Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Προπαγανδίζουν στα σχολεία το “εβραϊκό ολοκαύτωμα” αυτοί που διέγραψαν τα Ολοκαυτώματα των Ελλήνων

stik-olokaytoma__article
Ιταμή πρόκληση αποτελεί η εγκύκλιος του υπουργού Παιδείας, Ν. Φίλη, η οποία αναφέρεται στους εορτασμούς της ημέρας μνήμης του εβραϊκού ολοκαυτώματος στα σχολεία.
Θυμίζουμε πως ο συγκεκριμένος υπουργός σε μια από τις πρώτες δηλώσεις που έκανε, μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά του, ήταν η άρνηση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.

Απευθύνεται με έγγραφό του στους εκπαιδευτικούς και διατάσσει εορτασμούς, επικαλούμενος το νόμο 3218/2004 (ΦΕΚ Α’ 12), με τον οποίο η βουλή καθιέρωσε την 27η Ιανουαρίου ως «ημέρα μνήμης των Ελλήνων Εβραίων μαρτύρων και ηρώων του Ολοκαυτώματος», ξεχνώντας επιλεκτικά το νόμο 2193 της 8/11/3/94, με τον οποίο η ίδια βουλή καθιέρωσε την 19η Μαΐου ως Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Ακόμα και η απόφαση της Συνόδου της Μόνιμης Διάσκεψης των Υπουργών Παιδείας στην Κρακοβία, την οποία επίσης επικαλείται, εκτός από την καθιέρωση του Ολοκαυτώματος, μιλάει και για την πρόληψη των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

Άραγε μόνο οι Εβραίοι εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία για τον Φίλη; Να θυμίσουμε στον «επιστήμονα χωρίς πτυχίο» ότι, η επιλεκτική μνήμη όχι μόνο δεν είναι «επιστημονική», αλλά ελάχιστα απέχει απ’ το σκοταδισμό.

Μιλώντας για γενοκτονίες και ολοκαυτώματα, θα ήταν επίσης πολύ χρήσιμο για τον νυν υπουργό και πάλαι ποτέ αρθρογράφο της κομματικής φυλλάδας του σύριζα, να ανοίξει και κανένα άλλο βιβλίο, εκτός απ’ τα μαρξιστικά ευαγγέλια.

Ο Ελληνισμός στη μακραίωνη ιστορία του υπήρξε θύμα πολλών ολοκαυτωμάτων, μερικά από τα οποία εξακολουθούν να βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως οι διώξεις που υφίστανται, ακόμη και σήμερα, οι Βορειοηπειρώτες ή οι Κύπριοι αδελφοί μας.

Ακόμα όμως και αν θεωρεί βαρετό να ασχοληθεί με την ιστορία, ας κοιτάξει γύρω του, σήμερα, τους χιλιάδες αυτόχειρες, θύματα των μνημονιακών πολιτικών, που ο ίδιος και οι λοιποί «επιστήμονες» του περιώνυμου τόξου προκάλεσαν στην Ελλάδα. Προφανώς η ενοχή του θύτη δεν είναι ένα συναίσθημα οικείο στο ίδιο ή στους λατρεμένους του διώκτες του Παλαιστινιακού λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου