Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Το μυστήριο με τους 2 που έγιναν τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης και η βλακεία στον εγκέφαλο ηλίθιων δίποδων !


Το μυστήριο με τους 2 που έγιναν τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης και η βλακεία στον εγκέφαλο ηλίθιων δίποδων !
Μία παράδοξη εικόνα έχει αρχίσει και κάνει το γύρω του διαδικτύου, τις τελευταίες ημέρες:Οι «τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης» σχηματισμένοι στα σύννεφα… Το παραδοξότερο, όμως, είναι ο τρόπος που διακινείται…
Υπάρχει τόση μεγάλη λεπτομέρεια, ειδικά στα άλογα, που νομίζεις ότι πραγματικά αυτά είναι αληθινά και μόλις ξεπρόβαλαν μέσα από τα σύννεφα.
Αν παρατηρήσετε καλύτερα την εικόνα με τα σύννεφα-άλογα θα δείτε πως δεν υπάρχουν 4 καβαλάρηδες, αλλά μόνο δύο… Μα κι αν υπήρχαν τέσσερις, γιατί θα έπρεπε να παραπέμπουν κατευθείαν σε εκείνους της Αποκάλυψης και όχι σε κάποιους άλλους;«Βαφτίζοντας» τα δύο άλογα ως τους 4 καβαλάρηδες της Αποκάλυψης, προγραμματίζεις τον εγκέφαλο να αποδεχτεί την Μεγάλη θλίψη που τους ακολουθεί, σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο Ιωάννης.
Μόνο που η λεγόμενη αποκάλυψη του Ιωάννη ειναι ενα βιβλίο μίσους προς όλους τους μη Εβραίους! - Ένα αρρωστημένο κι αλλόκοτο «προφητικό» κείμενο, ύμνος στην παράνοια, την καταστροφολογία και την αιμοδιψία.Η λεγομένη «ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ» που τη φανέρωσε στο δούλο του Ιωάννη -βλέπετε ο θεός θέλει δούλους, γιατί δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί- μπήκε στον κατάλογο της λεγόμενης Καινής Διαθήκης 500 έως 700 χρόνια μετά τη συγγραφή της.
Μέχρι τότε εθεωρείτο αιρετικό και αντιχριστιανικό βιβλίο. Μετά από πολλές επεξεργασίες και εγχειρήσεις μπήκε στον «ΚΑΝΟΝΑ» της Καινής Διαθήκης και θεωρήθηκε θεόπνευστο και ωφέλιμο!!! και οι χαμηλής νοημοσύνης άνθρωποι πιστεύουν τις σαχλαμάρες των εβραιων! μέχρι που πέρασε σαν μολυσματική νόσος σε πολλούς! πιστεύουν ακομα οτι απο την μητέρα στο παιδί περνάει μόνο η κληρονομικότητα όσο άφορα τα χαρακτηριστικά!αμ δε! αν ήταν ετσι δεν έσφαζαν .....!
Ως συγγραφέας φέρεται ο απόστολος Ιωάννης (κατ' άλλους, κάποιος φανατικός, μισογύνης, ραβίνος που λέγεται Ιωάννης) την περίοδο που ήταν εξόριστος στην Πάτμο το 96 μ.Χ., κατά το 14ο έτος της βασιλείας του αυτοκράτορα Δομιτιανού. Η Αποκάλυψη είναι ένα προφητικό, εσχατολογικό βιβλίο. Το βιβλίο είναι γεμάτο κακία, ζήλια, έχθρα προς όλα τα έθνη της γης, εξολοθρευτική μανία, παραλογισμούς και τερατολογίες. Θα μπορούσε να θεωρηθεί αυστηρώς ακατάλληλο για μεγάλους και μικρούς, γιατί μοιάζει με εγχειρίδιο φασιστών που θέλουν να εξολοθρεύσουν την ανθρωπότητα και τη ίδια τη Γη, για να μείνουν μόνοι με το θεό τους.
Οι κινδυνολόγοι «επιστήμονες», ψευδοπροφήτες, συγγραφείς και δημοσιογράφοι κραυγάζουν κάθε λίγο από όλα τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης (ΜΜΑ): Η Γη κινδυνεύει, πλησιάζει το τέλος του κόσμου. Είναι πολλά τα θέματα που εφευρίσκουν οι κινδυνολάγνοι για να κατατρομάξουν τους αφελείς και να παραλύσουν το σφρίγος και την έφεση για δημιουργικότητα, ανέλιξη, πορεία προς την ατέρμονη τελειότητα και αρετή. Το κοινό γνώρισμα όλων των κινδυνοκαρτέρηδων είναι ότι υπομένουν μαζοχιστικά τις διαψεύσεις των προφητειών τους και αμέσως εφευρίσκουν καινούριες.
ΘΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΠΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΑΠΟ ΤΟ 2009!!για να μην πω καμια βάρια κουβέντα για αυτόν ,γιατι μπορεί να μην φταίει!(αν και μάλλον ήταν της cia) ,οι άθλιοι μηδενιστές ιεροκήρυκες ειναι σαν τους κομμουνιστές! διαστρεβλωτές των πάντων προς όφελος τους! κοινό γνώρισμα και των 2 ειναι οτι έχουν εβραϊκό μίασμα στον εγκέφαλο!περνάει απο γενιά σε γενιά!(το γράφω άπλα για τους λίγους που θα καταλάβουν!) οι κομμουνιστές ειναι ο καρκίνος επί της Γης και στρατός τον Εβραίων χωρίς όπλα!μασόνοι τους διδάσκουν-ποτίζουν να μισούν μη ομοίους τους! (εκτός το 1945-1950 που του τάιζαν αγγλοεβραιοι να σφάζουν μη μολυσμένους, με αποτέλεσμα να γεμίσει η χωρα εβραϊκά μιασματα σημερα! σ.σ αριστεροί)και οι άλλοι υποτασουν τους λαούς! μεσώ θρησκείας! και οι 2 μηδενιστές νοημοσύνης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου