Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Οι κατάσκοποι του Πενταγώνου με τους δορυφόρους τους..ΕΤΟΣ-12/02/2016- ΟΛΥΜΠΟΣ.-*****Ε*****Η ΠΥΛΗ ΑΝΟΙΓΕΙ..


2016-12-02-/12-12-2016-ΟΛΥΜΠΟΣ. Ένας δορυφόρος του Πενταγώνου που χρησιμοποιείται για γεωδαιτικό κατασκοπείας, με βάση βιονική τεχνολογία και τη μορφή κυμάτων, που ανακαλύφθηκε το 2002, μια ξεχωριστή μονάδα σε μια συγκεκριμένη περιοχή.   .ΟΛΥΜΠΟΣ-ΚΡΗΤΗ.   Η δορυφορική σάρωση του βουνού αποκάλυψε δύο μεγάλα ενεργειακά μπλοκ. Οι φραγμοί αυτοί έγιναν από τεχνητή ενέργεια. Η πρώτη ήταν έναν ενεργητικο τοίχο, εμποδίζοντας την πρόσβαση στη σήραγγα, ενώ η δεύτερη είχε διαμορφωθεί ένα θόλο (ή ημισφαίριο), και βρίσκεται στο αντίθετο άκρο του τούνελ, κοντά στο κέντρο του βουνού.                                                                Έτος 2003 -  Η ομάδα του Πενταγώνου σημείωσε ότι η ημισφαιρικό ενεργειακό φράγμα είχε την ίδια συχνότητα δόνησης και το ίδιο σχήμα με μια άλλη άκρως απόρρητη υπόγεια δομή που είχε ανακαλυφθεί ΣΤΙΝ ΚΡΗΤΗ.οι Αμερικανοί είχαν πρόσβαση στο μεγαλύτερο μυστικό στην περιοχή - το περιεχόμενο της εν λόγω ανακάλυψης είχε να κάνει με το μυστηριώδες παρελθόν της Γης και την ιστορία των μυστικών οργανώσεων τους. Όταν η έρευνα του Πενταγώνου επεσήμανε τις ομοιότητες μεταξύ της υπόγειας δομής του ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ. ήταν εξαιρετικά ταραγμένοι. Αρχικά, είχαν σχεδόν πανικοβληθεί. Ο πανικός οφείλεται στο γεγονός ότι η δομή στο έδαφος είναι πολύ μεγαλύτερη και πιο περίπλοκη από οτι περιμεναν.                                                                                          μια ενεργή πυραμίδα βρίσκεται, η οποία είναι αόρατη στο γυμνό μάτι, και περιέχει την πραγματική ιστορία του πλανήτη μας. Κάποιος μπορεί να φανταστεί κανείς τον πανικό τους].το σημείο γεώτρησης ένα εξαιρετικά περίπλοκο, δύσκολο μηχάνημα διάτρησης βράχου, που χρησιμοποιείται από τον αμερικανικό στρατό. 
Η συσκευή χρησιμοποιείται ένα ισχυρό πίδακα πλάσματος και ένα είδος περιστρεφόμενου μαγνητικού πεδίου, κυριολεκτικά λιώνει το βράχο χωρίς εμφανή προσπάθεια.

Ήταν σε θέση να επιτύχει διείσδυση περίπου 60-70 μέτρα μακριά από το πρώτο ενεργειακό φράγμα, και έφτασε στην πρώτη αίθουσα, η οποία έμοιαζε με ένα τούνελ του μετρό. Οι τοίχοι του ήταν περιποιημένη. Στο τέλος της σήραγγας υπήρχε μια τεράστια πέτρα πύλη, η οποία προστατεύεται από ένα αόρατο ενεργειακό φράγμα. 
Τρία μέλη της πρώτης ειδικής ομάδας παρέμβασης προσπάθησε να αγγίξει την πόρτα, και αμέσως πέθαναν από καρδιακή ανακοπή. 

Κάθε αντικείμενο (πέτρα, πλαστικό, μέταλλο ή ξύλο) που έριξαν στο φράγμα, αμέσως μετατράπηκε σε λεπτή σκόνη. 
Η ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΕΙΤΑΝ ΑΜΗΛΗΚΤΗ ΕΚΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΙΣΑΝ ΠΟΤΕ.ΤΑ ΜΥΣΤΗΚΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ.Πέρα από το τρομερό φράγμα ενέργειας, η οποία προκάλεσε το θάνατο τριών ανθρώπων, υπήρχε και ο στερεός βράχος πύλη. Στον τοίχο της σήραγγας, ακριβώς μπροστά από την πύλη, υπήρχε μια έκταση 20 τετραγωνικών εκατοστών, στο οποίο υπήρχε συνταγμένο ακριβώς ένα ισόπλευρο τρίγωνο προς τα πάνω. Η πλατεία βρίσκεται ανάμεσα στη τεράστια άλεσης πύλη πέτρα και το αόρατο ενεργειακό φράγμα.ήταν τέλεια φωτισμένη η μεγάλη στοά και δεν υπήρχε ορατή πηγή του φωτισμού Μετά την απενεργοποίηση του πρώτου ενεργειακού φράγματος το τεράστιο ημισφαιρικό κάλυμμα στο άλλο άκρο του δωματίου, ξαφνικά συντονισμένο σε υψηλότερη δόνηση άρχισε να εκπέμπει υψηλότερες ακτινοβολίες .  Με μια πιο προσεκτική ανάλυση, ο τοίχος στο εσωτερικό του φάνηκε συνθετικός αλλά και σαν κάτι οργανικό να υπάρχει μέσα του. οι αντανακλάσεις ήταν πράσινο και μπλε. το υλικό είναι ένα μυστηριώδες συνδυασμός της οργανικής και ανόργανης ύλης.
το ολόγραμμα του πλανήτη μας εμφανίστηκε, το οποίο διαδοχικά και απεικονίζοντας σταδιακά την ευρωπαϊκή ήπειρο, στη συνέχεια μετακόμισε στο νότιο-ανατολικά, στη συνέχεια παρουσίασε τα βουνά ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ. Ήταν φανερό ότι οι δύο ημισφαιρικές ασπίδες ενέργειας ήταν σε άμεση σύνδεση. 
Η επίσημη αποκάλυψη στον κόσμο θα παρείχε φωτογραφικές αποδείξεις και οτιδήποτε άλλο απαραίτητο για την πλήρη διαλεύκανση. Κορυφαίοι επιστήμονες και ερευνητές από όλο τον πλανήτη ήταν να κληθούν σε εμπεριστατωμένες μελέτες.  Αλλά το πιο σημαντικό, θα αποκάλυπτε την αλήθεια για το μακρινό παρελθόν της ανθρωπότητας και την πραγματική ιστορία της - η οποία, σύμφωνα με διμοσιευματα μάρτυρας στο εσωτερικό του Μεγάλου ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 12 ΟΝΤΟΤΙΤΟΝ.Η αντίδραση της κυβέρνησης των ΗΠΑ ήταν τόσο βίαιη, διότι ότι η δημοσιοποίηση θα είχε συντριβεί για την παγκόσμια επιρροή και την εξουσία τους, σε μια στιγμή.  Ο επίσημος λόγος που αναφέρεται από τις ΗΠΑ, δεν ήταν να δημιουργήσουν πανικό στον κόσμο, αλλά παρέλειψε να αναγνωρίσει ότι η σημερινή κατάσταση της παγκόσμιας αγωνίας είναι ένα άμεσο αποτέλεσμα της σκόπιμης εξαπάτησης και χειραγώγησης που πραγματοποιούνται από τον Τεκτονισμό και άλλες μυστικές κοινωνίες, εδώ και χιλιετίες . 
Υπήρξε επίσης μια παρέμβαση από το Βατικανό (αν αναρωτιέστε πώς το Βατικανό έμαθε για την ανακάλυψη αυτή, τότε πρέπει να ξέρετε ότι είναι στην κορυφή της πυραμίδας ελέγχου του κόσμου, και η θρησκευτική τους ευσέβεια είναι απλώς μια πρόσοψη - διαβάστε : Οι πιο σκοτεινά μυστικά του Βατικανού ), στην οποία ο Πάπας () απηύθυναν έκκληση για μετριοπάθεια πριν από αυτή το μεγάλο θεμελιώδη βήμα για την ανθρωπότητα!. 

Ο Πάπας υποσχέθηκε να κάνει ορισμένα έγγραφα στη διάθεση του ελληνικου κράτος και θρησκευτικου από τα αρχαία μυστικά αρχεία που έχουν στην κατοχή τους τα οποία είχαν μεγάλη σημασία για την ελλας Τα έγγραφα αντιγράφων ασφαλείας των ανακαλύψεων (ναι, για αυτό είναι τόσο ισχυρός ο Πάπας ). (κλεμενα σχεδια απο τιν βιβλιοθηκη τις αλεξανδρειας.)

Μετά από 24 ώρες διαπραγματεύσεων, η τελική συμφωνία επήλθε μεταξύ της ελλας ισραηλ και των ΗΠΑ. Το ελληνικο κράτος ήταν να αναβάλει την ανακοίνωση, και σταδιακά να την παρουσιάσει στους ανθρώπους.στιν κοιτιδα του πολιτησμου πραγμα το οποιο δεν εκανε ποτε υπο τις απειλες για οικονομικο πολεμο..και εν γεννη αφου υπαρχη σχεδιο με τιν τουρκια.

Η αίθουσα προβολής 

Το Grand Gallery τελείωσε απότομα με ένα τεράστιο αμφιθέατρο, 30 μέτρα σε ύψος (98,5 πόδια) και μήκους 100 μέτρων (328 πόδια). Η αίθουσα προβολής ήταν μικρότερη σε μέγεθος και προστατευόταν από μια ενεργειακή ασπίδα. 

Προχωρώντας προς την ασπίδα, ένα τμήμα της εξαφανίστηκε, σε σχήμα μιας πόρτας, επιτρέποντας την πρόσβαση στο εσωτερικό του. 
Η ασπίδα προστάτευε το δωμάτιο από οποιεσδήποτε εξωτερικές επιρροές. 
Μόλις στο εσωτερικό του δωματίου, η ασπίδα έγινε συμπαγής και φαινόταν σαν ένα λευκό-χρυσό τοίχο. 

Βασικά, η ασπίδα που σχηματίζεται σ΄΄αυτό το δωμάτιο έχει σχήμα θόλου με κυρτά τοιχώματα και την οροφή. Στο πίσω μέρος της αίθουσας, σε ύψος ενός περίπου 10-12 μέτρα (33-39,5 πόδια), η ασπίδα τέλειωνε όπου άγγιζε το πέτρινο τοίχωμα του δωματίου.

Σε αυτό το τείχος υπήρχαν τρεις τεράστιες τρύπες τούνελ: η μία βρίσκεται ευθεία μπροστά, και οι άλλες δύο συμμετρικά και στις δύο πλευρές. Φωτιζόταν από ένα διάχυτο φως σε μια πρασινωπή απόχρωση. Και στις δύο πλευρές αποφάσισαν να απαγορεύσουν την πρόσβαση σε αυτές τις σήραγγες και υπεγράφη πρωτόκολλο μεταξύ τους. 

Τραπέζια για Γίγαντες

Μια σειρά από τεράστια πέτρα τραπέζια που είχαν τοποθετηθεί κατά μήκος της δεξιάς και της αριστερής πλευρά στους τοίχους (πέντε σε κάθε πλευρά), με την την καμπυλότητα τους. Οι πίνακες ήταν περίπου 2 μέτρα σε ύψος (6,6 πόδια). 

Οι κορυφές τραπέζι είχαν ανάγλυφα , διαφορετικά σημάδια μιας άγνωστης γραφής και χαρακτήρες που έμοιαζαν με την αρχαία σφηνοειδή γραφή. 
Η γραφή περιείχε επίσης γενικότερα σύμβολα, όπως τρίγωνα και κύκλους.
Παρά το γεγονός ότι τα σημάδια δεν ήταν ζωγραφισμένα, είχαν ένα φως φθορισμού να εκπέμπει σε διάφορα χρώματα, διαφορετικά για κάθε πίνακα. 

Σε μερικά από τα τραπέζια υπήρχαν διάφορα αντικείμενα, τα οποία φαίνεται να είναι τεχνικά εργαλεία.Από πολλά από αυτά τα εργαλεία, ημιδιαφανή λευκά καλώδια κατέβαιναν στο πάτωμα, και κατέληγαν μέσα σε λαμπερά, ασημί ορθογώνια κουτιά. Αυτά τα κιβώτια ήταν τοποθετημένα απευθείας στο δάπεδο. 

Σε μια πιο προσεκτική εξέταση, τα καλώδια ήταν εξαιρετικά ευέλικτα και ελαφριά και θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι κυκλοφορούν παλμοί φωτός σε όλο το μήκος τους. 
Κάθε φορά που κάποιος πλησίασε τους πίνακες, μια ολογραφική προβολή ενεργοποιείται αυτόματα, παρουσιάζοντας πτυχές ενός συγκεκριμένου επιστημονικού πεδίου. Οι τρισδιάστατες εικόνες ήταν τέλειες και είχαν ύψος περίπου δυόμισι μέτρα (8,2 πόδια). 

Οι προβλέψεις αυτοματοποιημένες και έτρεχαν από μόνες τους, αλλά την ίδια στιγμή ήταν εφικτό και να αλλάζει σύμφωνα με τις επιγραφές που άγγιζες στην επιφάνεια των πινάκων ». 

[Εικόνα ενός πραγματικού σκελετού γίγαντα που ανακαλύφθηκε στη δεκαετία του 1970.
Μια μεγάλη ανακάλυψη: Ολογραφικων Συνδυασμων DNA μεταξύ Εξωγήινων Είδων

Λόγω του μεγάλου ύψους των πινάκων, οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν ειδικό τρίποδα για να αναρριχηθουν σε ένα άνετο ύψος. Σε μια πιο προσεκτική έρευνα που έχω παρατηρήσει ένα σκούρο υαλώδες υλικό που καλύπτει τις κορυφές στο τραπέζι. Το υλικό χωρίστηκε σε αρκετές μεγάλες πλατείες, που οριοθετείται από ευθείες γραμμές, οι οποίες σχηματίζουν κάποιο είδος πλέγματος. 
Ένας από τους πίνακες που περιέχονται πληροφορίες από το πεδίο της βιολογίας, και προβαλλόμενες εικόνες των φυτών και των ζώων, ορισμένα από τα οποία ήταν εντελώς άγνωστα στους επιστήμονες.
Μετά αγγίζοντας μία από τις πλατείες, ένα ολόγραμμα ενεργοποιήθηκε που παρουσιάζει τη δομή του ανθρώπινου σώματος . 
Το ολόγραμμα συνεχώς περιστρεφόμενο τονίζοντας διάφορες περιοχές του ανθρώπινου σώματος. 

Αγγίζοντας άλλες πλατείες ενεργοποιηθίκαν ολογραφικές προβολές με εξωγήινα όντα, από άλλα πλανητικά συστήματα. Αγγίζοντας ταυτόχρονα δύο διαφορετικές πλατείες, μια σύνθετη επιστημονική ανάλυση που είχε προβλεφθεί, δείχνει το DNA και των δύο ειδών, και τις δυνατότητες συμβατότητας μεταξύ των δύο. 

Στις πλευρές, σε κάθετες γραμμές, υπήρχαν γραπτές εξηγήσεις στην ίδια, αλλοδαπή γραφή . Στο τέλος της προσομοίωσης, εμφανιζόταν μια διασταύρωση μεταξύ των δύο ειδών.

Πραγματικοί γίγαντες

Κρίνοντας από το μέγεθος όλων των αντικειμένων μέσα στην αίθουσα προβολών, οι δημιουργοί του οικοδομήματος ήταν πιθανώς πολύ ψηλά όντα επιβεβαίωση των γιγάντιων ανθρωποειδών σκελετών που βρέθηκαν παγκοσμιος

"Η ομάδα από την Ε σημείωσε ότι οι κάτοικοι του χωριού έχουν συγκεκριμένα στοιχεία:
α.Το νεκροταφείο με σκελετούς των γιγάντων Ανακαλύφθηκε κατά τύχη πάνω από 20 χρόνια πριν, όταν οι αρχές αποφάσισαν να φυτέψουν μηλιές στο χωριό Σκάβοντας σε ένα λόφο, οι χωρικοί ανακάλυψαν τεράστιους σκελετούς, μετρώντας πάνω από 2,40 m (7 ft 10 in). 

« Παντού είναι τάφοι των γιγάντων Είχαμε κάνει τρύπες, για να φυτέψουμε δενδρύλλια, όταν βρήκαμε ένα ανθρώπινο κεφάλι. τόσο μεγάλο όσο μια κολοκύθα. Ούτε ένας από εμάς δεν είχε δει ποτέ κάτι τέτοιο. Ήμασταν όλοι έκπληκτοι. Σκάβοντας περαιτέρω, έχουμε βρει κάποια οστά των ποδιών, τόσο μεγάλα όσο οι πόλοι του αμπελώνα. Ο νεκρός πρέπει να ήταν πολύ μεγάλος . "

Η Βιβλιοθήκη του Σύμπαντος

Η αίθουσα προβολών περιείχε λεπτομερείς πληροφορίες από τομείς όπως: φυσική, κοσμολογία, αστρονομία, αρχιτεκτονική, η τεχνολογία, βιολογία, τη γενετική, και ακόμη και τη θρησκεία. Επειδή περιείχε τόσο πολλές πληροφορίες, το δωμάτιο ονομάστηκε βιβλιοθήκη. 

Στη μέση του δωματίου, υπήρχε ένα βάθρο μοιάζει με περιοχή η οποία περιείχε μια ενδιαφέρουσα συσκευή. Οι επιστήμονες εικάζουν ότι θα μπορούσε να ήταν μια συσκευή για να ενισχύσει διάφορες εγκεφαλικές λειτουργίες.

Πίνακας Ελέγχου της ΕΛ ΛΑΣ.

Δίπλα υπήρχε ένας πίνακας εντολών, που καλύπτεται με διάφορα γεωμετρικά σύμβολα, σε διάφορα χρώματα. Υπήρχαν επίσης δύο συρόμενοι μοχλοι και ένα κόκκινο κουμπί στο κέντρο του πίνακα, πάνω από όλα τα άλλα εντολές. 
Μια ολογραφική προσομοίωση εξήγησε το σκοπό του κουμπιού.
Έδειξε μια εικόνα της οροσειράς των Καρπαθίων, όπως φαίνεται από 25 χιλιόμετρα (15,5 μίλια) από πάνω τους και στη συνέχεια, μια τεράστια ποσότητα νερού πλημμύρισε τα πεδινά και τις πεδιάδες. 
 
Η εικόνα επικεντρώθηκε στην επικράτεια της ελλαδας και την έδειξε στο μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειας της καλύπτεται από τα νερά μιας μεγάλης θάλασσας. Μερικές από τις ψηλότερες κορυφές του βουνού θα μπορούσε τώρα να θεωρηθουν ως μικρά, επιπλέοντα νησιά. 

Ενας μυστηριώδης Αμφορέας 

Πίσω από τον πίνακα ελέγχου υπήρχε ένα τετράγωνο βάθρο, περίπου τρία μέτρα (9 ft 10 in) ανά πλευρά, στην οποία ένας μυστηριώδης αμφορέας ανάπαυοταν. αυτή ήταν η πιο σημαντική ανακάλυψη. 

Ο αμφορέας περιείχε μια πολύ λεπτή λευκή σκόνη. Οι ερευνητές ήταν απογοητεύεται όταν ανακαλύψααν ότι η σκόνη ήταν μια φόρμουλα υψηλής καθαρότητας monatomic χρυσού, με άγνωστη κρυσταλλική δομή. 

Η σκόνη χρυσού στην καθαρή μορφή της, διεγείρει σημαντικά ορισμένα κύματα και ανταλλαγές ενέργειας σε κυτταρικό και νευρικών επίπεδο. Αυτό προκαλεί μια ταχεία διαδικασία της αναζωογόνησης. 

Θεωρητικά, ένας άνθρωπος μπορεί να ζήσει με τον ίδιο φυσικό σώμα για αρκετές χιλιάδες χρόνια, υπό την προϋπόθεση ότι καταναλώνει από καιρό σε καιρό, μια καλά καθορισμένη ποσότητα του monatomic χρυσόσκόνη. Αυτό εξηγεί πολλες αινιγματικες πτυχές για την απίστευτη μακροβιότητα κάποιων σημαντικών προσωπικοτήτων και αποκαλύπτει μέρος των κρυφων προθέσεων της παγκόσμιας ελίτ. 

Η πραγματική ιστορία του πλανήτη μας 

Πίσω από τον αμφορέα, στη μέση της πλατείας, υπήρχε ένας τεράστιος θόλος που προβαλει ολογράμματα. Επέδειξε τις κύριες πτυχές της γης στο πιο μακρινό παρελθόν της ανθρωπότητας, από τις απαρχές της. Ο Cezar εξήγησε ότι σύμφωνα με τις εικόνες που προβάλλονται από το ολόγραμμα, περίπου το 90% της επίσημης ιστορίας της ανθρωπότητας είναι ψευδής και απομίμησης. Εξελικτική θεωρία του Δαρβίνου είναι επίσης λανθασμένη. 

Στη μέση της πλατείας είναι ένας τεράστιος θόλος που εκτοξεύει ένα ολόγραμμα των κινούμενων μερών. σύμφωνα με τις εικόνες που προβάλλονται από το ολόγραμμα, εξελικτική θεωρία του Δαρβίνου είναι εντελώς εσφαλμένη. 

Η πραγματική καταγωγή του ανθρώπου απεικονίζεται σε μια συμπυκνωμένη ολογραφική μορφή.Μετά από αυτά τα μαθήματα της αλήθειας, μπορούμε να πούμε ότι το 90% της επίσημης ιστορίας της ανθρωπότητας είναι ψευδής και απομίμησης. Απίστευτο, αλλά αυτό που θεωρείται σήμερα ότι έχει πραγματικά συμβεί στην ιστορία μας, ποτέ δεν έγινε ενώ οι λεγόμενοι «μύθοι» και «θρύλοι» είναι σχεδόν απολύτως αληθές. 

Επίσης, οι περισσότερες αρχαιολογικές θεωρίες είναι λανθασμένες. 

Για παράδειγμα, οι δεινόσαυροι δεν εξαφανίστηκαν 65 εκατομμύρια χρόνια πριν, και οι παλιές ήπειροι της Λεμουρίας και της Ατλαντίδας υπήρχαν.

Αυτή η παράξενη αντιστροφή προκάλεσε πολλά προβλήματα και οι συγκρούσεις μεταξύ των ανθρώπων στο παρελθόν μας. Για τη σωστή χρονολόγηση των γεγονότων που παρουσιάζονται σ΄ ένα αστρικό χάρτη που αντιστοιχούν στην περίοδο αυτή προβαλλόταν στο φόντο. 

Παρά το γεγονός ότι η χρονική περίοδος που καλύπτεται από τις προβλέψεις ήταν πολύ μεγάλη (αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια), και ο κύκλος πομπή της Γης είναι 25.920 χρόνια, παρατηρώντας τον αριθμό τις «πλατωνικής χρόνιας" (ο κύκλος 25.920 ετών), η ακριβής χρονολόγηση των γεγονότων ήταν δυνατή. 
 50 έως 55000 ετών. 

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις 

 τι συνέβη κατά τη διάρκεια του λεγόμενου Μεγάλου Κατακλυσμού και όπου ο ανθρώπινος πολιτισμός προέρχεται, αλλά αποφάσισε να μην το αποκαλύψει αυτό, καθώς οι αποκαλύψεις είναι πάρα πολύ συγκλονιστικες για τη νοοτροπία, τις ιδέες και τη γνώση του σύγχρονου ανθρώπου. 

Προσωπικά,οι υπεύθυνοι για τη σημερινή κατάσταση της άγνοιας και της λανθάνουσας κατάστασης του ανθρώπινου είδους. Μας έχουν πει ψέματα για να χειραγωγείται για χιλιετίες, και μόλις είμαστε κοντά στην αλήθεια, κάποιος αποφασίζει ότι δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι να την ακούσουμε. 

Αυτή είναι μια αλαζονική και εγωιστική προσέγγιση! Οι άνθρωποι είναι τόσο έτοιμοι σήμερα όσο ποτέ και όσο πιο γρήγορα η αλήθεια θα κυκλοφορήσει, τόσο το καλύτερο. Έχοντας περισσότερα κομμάτια του παζλ θα τους κάνει να δεχτούν την αλήθεια ευκολότερα και, το πιο σημαντικό, θα τους πείσουμε να αναλάβουν δράση εναντίον των χειριστών και υποδουλωτων. 

Σε μια ανησυχητική εμφάνιση των εικόνων, η ύπαρξη του Ιησού και της σταύρωσης του υποβλήθηκε επίσης. Οι προβλέψεις αποκάλυψαν ότι πολλοί από εκείνους που είδαν τη σταύρωση ήρθε από άλλες ιστορικές περιόδους. 

Φορούσαν το ίδιο είδος των ειδών ένδυσης, όπως τον υπόλοιπο του λαό αλλά τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους ήταν διαφορετικά εξ ου και οι συνεχείς καλύψεις των προσώπων τους. Το ολόγραμμα παρουσίασε επίσης θραύσματα από τις πνευματικές ζωές των άλλων εξαιρετικών χαρακτήρων στο μακρινό παρελθόν της ανθρωπότητας, συμπεριλαμβανομένων και ατόμων που δεν γνωρίζουμε τίποτα. 

Σε εκείνους τους χρόνους, η κοινωνική και η κατανομή του πληθυσμού ήταν εντελώς διαφορετική από αυτό που είναι γνωστό σήμερα, τόσο οι αρχαιολόγοι και ανθρωπολόγοι θα πρέπει να επανεξετάσουν τις θεωρίες τους από το μηδέν.

Οι Τρεις μυστηριώδεις στοές 

Αιγυπτιακός πάπυρος με υπόγεια σήραγγα


Οι ανακαλύψεις των σηράγγων είναι χιλιάδες μίλια σε μήκος και οδηγούν σε τρεις διαφορετικές περιοχές του πλανήτη. Η μια η αριστερή συνδέει τη ρουμανική βάση με μια ακόμα να ανακαλυφθείσα υπόγεια βάση κάπου στην Αίγυπτο (η οποία σίγουρα ανακαλύφθηκε και έχει διερευνηθεί μέχρι τώρα). 

Το ολόγραμμα της σήραγγας οδήγησε σε μια παρόμοια αλλά μικρότερη δομή, στο "οροπέδιο του Θιβέτ". Αυτή η σήραγγα είχε τρεις δευτεροβάθμιας διακλαδώσεις. Μια οδήγησε σε ένα υπόγειο χώρο κοντά στην ρουμανική πόλη Buzaru (κοντά στα "Καρπάθια Bend"). Μια άλλη οδήγησε στην ήδη αναφερθείσα ιρακινή βάση, ενώ η τελική διακλάδωση οδήγησε σε μια υπόγεια βάση στην «έρημο Γκόμπι», στη Μογγολία.


Η τρίτη σήραγγα - Ένας μυστικός κόσμος 

Η μεσαία σήραγγα ήταν η ποιο σημαντική τόσο ο Λόρδος Massini όσο και η κυβέρνηση των ΗΠΑ, η οποία σε μεγάλο βαθμό ζήτησε να κρατηθεί μυστικό για το κοινό. Αυτή η σήραγγα κατέβαινε σε ακραία βάθη προς ένα πραγματικό υπόγειο κόσμο, το οποίο βρίσκεται κοντά στο κέντρο του πλανήτη μας. 

Όσοι από εσάς δεν είναι εξοικειωμένοι με την θεωρεία της κοίλης γης , παρακαλούμε να σημειώσετε ότι υπάρχουν σημαντικά στοιχεία που υποστηρίζουν τη θεωρία ότι όλοι οι πλανήτες είναι μάλλον κούφιοι στο εσωτερικό τους και υπάρχουν ενδιαφέροντα επιστημονικά επιχειρήματα για να στηρίξουν τους ισχυρισμούς τους. 

Επίσης, υπάρχουν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες και όμορφες ιστορίες για ανθρώπους που φέρεται να ταξίδεψαν σε αυτό τον κόσμο. Η σφαίρα είναι κοινώς γνωστή ως Agartha, και η τρίτη σήραγγα πιθανώς οδηγεί κατευθείαν σε αυτήν. Έχει μόνο νόημα ότι οι σκιώδεις ελίτ δεν ενδιαφέρονται να κάνουν την ανακάλυψη γνωστή στους ανθρώπους. 

Εντατικές προετοιμασίες άρχισαν για αποστολές στο εσωτερικό όλων των 3 ​​σήραγγες, όπως παρακάτω: η πρώτη στην Αίγυπτο, η δεύτερη στο Θιβέτ, και η τρίτη για τον πυρήνα της Γης. 

(Περίληψη των γεγονότων από το βιβλίο: "Viitor cu Cap de mort», από «Radu Cinamar" - το ψευδώνυμο για ένα άγνωστο συγγραφέα, ο οποίος κατά τη γνώμη μου, δεν είναι άλλος από πρώην Γενικό Emil Strainu . Στηρίζω τη δήλωσή μου σχετικά με το εξαιρετικά παρόμοιο στυλ γραφής και το γεγονός ότι ο συγγραφέας είχε άμεση πρόσβαση σε αυτό πάνω-Top Secret βάση εξωγήινων. - κάτι που δεν θα μπορούσε να συμβεί εάν το πρόσωπο δεν ήταν εκ των έσω) 

Κρίνοντας από το μέγεθος όλων των αντικειμένων μέσα στην αίθουσα προβολών, οι δημιουργοί του οικοδομήματος ήταν πιθανώς πολύ ψηλά όντα επιβεβαίωση των γιγάντιων ανθρωποειδών σκελετών που βρέθηκαν στη Ρουμανία θα μπορούσε να βρεθεί η είδηση σε μια εφημερίδα που ονομάζεται «Ziarul".:  "Η ομάδα από την εφημερίδα συνοδεύεται από τον ερευνητή Vasile Rudan, ο οποίος σημείωσε ότι οι κάτοικοι του χωριού Bozioru έχουν συγκεκριμένα στοιχεία: σε παγκοσμιο επιπεδο υπαρχουν στοες και τουνελ σε 200 χωρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου