Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Αρμαγεδδών των Φωτεινών(Ολύμπιων) - Σκοτεινών(Κρονίων).



ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: Αρμαγεδδών των Φωτεινών Αγγέλων - Ολύμπιων

Οι φωτεινοί Αγγελοι ή Ανδρομέδιοι ή Ολύμπιοι είναι και αυτοί όντα άλλων διαστάσεων και πλανητών από το Γαλαξία της Ανδρομέδας και άλλων 12, μέσα στους οποίους περιλαμβάνεται και ο δικός μας ο Σπειροειδής. Αρχηγός όλων των Ουρανίων στρατευμάτων είναι ο Ζευς, πατέρας θεός, θεών και ανθρώπων. Είναι οι γεννήτορες του Ελληνισμού, που ζουν και κινούνται στο σύμπαν μετά την καταστροφή του Κρόνου. Είναι οι Αγγελοι φύλακες των ουρανών, τα Φωτεινά όντα, είναι οι Ολύμπιοι ομόαιμοι και ομοούσιοι με τους Έλληνες. Η άφιξή τους επίκειται, είναι κοντά μας. Ο Ελληνισμός θα κυριαρχήσει παρά την ανηθικότητα των παγκοσμίων συνωμοτών. Πρέπει η ανθρωπότητα να βγει από το λήθαργο στον οποίον την έριξε η εβραϊκή θρησκεία. Οι φωτεινοί Αγγελοι θα επέμβουν, η ώρα έφθασε για την κυριαρχία του Ελληνισμού παρά τα χτυπήματα που δέχεται.


ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: Αρμαγεδδών των Σκοτεινών Αγγέλων (Αποστατών)

Στην περίπτωση αυτή μιλάμε για όντα άλλων διαστάσεων από άλλους πλανήτες του διαστήματος. Είναι τα στρατεύματα της 4ης αποστολής του Κρόνου γνωστοί σαν Αποστάτες ή Πεπτωκότες Αγγελοι ή Σκοτεινοί Αγγελοι, οι οποίοι προσπαθούν με τους γήινους συνεργάτες τους να θέσουν τον πλανήτη ολόκληρο στην κυριαρχία τους.Οι σκοτεινοί Αγγελοι ή Αποστάτες θέλουν να κυριαρχήσουν στη Γη για να γίνουν οι νέοι θεοί με τους ανθρώπους σκλάβους τους. Θα χρησιμοποιήσουν απατηλά συνθήματα και μεθόδους. Πολλοί άνθρωποι θα τους ακολουθήσουν. Στην περίπτωση αυτή χρειάζεται η εξυπνάδα και η δυσπιστία, ώστε η προσπάθειά τους να αποτύχει. Στην περίοδο της σύγκρουσης θα πρέπει να κλείσουμε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις να μη διαβάζουμε περιοδικά και εφημερίδες για να μπορέσουμε να προστατευτούμε ψυχολογικά γιατί όλα αυτά θαελέγχονται από τους αποστάτες.Θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν τον άνθρωπο, που πρέπει να αντιδράσει εναντίον των εξουσιαστών που τον κυβερνούν, με μηχανές με μίσος και κακία.

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ:  Αρμαγεδδών των 
Πεφωτισμένων (Ιλουμινάτων)



Οι Ιλουμινάτοι ή «Πεφωτισμένοι» είναι οι πιστότεροι συνεργάτες των αποστατών που τους ζήσαμε στο Κόσσοβο και τον Περσικό Κόλπο. Επιθυμούν να φέρουν το χάος και τη δυστυχία στην ανθρωπότητα και την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης που όλοι θα είναι σκλάβοι των φωτισμένων, όπως κάποτε ήταν σκλάβοι του Κρόνου, τη συνέχεια του οποίου πιστεύουν ότι διαιωνίζουν, φρονούν δε ότι ο κόσμος τους ανήκει δικαιωματικά.Είναι άτομα υλιστικά, φιλοχρήματα και χρησιμοποιούν την μαύρη μαγεία, τους πολέμους, αφύσικες ασθένειες όπως το«AIDS», Ηπατίτιδα C για να σκοτώνουν τους ανθρώπους και επιθυμούν να μειώσουν με Βίαιο τρόπο κάτω από το μισό τον πληθυσμό της Γης.Η διάρθρωσή τους σε παγκόσμια κλίμακα παρουσιάζεται ως εξής: Όλοι αυτοί βρίσκονται πίσω από την πολιτική και τη θρησκεία και κατευθύνουν τις τύχες του κόσμου.Οι αποστάτες τους έδωσαν την τεχνολογία που την ανέπτυξαν για το κακό της ανθρωπότητας προκειμένου να την ελέγχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου