Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Ένας μυστικός ηλεκτρονικός πόλεμος που διεξάγεται τώρα στους ανθρώπους!!από Preston James
Υπάρχει ένας "θόρυβος" στον αέρα που καταλήγει μέσα στο κεφάλι μας. Πόσο συχνά τον τελευταίο καιρό έχετε παρατηρήσει ένα "κουδούνισμα" στα αυτιά σας, που δεν μπορείτε να το αποφύγετε ότι και να κάνετε 24 ώρες το 24 ωρο.
ξαφνική "σουβλιά" πόνου στο κεφάλι και αδιαθεσία στο στομάχι με τάση εμετού. Ανορεξία και ατονία της πρώτες πρωινές ώρες αλλά και σε όλη την διάρκεια της ημέρας. Απελπισία σε όλα τα επίπεδα. Δυσκολία το να επεξεργαστείτε νέα δεδομένα. Σε ένα πρόσφατο άρθρο στο veteranstoday.com, ο Gordon Duff είχε αποκαλύψει:

«Η εφαρμογή ενός ηλεκτρονικού πεδίου που ονομάζεται «ελέγχους του νου» βρίσκετε σε πλήρη εξέλιξει. Υπάρχει μια αξιοσέβαστη εταιρεία παραγωγής

ηλεκτρονικών αμυντικών, όχι από τις ΗΠΑ, όπου κρυφά έχει αποδείξει την ικανότητά συγκεκριμένων εκπομπών να επηρεάζουν αποτελεσματικά τα συναισθήματα των ανθρώπων. Ιδέες και εικόνες τοποθετούνται απευθείας στο μυαλό ενός πληθυσμού σε μια συγκεκριμένη ευρεία γεωγραφική περιοχή. Επιτρέψτε μου να σταματήσει εδώ. Αυτή η αποκάλυψη βέβαια τεκμηριώνει, ότι είχα υποστηρίξει από την δεκαετίας του 1990, όταν ενημερώθηκε για τις τεχνολογίες αυτές». 

Ο Patrick Flanagan, μια πραγματική ιδιοφυΐα, ο οποίος εφηύρε την μέθοδο με ηλεκτρονικά μέσα, να μεταφέρει ήχους στο κέντρο του ανθρώπινου εγκεφάλου, για άτομα με προβλήματα ακοής. Εφηύρε έναν τρόπο δημιουργώντας ηλεκτρονικούς ήχους, ευδιάκριτες λέξεις και μουσική για να τα μεταφέρει απευθείας στο ακουστικό κέντρο του εγκεφάλου, (χωρίς να περάσει από ένα μη λειτουργικό εσωτερικό αυτί οφείλεται σε νεκρά κύτταρα τρίχας ή νεκρά νεύρα που συνδέουν τους στο ακουστικό κέντρο). Αυτή ήταν μια μεγάλη επιτυχία για ανθρώπους χωρείς ακοή , όμως την άρπαξαν αμέσως και έγινε Top Secret. Ο Patrick Flanagan διώχθηκε για την εφεύρεσή του, το μαγαζί του κάηκε και ο ίδιος πήρε ένα χαμηλό προφίλ και έμεινε στο παρασκήνιο. Αργότερα αυτή η τεχνολογία επεκτάθηκε για να ενεργοποιήσει ουσίες οιονείων μαγνητικά nan0 ψεκάζονται τα στον αέρα και με την εισπνοήι και να διασχίσουν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό.
Τώρα η ιστορία είναι ότι ο Patrick Flanagan είναι έξω και εξηγεί ο ίδιος τι έγινε με την θαυμάσια εφεύρεση του. Και το βέβαιο είναι τώρα μπορεί να καταπολεμήσει την ίδια του την εφεύρεση.


Η κατασκευή και τοποθέτηση συστήματα κινητής τηλεφωνίας κόστισαν τρισεκατομμύρια δολάρια. Κανείς από τους απλούς πολίτες δεν γνωρίζει τι ακριβός τοποθετείται σε διάφορες κεραίες στις ταράτσες κτιρίων ειδικά στα αστικά κέντρα. Ένα σύμπλεγμα κεραιών που αναπτύσσουν μικροκύματα παλμικής δέσμης. Υπάρχουν και κεραίες που δεν είναι μόνο πομπός αλλά είναι και δέκτης.

Το συστήματα WiFi (LAN) που έχουν εγκατασταθεί σε πολλά δημόσια σχολεία, εστιατόρια, επιχειρήσεις και σπίτια.

Μεγάλες Psychotronic γεννήτριες με τροχιακό χώρο πλατφόρμας, που τροφοδοτείται από τα συστήματα σύντηξης He3, τα οποίες καλύπτουν μεγάλες γεωγραφικές περιοχές.
Συστήματα ραντάρ Doppler ELF του εδάφους τα οποία έχουν δευτερεύουσες λειτουργίες αλλά εξυπηρετούν της πρώτες. Στην εμπορική οδός Madison Avenue στις ΗΠΑ, η διαφήμιση εξουσιάζει την τάση το πως πρέπει να ντύνεται η "μάζα" δημιουργώντας έτσι ενοχές σε αυτούς που δεν συμμορφώνονται.

Επιβάλλονται εταιρικά πρότυπα για τη συμπεριφορά και τη σκέψη.

Διάφορα φάρμακα αλλάζουν της ενώσεις μυαλού και προστίθενται στα τρόφιμα και τα ποτά.

Ουσίες Mind Control όπως είναι το MMT και άλλα πρόσθετα φέρεται να 
προστίθενται στα καύσιμα βενζίνης και ντίζελ, συμπεριλαμβανομένων επιβατικών αεροσκαφών.

Chemtrail ψεκασμός στον ουρανό με βάριο, Anno-αλουμίνιο, στρόντιο και άλλες τοξικές χημικές ουσίες και βιολογικούς παράγοντες που δημιουργούν "κυψέλη" psychotronically στο μυαλό. Η Pre-ακτίνες που εκπέμπουν πυρηνικοί σταθμοί βασίζετε στην μυστική έρευνα της CIA (MK-Ultra) σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του εγκεφάλου και την τροποποιήσει του με ένεση ακτινοβολία, αλλά και με την εισπνοή. (Αυτό είναι ένα πολύ μυστικό, και συνάμα ένα εντελώς αηδιαστικό σατανικό πρόγραμμα). Αυτό είναι ένα από τα βασικά προγράμματα τελετουργιών τωνΣατανιστών Παιδεραστών Παγκόσμιας 
θυσίας της NWO Ατζέντας.

Νεότερες τεχνολογίες όπως η "Ψ-εξουσία», γνωστό και ως να παρασύρεται την ψυχική ή πνευματική δύναμη του ανθρώπου. Αυτά είναι πνευματική ξόρκια του αίματος που διατίθενται στην αμερικάνικη "Ομάδα Νου" (?) μέσω της παιδεραστίας, της ανθρώπινης ζωοτομίας, θυσία αίματος, και μαζικές δολοφονίες με στημένους πολέμους μέχρι εξαφανισμένα αεροπλάνα. Αυτά τα μυστικά της Psi-δύναμης προγράμματα είναι πιο "βαθιά φυλασσόμενα" μυστικά και ως εκ τούτου η συζήτηση αυτή πρέπει να σταματήσει εδώ.

Μια ένδειξη αλήθειας είναι το απλό γεγονός ότι κάθε μεγάλη ομάδα παγκόσμιας εγκληματικότητας οδηγεί πάντα σε μια μυστική κοινωνία που βασίζεται στην Luciferianism (σατανισμό).

Το πρόγραμμα "αρπαγή της ψυχής" εφαρμόζετε σε άτομα με αδύναμο ψυχισμό για να τις μετατρέπει σε ένα λειτουργικό "sociopath". Αν κάποιος αρχίζει να κάνει κακό με προσωπική ανταμοιβή για αρκετό καιρό αυτό οδηγεί και στην απώλεια της ψυχής τους.

Το κυβερνών Ίδρυση βλέπει τις αμερικανικές μάζες ως "άχρηστα παράσιτα" που πρέπει να αραιώσει κατά 90%.


Ο Τόνι Μπλέρ με τον καλό του φίλο, τον σίριαλ - παιδεραστή Jimmy Saville.

Υπάρχουν πολλές  "πολιτικές χάραξης" που τρέχουν σε ένα παγκόσμιο δίκτυο της ιεραρχίας του "κακού", που βασίζεται στο συντονισμό των διαφόρων εγκληματικών ομάδων, την παιδεραστία και την ανθρώπινη θυσία. Αυτή η μικρή ομάδα έχει δημιουργήσει μια ιεραρχία με διάφορα επίπεδα εξέλιξης. Ένα άτομο μπορεί να εξελιχθεί σε αυτήν την ομάδα , αν αυτός ή αυτή περνά τα διάφορα "τεστ" που τίθενται ενώπιόν τους. Η αμοιβή είναι ο πλούτος και η δημοσιότητα και στην κορφή της ομάδας είναι ... η απόλυτη εξουσία! 
Δεν υπάρχει χώρος σε αυτή την ιεραρχία για κάποιον με ανθρώπινη ψυχή.Συνταγματικά διακριτικά των Ηνωμένων Πολιτειών Στρατού Χημικών Σώματος.

Ποιοι είναι τα "ειδικά" ισχυρά Νου-έλεγχος psychotronics;

Εδώ είναι μια γρήγορη περίληψη αλλά δεν είναι "all inclusive", επειδή υπάρχουν πολλές Psychotronic συσκευές που μπορούν να έχουν ως στόχο, "κάποιον"! Σε αυτές της περιπτώσεις τοποθετείται μέσα ή κοντά στο σπίτι του ή σε σταθμευμένο όχημα ή εκείνους που το οδηγούν.

Η Τηλεόραση, τα κινητά τηλέφωνα και τους πύργους κινητής τηλεφωνίας, Wi-Fi, Doppler ραντάρ, επίγειων, δορυφορικά συστήματα, συστήματα drone και τα αεροσκάφη, μικρά-εμφύτευμα ενεργοποίησης, χρήση των μικρών εμφυτεύματων  για την παρακολούθηση μέσω δορυφόρου, "Prime Freak" ταυτοποίηση του κάθε ατόμου σαν ένα μεμονωμένο δακτυλικό αποτύπωμα.

Σύνθετη psychotronics, ήδη αναπτυχθεί, για να καταστείλει την αποκλίνουσα συμπεριφορά σε μαζικές αθλητικές εκδηλώσεις, δημόσιες λειτουργίες, ακόμα και σε διαδηλώσεις. Είχαν αναπτυχθεί στον πόλεμο του Ιράκ ως μικρό σχήμα θόλου "poppers" και τοποθετούνται στις κορυφές των κτιρίων και δημιούργησαν πονοκεφάλους.

Σύναψη

Σε πολλές σκανδιναβικές αλλά και σε ευρωπαϊκές χώρες , έχουν μελετήσει τους ανθρώπους. Η μελέτες αυτές δείχνουν τους κινδύνους των μικροκυμάτων από τα κινητά τηλέφωνα με συστήματα Wi-Fi. Πιστεύεται ότι 3-6% είναι τόσο αρνητικά επηρεασμένοι από ELF και θεωρείται τοξικό για τα συστήματά τους.

Ορισμένες χώρες έχουν ακόμη ιερό πόλεις με μειωθεί δραστικά προγράμματα EMF και την αναπηρία. Αναγνωρίζεται σε ορισμένα έθνη τώρα ότι το Wi-Fi δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιηθεί γύρω από τα μικρά παιδιά των οποίων οι εγκέφαλοι και το κεντρικό νευρικό σύστημα βρίσκονται στην διαδικασία της ανάπτυξης. Πολυάριθμα σχολεία έχουν αφαιρέσει το Wi-Fi σύστημα σε αντικατάσταση με ασφαλέστερα, πιο γρήγορα, και πολύ ανώτερα συστήματα οπτικών ινών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου