Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Γ.Γ. ΝΑΤΟ: “Η Ελλάδα είναι οικόπεδο της Γερμανίας…”Το γνωστό τηλεοπτικό δίκτυο CNN μετέδωσε απίστευτες δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, ο οποίος δήλωσε πως η Ελλάδα δεν έχει δικαίωμα να καταρρίψει τουρκικά μαχητικά, καθώς δεν είναι κυρίαρχο κράτος.

Η δημοσιογράφος ρώτησε πως γίνεται το ΝΑΤΟ να στηρίζει την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους και πρόσθεσε πως η Ελλάδα έχει το ίδιο δικαίωμα εφόσον παραβιάζεται ο εθνικό εναέριος χώρος της. Τότε ο κ. Στόλτενμπεργκ προέβη στην ανωτέρω δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως η Ελλάδα ως χρεοκοπημένη χώρα που βρίσκεται υπό γερμανική κηδεμονία, δεν έχει κανένα δικαίωμα για κατάρριψη. Αντίθετα συνέχισε να προκαλεί, λέγοντας πως αυτό δικαίωμα ανήκει στη Γερμανία.
«Εφόσον δεν ενοχλείται η Γερμανία από τις παραβιάσεις εθνικού εναέριου χώρου της Ελλάδας, τότε δεν υπάρχει κανένα θέμα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η έλλειψη αμυντικής τακτικής και αδυναμία πολιτικών πρωτοβουλιών έχει φέρει τη χώρα μας στον πάτο, καθώς πλέον όλοι παραδέχονται ανοιχτά πως βρισκόμαστε υπό γερμανική κατοχή και πως η Ελλάδα έχει χάσει την εθνική της κυριαρχία. Μάλιστα, ο Γενικός Γραμματέας των "συμμάχων" μας κάνει λόγο για την απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας και γερμανική κατοχή, κι ενώ οι Τούρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο, κανείς πολιτικός δεν βγήκε να απαντήσει στις δηλώσεις 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου