Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ:Από συσσίτια,τρόφιμα έως και φάρμακα – Μέχρι και το…χρήμα!


wpid-wp-1453790416139.jpeg
Όλα ήταν και –κατά συνέπεια- είναι για την αλλαγή του νομίσματος και την επιστροφή στη δραχμή. Αυτό είναι το…ηθικό δίδαγμα από τις αποκαλύψεις του Σαββατοκύριακου.
Ο Γιάνης Βαρουφάκης είπε πριν από λίγα 24ωρα αυτό που κυκλοφορούσε στα δημοσιογραφικά γραφεία το περασμένο καλοκαίρι: η κυβέρνηση είχε προβεί σε ενέργειες για την εκπόνηση σχεδίου PlanB. Μάλιστα, το σχέδιο αυτό είχε αρχίσει να το υλοποιεί.
Όσα είδαν το φως της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου επιβεβαιώνουν όλα αυτά. Μόνο που το crashonline.gr είχε από τις 4 Ιουλίου αποκαλύψει ότι ο Πάνος Καμμένος είχε παρουσιάσει στον Αμερικανό πρέσβη, Ντέιβιντ Πιρς δύο συν ένα εναλλακτικά σενάρια για το μέλλον της Ελλάδας. Στα δυο πρώτα γινόταν αναφορά σε βοήθεια από τον αμερικανικό παράγοντα. Το τρίτο σενάριο όμως είχε να κάνει με το τι θα γινόταν σε περίπτωση που δεν ερχόταν η βοήθεια από την Αμερική. Τότε, λοιπόν, η κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να αποφύγει το γέμισμα των ΑΤΜs με δραχμές, το απαραίτητο απόθεμα το οποίο είχε ήδη τυπώσει!
Απόλυτο χάος στο Μαξίμου
Ο ένας υπουργός έριχνε τις ευθύνες στον άλλο, ενώ τα περισσότερα πυρά τα είχε συγκεντρώσει ο τότε υπουργός Οικονομικών, κ. Βαρουφάκης. «Ο Γιάνης Βαρουφάκης τη Δευτέρα (σσ. μετά το δημοψήφισμα) θα γίνει τροφή για τα λιοντάρια» είχε δηλώσει στην ιστοσελίδα υψηλόβαθμο στέλεχος του Μαξίμου.
Τη δυσφορία τους για τον κ. Βαρουφάκη είχαν εκφράσει ο τότε γ.γ. της κυβέρνησης Σπύρος Σαγιάς, ο Νίκος Παππάς (ο οποίος συχνά-πυκνά είχε έντονους καβγάδες με τον κ. Βαρουφάκη) αλλά και ο Πάνος Καμμένος. Ο τελευταίος μάλιστα δεν είχε καταλάβει ποτέ τι ρόλο έπαιζαν αυτοί οι «σχιστομάτηδες» από την Κορέα και άλλες ασιατικές χώρες, οι οποίοι ήταν σύμβουλοι του κ. Βαρουφάκη.
Την ίδια στιγμή, μεγάλο «σούσουρο» υπήρχε και για τις σχέσεις του τότε υπουργού Οικονομικών με τον Τζορτζ Σόρος και με διάφορα hedgefunds του εξωτερικού.
Τα ταξίδια για…προμήθειες
Σε κάθε περίπτωση, οι αποκαλύψεις σοκάρουν. Το κυβερνητικό σχέδιο που ενεργοποιήθηκε τις ημέρες πριν το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου περιελάμβανε μεταξύ άλλων την οργάνωση συσσιτίων, τη συγκέντρωση φαρμάκων, την απόπειρα ελέγχου όλου του συστήματος τηλεπικοινωνιών της χώρας αλλά και την έκδοση νομίσματος. Μια από τις πτυχές του σχεδίου προέβλεπε, επίσης, ότι το Μέγαρο Μαξίμου θα αναλάμβανε να οργανώσει συσσίτια όπως προκύπτει από δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος από της 16 Ιουνίου ότι οι αρμοδιότητες του ορισμού των στελεχών που θα διαχειρίζονταν τα δελτία τροφίμων σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης περνούσαν αποκλειστικά στο γραφείο του πρωθυπουργού.
Στο μεταξύ, στις 2 Ιουλίου το απόγευμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα, ένα στρατιωτικό τζιπ του Γ’ Σώματος Στρατού και πιο συγκεκριμένα του τομέα Διοικητικής Μέριμνας κινούνταν σε όλη την πόλη της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, ένας αντισυνταγματάρχης μαζί με ένα άτομο, κάτω από συνθήκες άκρας μυστικότητας, πραγματοποίησαν στοχευμένες επισκέψεις για να εξετάσουν σειρά επιχειρήσεων της ανατολικής Θεσσαλονίκης, που είναι ενταγμένες στη λίστα «επίταξης» των Ενόπλων Δυνάμεων σε περιπτώσεις κρίσης. Στόχος ήταν να πληροφορηθεί κατά πόσο σειρά φαρμακαποθηκών, επιχειρήσεις ανταλλακτικών και εξαρτημάτων οχημάτων και βιομηχανίες τροφίμων είναι σε θέση να ενταχθούν στο σχέδιο επίταξης που είχε εκπονηθεί.
Είχαν επίσης γίνει αποστολές σε χώρες της Λατινικής Αμερικής, προκειμένου να συναφθούν συμφωνίες για την προμήθεια καυσίμων, μοσχαρίσιου κρέατος και φαρμάκων. Οι άνθρωποι που είχαν αναλάβει αυτές τις επαφές, έως και την εβδομάδα του δημοψηφίσματος, συνειδητοποίησαν ότι ο πρωθυπουργός δεν επιθυμούσε την ενεργοποίηση κανενός εξ αυτών των σχεδίων, που βρίσκονταν ούτως ή άλλως σε πρώιμη φάση.
Ο φόβος του Τσίπρα
Τελικά, το σχέδιο υπάρχει, οι επαφές έχουν γίνει…
Τότε ο Αλέξης Τσίπρα δεν πήρε την απόφαση να το εφαρμόσει γιατί φοβήθηκε δύο πράγματα: την αποχώρηση κορυφαίων μελών της κυβέρνησης και ενδεχόμενη προσχώρησή τους σε οικουμενική χωρίς τη συμμετοχή του και την πιθανότητα κοινωνικής εξέγερσης.
Σήμερα, όμως, τι θα κάνει; Τα σενάρια περί Grexit έχουν αρχίσει να επανέρχονται στο προσκήνιο. Μάλιστα, συνοδεύονται και από την έξοδο από τη Σένγκεν.,,
wpid-wp-1453898867728.jpeg
Τούτο το φασιστικό νεοναζιστικό-γκαιμπελικό μόρφωμα που ονομάζουν »Ενωμένη Ευρώπη» πρέπει να πεθάνει.
     Τούτη η »Ευρώπη» που έγινε μόνον για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μεγάλων εταιρειών και των τραπεζών, πρέπει να
πεθάνει.      Πρέπει να πεθάνει πριν σκοτώσει κανέναν λαό, με πρώτον τον ελληνικό.      Πρέπει να πεθάνει πριν αποκτήσει την (ψευδ)αίσθηση παντοδυναμίας που θα την αποθρασύνει κι άλλο.
     Μαζί της πρέπει να πεθάνουν και όλες οι κυβερνήσεις, τα διευθυντήρια, οι θεσμοί και οι διαπλοκές που την συντηρούν και παίζουν τον ρόλο των πραιτωριανών και των Ες-Ες.      Δεν είναι δυνατόν όλα αυτά τα καθάρματα, τα αποβράσματα του ανθρώπινου είδους,
..να τιμωρούν έναν -οποιονδήποτε- λαό σε αφανισμό επειδή οι απατεώνες πολιτικοί του σε συνεργασία με τους τοκογλύφους της »Ένωσης»  ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΩΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΤΗΣ.
     Δεν είναι δυνατόν με πρόσχημα το χρέος, ΕΝΑ »ΧΡΕΟΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑ,
     ..να ζητούν την δια βίου κλοπή όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας, μαζί με την δημόσια και ιδιωτική περιουσία,
      ..αφήνοντας μιά κοινωνία έρμαιο στις ορέξεις των »κορακιών» όλης της υφηλίου.
( Φέρε μας παπατζή και γελοίε πρωθυπουργέ τον λογαριασμό του χρέους. Γιατί δεν τολμάς; Να δούμε τί είναι, από τί αποτελείται πιά αυτό το χρέος, που εδώ και έξη χρόνια ο λαός καταστρέφεται και σπαράζεται και αυτό παραμένει τάχα αμείωτο και αυξανόμενο. Πού είναι η ανάλυση του χρέους; Είσαι υποχρεωμένος να την φέρεις στον ελληνικό λαό. Και μετά να μιλάς για τετραετίες και αγώνες και ασύστολες απατεωνιές. Παπατζή. Γελοίε. Απατεώνα! )
     ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ.
      Θέλουν μία χώρα ερείπια να την απομυζούν και να την καταντήσουν ένα τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης για τα άλλα ανθρώπινα ερείπια, τους πρόσφυγες των πολέμων που η ίδια η »Ένωση» προκαλεί ή υποδαυλίζει στις πατρίδες τους.
     Και θέλουν έναν λαό κατεστραμμένο, αποχαυνωμένο στο κυνήγι της καθημερινής του επιβίωσης, να μην μπορεί να αντιδράσει στο ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.
     Και τον θέλουν διπλά κατεστραμμένο και ταπεινωμένο παραδειγματικά,
     ..γιατί τούτος ο λαός έχοντας αντιληφθεί τον κακουργηματικό ρόλο της τάχα »Ενωσης» εναντίον των λαών τούτης της.ηπείρου,
..τόλμησε το καλοκαίρι που μας πέρασε να διεκδικήσει την ελευθερία και το δικαίωμα του σε δημοκρατία και αυτοδιάθεση με ένα ιστορικό »ΟΧΙ».
     Αυτή η »Ευρώπη» πρέπει να πεθάνει.      Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να πεθάνει, και η επόμενη που θα κάνει ακριβώς τα ίδια να μην τολμήσει καν να γεννηθεί.
     Εξέγερση τώρα!
     Θάνατος σ” αυτήν την »Ευρώπη» τώρα!..

2 σχόλια: