Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

ΑΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ 12:01 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΑ ΑΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

ΑΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ 12:01
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΑ ΑΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΗΓΕΤΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.
ΟΣΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ 12 ΚΑΙ 10…ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
ΠΟΣΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ?
60 ΣΩΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ?
ΕΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟ 12+60 ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ?????
12+60=72
ΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 72????ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΥΠΟΓΗΙΝΟΙ ΣΟΦΟΙ (ΔΑΙΜΟΝΕΣ) ΕΙΝΑΙ 72 (12Χ6=72)
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ 12:01 (ΩΡΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ) ΣΥΝ ΕΠΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ 12 ΚΑΙ ΤΟ 01 ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ 10 ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ 12 ΚΑΙ 10!!!!!!ΤΥΧΑΙΟ????
ΕΝΩ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟ ΔΕΚΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΛΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΟΙ ΔΕΚΑΝΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ.
Ο αριθμός Δέκα , όπως και ο αριθμός Δώδεκα , χαρακτηρίζουν όχι τυχαία , αλλά μαθηματική δυναμική η οποία χρησιμοποιείται για την οικοδόμηση πολιτικοοικονομικών συστημάτων και κοινωνιών.Στους μυστικούς κύκλους, αναγνωρίζουν δώδεκα αστερισμού- εκπορεύσεις της δημιουργού ενέργειας , διαμέσου των οποίων λειτουργούν ηλεκτρομαγνητικές δυνάμεις .
Οι δώδεκα αστερισμοί αποτελούν τον Ζωδιακό κύκλο ,και ‘όλοι μαζί δηλώνουν τον χρόνο – κίνηση της ζωής. Καταλαμβάνουν συμβολικά από 30 μοίρες ο καθένας σε έναν αστρολογικό χάρτη, που σημαίνει ότι χωρίζονται σε 3 δεκάδες που ονομάζονται Δεκανοί.
Οι Δεκανοί στον κύκλο του χρόνου εκφράζουν τα δεκαήμερα των μηνών. Αυτοί, οι Δεκανοί είναι που λειτουργούν νομοτελειακά στο μορφικό χώρο, δηλαδή σαν νόμοι περιορισμού και ελέγχου.
Έτσι, ενώ το Δώδεκα δηλώνει την ψυχική ελευθερία , το Δέκα δηλώνει την υλική δέσμευση και γι αυτό οι Δεκανοί χαρακτηρίζονται και ως δαίμονες.
Ο Ηρακλής παίρνοντας την έννοια του Χρόνου, εκτελεί δώδεκα άθλους, που τον ελευθερώνουν από τα μορφικά δυναμικά πεδία δέσμευσης, προς τα Ηλύσια Πεδία.
Η Λερναία Ύδρα που απεικονίζεται με δέκα κεφάλια, υπονοεί το πεδίο της ψυχικής δέσμευσης στον χώρο.
Στο εσωτερικό κάθε πλανήτη υπάρχει το πύρ από το φώς του Ήλιου του πλανητικού συστήματος από τον οποίο εξαρτάται.
Το φώς αυτό είναι η ψυχή του πλανητικού οργανισμού. Της ψυχής του πλανήτη, του εσωτερικού αυτού φωτός έχουν δώσει την ονομασία Ήλιος του Μεσονυκτίου. Με το φώς αυτού του Ήλιου εμψυχώνονται όλοι οι οργανισμοί του πλανήτη.
Στον άνθρωπο , όπως είπαμε έχουμε αυτούς που διαθέτουν το θείο πύρ , και αυτούς που έχουν ολίγο πύρ. Δηλαδή αυτούς που έχουν φώς – ψυχή από τον Θεό Ήλιο της Δικαιοσύνης, και αυτούς που έχουν μέρος αυτού του φωτός από τον Ήλιο του πλανητικού μας συστήματος, γιατί όλοι οι Ήλιοι αποτελούν μέρος του Πρώτου Φωτός.
Από αυτό το φώς εξαρτάται η ζωή. Αν όπως αναφέραμε στην αρχή του βιβλίου ή επανάσταση του Σατανά κατά του Θεού ήταν ή αποκοπή ενός μέρους του Θεϊκού Σύμπαντος, και ή πτώση είναι ή από το αποκομμένο τμήμα δημιουργημένο νέο σύμπαν έξω από το αρχικό «Όλον», τότε αυτό πού θα πρέπει να χαρακτηρίζουμε σαν ιδέα του «Σκότους», δεν είναι άλλο από αυτό το αποκομμένο νέο σύμπαν.
Μέσα σε αυτό υπάρχουν και τά δύο είδη ανθρώπων. Των έλλογων και των άλογων.
Οι δεύτεροι τείνουν προς το ζώο, ενώ οι πρώτοι προς τον Θεό.
Οι Ζώντες αυτοί Θεοί , αποτελούν ένα ιερατείο από 72 αθάνατους , η προέλευση των οποίων είναι απευθείας από το αίμα των Δέκα Βασιλέων της Ατλαντίδος .Όταν ο Ποσειδώνας κατοίκησε στον χώρο που διαμόρφωσε σε χώρα, τήν τεχνική νήσο της οποίας έδωσε το όνομά του, την Ποσειδώνια , την μετονομαζόμενη αργότερα Ατλαντίδα, έλαβε σύζυγο του την θνητή Κλειτώ από την οποία απέκτησε δέκα υιούς. Αυτοί ήταν , ο Άτλας, ο Εύμηλος, ο Αμφήρης , ο Ευαίμων, ο Μνησεύς, ο Αυτόχθων, ο Ελάσιππος, ο Μήστωρ, ο Αζάης, και ο Διαπρεπής. Από αυτούς ξεκίνησε το γένος των Ατλάντων οι οποίοι είχαν μέσα στο κύτταρό τους και στοιχεία «Θεϊκά» τα οποία με το πέρασμα των γενεών εκφυλίσθηκαν με αποτέλεσμα την χρήση της γνώσης για δύναμη και εξουσία μόνο.
Οι δέκα βασιλείς, αποτελούν τις δέκα δυναστείες που ελέγχουν τον κόσμο μας , και που παίρνουν τις εντολές από το Λευκό Αδελφάτο των υποχθονίων.
Η αθανασία των 72 έχει να κάνει με την σχετικότητα του χρόνου τους σε αντιπαράθεση με την δική μας.

Για περισσότερη ενημέρωση:
Η Μ.Κ.Ο LUCIS TRUST ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Η.Ε …… ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε ???? ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ??? ΕΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ….. ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 12:01 ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝΕ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2015 ???? ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ LUCIS TRUST ????? ΜΗΠΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ???? ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΕΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΛΟΥΣΙΦΕΡΙΝΗ ΕΡΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ….
Καθώς προσπαθούμε να εκπληρώσουμε το μερίδιό μας στην δόμηση ορθών σχέσεων στον κόσμο, ας επικαλεστούμε ανώτερες πνευματικές δυνάμεις. Η Μεγάλη Επίκληση είναι μια προσευχή για όλους τους ανθρώπους καλής θέλησης και κάθε πίστης. Ας την χρησιμοποιήσουμε κατά την Παγκόσμια Ημέρα Επίκλησης στις 2 Ιουνίου 2015.
Βοηθήστε μας να κάνουμε γνωστή την Παγκόσμια Ημέρα Επίκλησης. Μοιραστείτε αυτή την πληροφορία με άλλους.
http://www.lucistrust.org/el/meetings_and_events/world_invocation_day/video
The Lucis Trust is the Publishing House which prints and disseminates United Nations material. It is a devastating indictment of the New Age and Pagan nature of the UN. Lucis Trust was established in 1922 as Lucifer Trust by Alice Bailey as the publishing company to disseminate the books of Bailey and Blavatsky
https://www.youtube.com/watch?v=ua2xv5VsCrM
ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΤΟΝ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ, ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΙΧΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…. ΗΔΗ ΟΙ ΜΑΓΕΜΕΝΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ…. ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΘΕΟ ΤΟΥΣ, ΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΠΙΘΑΡΟ ΓΥΦΤΟ…. ΤΟ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟ ΕΡΠΕΤΟ…. ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ…. ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ…. ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΝΕΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ…. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΙΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ…. ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ…. ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΜΟΛΥΕΙ ΒΡΩΜΟΛΟΓΑ…. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ, ΟΧΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ…. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΣΑΝ ΝΤΑΛΙΚΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΧΥΔΑΙΕΣ ΠΟΡΝΕΣ, ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟΥ; ΜΕ ΤΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ; ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΔΙΧΑΣΜΟ…. ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΣΦΑΧΤΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ…. ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ…. ΜΕΤΑ ΓΙΝΟΝΤΙΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ, ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ…. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΙΣΤΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ….
ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ, ΕΝΩΘΗΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ…. ΚΟΨΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΟΔΟ ΠΡΟΝ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ…. ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΣΕΙΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ….
ΑΥΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΦΩΣ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΣΩΤΗΡΕΣ…. ΚΟΨΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ….
ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου