Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Ένας Γαλαξιακός Πόλεμος μαίνεται Space Command Captain: Mark Richards


Είναι εκπληκτικό το πόσο εύκολα μπαίνουν κομμάτια του παζλ στην θέση τους διαβάζοντας την συνέντευξη του πλοιάρχου Mark Richards και πόσο εύκολα εξηγείται αυτό το χάος που βιώνουμε στον πλανήτη γη. Ένας Γαλαξιακός πόλεμος μαίνεται πάνω από τα κεφάλια μας, δίπλα μας και γύρω – γύρω μας. Η Γη και η Ανθρωπότητα είναι το έπαθλο. Άλλωστε δεν ονομάζουν τυχαίως την Γη, το μεγαλύτερο εστιατόριο του Γαλαξία !!! Οι Sheti (Ερπετοειδείς Επικυρίαρχοι) μας αποκαλούν “Μαϊμούδες της Ουτοπίας” μεταξύ τους. Τυχαίο; Καθόλου, είναι απόλυτα σωστοί σε αυτό, όντως απευθύνονται σε Μαϊμούδες, που ζουν μέσα σε μια Ουτοπική Ψευδαίσθηση, που μάλιστα την θεωρούν σαν την μοναδική αλήθεια και σκοτώνουν γι’ αυτή.


Αυτός ο κόσμος ψευδαίσθησης, είναι θανάσιμος για τις Μαϊμούδες της Ουτοπίας, γεγονός που δεν έχει λογική μεν ή δεν μας αρέσει, αλλά είναι η πραγματικότητα. Το κατεστημένο των Ερπετοειδών έχει σχεδιαστεί πολύ προσεκτικά ώστε να συγκαλύπτει την ανωτερότητά τους πίσω από ένα πέπλο πολιτιστικών αναφορών στη μουσική, την τέχνη, την ποίηση και τη λογοτεχνία και πνευματικών στην θρησκεία και την πολιτική.
Χρησιμοποιεί λέξεις – κωδικούς, κάθε φορά που θέλει να κάνει αναφορά στην καταγωγή και στον πρωταρχικό ερμαφρόδιτο Αδάμ και τη δημιουργία της πρώτης γαλαζοαίματης ένωσης: για παράδειγμα, κρίνα, όστρακα, φίδια, ερπετά, αστέρια, φως, αγγέλους, θεούς κλπ. Ξεσηκώνουν και χρησιμοποιούν τις καλύτερες από τις ιδέες που υπάρχουν στην σκέψη μας και είναι περήφανοι για αυτή τους τη δυνατότητα. Πολλές από τις ιδέες και τις αντιλήψεις για τις οποίες οι Ερπετοειδείς Επικυρίαρχοι καμαρώνουν είναι, ότι μία Μαϊμού δεν μπορεί να κατορθώσει τίποτα απολύτως, σημαντικό ή μη, σ’ αυτόν τον κόσμο και φροντίζουν με απόλυτη επιτυχία, ώστε να μην κατορθώσει τίποτα.

Η ωμή αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω και είναι περισσότερο περίεργη από τη όποια φαντασία μας. Το δικαίωμα για τη δημοσιοποίηση της όποιας αλήθειας ανήκει πάντα στους νικητές και είναι γνωστό ό,τι η ιστορία γράφεται από τους νικητές και ράβεται στα μέτρα τους, ενώ μετά από λίγο καιρό ενδέχεται, η Αλήθεια να γεννηθεί μέσα σου, άλλωστε Α-ΛΗΘΗ σημαίνει να ΞΑΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ.

Εσύ (ΑΝ) προσέχεις ανά διαστήματα και παρατηρείς αν η αλήθεια έχει αλλάξει, αντιλαμβάνεσαι ό,τι ποτέ δεν αλλάζει. Μερικές φορές τυχαίνει να δεις αυτή την αλήθεια που διδάχθηκες να προβάλλεται στην τηλεόραση ή στην εφημερίδα και με κάποιο τρόπο επιβεβαιώνεσαι, ότι εσύ και πολλοί περισσότεροι έχετε την ίδια άποψη, ότι συμφωνείτε. Λοιπόν, αυτό δεν είναι πραγματικό, μονάχα η Συμφωνία σας το κάνει πραγματικό.

Πάρα πολλοί από εμάς ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ έχουμε αντιληφθεί, πόσα παράδοξα υπάρχουν, πόσες ασυμφωνίες σχετικά με την κοινωνική μας πραγματικότητα, γιατί απλά το ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ δεν μπορεί να κρυφτεί, είναι εκεί και περιμένει να το Παρατηρήσεις για να σου αποκαλύψει την Α-ΛΗΘΗ (αλήθεια) του. Μην ξεχνάμε πως ο άνθρωπος, Βλέπει με τον Εγκέφαλο κι όχι με τα μάτια του.

Είναι σαν να υπάρχει ένα σύνολο αντι-ανθρωπίνων αξιών σχετικά με τα θέματα, προσπαθούμε κι ελπίζουμε να τα κάνουμε προς όφελός μας. Από την άλλη μεριά είναι οξύμωρο ότι ενώ υπάρχουν ανθρωπιστικές αξίες η εκμετάλλευση πάντα κυριαρχεί χωρίς να υπάρχει σύνεση. Όμως όλες αυτές οι πράξεις δεν γίνονται από ανθρώπινο χέρι ούτε κι έχουν κανένα ανθρώπινο κίνητρο και δεν είναι καν ανθρωποκεντρικές. Σκέψου την τροφή που προωθείται, σκοπίμως και δολίως για να καταναλώνει ο άνθρωπος, μονάχα απ’ αυτό αντιλαμβάνεσαι πως κάτι είναι παράδοξο, παράλογο, αφύσικο, μη ανθρώπινο, μη γήινο. Αλλά ! «Μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο, μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ, αλλά δεν μπορείς να τους κοροϊδεύεις όλους για πάντα» Εκτός κι αν είσαι η εκκλησία να προσθέσω !

ΝΑΙ αγαπητοί μου, μπαίνω στον πειρασμό να σας ξαναπώ ό,τι αν δεν γίνετε ανεξάρτητοι σαν όντα και πολεμιστές, όπως πολλάκις αναφέρουμε στο terra papers με χιλιάδες άρθρα ενδυνάμωσης και εναύσματος προς έρευνα και γνώση τότε, αντε και ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΟΙ ! Διότι δεν υπάρχουν μυστικά, δεν υπάρχει τίποτε που να είναι κρυφό, γιατί τίποτε δεν κρύβεται, συνήθως αν θέλεις να κρύψεις κάτι το κάνεις ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ, σας τα λένε έξω από τα δόντια μα δεν θέλετε να ακούσετε. Ναι αγαπητοί μου Εχετε Προειδοποιηθεί.

Τολμάτε να κολυμπήσετε στα βαθιά, που σημαίνει Τολμάτε να Ζήσετε;

Διαβάστε την πρώτη συνέντεξη Mark Richards: Ολική Επαναφορά

Space Command Captain Mark Richards

Αυτή είναι η 2η συνέντευξη μου με τον Captain Mark Richards. Περιλαμβάνει τις αναμνήσεις μου από τις χειρόγραφες σημειώσεις μου επί τόπου στην φυλακή Vacaville με την βοήθεια της συζύγου του Jo Ann Richards. Πέρασα σχεδόν 4 ώρες συζητώντας μαζί του και κατέγραψα προσεκτικά την μαρτυρία του όσο καλύτερα μπορούσα σύμφωνα με τα λεγόμενα του κάτω από τις ομολογουμένως ιδιάζουσες συνθήκες. Το θέμα καλύπτει το Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα και την σχέση μας με τις διάφορες φυλές Εξωγήινων στον πλανήτη μας και εκτός αυτού. Το σημερινό επίπεδο της τεχνολογίας μας και την σχέση των Εξωγήινων με τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο και τους στρατιωτικούς. Θα δημοσιεύσω ένα αντίτυπο από το πρόσφατο γράμμα του, όπου δίνει την τοποθεσία των τωρινών Διαστημικών Κέντρων στον πλανήτη γη.

Ιούλιος 2014 Captain Mark Richards II

Η σύνθεση είναι απ’ ότι θυμάμαι και από τις σημειώσεις με το μολύβι της Jo Ann Richard κατά την διάρκεια της συνεντεύξης. Γι’ αυτό το άρθρο είναι κακογραμμένο και έχει αποδοθεί αποσπασματικά. Επιμέναν οι φύλακες ότι ο στυλός είναι όπλο και η Joann κρατούσε σημειώσεις απ’ έξω ενώ εγώ του μιλούσα. Εντυπωσιάστηκα από την παρουσία του, όπως και την πρώτη φορά και η γενναιότητα του πνεύματος του είναι τέτοια που είναι πρόθυμος να απαντήσει σε κάθε ερώτηση πλήρως.

Εστιάζεται πάνω σου και είναι ευθύς, δεν μασάει τα λόγια του και δεν υποφέρει τους ηλίθιους. Τον ρώτησα πολλές φορές να απαντήσει σε πράγματα που είχα ακούσει όλα τα χρόνια που βρίσκομαι στον Εναλλακτικό τομέα, για να πάρω την αντίδραση του και μερικές φορές να λέει απερίφραστα όχι και κάποιες φορές έλεγε ότι κάτι είναι μερικώς αληθές και κατόπιν ακριβώς πως είναι αληθινό. Πάντα με απόλυτη βεβαιότητα.

Ταξίδι στην Χρόνο / Τρέχουσες Αποστολές – Εξωσωματικά ή στον Αιθέρα

Μια από τις πιο σημαντικές ερωτήσεις που του έθεσα και αρνήθηκε να απαντήσει, αλλά φυσικά αρνούμενος να απαντήσει, η απάντηση ήταν ξεκάθαρη. Τον ρώτησα αν θεωρούσε, ότι ακόμη χρησιμοποιείται σε επιχειρήσεις. Απάντησε ναι, αλλά με την γλώσσα του σώματος. (Ελα το μυαλό να δουλεύει)

Ήταν πολύ πολύ ξεκάθαρος, όπως πάντα και πρέπει να πω ότι σε όλες τις ερωτήσεις μου, πήρα όλες τις απαντήσεις και περισσότερο, τώρα θα προσπαθήσω να τα συσχετίσω από μνήμης, όλα τα τόσο σημαντικά πράγματα που μου είπε. Ο Captain Mark Richards είναι ένας πλοίαρχος του ναυτικού, φυλακισμένος, που από τριών χρονών είχε διδαχθεί να χρησιμοποιεί τα όπλα και να υπερασπίζεται τον εαυτό του, για να μας γίνουν γνωστά, δημοσίευσε πολλές εκθέσεις γραμμένες από τον ίδιο και εν μέρει από εμένα, για τις εμπειρίες του πριν από τη φυλάκισή του, σύντομα, αν δεν έχετε ήδη θελήσει να διαβάσετε αυτές τις εκθέσεις, μπορείτε να μεταβείτε στην ιστοσελίδα, Earth Defense Headquarters EDHCA.org επίσης μπορείτε να διαβάσετε κι άλλη έκθεση του εδώ στο terrapapers.com Ως πλοίαρχος του Ναυτικού στο μυστικό διαστημικό πρόγραμμα, πετώντας με σκάφη υπερδιαστατικών άλματων είναι εξοικειωμένος με το πολυδιαστατικό σύμπαν.

Υπάρχουν περίπου 1200 – 1500 φυλακισμένων που θα έπρεπε να αποφυλακιστούν για καλή συμπεριφορά στην φυλακή της Vacaville. Τους έχει ζητηθεί να βρουν ένα τρόπο να τον αποφυλακίσουν αλλά δεν το έχουν κάνει. Αυτό αποκαλείται “πολιτικό ποδόσφαιρο”. Ο Mark Richards είναι ένας από αυτούς που πληροί τις προϋποθέσεις, για να αποφυλακιστεί. Το παιδί που έκανε αρχικά την δολοφονία, για την οποία κατηγορείται ο Mark, βρέθηκε και καταδικάστηκε, όμως χρησιμοποίησε έναν υψηλά αμειβόμενο δικηγόρο (!!!) κι ανέτρεψε την ποινή του. Πάντως οι πολιτικοί, αρνούνται να τον απελευθερώσουν. Τι σας λέει αυτό;

Οι εξωγήινοι που παίζουν μπάλα στο δικό μας γήπεδο.

*Οι Raptors – (φυλή ερπετοειδών) παίζουν και από τις δύο πλευρές. Η κόρη των Nagas είναι η βασίλισσα τους.

*Οι Trogs – Από 2.20 έως 2.75 μέτρα ύψος. Εντομοειδή όντα σαν το Αλογάκι της Παναγίας, αρνητικοί ως προς την ζωή φυλή, που υπηρετεί μόνο τον εαυτό της, στεγνή κι αδίστακτη χωρίς συναισθήματα. Ακρως επικίνδυνη για τους ανθρώπους.

*Επιδρομείς – Οι άνθρωποι απάγονται μόνιμα εκτός γης και έχουν πολλές «χρήσεις» στις φυλές που μας «επισκέπτονται».

Χρήσεις των ανθρώπων από εξωγήινες και εσωγήινες φυλές:

1. ΩΣ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ.

2. ΣΥΜΜΑΧΟΙ.

3. ΣΚΛΑΒΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΥΛΕΣ.

4. ΕΜΠΟΡΙΟ / ΠΑΖΑΡΙ.

5. ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.

6. Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΩΣ ΤΟΠΟΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ.

7. ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥΣ ΛΙΘΟΥΣ.

8. ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ / ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ – ΣΗΜΕΙΟ ΑΛΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΑΛΛΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.

9. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ ΓΗΙΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

10. ΓΙΑ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ.

Η Σκοτεινή Ενέργεια [το πιο σημαντικό κομμάτι όλης της συνέντευξης]
1. Μαύρα Αστέρια – Ενέργεια Σκοτεινών Αστρων – χρησιμοποιείται για να παρέχει ισχύ στα διαστημόπλοια. Αυτός ο τύπος ενέργειας εκτιμάται πάρα πολύ στο πολυδιαστατικό σύμπαν. Τοποθετεί τους ανθρώπους σε ίδιο επίπεδο με τις άλλες διαστημικές φυλές. Παρόλα αυτά δεν μας εκτιμούν.- Διαφορετική από την Ενέργεια Μηδενικού Σημείου (Zero Point Energy). – Παίρνουν τα κομμάτια από άστρα νετρονίων που έχουν εκραγεί πρόσφατα.

– Οι περισσότεροι επιστήμονες δεν καταλαβαίνουν την σκοτεινή ενέργεια. – Επιτρέπει στην Διαστημική Διοίκηση να πηγαίνει στο διαστρικό διάστημα και να αποφεύγουν να κάνουν άλματα μέσα από μαύρες τρύπες. – Τεχνικώς θα μπορούσαν να το κατασκευάσουν στο CERN, αλλά είναι και ακριβό και σε μικρή ποσότητα. – Ο καλύτερος τρόπος για να το αποκτήσουν είναι με την βοήθεια διάφορων φιλικών φυλών που μας βοηθούν να πλοηγούμαστε, να πηγαίνουμε πίσω στον χρόνο, για να το αποκτήσουμε. Αυτό λόγω του ότι δεν έχουμε πλήρη έλεγχο στο σημείο που κάνουμε άλμα. Μπορεί να πηδήσουμε πολύ κοντά στον αστέρα ενός ηλιακού συστήματος ή άστρα. Εάν πιαστείτε στην βαρυτική έλξη του σώματος μπορεί να μην μπορέσετε να ξεφύγετε.

Τρείς τρόποι για να πάρουν Σκοτεινή Ενέργεια

1. Αρπάζουν τα κομμάτια από τα άστρα νετρονίου που έχουν εκραγεί, πηδώντας πίσω στον χρόνο με την βοήθεια πλοηγήσεως από εξωγήινες φυλές. Τα αρπάζουν μέσω αστροπυλών.

2. Τα αγοράζουν δίνοντας στους εξωγήινους μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Ο πιο διαδεδομένος, ανέξοδος αν και ο σκοτεινότερος τρόπος.

3. Ανταλλαγή – όπως αυτή που έχουμε με τους Canonians (μια φυλή Σκύλων) κάνουμε ανταλλαγές μαζί τους δίνοντας τους μια υπόγεια βάση στην γη (στην Αυστραλία).

Canonians – Σύμφωνα με τον Mark οι Canonians μοιάζουν με τους ανθρώπους. Συνήθως ντύνονται με κουκούλες και πηγαίνουν στα πολυκαταστήματα να διασκεδάσουν. Θεωρούν την γη ως ένα καλό σημείο αλμάτων προς άλλα ηλιακά συστήματα. Είναι η εμπορική φυλή του γαλαξία. Δεν αντέχουν μέχρι να γίνει η αποκάλυψη των εξωγήινων για να κάνουν εμπόριο μαζί μας. Ήθελαν ένα ασφαλές μέρος για την υπόγεια βάση τους. Θεωρούν την γη ασφαλή γι’ αυτούς. Στέκονται όρθιοι και τα πρόσωπα τους μοιάζουν με κυνηγόσκυλα.

Η Διαστημική Διοίκηση, έχει κάνει συμφωνία μαζί τους, τους έχουν κτίσει μια υπόγεια βάση στην Αυστραλία και σε αντάλλαγμα τους έδωσαν σκοτεινή ενέργεια, για να ταξιδεύουν στις διαστάσεις και σε μεγάλες αποστάσεις. Μερικές φορές, βγαίνουν με τον κατάλληλο καιρό, φορώντας αδιάβροχα και καλύπτουν τα πρόσωπα τους, για να περπατήσουν ανάμεσα στους ανθρώπους, γιατί το διασκεδάζουν.

Οι Παρόμοιοι με τους “Ψηλούς Λευκούς” όπως έχουν αναφερθεί από τον Charles Hall -Διάφορες φατρίες του στρατού και κυβερνήσεις έχουν ευθυγραμμιστεί με κάμποσες Εξωγήινες Φυλές, αξίζουν ο ένας τον άλλο, αλλά κάθε μια των συνεδριών είναι ευθυγραμμισμένη με τουλάχιστον μια φυλή και κάποιες φορές με περισσότερες από μια φυλή που υπηρετούν τον εαυτό τους. Στην πραγματικότητα έχουμε να κάνουμε στην ουσία με την Εξωπολιτική, καθώς όλες οι φυλές συναγωνίζονται για την Δύναμη.

Μου είπε ότι η γη είναι άκρως επιθυμητή, για τα διάφορα συστήματα της και ότι το λιγότερο των οποίων, είναι η ίδια η κοινωνία μας. Δεν ήθελε να παραβιάσει την ασφάλεια, αλλά είπε ότι οι γήινες γυναίκες είναι πολύ επιθυμητές σε πολλές εξωγήινες φυλές. Χρησιμοποιούν τους ανθρώπους για διάφορους σκοπούς. Δεν θέλησε να επεκταθεί σ’ αυτό το θέμα. Αλλά γνωρίζουμε το τι γίνεται, όταν τόσοι ανθρωποι χάνονται κάθε χρόνο.

2. Οι ψυχικές ικανότητες του Captain Mark Richards -Ήξερε τον Pat Price και επιβεβαίωσε ότι πέθανε δολοφονημένος μέσω Απομακρυσμένης όρασης. Ο Pat Price ήταν το ισοδύναμο σε ότι έκανε ο Mark στο Πολεμικό Ναυτικό, για την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ. – Ο Pat Price ετοιμαζόταν να τα πει δημοσίως το 1975-76 και δολοφονήθηκε. – Ο Mark δήλωσε ότι εργαζόταν για την Lockheed σε ηλικία 16 ετών. Του κάνανε πολλά τεστ για τις ψυχικές και άλλες ικανότητες του. Βρήκαν ότι αυτό οφειλόταν στην παιδική του ηλικία, δεν είχε τους περιορισμούς που έχουν τα άλλα παιδιά. Ήταν ικανός να επιτύχει πράγματα που τα περισσότερα παιδιά δεν μπορούν, μερικώς χάρις στον πάτερα του και την μητέρα του και μεγαλώνοντας με ένα πατέρα που δούλευε στο Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα/Διαστημική Διοίκηση. Ο πατέρας του ήταν γνωστός ως ο DUTCHMAN (Ολλανδός). Συχνά τον συστήνανε σε πολλούς ανθρώπους με υψηλούς βαθμούς στον στρατό και άλλους που δεν θυμάται.

– Τον ρώτησα για την θανατηφόρα έκλαμψη του ηλίου. Απάντησε ότι ένα τέτοιο άσχημο σενάριο δεν υπάρχει και πρέπει να τα βγάλουμε πέρα για πολλούς αιώνες, απ’ όσο ξέρει. – Οι εξωγήινοι και οι θετικοί και οι αρνητικοί, έχουν συμφέρον να βλέπουν την γη και τους ανθρώπους της, ειδικά οι φυλές των θετικών εξωγήινων. – Οι άνθρωποι ή οι εξωγήινοι Ιλλουμινάτι θα μπορούσαν να μας γυρίσουν στον μεσαίωνα με ένα ηλεκτρομαγνητικό παλμό.

– Δεν νομίζει ότι η ατζέντα της Ν.Τ.Π. θα άφηνε την γη να καταστρέψει τα μέσα για την απόκτηση περισσότερου πλούτου και ισχύος. Πουλάνε άλλωστε την μεσαία τάξη. – Δεν υπάρχει «καμία γραμμή θραύσης στο mobius μας η οποία να δείχνει την καταστροφή του κόσμου». – Η παραδοχή για την Αναστροφή των Πόλων της Γης θα μπορούσε να συμβεί, αλλά όχι από τους ανθρώπους. Πιστεύει ότι οι κυβερνήσεις και οι φατρίες προσπαθούν να δουν πως μπορούν να το αποτρέψουν και όχι να το δημιουργήσουν. – Οι άνθρωποι έχουν πολλούς εχθρούς που τους απειλούν … πολλές φυλές.

3. ΜΑΥΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ – ΚΟΛΛΑ – Οντότητα – Προϊόν Τεχνητής Εφυίας. Ναι, εισήχθη μάλλον κατά λάθος, από εξωγήινη πηγή, πιθανόν από ερπετοειδείς. Μπορεί να κάνει κατάληψη στους ανθρώπους. Ουσιαστικά είναι τεχνητής ευφυΐας αλλά μοιάζει περισσότερο με μανιτάρι ή μύκητα. Δεν πρόκειται, σύντομα τουλάχιστον, να συζητήσετε μαζί του για οτιδήποτε. Δεν έχει δική του ατζέντα. Πολλά εξωγήινα είδη διαθέτουν αυτήν την τεχνολογία. Ο στρατός μας ακόμα το πολεμάει, τώρα είναι πιο σταθεροποιημένο.

4. Έχουμε στο διάστημα ένα γκρουπ ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΩΝ/ΦΡΟΥΡΩΝ που επιθυμούν να προστατεύσουν τους Ανθρώπους και την Γη.

5. Η συνομοσπονδία των εξωγήινων φυλών, όπως η Ashtar Command, κατά καιρούς ήταν εχθροί και κατά καιρούς εργάζονται μαζί μας σε κάποια πράγματα. Εχουν την δική τους ατζέντα.

6. Το βουνό SHASTA – Λεμουριανή βάση που βρίσκεται εδώ 15-16.000 χρόνια, έχοντας περάσει από πολλές αλλαγές και προκλήσεις. Οι Raptors μια φυλή ερπετοειδών, ήταν εκεί από τα μέσα της δεκαετίας του 70 έως περίπου το 1981-82. Αποτραβήχτηκαν μετά τον πόλεμο των νησιών Falklands. Κυρίως χάρις στον θυμό των άλλων φυλών που θεωρούσαν ότι δεν πρέπει να τους έχουν εμπιστοσύνη, γιατί ήταν πολύ ευθυγραμμισμένοι με ορισμένους ανθρώπους. Το Ναυτικό και πιθανώς την Αεροπορία.

7. Οι Ναζί στην κυβέρνηση των ΗΠΑ – δεν φαίνεται να πιστεύει ότι ελέγχουν την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Νομίζει ότι οι Μπους δεν είναι Ναζί, απλώς τους βοήθησαν, γιατί είχαν χρηματική και στρατηγική σημασία, αλλά είναι σίγουρα φασίστες. Η εκλεγμένη κυβέρνηση δεν είναι Ναζί, αλλά οι πλούσιοι Ναζί έχουν μεγάλες επιχειρήσεις και έτσι κυβερνούν τις ΗΠΑ μέσω αυτών, σε κάποιο βαθμό. Οι Ναζί πιστεύουν σε μια απολυταρχική κυβέρνηση, στην ανθρώπινη σκλαβιά, την κοινωνική καθαρότητα. Τους βοήθησαν εξωγήινοι από τον Aldebaran και Ερπετοειδείς και πιθανόν οι TROGS.

8. Λέει για την Αφρική, έχουν μεγάλα σχέδια και κανένα από αυτά δεν είναι καλό. Κάτι τρέχει στην Νιγηρία και το Κονγκό. Δεν αρνούνται ότι έχουν πουλήσει μεγάλα κομμάτια της Αφρικής σε μια εισερχόμενη φυλή από τον Aldebaran. Λέει ότι το Κονγκό και η Νότιος Αφρική θα γίνουν σημαντικές στο μέλλον. Βγάζουν έγχρωμα διαμάντια και πολλά εξωγήινα είδη βρίσκουν τα έγχρωμα διαμάντι κι όχι τα καθαρά, πολύ επιθυμητά.

7. ΓΑΤΕΣ – σαν πάνθηρες, εισήγαγαν την έννοια της θεάς Γάτας στην αρχαία Αίγυπτο και την Μεσοποταμία από τους Γατάνθρωπους.

8. VESTA – αστεροειδής στον οποίο υπάρχει βάση με ανθρώπους και Nordic εξωγήινους.

9. ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΡΙΩΝΑ – Διαστημόπλοια από το σύστημα του Ωρίωνα φτιαγμένα από τους Nordics και άλλες φυλές, έχουν πωληθεί στους ανθρώπους. – Διαστημικός στόλος – ανήκει στους ανθρώπους που τον έφτιαξαν και ονομάζονται ORION SHIPS, ο στόλος του βαθέως διαστήματος, 12 φτιαχτήκανε στην δεκαετία του 1950 και έχουν αναβαθμιστεί έκτοτε. Ο Mark ήταν καπετάνιος ενός σκάφους από τον Ωρίωνα. – έχουμε ένα πρόγραμμα ανταλλαγής με εξωγήινους για να μάθουμε για τα ταξίδια στο διάστημα και την πλοήγηση.

10. Επιβεβαίωσε ότι έχουμε την ικανότητα, όπως δηλώθηκε κι από τον Jake Simpson, να αναγνωρίζουμε τα εισερχόμενα σκάφη και ποιος τα οδηγεί, τον τύπο του σκάφους, από απόσταση για όσους πετάνε στο ηλιακό μας σύστημα, SOLAR WARDEN διαστημικός στόλος, αλλά δεν είμαστε τόσο γρήγοροι όσο θα έπρεπε να είμαστε.

11. MINERVA βιολογική οντότητα – Διαστημόπλοιο, δίκιο είχε η σειρά Farscape με την Moya, [πρώτη εικόνα επάνω] μοναδική στο είδος της στο ηλιακό μας σύστημα, αλλά είναι σε επαφή με άλλες οντότητες του είδους της στο διαστρικό διάστημα. Είναι 40.000 χρόνια μπροστά από εμάς σε εφυία και τεχνολογία. – οι άνθρωποι την ενοχλούν σαν ψύλλοι, όπως και στην σειρά Farscape. – συμπάθησε τον Mark και συγχώνευσε το μυαλό του μαζί της, ώστε μπορούσε να την οδηγεί χρησιμοποιώντας τις ικανότητες του, για να διασυνδεθεί μαζί της.

12. ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ Ο MARK ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ;

– Έχει προσφορές από τους Raptors να πάει σε άλλους ανθρώπους και αλλού, αλλά – λέει- δεν θέλει να αφήσει τους φίλους του και την οικογένεια του. – ναι μπορούν να τον βγάλουν από την φυλακή οποιαδήποτε στιγμή. – εάν τον φυγάδευαν θα έπρεπε να φύγει, γιατί θα τον κυνηγούσαν οι εχθροί του, ερπετοειδείς και κάποιοι άνθρωποι. – έχει προστασία και είναι πολύ ικανός να προστατεύσει τον εαυτό του. – αγαπά αυτόν τον πλανήτη – λέει ότι είναι ο καλύτερος «γήινος» πλανήτης από άλλους 1.700 κατάλληλους για την ανθρώπινη ζωή.

13. Γεωδιαμόρφωση των δορυφόρων του ΔΙΑ και του ΚΡΟΝΟΥ
– λέει όχι, αλλά έχουμε ΒΑΣΕΙΣ εκεί και έχουμε γεωδιαμορφώσει κάνα δύο δορυφόρους που έχουν μεγάλους αριθμούς ανθρώπων, εκατοντάδες χιλιάδες, που έχουν διασωθεί από επιδρομές των Raptors. Δεν μπορούν να τους φέρουν στην γη διότι κάποιοι από αυτούς θα μιλούσαν και δεν το θέλουν αυτό. Οι ενδείξεις είναι, ότι έχουμε περισσότερους εχθρούς από ότι γνωρίζουμε και ότι οι Άνθρωποι είναι επιθυμητοί, είτε ως τροφή, είτε για αναπαραγωγή με γενετικά προγράμματα με γήινες γυναίκες, είναι περισσότερο ανησυχητικές και σε μεγαλύτερη έκταση, ασχέτως του ότι δεν το αντιλαμβανόμαστε. – οι προσπάθειες μας γεωμορφοπήσεως δεν ήταν πλήρως επιτυχημένες, διότι είναι δύσκολο να μεγαλώσεις γήινα φυτά και βακτήρια σε εξωγήινο έδαφος.


14. Αρης – όλα είναι υπόγεια.

15. Διάφοροι RAPTORS – Μοιάζουν με το Jurassic Park του Steven Spielberg έχουν ύψος 1.20 μέτρα σκυφτοί πάνω σε τεράστια πόδια/μηρούς που όταν σηκωθούν εχουν ύψος 2.45 μέτρα. – Οτιδήποτε κάνουν για να βοηθήσουν τους ανθρώπους, συνήθως χρησιμοποιείται εναντίον τους από τους Ερπετοειδείς και τους Trogs. – Η βασίλισσα των Raptors είδε τις mobius (κατά κάποιο τρόπο φρακταλικά) μελλοντικές χρονικές γραμμές, όταν συντάσσονται με τους ανθρώπους, έχουν τα θετικότερα αποτελέσματα για τους ανθρώπους. Έτσι τώρα είναι αφιερωμένοι να εργάζονται με τους ανθρώπους χωρίς να τους τρώνε. – Οι Raptors τρώγανε τους ανθρώπους, μέχρι την συνθήκη του 1954. – CHINA GATE – Πόλεμος – μια ομάδα Raptors διαφώνησε με την Βασίλισσα και εργάσθηκε με τους Ναζί/Ερπετοειδείς εναντίον των ανθρώπων.

16. Κρυσταλλικά όντα σαν άμορφη μάζα – Αποκαλούνται «JOTUNS» – είναι κατάσκοποι του πολύδιαστατικού σύμπαντος, χρησιμοποιούνται από άλλες φυλές γιατί μπορούν να μορφοποιηθούν και να πάρουν οποιοδήποτε σχήμα (καναπές, άνθρωπος) και είναι αδύνατον να τους ξεχωρίσεις από το αληθινό. Αλλά μπορούν να μιμηθούν το σχήμα, όποιου πράγματος έχει τον ίδιο όγκο. Δεν είναι καθόλου φιλικοί προς τον άνθρωπο.

17. Νέο Βερολίνο. – Χτίσθηκε και διοικείται από τους Ναζί. – Εκεί υπάρχουν Raptors και άνθρωποι. – Υπάρχουν επίσης κάποια μικρά γκρούπ πρεσβευτών από άλλες φυλές συμπεριλαμβανομένων των ΜΠΛΕ ΓΚΡΙΖΩΝ που είναι φιλικοί προς τους ανθρώπους. – Ο Mark παραδέχεται ότι έχει δουλέψει με τους Ναζί όταν ήταν απαραίτητο για όποια αποστολή του.

18. Οι ROTHSCHILDS – Ο Mark έχει πρόβλημα με τους περισσότερους Rothschilds, εκτός από έναν. Δεν πιστεύει ότι αναγκαστικά είναι Σατανιστές.

19. Οι BECHTELS – είναι πολύ χειρότεροι από τους ROTHSCHILDS. Τρέχουν στο παρασκήνιο ένα μέρος του μυστικού διαστημικού προγράμματος.

20. Λέει ότι τα τεστ DNA των οικογενειών της Ελίτ της Δύσεως δεν περιέχουν κηλίδες ερπετικού Dna και ότι οι άνθρωποι έχουν φρικτές τάσεις, που δεν συνδέονται με τους εξωγήινους.

21. Μπορούμε να ανιχνεύσουμε το Ανθρώπινο DNA σε τεράστιο χρονικό διάστημα πίσω, πολύ περισσότερο από ότι είναι κοινώς γνωστό.

22. Οι Πλειάδιοι συνεισέφεραν στο ανθρώπινο DNA – ήταν οι πρώτοι άνθρωποι, αλλά έφυγαν και δεν συνεισέφεραν τίποτα για να βοηθήσουν το DNA μας να εξελιχθεί, τα τελευταία χιλιάδες χρόνια στο διάστημα.

23. Ψέκασμα των ουρανών μας – ναι χρησιμοποιείται, για να δηλητηριάζουν τους ανθρώπους και να γεωμορφοποιήσουν τον πλανήτη όπως τους αρέσει. Περιέχει νανουλικά και δημιουργούν την ανθρωπότητα 3.0. Προσδοκούν σε ένα Ανθρωπο πιό ΥΠΑΚΟΥΟ, πιό ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ, αλλά και τον τύπο του ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡΤΙΩΤΗ.

24. Ορισμένα άρθρα των ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ έχουν απεμπολήσει τα δικαιώματα μας.

25. Δεν πιστεύει ότι ο Αυτισμός, που δημιουργείται σκόπιμα, από την έκθεση σε ραδιενέργεια των γονέων, χρησιμοποιείται για την δημιουργία παιδιών με ανεπτυγμένη γνωστική λειτουργία. (Σ: Διαφωνώ πλήρως και αυτή η θέση προέρχεται από πολύ έρευνα).

26. Λέει ότι έχουμε χαμηλώσει τα πρότυπα της αριστείας στον στρατό.

27. Ο Mark θεωρεί ότι ο ίδιος έχει πάρει την απόφαση, να βγεί προς τα έξω, ως αξιωματικός του στρατού.

28. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ – ταξιδεύει χωρίς αστροπύλες, χρησιμοποιώντας βασικά την Merkaba, το φωτεινό σώμα εν κινήσει. Στην μόνη ερώτηση που δεν απάντησε, ήταν εάν τον στέλνουν σε ΤΩΡΙΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ κλπ. Αλλά με την γλώσσα του σώματος έδειξε καθαρά ότι ναι έτσι είναι. – Παράλληλη γη – πολύ επικίνδυνο να πάτε και να βρείτε τον διπλό εαυτό σας. Προειδοποιεί ότι δεν πρέπει να τον αγγίξουμε, θα ήταν πολύ δύσκολο και πολύ επικίνδυνο.

– Οι ΝΑΖΙ – ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ και αναστροφή γηράνσεως, έχουν κάνει μεγάλα βήματα στην μακροβιότητα και την μείωση της γηράνσεως. Χιλιάδες Ναζί αξιωματικοί και επιστήμονες έχουν μειώσει την ηλικία τους σε αβλαβείς θέσεις εργασίας. Εργάζονται μυστικά στο διαστημικό πρόγραμμα. Το καλύτερο σημείο να κρυφτούν είναι η Γερμανία. Κρύβονται φανερά. Από το 1982 είναι πιο εύκολο αυτοί με την ελαττωμένη ηλικία να αναμιγνύονται ξανά στην κοινωνία. – Ο WERNER VON BRAUN και ο DISNEY ήταν μερικοί από τους πρώτους ανθρώπους που ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ. – ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ TΟΥ AVATAR πραγματοποιείται εύκολα – χρησιμοποιώντας το DNA μας. – Το μυαλό μας βασίζεται στο DNA μας.

29. Η Γη – Είναι εξαιρετικός πλανήτης για διακοπές / παρατηρήσεις, για τα είδη που την επισκέπτονται, κάποιες φορές μας φοβούνται. Υπάρχει πολύ μεγάλη εξωγήινη τουριστική βιομηχανία.

30. PORTALS / STARGATES – Η ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΛΑΝΗΤΩΝ κλπ. – Ο Κρόνος και ο Δίας έχουν μεγάλες πύλες προς τις άλλες διαστάσεις. – Υπάρχει ένα είδος αεριώδους πλάσματος που επισκέπτεται τον Mark και άλλους. Δείχνει ως ένα γκρίζο σύννεφο και μπορεί να επιζήσει εδώ. – Οτιδήποτε αναπτύσσει ένα πολύ-γενετικό κώδικα είναι Ζωντανό. – Δεν υπάρχει κανένα κυβερνών σώμα που να ελέγχει την Γη από τον Κρόνο. – Ο πλανήτης Κρόνος θεωρείται Ον Θεότητας και λατρεύεται και τιμάται από αρκετές Εξωγήινες φυλές. Πίσω το 1961 και 1971 είχαμε διαπλανητικές συναντήσεις, αλλά οι άνθρωποι τότε δεν καταλάβαιναν τι σήμαινε κάποιος πλανήτης να είναι ζωντανός. Υπήρξαν ιστορίες ότι κάποιοι εξωγήινοι αρνούνταν να προσέλθουν στην συνάντηση εάν η θεότητα του Κρόνου δεν ήταν παρούσα. Επίσης ο πλανήτης Δίας είναι ένα ζωντανό όν.

31. “Ολοι οι κόσμοι είναι δικοί σας εκτός από την Ευρώπη” Άρθουρ Κλάρκ – Μια φυλή Σκουληκιών την κατοικούν και είναι στην ατζέντα τους να αναπτυχθεί η φυλή τους, έτσι θεωρείται απαγορευμένη περιοχή για άλλα όντα. Πάντως υπάρχουν εγκαταστάσεις, έχουμε και εμείς μία και 16 ρομποτικές βάσεις.

32. Μας έχουν ήδη επιτεθεί διάφορα είδη προχωρημένης τεχνητής ευφυίας, ρομπότ/ανδροειδή.

33. Χρυσός – Δεν είναι ο ίδιος ενεργειακά, όπως αυτός που βρίσκεται εκτός του πλανήτη μας. Γιατί δεν έχει την ίδια μόλυνση όπως ο χρυσός της Γης, ούτε τις μακροχρόνιες πιέσεις. – Χρησιμοποιείται στα διαστημικά ταξίδια σαν εντοπιστής κατεύθυνσης. – Δεν γνωρίζει για τυχόν εσωδιαστατικές ποιότητες, αλλά εικάζει ότι είναι πιθανές.

34. Γιατί μιλάει; – πιστεύει ότι δίνει χρονολογημένες πληροφορίες και κτισμένες πάνω στην δυνατότητα της άρνησης της κυβερνήσεως, λόγω της φυλακίσεως του. [Σ.Μ. Όταν κάποιος είναι φυλακή, τα λόγια του δεν έχουν αξία για τους πολλούς υπάκουους κι ελεγχόμενους ανθρωπάκους, παρά μόνο για τους ειδικούς ερευνητές, που είναι ελάχιστοι και δεν ενδιαφέρονται για τις κατώτερες δημιουργίες]

35. Ο πόλεμος στην μέση Ανατολή – έχει να κάνει με την φύλαξη Stargates με την βοήθεια των Raptors – Πολλές φυλές υπάρχουν στα βουνά μεταξύ του ΙΡΑΝ και του ΙΡΑΚ, αλλά αλλάζουν συνεχώς σημείο και πλέουν πάνω και κάτω, πράγμα που κάνει την φύλαξη τους ακόμη πιο δύσκολη.

36. Πόλεμοι – Πολιτική – Ανάμιξη Διαστρικών Φυλών. Υπάρχουν αποδείξεις των Εξωγήινων επισκέψεων, μερικές είναι θαμμένες Στην έρημο GOBI και στην Μάλτα. – Υπάρχουν ανάγλυφα και τοιχογραφίες στην Περσέπολη. – Ιράν – πολεμάμε εκεί από το 1979 μέχρι τότε ήταν όλα καλά, αλλά κατόπιν υπέστησαν κατάληψη από τους Ερπετοειδείς και τα Jinn. – Οι Ιμάμηδες τους έχουν παραπλανηθεί και στράφηκαν εναντίον μας από τους Ερπετοειδείς. – Ορισμένες φυλές Ωκεάνιων, συμβουλεύουν το Ναυτικό μας. – Οι Raptors είναι ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ στην Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία. – Οι Ρώσοι είναι πιο ευθυγραμμισμένοι με τους Ερπετοειδείς. – Η εχθρότητα μας προς τους Ρώσους πάει πολλά χρόνια πίσω, λόγω των διαφορετικών ανθρώπινων συνθηκών που μας κάνει ένα διαφορετικό τύπο ανθρωπότητας. – Οι Ρώσοι είναι πιο σκληροί από εμάς, λόγω των επίπονων συνθηκών/τρόπου ζωής/και είναι πιο μίζεροι άνθρωποι σαν αποτέλεσμα.

– Οι Κινέζοι είναι ευθυγραμμισμένοι με μια ΦΥΛΗ ΜΑΛΙΑΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΩΝ/ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ZETAS. Γνωρίζει 3 άλλες φυλές που αλληλεπιδρούν με τους Κινέζους αλλά δεν γνωρίζει για καμιά νέα τεχνολογία, αυτό προήλθε από ένα πληροφοριοδότη, που ισχυρίζεται ότι τους δόθηκε νέα τεχνολογία, που κανένας άλλος δεν έχει, δίνοντας τους το πλεονέκτημα να «κυβερνήσουν τον κόσμο». – Βάσεις στα Ουράλια. Υπάρχουν νέες Ρωσικές βάσεις στην οροσειρά των Ουραλίων που επηρεάζουν τις σχέσεις ΗΠΑ – Ρωσσίας.

37. PUTIN ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. – Ο Putin ήθελε την Κριμαία για κάποιους λόγους, που αφορούν τις παράξενες ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ανωμαλίες στην χώρα. Τα τανκς και οι στρατιώτες εξαφανίζονται στον αέρα και πολλά τέτοια συμβάντα. Φυσικά έχουν σχέση και οι πυραμίδες που βρέθηκαν εκεί. – Ο Putin ξέρει όλα τα μυστικά, δεν είναι ο καλός άνθρωπος που υποκρίνεται ότι είναι, πάντως σίγουρα είναι πολύ έξυπνος και φαίνεται καλύτερος, γιατί είναι πιο διαβασμένος στην αλήθεια από ότι ο Obama και οι άλλοι Δυτικοί πολιτικοί.

38. MALTA – Μερικά ερείπια δεν είναι γήινης κατασκευής. – Ναοί έχουν κτιστεί από άλλες φυλές εξωγήινες. – τα Vortex που είναι φυσικές τεράστιες ενεργειακές δίνες, (υπάρχουν και στην Ελλάδα) εκεί ελέγχονται από το Βατικανό και τους Ιππότες της Μάλτας. – είναι από τα «εργοστάσια» παραγωγής ενέργειας της Γης. – Ο Mark σκεφτόταν να γράψει ένα βιβλίο για την Μάλτα, την αγαπά, αλλά εκεί σκότωσαν ένα σημαντικό και ισχυρό φίλο του. – Η Mnajdra και άλλοι ναοί κτιστήκαν από τους Raptors. Δείτε το μέγεθος από τις πόρτες, δεν κατασκευαστήκαν από αυτούς με τα Longheads. – Η Ggantija ήταν μεγάλο Γαλαξιακό Διαστημικό Κέντρο, όπου πολλές φυλές από το Πολυσύμπαν συναντιόντουσαν, επίσης περιελάμβανε ΔΙΑΣΤΗΜΟΔΡΟΜΙΟ όπως το ZEP TEPI στην ΝΟΤΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ. Μεγάλο τουριστικό κέντρο. – Το Βατικανό χρησιμοποιεί τους Ιππότες της Μάλτας, για να κρύψει πολλά μυστικά στην Μάλτα.

39. ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ. – Η ΜΑΛΤΑ ήταν ένα ασφαλές καταφύγιο, αλλά η Ατλαντίδα πιθανόν ήταν (σύμφωνα με τους Πλειάδειους) κοντά στην Βόρεια Αμερικανική ήπειρος παλιά εκείνες τις μέρες περίπου 1000 μίλια από τις ακτές της Πορτογαλίας. – ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ – Υπάρχουν αποδείξεις ότι ήταν έξω από την ακτή του Γιβραλτάρ και έχουν βρεθεί υποθαλάσσια σημαντικά ευρήματα καθώς και στην έρημο Gobi και σε άλλα σημεία. Οι Πλειάδειοι λένε ότι η γη μας ήταν μικρότερη και ότι τώρα έχει διασταλεί. Οι ΗΠΑ ήταν πιο κοντά και θα μπορούσε να είναι η Ατλαντίδα. – Συμφωνεί ότι η Μάλτα είναι ένα άδυτο.

40. Ο Πύργος στην Σελήνη επεξεργάζεται ψυχές / μετενσαρκώσεις; – λέει πως Οχι, υπάρχουν πολλοί πύργοι στην Σελήνη, αλλά δεν έχουν να κάνουν με την Μετενσάρκωση.

41. Η κλίκα της Ν.Τ.Π. των ΜΠΟΥΣΗ αναγκάστηκε να τραβηχτεί πίσω από το 2008 λόγω κακής διαχείρισης.

42. Ο Mark πιστεύει στο Ονειρο του ΟΗΕ. – λέει ότι υπάρχουν τουλάχιστον δύο σημεία συναντήσεων στην Γη σήμερα για τις εξωγήινες φυλές, ένα στην Αγγλία και ένα στην Χιλή. Αυτό στην Χιλή συχνά χτυπιέται με σεισμικά όπλα από τους ερπετοειδείς, βρίσκεται στην Νότια Χιλή. – Ένα παλιό από αυτά είναι στην Αγγλία, ένα γνωστό κάστρο. Μεγάλο σημείο συναντήσεων. Τώρα έχει αλλάξει σε Διαστημικό Κέντρο Διοικήσεως στο Leiscester, όχι τόσο για συναντήσεις, αλλά συμβαίνουν εκεί περισσότερα από το κοινό αντιλαμβάνεσθαι.

43. Το Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα Διοικείται κυρίως από τις ΗΠΑ και την Ρωσία, μαζί με την Αγγλία και την Γαλλία.

44. Το μυαλό του MARK και πως επιζεί την φυλακή.

45. Ομάδες επιδρομών παίρνουν ανθρώπους και κυρίως γυναίκες και παιδιά εκτός του πλανήτη της γης. – Γεωδιαμορφοποίησαν κανα δυο δορυφόρους έξω από το ηλιακό μας σύστημα. Παραμένουν κρυφοί. Δεν θα αποκαλύψει που είναι, μεγάλοι αριθμοί ανθρώπων ελευθερωθήκαν από τους Raptors και μεταφερθήκαν στις γεωδιαμορφμένες Σελήνες – εκατοντάδες χιλιάδες – ο λόγος που δεν τους φέρνουν στην Γη είναι το γιατί κάποιοι θα μιλούσαν και δεν μπορούν να το επιτρέψουν, γιατί θα αποκαλύπτονταν πολλά μυστικά.

46. Έχουμε μια δύναμη ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΩΝ – ΦΥΛΑΚΩΝ που περιπολεί τον Γαλαξία συντηρούμενη από τους διάφορους συμμάχους μας. Υπάρχει ένα γκρούπ που είναι αφιερωμένο να διατηρεί την ειρήνη στο Ηλιακό μας σύστημα, μοιάζουν με τον ΟΗΕ.

47. NORMAN BERGRUN – Δακτύλιοι του Κρόνου. Δεν γνωρίζει για αυτά που γράφει ο Bergrun ότι υπάρχουν διαστημόπλοια στα Δακτυλίδια του Κρόνου.

50. Οι εξωγήινοι δίνουν λεφτά για ταινίες που αποδίδουν πολύ και όλα τα χρήματα πηγαίνουν στα μαύρα πρότζεκτ. Τα χρήματα από το Χόλυγουντ το αποδεικνύουν, αλλά είναι κρυμμένο. Ο George Lucas και ο James Cameron τα ξέρουν πολύ καλά και το τι γίνεται στην γη και ξέρουν ότι οι Raptors επενδύουν στις ταινίες τους. Περισσότερες ταινίες έρχονται για τους Δράκους, για λόγους Προπαγάνδας και Δημοσίων Σχέσεων από τους Raptors για να βελτιώσουν την σχέση Ανθρώπων – Raptors.

51. Οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ειναι ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ στο πολυσύμπαν και χρησιμοποιούνται σαν χρήματα, από το Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα για αυτά που χρειάζονται είτε είναι σκοτεινή ενέργεια ή κάτι άλλο.

@ Kerry Cassidy /για την Ελληνική Ιων Μαγγος/ terrapapers.com

Διαβάστε την πρώτη συνέντεξη Mark Richards: Ολική Επαναφορά
Η Αλήθεια Είναι ΟλοφάνερηΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου