Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

ΤΑ ΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...http://katohika.gr/wp-content/uploads/2016/03/21-6-365x400.jpgΔΕΛΦΟΙ 22/2/2016 ώρα 12.00μμ Πανσέληνος στην Παρθένο
Φυσικά επευθυνόμαστε στους ήδη αφυπνισμένους ανθρώπους ή στους «υπό αφύπνιση».


Αυτό το λέμε γιατι οι κοιμισμενοι και πριν και μετά θάνατο είναι στη γυάλα τους, δηλαδή, εκτός του οτι έχει ακυρωθεί ο νους τους, πλέον απο τις τοποθετήσεις τους, είναι ακυρωμένα και τα μάτια τους.

Που αυτό σημαίνει, αφού αφισβητούνε οτιδήποτε έχει σχέση με τα ψεκάσματα (βαρέα μέταλλα κλπ), ακόμα και οταν θα σηκωσουν τα ματια τους στον ουρανο και δουν τις ουρες που αφηνουν κάποιες φορές τα αεροπλανα, λενε οτι αυτο ειναι φυσιολογικο, οταν, αν ειχε ξεπαγώσει λίγο ο νους τους και δεν ηταν σε κατάσταση υπνου, θα έκανε το απλό ερωτημα: εφοσον υπάρχουν ιδίως σε μέρη που περνούν πολλά αεροπλάνα καθημερινά, δε θα έπρεπε να υπάρχει καμια μέρα του χρόνου που να βλέπουν ήλιο. Απεναντίας, στα συγκεκριμένα μέρη, φυσικά και υπάρχουν πολλές μέρες με ηλιοφάνεια. Δηλαδή τότε τα αεροπλάνα έχουνε ρεπό??

Αυτά τα λίγα για τους παντοτινούς κοιμισμένους.

Όσο για τους υπολοίπους, φυσικά τους αφυσπνισμένους, τη Δευτέρα 22/2/2016 στον ομφαλό της γης, τα ψέκασμα που έκαναν στους Δελφούς ήταν χωρίς όριο. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη μέσα από το ιερό του Απόλλωνα στους Δελφούς, για να είστε σίγουροι πλέον ότι όσα ψεκάσματα και να κάνουν στον ουρανό, όση εξαθλίωση και να φέρουνε στους Έλληνες, όσους μετανάστες και να φέρουνε για να αναμειχθούν με την Ελληνική φυλή (που σύμφωνα με το απίστευτο βιβλίο τους, κοράνι, είμαστε εχθροί τους), όσο και να προσπαθήσουν με τη βοήθεια όλων των προδοτών ελλήνων πολιτικών από όλα τα κόμματα που ο Μαυροψύχης τους έχει βάλει στη βουλή που όλοι προδιδουν την Ελλάδα και φυσικά όλους τους θρησκευτικούς ιεράρχες προδότες της ελληνικής φυλής, οι οποίοι είναι παντελώς απόντες από το δράμα που ζει η Ελλάδα, που νομίζουν με τα σάντουιτσ που μοιράζουν ότι εκπλήρωσαν το καθήκον τους, η Ελλάδα και θα μείνει όρθια και ακόμα μία φορά θα δώσει το φως της στην ανθρωπότητα.

Τα πάντα πλέον στηρίζονται μόνο στην αυτογνωσία για να ελευθερωθεί ο ίδιος σας ο εαυτός. Οι βοήθειες που θα δεχθεί η Ελλάδα και η ανθρωπότητα απο τις δυνάμεις του φωτός, μαζι με τις αλλαγές που θα γίνουν στη μορφολογία του πλανήτη, οι αφυπνισμένοι έλληνες που έχουν αγγίξει ή κατακτήσει την ανθρωπότητα, θα είναι οι διαδώσεις του φωτός σε όλη την ανθρωπότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου