Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Ἡ ἀπάτη τῶν 600 δὶς ἔχει κοντὰ ποδάρια καὶ ὁδηγεῖ στὴν φυλακή.Περὶ διεθνῶν καταπιστευμάτων καὶ ἄλλων ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΩΝ!!


Ἡ ἀπάτη τῶν 600 δὶς ἔχει κοντὰ ποδάρια καὶ ὁδηγεῖ στὴν φυλακή. 

Πριν από ένα χρόνο περίπου καλούσα τον δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Καβάλας κ. Αγανικόλα να παραιτηθεί. 


Ο κ. Παράσχος Αγανικόλας πήρε μέρος στις εκλογές παρουσιάζοντας το οικονομικό πρόγραμμα «επενδύσεων» του άφραγκου, πατρινού επενδυτή Αρτέμιου Σώρρα. 


Τελικά, στις δημοτικές εκλογές της 18ης Μάη 2014, ήρθε προτελευταίος, αλλά πήρε 1736 ψήφους και 4.61%, κερδίζοντας μία έδρα στο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Καβάλας.


Η θέση μου σχετικά με την υπόθεση Σώρρα είναι γνωστή. 


Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν παρουσιαστεί, μετά από εξαντλητική έρευνα, τα «αμερικανικά ομόλογα των 600 δις» που εμφανίζει ο Σώρρας αποτελούν μια ξεκάθαρη απάτη


Τα χρήματα από τα «Παγκόσμια Καταπιστεύματα»
δεν υπάρχουν και το θέμα αποτελεί μια συνωμοσιολογική απάτη!

Η πρόσφατη δέσμευσή του πατρινού «τρισεκατομμυριούχου» ότι θα δώσει 20.000 ευρώ για κάθε ψήφο είναι απλά μια ακόμη απάτη! Δεν έχει τα χρήματα, δεν υπάρχουν 600 δισεκατομμύρια πραγματικά δολάρια κατατεθειμένα υπέρ οποιουδήποτε από τον Σώρρα.


Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, βρέθηκα στην πολύ δυσάρεστη θέση να καταθέσω μήνυση κατά του ιδίου του Σώρρα και τριών συνεργατών του. 


Είναι η δεύτερη έγκληση που καταθέτω στην ζωή μου και αυτή εντός του ιδίου μήνα. Απέφυγα επί τρία σχεδόν χρόνια να απαντήσω μέσω της δικαιοσύνης, σε κάθε ύβρη, προσβολή, κατάρα και ψευτιά, αναφορικά με τον εαυτό μου. 


 Χιλιάδες τα καθαρά υβριστικά, προσωπικά δημοσιεύματα, χωρίς ίχνος έρευνας ή στοιχείων. 


Όμως, όταν η δημοσιογραφική έρευνα γίνεται σωστά (θυμίζω είμαι μέλος του SPJ) και σύμφωνα με την δεοντολογία, τότε οι ύβρεις σου δίνουν αστείρευτη δύναμη.


Η κατάσταση άρχισε να αλλάζει όταν πέρυσι το καλοκαίρι μέλη της οργανώσεως Σώρρα με επικήρυξαν μέσω διαδικτύου και ζητούσαν τον εντοπισμό και τον περιορισμό μου, ώστε να βιαιοπραγήσουν εναντίον μου. 


Και τότε όμως έκανα υπομονή, αφού θεωρούσα ότι η συγκεκριμένηαπάτη δεν είναι η μόνη εντός της χώρας. 


Κατέθεσα απλά μια μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Πλημ/δικών Αθηνών, η οποία πήρε Αριθμό Βιβλίου Μηνύσεως Δ14/1864 και ακόμη είναι στο στάδιο της ανακρίσεως.


Εδώ και μερικές ημέρες όμως, μετά από μια οργισμένη επίθεση, για λόγους που ακόμη δεν έχω καταλάβει, του ιδίου του Σώρρα και των οπαδών του, απεφάσισα να κάνω αυτό που και οι ίδιοι ζητούν τόσον καιρό. 


Θα πηγαίνουμε στον εισαγγελέα για κάθε ψεύδος, ύβρι, προσβολή καιαπάτη


Ο δρόμος που θα ακολουθηθεί εξαρτάται από τους ίδιους. 


Εγώ είμαι έτοιμος να το πάω μέχρι τέλους ως Έλληνας Πολίτης. 


Αν θέλουν και αυτοί να πάμε μέχρι τέλους, το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να συνεχίσουν να με προκαλούν.


Η δική μου έρευνα για το θέμα έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και δεν θα είχα κάτι άλλο να προσφέρω. 


Όταν κάποιος δεν θέλει να καταλάβει, είναι πρόβλημα και δικαίωμά του. Τα γραπτά μένουν και αποτελούν πηγή πληροφορήσεω, για όποιον ενδιαφέρεται, όταν ωριμάσει αρκετά για να ψάξει την αλήθεια. Το βέβαιο είναι ότι η Δικαιοσύνη και οι αρχές δεν έχουν επιτελέσει το έργο τους για την προστασία των πολιτών σε αυτή την υπόθεση, με την ταχύτητα και την αποφασιστικότητα που θα έπρεπε. Ούτε εγώ, ούτε οποιοσδήποτε άλλος πολίτης μπορούμε να υποκαταστήσουμε την δικαιοσύνη.


Η διαφορά είναι ότι πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Η δικαιοσύνη έχει αυτά που χρειάζεται για να ξεκινήσει την έρευνα για τα ψεύδη και τις απάτες που προωθεί η οργάνωση Σώρρα. Αν δεν το πράξει, τότε τα όργανά της είναι υπόλογα στα μελλοντικά θύματα. Αν μέχρι σήμερα κάποιοι λίγοι με ευχαριστούν, γιατί σώθηκαν από τα νύχια αυτής της οργάνωσης, είναι δεδομένο πως με τους ρυθμούς ανάπτυξής της, η δική μου βοήθεια δεν θα φτάνει. Άλλωστε, αυτός είναι και ο γκεμπελικός στόχος της οργάνωσης, να γίνουν τόσο πολλοί που να μην έχει σημασία η αντίθετη άποψη.


Ξεκίνησα με τον κ Αγανικόλα, ο οποίος έβγαλε μια ανακοίνωση διαφοροποίησης του από την οργάνωση Σώρρα και αυτό τον τιμά. Σύμφωνα με δηλώσεις του στο στο Σταύρο Δεληγιάννη και στο Ράδιο Νεάπολις 90.8 «μετά τα περί παραθρησκευτικής οργάνωσης που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας εγώ ως Χριστιανός Ορθόδοξος δεν μπορώ να συνεχίσω», προσθέτοντας ότι όλη η χρηματοδότηση της δημοτικής ομάδας έγινε εξ ολοκλήρου από τα μέλη και τον ίδιο ενώ ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας δεν έβαλε ούτε σεντ


Συνέχισε λέγοντας πως «δεν έχουμε λόγο ύπαρξης ως δημοτική παράταξη μιας και το πρόγραμμα και οι βάσεις πάνω στις οποίες στηριχτήκαμε με το καταπίστευμα έχουν καταπέσει με αποτέλεσμα η 4Ε να μην έχει λόγο ύπαρξης πια».


Όπως είχα γράψει τότε «Υποψήφιε δήμαρχε Καβάλας κ. Αγανικόλα οφείλετε να παραιτηθείτε!» (Ὑποψήφιε δήμαρχε Καβάλας κ. Ἀγανικόλα ὀφείλετε νὰ παραιτηθεῖτε!)


Ο κ Αγανικόλας κατάλαβε την αλήθεια. Είναι πολύ δύσκολο να κατανοήσει κάποιος, που απολαμβάνει ακόμη την καρέκλα της εξουσίας, ότι έσφαλε. Είναι ακόμη πιο δύσκολο να κάνει δημόσια αυτοκριτική και να τον υβρίζουν καθημερινά οι φανατικοί, ορκισμένοι στον «Ζευς» οπαδοί του Σώρρα.


Για τον λόγο αυτό θεωρώ ότι αν τότε ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας όφειλε να παραιτηθεί, τώρα υποχρεούται να παραμείνει στην θέση του! 


Έχει αποκτήσει τα αντισώματα κατά της απάτης, που τον καθιστούν σημαντικό και απαραίτητο. 


Με την ίδια ορμή που αγωνίστηκε για έναν λανθασμένο σκοπό, με την ίδια και ακόμη περισσότερη πρέπει να αγωνιστεί για το καλό της πόλεώς του, για να μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τους ψηφοφόρους του. Κινήματα με σωστές βάσεις υπάρχουν πολλά, όσο μικρά κι αν είναι, και πιστεύω πως θα βρει τον δρόμο του και θα ταυτιστεί με την αλήθεια. 


Όποιος έχει πίστη και όραμα, ακόμη κι αν παγιδευθεί προσωρινά, μπορεί να ξεπεράσει τον εαυτό του και να βοηθήσει τους δοκιμαζόμενους συμπολίτες του.


Ωστόσο, επειδή, μαθαίνω ότι οι οργανωμένοι, φανατικοί οπαδοί του Σώρρα προσπαθούν να κάνουν το άσπρο – μαύρο, θα παραθέσω αυτούσια την τελευταία ανακοίνωσή τους:


«Η Ε.ΣΥ Ροδίων ανακοινώνει ότι εχθές ημέρα Κυριακή 25/10/2015 μετά την επιτυχή εκδήλωση για την ενημέρωση των πολιτών με θέμα τα ήδη διαπιστευμένα χρηματοοικονομικά εργαλεία που έχουν κατατεθεί απο τον κύριο Αρτέμη Σώρρα. H ομιλία διεξήχθη στην αίθουσα Ακταίον που ομιλητές ήταν ο κ.Αρτέμης Σώρρας και η κ. Βίκυ Χαραλάμπους. Μετά το πέρας της εκδηλώσεως παρευρεθήκαμε στο εστιατόριο Λούης παρουσία 35 ατόμων της «Ελλήνων Συνέλευσις».Κατά την είσοδό μας στο εστιατόριο στον προαύλιο χώρο παρευρίσκετο ο δήμαρχος Ρόδου κ.Φώτης Χατζηδιάκος μετά φίλων και συνέτρωγαν. 


Εκεί έγινε η γνωριμία μεταξύ του κ Αρτέμη Σώρρα και του δημάρχου οι οποίοι αντάλλαξαν λόγια και χειραψία.

 
Μετά το πέρας του συμποσίου όλα τα μέλη της Ε.ΣΥ συνόδευσαν τον κ. Αρτέμη Σώρρα στο αεροδρόμιο για την αναχώρησή του. Τα προαναφερθέντα γεγονότα αναφέρονται για τις ψευδείς ειδήσεις που διαδίδονται με κακεντρέχεια και δόλο προς το πρόσωπο του κ. Αρτέμη Σώρρα και της «Ελλήνων συνέλευσις»…»


Οι οπαδοί του Σώρρα λοιπόν ήταν 35 και σίγουρα περισσότεροι από εμένα και τον δικηγόρο μου, που ήμασταν μάρτυρες της συλλήψεως Σώρρα από το απέναντι πεζοδρόμιο.


 Μάλλον δεν θα τον συνέλαβαν αστυνομικοί με πολιτικά, την ώρα που δύο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ επιτηρούσαν την επιχείρηση και ένα περιπολικό εμφανίστηκε σε δευτερόλεπτα για να τον παραλάβει. 


Ισχυρίζονται με λίγα λόγια πως η σύλληψη δεν έγινε και αυτά που γράφονται είναι «ψευδείς ειδήσεις». 


Σίγουρα ο αστυνομικός διευθυντής Ρόδου θα κατάλαβε και αυτός λάθος. Λάθος θα κατάλαβε και η Εισαγγελέας Ρόδου, την οποία επισκέφθηκα το πρωί μαζί με τον δικηγόρο μου κ. Καραμιχάλη. 


Είναι η ίδια η οποία με καλή πίστη άφησε τον Σώρρα ελεύθερο μετά την σύλληψή του την Κυριακή το βράδυ, στα πλαίσια του αυτοφώρου και την απολογία του.


Αυτός είναι ο γκεμπελισμός που εγώ φοβάμαι. Η ιδέα κάποιου ότι η αλήθεια μπορεί να είναι «ποσοτική» και πως οι περισσότεροι κερδίζουν, λες και παίζουμε «ξύλο» στην ζούγκλα. 


Ευτυχώς όμως υπάρχει και η λογική, η οποία συνήθως υπερτερεί. 


Είναι η ίδια λογική που λέει ότι τις Κυριακές δεν υπάρχει βραδινή πτήση για Αθήνα, ενώ η τελευταία πτήση από Ρόδο για προορισμό εντός Ελλάδος είναι στις 21.15 το βράδυ προς Ηράκλειο… 


Όταν λοιπόν «μετά το πέρας του συμποσίου όλα τα μέλη της Ε.ΣΥ συνόδευσαν τον κ. Αρτέμη Σώρρα στο αεροδρόμιο για την αναχώρησή του», είτε το συμπόσιο σε εστιατόριο του νησιού μου κράτησε μέχρι τις 6 το πρωί, είτε κάποιοι ήπιαν λίγο παραπάνω. Γιατί ο μόνος τρόπος να φύγει ο Σώρρας από την Ρόδο την Κυριακή το βράδυ ήταν με διαστημόπλοιο…


Θεωρώ ότι στην περίπτωση της συκοφαντικής δυσφημίσεως Σώρρα εναντίον μου, έπραξα αυτό που έπρεπε. Όποιος έχει δίκιο καταθέτει την μήνυσή του και ελπίζει πως η δικαιοσύνη θα τον δικαιώσει. 

Δεν γίνεται πάντα, αλλά αυτή είναι η αρχή λειτουργίας του συστήματος απονομής δικαιοσύνης σε αυτή την χώρα.


Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να συγχαρώ το αστυνομικό τμήμα του νησιού μου, τον Διοικητή και τους απλούς αστυνομικούς για την επιχείρηση που παρακολούθησα από μικρή απόσταση. Δεν δημιούργησαν «θόρυβο», περίμεναν υπομονετικά 3 ώρες για να τελειώσει η εκδήλωση του Σώρρα, παρά τις τραγικές, βαρετές αερολογίες και τα τρισεκατομμύρια που διακινούντο στον αέρα. 


Η σύλληψη έγινε με απόλυτη επαγγελματικότητα, χωρίς να ακουστεί το παραμικρό. 


Το ίδιο ισχύει και για την Εισαγγελέα που άφησε τον Σώρρα ελεύθερο μετά την απολογία του και δεν τον άφησε να περιμένει στο κρατητήριο ως το πρωί. 


Όπως ισχύει για τους άλλους, έτσι ισχύει και για εμένα. Η δικαιοσύνη δεν είναι μέσο εκδικήσεως. Είναι αγαθό του πολιτισμού μας.


Κλείνω το άρθρο μου με μια μικρή επανάληψη:


α) Η υπόθεση των «αμερικανικών ομολόγων των 600 δις» είναιαπάτη.


β) Τα «Παγκόσμια Καταπιστεύματα» δεν υπάρχουν και πρόκειται περίαπάτης.


γ) Οι υπογραφές των Παπούλια – Αλογοσκούφη που διακινούν τα μέλη της οργανώσεως Σώρρα δεν τοποθετήθηκαν από τους ιδίους και το έγγραφο είναι πλαστό.


δ) Δεν μπορούν να προσφέρουν 20.000 ευρώ στους ψηφοφόρους τους από τα «κατατεθειμένα 600 δις» του Σώρρα, γιατί πολύ απλά τα 600 δις δεν υπάρχουν και πρόκειται περί απάτης.


ε) Οι ισολογισμοί των «Παγκοσμίων Καταπιστευμάτων» που αναφέρονται στην Παγκόσμια Τράπεζα είναι πλαστοί, δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την Παγκόσμια Τράπεζα και πρόκειται περίαπάτης.


Προσωπικά αναλαμβάνω την ευθύνη των λεγομένων μου σε αυτό το άρθρο. Έχω επαναλάβει την λέξη «απάτη» αρκετές φορές και αναμένω αυτόν που έχει το έννομο συμφέρον και την αντίθετη άποψη, να μου κάνει μήνυση. Απλά τον ενημερώνω ότι την ίδια στιγμή θα καταθέσω από την πλευρά μου μήνυση για ψευδή καταμήνυση και θα αποφασίσει το δικαστήριο.
«Μόνος μου και όλοι σας!»


Ἐλευθέριος Ῥῆνος

Κόκκινο ἔγραψα;

Ὄχι, λάθος. Κτυπᾶ συναγερμὸ διαρκῆ καὶ γιὰ ΟΛΟΥΣ μας, ποὺ ἡ παύσις του θὰ σημάνη μόνον ὅταν καταχωθῇ στὴν φυλακή, μαζὺ μὲ ὅλην τὴν συμμορία του!!!

Ὅσοι ἀκόμη, στοιχειωδῶς, αἰσθανόμεθα Ἕλληνες, ὀφείλουμε νὰ ἀντιδράσουμε σὲ αυτὴν τὴν διαβρωτικὴ προπαγάνδα, τοῦ ἀπένταρου «τρισεκατομμυριούχου», ὁ ὁποῖος, ἐπὶ πλέον, ἐκτὸς ποὺ μᾶς ἀποκαλεῖ ζῷα σὲ κάθε εὐκαιρία (δίχως νὰ ἀντιλαμβάνεται ἀπὸ ἀνθρωπολογία κι Ἀριστοτέλη φυσικά), τώρα ἔρχεται νὰ μᾶς καταργήσῃ, τσαμπουκαλίδικα ἀκόμη καὶ τὴν γλῶσσα μας.
...



 


Ποιός; Ὁ ἀστοιχείωτος ποὺ ἀδυνατεῖ νὰ ξεχωρίσῃ τὴν κατάληξιν τοῦ πληθυντικοῦ ἀπὸ τὴν κατάληξιν τοῦ ἑνικοῦ.

Ὁ ἀνθελληνισμὸς τοῦ Σῶῤῥα ...«κτυπᾶ κόκκινο»!!!4
Ὁ ΑΝΘΕΛΛΗΝ Σῶῤῥας ἐπιτίθεται τώρα ΚΑΙ στὴν γλῶσσα μας!!!
Κι ὅσοι ἀκόμη στοιχειωδῶς ἀντιλαμβάνονται τὰ αὐτονόητα ὀφείλουν νὰ σηκωθοῦν καὶ νὰ ἀπαντήσουν καὶ νὰ δράσουν ἀναλόγως.
Ἀρκετὰ μὲ τὰ σκουπίδια ποὺ κυκλοφοροῦν ἐλεύθερα, μολύνουν, παραμυθιάζουν, παρασύρουν, ἀποκοιμίζουν καὶ προτίθενται ἀκόμη καὶ νὰ …«ἐξαγοράσουν» (μὲ …ἀνύπαρκτα χρήματα) ἐὰν κι ἐφ΄ ὅσον θὰ λάβουν τὴν ἐξουσία,  δίδοντας χρόνο καὶ περιθώρια ὑπάρξεως στοὺς ἀπατεῶνες τῆς κάθε κυβερνήσεως.

Σῶῤῥας καί κυβέρνησις τά ἔχουν κάνει πλακάκια;

Ὁ ἀνθελληνισμὸς τοῦ Σῶῤῥα ...«κτυπᾶ κόκκινο»!!!2

Ἐπεὶ δὴ ἡ ἠλιθιότης, ὅταν κτυπᾷ …«ταβάνι», καταντᾶ ἀπὸ ἐπικίνδυνη, ἔως πολὺ ἐπικίνδυνη, καλὸ θὰ ἦταν, σιγὰ σιγά, νὰ ἀρχίσουμε νὰ διαχωρίζουμε τὴν θέσιν μας ἀπὸ τὴν σαβούρα, τὴν σαπίλα καὶ τὴν βλακεία, ποὺ τώρα τελευταία ἔχει ἐξαπλωθεῖ ὁπουδήποτε. 

Σαβούρα ποὺ μολύνει τὰ πάντα… Σαβούρα ποὺ διαβρώνει καὶ ἀποδεικνύει πὼς μερικὲς μαϊμοῦδες μποροῦν πολὺ εὔκολα, στὴν ἐποχή μας, νὰ παρασύρουν ὅσους ἀπελπισμένους, ἡμιμαθεῖς καὶ τελικῶς ἐπικινδύνους, ἀκόμη καὶ γιὰ τὴν δημοσία ἀσφάλεια καὶ εἰρήνη, κυκλοφοροῦν γύρω μας, μεγιστοποιώντας τὴν καταστροφή.

Διότι ὁ λύκος στὴν ἀναμπουμπούλα χαίρεται…

Συζήτησις μὲ ἕναν …σωῤῥο-ἕλληνα!!!

Ὅσοι ΔΕΝ εἶναι μέ τόν Σῶῤῥα εἶναι πρός …ἐξόντωσιν;

Διότι δρυὸς πεσούσης πᾶς ἀνὴρ ξυλεύεται…


Οἱ «νεο-εθνο-σωτῆρες» ποὺ …ΞΑΦΡΙΖΟΥΝ τοὺς Ἕλληνες!!!

Διότι ὅλων τῶν εἰδῶν οἱ ἀπατεῶνες, οἱ μαυραγορῖτες καὶ οἱ ἐθνοκτόνοι εἶναι σήμερα ἐδῶ, πρὸ κειμένου νὰ ἁρπάξουν καὶ τὴν τελευταία μας ἀνάσα, πρὸς ἴδιον ὄφελος.


 

Ἐμπλέκονται συνεργάτες τοῦ Σῶῤῥα στό σκάνδαλο μέ τόν ναό τῆς Ἀγροτέρας Ἀρτέμιδος;

Ἀλλὰ αὐτὰ ἀφοροῦν στοὺς …«σωτῆρες». (Βλέπε λαμπράκηδες, σῶῤῥες καὶ λοιποὺς …«χρηματοδότες» τοῦ τίποτα, ποὺ ἐκτὸς ὅλων τῶν ἄλλων «σωτηριῶν» μᾶς φέρνουν ΚΑΙ νέα κόμματα, ἀλλὰ καὶ νέες θρησκεῖες!!!)

Ὁ Λαμπράκης φτιάχνει νέα θρησκεία;

Οἱ κάθε εἴδους …«σωτῆρες» ὄμως ἐὰν δὲν βροῦν προθύμους «στρατηγούς»-«ἀξιωματικούς»-ὑποστηρικτές, γιὰ νὰ στελεχώσουν τοὺς μηχανισμούς τους καὶ νὰ κρατοῦν τὶς μάζες ἐν ὑπνώσει, χάνονται.

Κι ἔτσι οἱ πρόθυμοι-«στρατηγοί» – «ἀξιωματικοί»-προβατάρηδες, ποὺ πάντα ἐν ἀφθονίᾳ κυκλοφοροῦσαν γύρω μας, εἶναι ἐπίσης ἐδῶ γιὰ νὰ μᾶς παραπλανήσουν καὶ νὰ μᾶς ἀποτελειώσουν. Ὅπως δῆλα δὴ συνέβαινε πάντα…


Μόνον ποὺ τώρα ἀπὸ κομματάρχες μᾶς ξημέρωσαν …ἑλληναράδες!!!
(Μὲ ἤ χωρὶς …γενετικὴ ταὐτοποίησιν!!!)


Ποιοί εἶναι αὐτοί;
Ἀπὸ ἁπλοῖ πράκτορες, ποὺ ἀμείβονται πολὺ καλὰ ἀπὸ …πρεσβεῖες, ἔως …«ἰδεολόγοι» καὶ ἠλίθιοι.
Ἀπὸ ὅλα ἔχει ὁ …«στρατός» τους!!!
 

Κι ἀφήνοντας ἔξω ἀπὸ τὸν σημερινό μας σχολιασμὸ τοὺς καλὰ μισθοδοτημένους ἀπὸ πρεσβεῖες, διότι ἀπὸ μόνοι τους εἶναι εἰδικὴ κατηγορία, μᾶς μένουν οἱ …ἠλίθιοι, ποὺ εἶναι καὶ περισσότεροι καὶ ποὺ ἁπλῶς ἀναπαράγουν, ἀκρίτως, ὅποια σαχλαμάρα τοὺς ποῦν καὶ οἱ ὁποῖοι δὲν ἔχουν τὴν ἐλαχίστη «κοινὴ λογική» γιὰ νὰ συνειδητοποιήσουν τὸ δούλεμα…

(Μήπως ξεχνᾶμε τίς παπαριές πού ἔλεγε ὁ Λαμπράκης γιά τόν Ὅμηρο καί τήν βλακεία τῶν ἀκροατῶν του, πού ὄχι μόνον δέν ἀντέδρασαν, μά τίς ἀναπαρήγαγαν ἐπί πλέον;)


Κι ἔτσι παρασύρουν κι ἄλλους στὴν ἀνοησία τους, ὑποσχόμενοι βουνὰ χρήματος, ποὺ ὅμως οὔτε ὁ …προβατάρης τους ἔχει κάπου δεῖ, μὰ οὔτε καὶ θὰ δῆ, ἐφ΄ ὅσον καὶ ἐξαρτᾶται ἀπὸ τὸν ὀβολὸ τῶν θυμάτων του, ἀλλά, κυρίως, ἔως σήμερα ἔχει ἀποδειχθεῖ ἀφερέγγυος, ἐφ΄ ὅσον, γιὰ παράδειγμα, ἀπὸ τὸν Αὔγουστο τοῦ 2014 ἀναμένουμε τὸ …χρῆμα τῆς διαστημικῆς του τεχνολογίας, ποὺ δὲν ἦλθε.

Ἡ Ἀμερικὴ δὲν θὰ πτωχεύση!!!

Μαζύ τά φάγατε ἈρτέΜΑΚΗ;;;

Στὶς ΗΠΑ ἔρχεται …ἄτακτη χρεωκοπία!!!

Ἀλλὰ καὶ στὸ ζήτημα τῶν μετοχῶν (ποὺ κατ’ αὐτὸν ἀξίζουν …δισεκατομμύρια ἤ τρισεκατομμύρια), ἔχει ἀποσυρθεῖ-παραιτηθεῖ δικαστικῶς. (Ἀναφέρομαι στὴν ὑπόθεσιν τῆς τραπέζης Ἀνατολῆς κατὰ τῆς Ἐθνικῆς Τραπέζης…!!!)

Στὶς ΗΠΑ ἔρχεται …ἄτακτη χρεωκοπία!!!



 

Τί λέει γιά τήν Τράπεζα τῆς Ἀνατολῆς καί τόν Σῶῤῤα ὁ δικηγόρος κ. Γιάννης Καραμιχάλης;

Γιατί οἱ ἑλληνικές ἀρχές δέν ἔχουν συλλάβει ἀκόμη τόν Σῶῤῥα;

Ἠλίθιοι ἀνθέλληνες (ἤ σκέτο ἠλίθιοι ἤ σκέτο ἀνθέλληνες) ποὺ ἀπομυζοῦν τὸν τελευταῖο ἱδρώτα τῶν Ἑλλήνων, ἀφήνοντάς τους ξέπνοους καὶ πεινασμένους.
Εἴπαμε… Πᾶς ἀνὴρ ξυλεύεται…

Καί καλά;
Πῶς γίνεται νά παραμένουν γύρω ἀπό αὐτούς τούς ἀπατεῶντες οἱ …ἀξιωματικοί δίχως χρῆμα;
 

Εὔκολη ἡ ἀπάντησις. Ὅταν μειώνονται τὰ περιθώρια ἐξαπατήσεως-κέρδους, λόγῳ οἰκονομικῆς στενότητος, τότε καὶ οἱ πρόθυμοι …«ἀξιωματικοί» γίνονται ἀκόμη πιὸ πρόθυμοι, φανατικοὶ καὶ ἐπιτήδειοι, ἐλπίζοντας (περισσότερο) στὰ πολλὰ καὶ ἀρκούμενοι ἀκόμη καὶ στὰ ψίχουλα. Πολλὲς φορὲς μάλιστα ἀπειλοῦν κι ὅλους αὐτοὺς ποὺ θὰ τολμήσουν νὰ τοὺς ἀμφισβητήσουν, διότι τὴν σήμερον ἡμέρα οἱ τεμπέληδες καὶ οἱ γυμνοσάλιαγκες ἀπὸ τὰ ψίχουλα τῶν πολλῶν κορόιδων ἀναμένουν νὰ ἐπιβιώσουν….

Κύριε Γιάννη Καλογερόπουλε. Δὲν ἀρκεῖ νὰ φορᾷς παντελόνια. Πρέπει καὶ νὰ τὰ τιμᾷς!

Ἀλλά ἐμεῖς; Ἐμεῖς γιατί τούς ἀκολουθοῦμε;
 

Εὔκολη κι αὐτὴ ἡ ἀπάντησις.
 

Δὲν ἀκολουθοῦν ὅλοι μὰ μόνον οἱ …ἄστεγοι. Αὐτοὶ δῆλα δὴ ποὺ μὲ κάποιον τρόπο συνειδητοποίησαν πὼς μὲ τὸν κομματικὸ μηχανισμό, ποὺ ἔως τώρα ἰσχύει καὶ τοὺς περιέθαλπε, προκοπὴ δὲν βλέπουν.
 

Διότι τώρα οἱ βολεμένοι μειώνονται…
 

Διότι ὅταν κάποιος μὴ συγκροτημένος, ὡς προσωπικότης, ποὺ μία ζωὴ τὸν …«παρέσυραν» οἱ κομματαρχηγοί του ὁπουδήποτε, μὲ τὴν ὑπόσχεσιν νὰ τὸν βολέψουν, μελλοντικῶς, αὐτὸς μεταμορφωνόταν σὲ βασιλικότερον τοῦ βασιλέως.
 

Μὰ ἀκριβῶς αὐτὸς εἶναι σήμερα ὁ μέσος ἀκόλουθος-πιστός, ποὺ μονίμως λάθος ἐπιλογὲς ἔκανε καὶ κατ’ ἐπέκτασιν ΔΕΝ γίνεται σήμερα νὰ μᾶς ξημέρωσε …σοφός!!!
 

Στὰ ψέμματα γαλουχήθηκε, τὰ ψέμματα ὑπεστήριξε καὶ τὰ ψέμματα μᾶς πουλᾶ καθημερινῶς…
Κι ἀκριβῶς αὐτὰ τὰ πρόσωπα, ποὺ ἔως πρὸ μερικῶν ἐτῶν στελέχωναν τοὺς κομματικοὺς μηχανισμούς, ὡς χειροκροτητὲς καὶ πιστοὶ ψηφοφόροι, ἔρχονται τώρα νὰ στελεχώσουν τὶς στρατιὲς τῶν …«σωτήρων» ποὺ τυγχάνουν καὶ ἄφραγκοι …«τρισεκατομμυριοῦχοι»!!!
 

Διότι βεβαιωμένα ὁ ἴδιος ἀκριβῶς ὑποστηρικτὴς ὁπαδός, ποὺ ἔως πρὸ μερικῶν ἐτῶν χειροκροτοῦσε σαμαροβενιζελοπαπανδρεομπουμπούκια, σήμερα, ὀρφανεμένος κι …ἄστεγος, παραμένοντας πάντα ὀπαδὸς κατὰ βάθος, πασκίζει γιὰ ἀκόμη μία φορά, νὰ μᾶς τὸ παίξῃ  καὶ  …προβατάρης, ἀφυπνισμένος μὰ κυρίως …ἑλληναράς!!! (Ποῦ ἀκριβῶς κρυβόταν ὅταν ἡ Πατρίδα ἄρχισε νά ἁλώνεται; Καὶ δὲν ἀναφέρομαι στὰ μνημονιακὰ ἔτη, ἀλλὰ πολὺ νωρίτερα…!!!)
Μὰ οὔτε γίνεται νὰ καθάρισε ἡ σκέψις των.
Οὔτε εἶναι δυνατὸν νὰ ἐμπιστευθοῦμε τὴν κρίσιν των.

Πολλῷ δὲν μᾶλλον εἶναι ἀδύνατον αὐτὰ τὰ πρόσωπα νὰ μεριμνοῦν γιὰ τὸ κοινὸ καλό, ἐφ΄ ὅσον καλόμαθαν στὴν προβατοποιημένη συμπεριφορά, στὴν ὁπαδοσύνη καὶ στὴν ὁμαδοποίησιν.
 

Μόνον ποὺ τώρα, ἐν ἀντιθέσει μὲ τὸ παρελθόν, τὸ κόμμα τὸ ὀνομάζουν …κίνημα ἤ φορέα καὶ τὸν προβατάρη τους …«τρισεκατομμυριοῦχο» ἀπὸ ἀρχηγὸ (ἤ γραμματέα!!!).  

Ἐὰν ἔως τώρα ἦσαν ὅλοι αὐτοί, μία ζωή,  …πρόβατα ἐπὶ σφαγῇ ὁ σῶῤῥο-ὁπαδός, σήμερα ΔΕΝ γίνεται νὰ μᾶς ξημέρωσε …σωτήρας, ἀφυπνισμένος ἤ ἑλληναρᾶς…

Πρόβατο παραμένει, ἀπολύτως συνειδητῶς, διαχωρίζοντας τὸν ἑαυτόν του ἀπὸ τοὺς ἄλλους Ἕλληνες, ἐνᾦ παραλλήλως φιλοδοξεῖ ἴσως νὰ γίνῃ ἀκόμη καὶ …τσοπάνης!!!

Κι ὡς ἐλεγχόμενον …πρόβατον ὁ (προβατάρης του) Σῶῤῥας τὸν ἐλέγχει καὶ τὸν κατευθύνει ἀπολύτως, εἶτε γιατὶ τοῦ ἔταξε χρῆμα, εἶτε γιατὶ τοῦ ἔταξε ἐξουσίες, εἶτε ἀκόμη γιατὶ μέσα στὴν τόση ἀποσύνθεσιν βρῆκε τρόπους νὰ …ὑπάρχῃ!!!

Ὁ ΑΝΘΕΛΛΗΝ Σῶῤῥας ἐπιτίθεται τώρα ΚΑΙ στὴν γλῶσσα μας!!!2

Ἀξία ψήφου 20.000 εὐρῶ!!!

Διότι τοὐλάχιστον τὸ ἑλλαδοκαφριστὰν ἔχει νὰ ἐπιδείξῃ πολλοὺς προβατάρηδες στὴν ἱστορία του, ποὺ μᾶς ὁδηγοῦσαν συνήθως σὲ καταστροφὲς καὶ ἐμφυλίους.
Μόνον ποὺ ὅσο κυλοῦν τὰ χρόνια οἱ προβατάρηδες γίνονται ὅλο καὶ πιὸ …γελοῖοι, πιὸ μικροί, πιὸ γύφτουλες…

Κι ἀκόμη χειρότερα, οἱ ἀκόλουθοι-ὁπαδοὶ ὅλο καὶ πιὸ ἐπικίνδυνοι, μὲ ἀποτέλεσμα νὰ ἀπειλοῦν ἀκόμη καὶ μὲ ἐμφυλιακὲς ῥήξεις καὶ ἀποσχίσεις περιοχῶν τῆς χώρας.
 

Μιλᾶμε γιὰ τὸν ἀπόλυτο φανατισμὸ καὶ τὴν ἀπόλυτο βλακεία…
Τὸ ψάρι, λέει ὁ λαός μας, βρωμᾶ ἀπὸ τὸ κεφάλι.
Ἐ, τὸ δικό μας …κεφάλι γέμισε πλέον μὲ σκουπίδια καὶ σκ@τ@!!!

Ἔχουμε μέσα ἀπὸ αὐτὴν τὴν σελίδα, πολλὲς φορές, ἀποδείξει πὼς ἡ συμμορία τοῦ Σῶῤῥα ὑπάρχει μόνον καὶ μόνον διότι τὸ ἑλλαδοκαφριστὰν «ἀνέχεται» τὴν ὕπαρξίν του.

Πολιτικοὶ ἀπατεῶνες καὶ παγκόσμια καταπιστεύματα.
Περὶ διεθνῶν καταπιστευμάτων καὶ ἄλλων ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΩΝ!!! (1)
Περὶ διεθνῶν καταπιστευμάτων καὶ ἄλλων ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΩΝ!!! (2)
Ὁ Λαμπράκης φτιάχνει νέα θρησκεία;

Ἀκόμη καὶ ο ἐλλαδέμπορας μπουμποῦκος στήριξε αὐτὴν τὴν παράστασιν, ἄν καὶ εἶχε στὰ χέρια του ὅλα ἐκεῖνα τὰ στοιχεῖα ποὺ ἀπεδείκνυαν τὴν ἀπάτη.

Κι ἔτσι τὸ μπιμπίκινον, μὲ τὴν μὴ ἐμφάνισίν του στὸ δικαστήριο, προσέφερε στὴν συμμορία τῶν ἀπατεώνων πιστώσεις χρόνου, γιὰ νὰ ἐκμεταλλεύονται τοὺς πεπλανημένους καὶ τὰ θύματα, τὴν ἴδια ὥρα ποὺ μέσα στὴν βο(Υ)λή τους ψηφίζουν ἐθνοκτόνα μνημόνια καὶ νεοταξίτικα νομοσχέδια.


 
«…Η υπόθεση βρίσκεται ήδη στην Δικαιοσύνη κ. Παπαδόπουλε. Το νομικό τμήμα της Τραπέζης παρέπεμψε ήδη την υπόθεση στον εισαγγελέα….»

Ἄν ἦταν στὴν Ἀμερικὴ θὰ τὸν εἶχαν μαζέψη σὲ …πέντε ἡμέρες!!!

Ὁ ἀνθελληνισμὸς τοῦ Σῶῤῥα ...«κτυπᾶ κόκκινο»!!!1


Ἐν μέσῳ κατρακύλας μνημονιακῆς, μὴ ἔχοντας διεξόδους ὁ μέσος Ἕλλην, ἀν τὶ νὰ σταθῇ στὰ πόδια του, ξεκινώντας ἀπὸ τὸ μηδέν, ἀναζητᾶ νέους σωτῆρες, δίχως ὅμως νὰ ἔχῃ τὴν κρίσιν νὰ ἐξετάσῃ καὶ νὰ ἐρευνήσῃ τὰ προφανῆ. Εἶτε ἀπὸ φόβο, εἶτε ἀπὸ βλακεία, εἶτε ἀκόμη διότι ἐλπίζει πὼς ὁ ἴδιος θὰ ξεφύγη, σπεύδει νὰ στηρίξῃ ἀκόμη καὶ σκουπιδοφάγους, πρὸ κειμένου νὰ μὴν ὑποχρεωθῇ μόνος του νὰ ἀναλάβῃ τὶς εὐθύνες του καὶ νὰ ἐπανεκκινήσῃ τὰ πάντα.

Κι ἔτσι οἱ στρατοὶ τῶν ἠλιθίων, τῶν ἀνθελλήνων, τῶν χειραγωγουμένων, πρὸς πάσα κατεύθυνσιν, αὐξάνονται καὶ οἱ τομὲς μεγαλώνουν.

Πολὺ φοβᾶμαι, ἀνεξαρτήτως τοῦ ἐὰν θὰ καταλήξη τὸ σούργελο καὶ ἡ συμμορία του στὴν φυλακή, πὼς ἡ ἄνοδος θὰ εἶναι πιὸ κουραστικὴ ἀπὸ ὅσο θὰ ἀντέξουμε.

Γιὰ τὴν ὥρα, ἐὰν μᾶς ἔμεινε λίγη τσίπα ἤ συνείδησις ἤ ὑπευθυνότης ὀφείλουμε νὰ ἀπογυνμνώσουμε τὸν καραγκιόζη ἀπὸ τὰ …«ὅπλα» του καὶ τὶς βλακεῖες του.

Ἀρκετὰ ἔφαγε, ἀρκετὰ ἤπιε, εἰς βάρος τῶν κορόιδων.
Ὥρα νὰ λάβουν ΟΛΟΙ τους τὴν ἄγουσα γιὰ τὴν ψειῤῤοῦ.

Καὶ προσοχή.
Ὅπου τοὺς ἐπιτύχουμε νὰ μολύνουν τὴν γλῶσσα, ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ!!!

7 σχόλια:

  1. Λεγε, λεγε, λεγε, οτι θες λεγε, .... αλλα την δυναμικη των 135 γραφειων ΕΛΛΗΝΩΝ συνελευσισ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ. Αλλωστε ολοι οι θεσμοι εχουν αποφασισει και οτι και να πεις εσυ ειναι δικη σου αποψη που δεν εχει καμμια σημασια. Θα σου πω μονο ενα, βγαλε το αντιροπο Ε απο το προφιλ σου διοτι δεν εισαι αξοος να το δειχνης. βαλε καμμια μαγγουριτσα απο την ποιμενικο χαραγμα του DNA σου διοτι δεν σου παει. καθε φορα που το βλεπεις - ειμαι σιγουρος - σου ερχεται αναγουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμφωνα με πληροφορίες του επαφικου Καλογεράκι ο διαστημικός στόλος των δράκων των ερπετών και των κρονίων αποστατών έχει σε τέτοιο βαθμό αποδεκατιστεί που είναι πλέον ακίνδυνος. Επειδή όμως ξέφυγε ο Ιεχωβάς ο επικίνδυνος διαστημικός αρχιληστής, ο Λαμπράκης μαζί με τον Βαλσαμάκη επιβιβάστηκαν σε διαστημόπλοιο νιονικων ταχυτήτων και καταδιώκουν τον Jaxov Vexe που έχει εξαφανιστεί με διαστημόπλοια υψηλών ταχυτήτων, για να τον εξοντώσουν.

    Μέσω του Βαλασαμάκη είναι σε επαφή με τα ελληνικά διαστημόπλοια στο διάστημα για ενδεχόμενες ενισχύσεις. Αν το καταφέρουν αυτό οι Εβραίοι, οι μωαμεθανοί, οι μάρτυρες του Ιεχωβά και οι χριστιανικές εκκλησίες θα μείνουν ορφανές χωρίς θεό και θα θρηνήσουν.

    Ο Σορός είναι σε πόλεμο με τον Λαμπράκη και τον Βαλσαμάκη επειδή ο Σορός ρίχνει το βάρος στα φύκια που θέλει να πουλήσει για μεταξωτές κορδέλες η ομόλογα η IBOE, ενώ αυτοί ρίχνουν το βάρος στο πνεύμα των Ελλήνων που κατά την άποψη τους μπορείς να το ταΐζεις με κουτόχορτο.
    Μην ανυπομονείτε τα χιλιάρικα θα τα αρπάξετε, αλλά πρώτα πρέπει να πεινάσουν οι γάτες για να κατασπαράξουν τα ποντίκια και μετά ο Σορός θα γίνει πλανητικός βασιλιάς δια των 5 ομόκεντρων κύκλων και θα χρησιμοποιήσει το δαχτυλίδι του Απόλλωνα για να παράγει τόσο χρυσό που θα γίνετε όλοι χρυσοί και θα τρώτε μόνο χρυσό.
    Βέβαια σαν βασιλιάς θα έχει και υπασπιστές, όπως τον Καλογερόπουλο, την Χαραλάμπους και τους λοιπούς συναγωνιστές.

    Έως την τότε συγκροτούν σε όλη την Ελλάδα και πλανητικά καφενεία με την φωτογραφία του πλανητικού βασιλιά για να μάθουν οι Έλληνες από επιχειρηματικότητα να επιβιώσουν και να περνάνε καλά

    Προσοχή από τις δυο λιονταρίνες αμαζόνες πολεμίστριες. Μην περάσετε την κόκκινη γραμμή ασφάλειας γιατί θα σας ξεσκίσουν.

    Στήνονται φάλαγγες πολέμου αλλά μπόκο χαραμ και πίνουν οι πολεμιστές το αθάνατο νερό για να είναι αλώβητοι στον πόλεμο απελευθέρωσης του πλανήτη από τα δρακάκια και τα ερπετάκια.
    Πάντως από τότε το 2012 έως την σήμερον έχουμε χορτάσει τόσο πολύ όλοι μας από τα καρβέλια IBOE, ομόλογα, χρυσές μετοχές της τράπεζας της ανατολής, που αδυνατούμε να ξεκολλήσουμε και να επαναστατήσουμε.
    Εξάλλου γιατί να ξεσηκωθούμε αφού οι προστάτες και ελευθερωτές μας ολύμπιοι ανδρομέδιοι έχουν καταφθάσει προ δεκαετιών και την έχουν αράξει πίσω από το φεγγάρι, αναμένοντας εμάς να ξυπνήσουμε, γιατί συν Αθηνά και χείρα κίνησε ισχύει. Άτυχοι που είναι και αυτοί από τόσο μακριά που ήρθαν γιατί λάθος
    εκτιμήσανε πόσο βάθης είναι ο ύπνος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χα χα χα κανεις για νουβελα!!!
    Παντως ενα εχω να πω οτι, το υπογαστρειο σκαφος του Καρδαμιτση ειναι υπο κατασκευη στο θυγατρικο που εισαι και εσυ επιβατης Περσεα Κρις. Τσουζη εεε!!! Πολυ τσουξιμο που ενωνονται οι Ελκηνες κσι καθε σιωνιστικο γουρουνι βλεπει τον Θεο του να σηκωνεται και να μονοιαζει!!! Τζουζη τοσο που τα πιθηκια προγονοι σας ψαχνουν για ψειρες στην αρχη του διος μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ με αυτό που έγραψα κάτι δίδω να καταλάβετε. Εσύ τι θέλεις να πεις? Τέλος πάντων αν ενώνονται οι Έλληνες είμαι και εγώ μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα αν θέλετε ναι κάνετε αυτήν την Ένωση με κόλα τα φύκια και τις μεταξωτές κορδέλες τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακριβως συτο ειναι το σνμειο που πρεπει να συνζηταμε. Διαβασε λοιπον την απαντηση προς το αρχικο ποστ. Ολο το κατεβατο ειναι αποψη του γρφώντα. Αποψη που δεν ενδιαφερει κανεναν, ουτε η δικη μου ουτε η δικη σου. Το οτι μηχανισμο-πριτασεις οικονομικες εχει φερει στους Ελληνες ο Κ. Αρτεμης Σωρρας υπαρχουν οι θεσμοι - Δικαστικοι, πρεσβειας, κοινοβουλευτικος εκεγχος κλπ να απαντησιυν. Οχι ο καθε παπαρας-βλημα που γραφει το μακρυ και το κομτο τιυ και διαμορφωνει αποψη. Αλκωστε οι παραπαβω θεσμοι εχουν απαντηση και ευνοουν την ΘΕΣΗ πλεον πολλων Ελκηνων που την υποστηριζουν βασειζομενοι στις απιφασεις των θεσμων. Αυτιυς εχουμε καλοι η κακοι με αυτους τους θεσμους μας υποχρεωνουν σε αυτα τα οργιωδει και αδικα μετρα. Εαν ηθελε πραγματικα ο γγ αποδημου Ελληνισμου τοτε ο Αδωνις να ψαξει καλα δεν θα επαιρνε τηλ την κοινοτητα των Ελληνων να ρωτηση αλλα ως θεσμος εγγραφως να ζητουσε απο την δικηγορικη εταιρεια που εχει αναλσβει να ενημερωσει τον ΥΠΟΙΚ USA αλλα και την Ελληνικη πρεσβεια να απαντησει εγγραφως. Με προχειροτητες δημοσιευματων τυπου Ρηνου- Γιαλτουριδη η οποιου αλλα εγκαυετου δεν ας στο δικαστηριο. Αλλα εορεπε να κανουν ντορο τα σκυλια. Ενωνονται φιλε οι Ελληνες και εχουμε ιδρυσει 135 γραφεια πληρωμενα απο το υστερημα των Συνελκηνων και Συνελληνιδων και αυτο μονο πρεπει να σε κανει να αναρωτηθεις. Ενωνονται και ξεχρεωνονται δινοντας Εντοκη ως ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ του Εθνους Των Ελληνων να ηεχρεωσουν απο τα καταπιστευματα που τα υπογραφουν οι Ανωτατου Δικαστικοι Θεσμοι Παγκοσμιως. Αυτα δεν ειναι του Σωρρα ειναι των Ελληνων. Κανε και εσυ το ιδιο ενημερωσου στην κοντινοτερη Ε.ΣΥ. σου και μετα μιλα. Το εγγραφο των καταοιστευματων ειναι δημοσιο εγγραφο και υπαγεται στο νομο περι δημοσιων εγγραφων, εαν ειναι πλαδτο να βγει ο Παπουκιας η ο Αλογοσξουφγς η ο Βασιλακης να το διαψευσιυν. Καλουμε τον Εισαγγελεα ανοιχτα βα το κανρι κσι εαν ειναι πλαστο να μας οαει αυτοφορο. Τωρα εχεις καταλαβει; Σιυ ειοα τιποτα νεωτερο που δεν ηξερες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή