Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΦΟΥΣΚΑΛΑ που ΚΙΝΕΙΤΑΙ στον ΔΔΣ (video)Στο διάστημα φαίνεται πως υπάρχουν πολλά που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε. Ούτε όλα μπορούμε να τα κατατάξουμε στην κατηγορία των άγνωστων ιπτάμενων αντικειμένων εξωγήινης προέλευσης…Στο video που ακολουθεί στην συνέχεια, μας παρέχεται μία εικόνα από κάτι παράδοξο. Ένα πολύ μεγάλο αντικείμενο σε αποχρώσεις του μπλε, έχει σχήμα εξάγωνο και εμπεριέχει μέσα του ή από πάνω του ένα άλλο μικρότερου μεγέθους εξάγωνο σε πιο ζωηρά αλλά επίσης σκοτεινά χρώματα, ενώ στο κέντρο του είναι λες και επικρατεί το μαύρο σκοτάδι.
Θα έλεγε κανείς ότι είναι ένα άγνωστο λουλούδι του διαστήματος, ή μία γεωμετρική φουσκάλα…
Τι μπορεί να είναι;

Θα έλεγε κανείς ότι είναι ένα άγνωστο λουλούδι του διαστήματος, ή μία γεωμετρική φουσκάλα…Στο video που ακολουθεί στην συνέχεια, μας παρέχεται μία εικόνα από κάτι παράδοξο. Ένα πολύ μεγάλο αντικείμενο σε αποχρώσεις του μπλε, έχει σχήμα εξάγωνο και εμπεριέχει μέσα του ή από πάνω του ένα άλλο μικρότερου μεγέθους εξάγωνο σε πιο ζωηρά αλλά επίσης σκοτεινά χρώματα, ενώ στο κέντρο του είναι λες και επικρατεί το μαύρο σκοτάδι.
Τι μπορεί να είναι;
Προς το παρόν υπάρχουν τρεις πρόχειρες υποθέσεις που, ίσως, θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν την παρουσία αυτού του αντικειμένου.
Η μία είναι ότι πρόκειται για κάποιο άγνωστο φαινόμενο του διαστήματος.
Η δεύτερη, οδηγεί εύκολα στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για κάποιο, εκτός Γης ευφυών όντων κατασκευής διαστημικό σκάφος, χωρίς φυσικά να μπορεί να αποκλειστεί η περίπτωση να είναι κάποιο ανώτερης ανθρώπινης τεχνολογίας, με παντελώς άγνωστες και απόρρητες προδιαγραφές.
Η τρίτη και πιο πεζή πιθανότητα είναι να πρόκειται για αντανακλάσεις του φακού και τίποτε περισσότερο.
Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση έρχονται διάφορες αντιρρήσεις που ακολουθούν το εξής σκεπτικό: Είναι αδύνατο να πρόκειται για οποιουδήποτε είδους αντανάκλαση, καθώς το υπό εξέταση αντικείμενο βρίσκεται ακριβώς πίσω από το remote manipulator system (δηλαδή το σύστημα απομακρυσμένου βραχίονα).
Εάν πραγματικά επρόκειτο για ένα φαινόμενο αντανάκλασης τότε αυτή θα κάλυπτε τον βραχίονα, οπότε θα βρισκόταν μπροστά του και όχι πίσω του. Και κάπου εδώ αρχίζουν οι γνώμες διίστανται.
Πάντως, σύμφωνα με το video, το αντικείμενο αυτό κινείται. Ότι κι αν είναι το αφήνουμε στην δική σας κρίση να αποφασίσετε αν μπορείτε να λύσετε τον πραγματικά αλλόκοτο γρίφο της έγχρωμης διαστημικής φουσκάλας δίπλα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό που σε άλλη εκδοχή θα μπορούσε να ήταν ένα όμορφο αλλά σπάνιο λουλούδι…εξαγωνο αντικειμενο στον ΔΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου