχρονα πρέπει να την αποκλείσουμε γιατί η πυκνότητα της
γης είναι 5,5 και της σελήνης 3,3. Η ηλικία των πετρωμάτων που έφεραν
οι αποστολές του «Απόλλωνα» από την σελήνη παρουσιάζουν ηλικία που
κυμαίνεται από 7 – 20 δισεκατομμύρια χρόνια ενώ της γης είναι 4,5 και
του ηλιακού συστήματος 5 δισεκατομμύρια χρόνια.
«Έλληνες οι γιοι των Θεών»*****Ε*****
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου