Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Η τεχνολογία που έχει το ανθρωπινό είδος σημερα δεν προήλθε απο ανθρώπους! (βιντεο)

Υπάρχει τεράστιος εξωγήινος στόλος πίσω από τη Σελήνη
Καταρχήν να εξηγήσουμε ποίος είναι αυτός που δίνει την πληροφορία Dr. Eric Norto έχει εργαστεί ως σύμβουλος τόσο για τη NASA όσο και την NSA τα τελευταία 12 χρόνια. Στα καθήκοντα του... περιλαμβάνονται οι αποκαλούμενες ουράνιες απειλές, όπως οι αστεροειδείς και οι κομήτες.
Τι αποκαλύπτει αυτός ο επιστήμονας: Τον Ιανουάριο του 2012, ο Δρ Norton είδε κάτι πολύ πιο απειλητικό, ένα τεράστιο στόλο  εξωγηινων σκαφων να πορεύεστε προς τον πλανήτη μας. Στις 22 Ιανουαρίου, κλήθηκε στο Παρατηρητήριο MacDonald κοντά στο Fort Davis, Τέξας. Χρησιμοποιώντας ευρύ φάσμα της εγκατάστασης των οργάνων, Δρ Norton ήταν σε θέση να ανιχνεύσει μια ομάδα διαστημικών σκαφών αγνώστων στοιχείων.
“Αυτό που είδα ήταν μια σειρά από μαζικές, τριών διαστάσεων μαύρες δομές στο χώρο, σε σχηματισμό, καθώς και την προώθηση τους προς την κατεύθυνση του πλανήτη Γη.” Κατά τη διάρκεια μιας περιόδου τριών μηνών, τα αντικείμενα είχαν μετακινηθεί πολλά εκατομμύρια μίλια πιο κοντά.
Υπάρχει τεράστιος εξωγήινος στόλος πίσω από τη Σελήνη
Φυσικά, η υπόθεση αυτή προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στην επιστημονική ομάδα του Norton, ενώ από την πρώτη στιγμή τόσο οι ίδιοι όσο και οι οικογένειες τους μπήκαν στην υπό αυστηρή επιτήρηση των μυστικών υπηρεσιών.
Ο Norton είπε ότι η είδηση αυτή προκάλεσε τεράστια ανησυχία στα διευθυντικά στελέχη της ΝΑΣΑ. Δεδομένου ότι ο στόλος ΑΥΤΌς προωθείται μέσα από το ηλιακό μας σύστημα, τηλεσκόπια θα μπορούσαν να διακρίνουν τα στοιχεία τους με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια και κρίνοντας από την απόσταση, αυτά τα σκάφη θα πρέπει να ήταν τεράστια.
Υπάρχει τεράστιος εξωγήινος στόλος πίσω από τη Σελήνη
Μέχρι τον Ιανουάριο του 2013, τα αντικείμενα είχαν περάσει την τροχιά του Άρη και φαινόταν να οδεύουν προς εμάς, όταν ξαφνικά εξαφανίσθηκαν.
“Για σχεδόν ολόκληρο το έτος 2013, παρακολουθήσαμε τον ουρανό σε δυσπιστία. Δεν ξέραμε τι συνέβαινε ή ήταν αυτά τα πράγματα. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, αυτά τα πράγματα θα ήταν τόσο κοντά σε εμάς που πλέον θα έπρεπε να τα βλέπαμε στο νυχτερινό ουρανό” Περίπου ένα χρόνο αργότερα αργότερα και ενώ πλέον το εν λόγω πρόγραμμα είχε λήξει ο Norton ήρθε σε επαφή με έναν πρώην συνάδελφο του, που του αποκάλυψε το γεγονός ότι ο στόλος ήταν και πάλι ορατός και πλέον βρισκόταν πίσω από το φεγγαρι.
Του έδωσε επίσης μια εσωτερική έκθεση που αναφέρεται ότι είναι ένα τεράστιο αντικείμενο και ότι είχε οπτικά επαληθευθεί ότι προσγειώθηκε στο φεγγάρι μας. ” Ευτυχώς, το αντικείμενο φωτογραφήθηκε από το Lunar Reconnaissance Orbital και οι εικόνες τυχαία δημοσιοποιήθηκαν Google Moon. Όπως μπορείτε να δείτε από την παρακάτω εικόνα, το αγνώστων στοιχείων αντικείμενο έχει προσγειωθεί σε έναν κρατήρα το μέγεθος της πόλης του Σικάγο.
Η ίδια έκθεση κοινοποιήθηκε και στο Υπουργείο Άμυνας που διέταξε την εκτόξευση τριών πυραύλων από το Wallops Flight της NASA στις 15 Ιανουαρίου, 2014. Οι εκτοξεύσεις είχαν πραγματοποιηθεί με άκρα μυστικότητα και η αποστολή τους παραμένει άγνωστη στο ευρύ κοινό. Ο Δρ Norton παρουσιάζει το γεγονός ότι η αποκάλυψή του θα μπορούσε να αποδειχθεί επικίνδυνη.
Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ως προς το είδος των πληροφοριών που δίνονται στο κοινό, γιατί η πληροφορία ναι μεν μπορεί να φέρει στον πληθυσμό ένα ισχυρό ψυχολογικό πλήγμα, αλλά και θα αλλάξει το παιχνίδι για πάντα, και δεν μιλάμε μόνο για την διάλυση όλων των θρησκειών και συνολικά όλων όσων νομίζουμε ότι γνωρίζομυε για σύμπαν και χώρο
Σταματήστε να κρύβετε τους εξωγήινους
Ο πρώην υπουργός άμυνας του Καναδά Paul Hellyer σε συνέντευξη του ισχυρίστηκε ότι όλες οι χώρες κρύβουν εξωγήινες μορφές ζωής από τους κατοίκους της Γης. «Όχι μόνο υπάρχουν εξωγήινοι αλλά οι κυβερνήσεις κρύβουν τις αποδείξεις γι' αυτούς», υποστηρίζει ο πρώην υπουργός,ο οποίος κατείχε τη θέση από το 1963 έως το 1967.
Ο Paul Hellyer, 91 ετών σήμερα, καλεί τους ηγέτες του κόσμου να ομολογήσουν την υποτιθέμενη θεωρία συνωμοσίας που σύμφωνα με τον ίδιο περιλαμβάνει στοιχεία για διαστημόπλοια (UFO) και πώς τουλάχιστον τέσσερα είδη εξωγήινων έχουν επισκεφθεί τη Γη.
​Σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο του Calgary αυτή την εβδομάδα δήλωσε ότι: «Ένα μεγάλο μέρος των μέσων ενημέρωσης δεν τα αγγίζει "τα έγγραφα" στα οποία υπάρχουν αποδείξεις. Απλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να ελπίζουμε ότι κάποια μέρα μπορεί να μαζευτεί αρκετός κόσμος και τελικά η αλήθεια να βγει προς τα έξω»
Σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο του Calgary αυτή την εβδομάδα δήλωσε ότι: «Ένα μεγάλο μέρος των μέσων ενημέρωσης δεν τα αγγίζει "τα έγγραφα" στα οποία υπάρχουν αποδείξεις. Απλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να ελπίζουμε ότι κάποια μέρα μπορεί να μαζευτεί αρκετός κόσμος και τελικά η αλήθεια να βγει προς τα έξω.Το κοινό θα πει, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο,"κύριε πρόεδρε ή κύριε Πρωθυπουργέ θέλουμε την αλήθεια και την θέλουμε τώρα, διότι επηρεάζει τις ζωές μας"».
<< ΟΙ εξωγηινοι επισκέπτονται τον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια»
Ο πρώην υπουργός Άμυνας – που ξεκίνησε να αναφέρεται στην ύπαρξη εξωγήινων το 2005 – δήλωσε ότι «επισκέπτονται τον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια». Στο παρελθόν έχει δηλώσει και στο Russia Today πως «οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας στη Γη», και ότι «μοιάζουν ακριβώς σαν κι εμάς και θα μπορούσε να τους προσπεράσουμε στον δρόμο και δεν θα το καταλαβαίναμε».
Παράλληλα υποστήριξε ότι «Ξοδεύουμε πάρα πολύ χρόνο να πολεμάμε ο ένας τον άλλον, ξοδεύουμε πάρα πολλά χρήματα σε στρατιωτικές δαπάνες και πολύ λίγα για τη διατροφή των φτωχών και τη φροντίδα σε άστεγους και αρρώστους». «Έχουμε μια μακρά ιστορία στον τομέα των UFO και φυσικά, από τότε που εφευρέθηκε η ατομική βόμβα, αυξήθηκε η δραστηριότητα τις τελευταίες δεκαετίες», συμπλήρωσε.
Οι ισχυρισμοί του γίνονται μετά από πλάνα που προέκυψαν αυτή την εβδομάδα να δείχνουν ένα μυστηριώδες αντικείμενο σε σχήμα UFO να το μεταφέρουν στο πίσω μέρος ενός φορτηγού στην έρημο της Νεβάντα. Το φορτηγό το συνόδευε όχημα της αστυνομίας. Λόγω του σχήματος του αντικειμένου και της απόστασης από την περίφημη Περιοχή 51 πολλοί είναι αυτοί που έθεσαν το ερώτημα, αν το μυστήριο αντικείμενο είναι UFΟ. Μπορεί κάποιοι να έσπευσαν να υποστηρίξουν πως το θέμα είναι τουλάχιστον «ύποπτο», καθώς τόσο μεγάλα φορτία συνηθίζεται να μεταφέρονται εργάσιμες ώρες και όχι κατά τη διάρκεια της νύχτας, ωστόσο δεν ήταν λίγοι αυτοί που ανέφεραν πως δεν πρόκειται για UFO, αλλά για ένα μη επανδρωμένο, Β-2 stealth drone…
Δείτε το επίμαχο βίντεο:
Δείτε τι έχει δηλώσει στο παρελθόν ο πρώην υπουργός:
Αξιωματικοί των ΗΠΑ σπάνε τη σιωπή τους για τα ΑΤΙΑ
Ο Καναδός πρώην υπουργός δεν είναι ο μόνος που ισχυρίζεται την ύπαρξη εξωγήινων πολιτισμών. Υπενθυμίζεται ότι 7 πρώην αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ οι οποίοι έγιναν μάρτυρες εμφάνισης ιπτάμενων δίσκων πάνω από στρατιωτικές βάσεις στις ΗΠΑ τις δεκαετίες 60, 70 και 80, συγκεντρώθηκαν στην Ουάσιγκτον και μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους για τα ΑΤΙΑ.
Μάλιστα παραχώρησαν συνέντευξη τύπου την οποία μετέδωσε το ειδησεογραφικό δίκτυο CNN.
Οι αξιωματικοί εξήγησαν στους δημοσιογράφους πως οι εμφανίσεις των ιπτάμενων δίσκων στις συγκεκριμένες στρατιωτικές μονάδες δείχνουν ότι εξωγήινες μορφές ζωής ενδιαφέρονται για την κούρσα των πυρηνικών εξοπλισμών και ενδεχομένως θέλουν να στείλουν στην ανθρωπότητα ένα μήνυμα.
Από το 2005 ο Hellyer έχει υποστηρίξει σε δηλώσεις του τα εξής:
-«Οι εξωγήινοι επισκέπτονται τον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια και έχουν εντυπωσιαστεί με τον τρόπο ζωής μας».
-«Οι εξωγήινοι περπατούν ανάμεσά μας, αλλά αρνούνται να μοιραστούν τις προηγμένες τεχνολογίες τους».
-«Υπάρχουν 80 διαφορετικά είδη εξωγήινων, με μερικούς να μοιάζουν ακριβώς όπως εμείς και να είναι δύσκολο να τους αντιληφθούμε.Μεταξύ αυτών είναι οι "Tall Whites" που συνεργάζονται με την πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ στη Νεβάδα, οι "Short Grey's" που έχουν πολύ λεπτά χέρια και είναι πολύ ψηλοί με μεγάλα κεφάλια και οι "Nordic Blondes"».
-«Σχεδόν όλοι είναι καλοπροαίρετοι και φιλάνθρωποι και θέλουν να μας βοηθήσουν. Μόνο 1 με 2 είδη δεν είναι φιλικοί».
-«Έχουμε μια μακρά ιστορία με ΑΤΙΑ και φυσικά υπήρξε πολύ μεγαλύτερη δραστηριότητα τις τελευταίες δεκαετίες ειδικά από τότε που εφευρέθηκε η ατομική βόμβα».
-«Οι εξωγήινοι είναι υπεύθυνοι για τη σύγχρονη τεχνολογία μας, συμπεριλαμβανομένων των μικροτσίπ, των LED και του Kevlar». Πώς αναπαράγουν την είδηση τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης:
Ο Ρόναλντ Ρίγκαν είχε ζητήσει βοήθεια από τους Σοβιετικούς για τους εξωγήινους!
Ο Ρόναλντ Ρίγκαν, ο οποίος υπήρξε πρόεδρος στις ΗΠΑ από το 1981 μέχρι και το 1989, φαίνεται ότι είχε επηρεαστεί πολύ από το επάγγελμα του ηθοποιού και από τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινων, όπως αποκαλύπτει ο συγγραφέας David Clarke στο βιβλίο του «How UFOs conquered the world».
Σύμφωνα με τον συγγραφέα έτσι μόνο θα μπορούσε να εξηγηθεί η εμμονή του για εισβολή από τους εξωγήινους στη Γη, που τον οδήγησε μάλιστα να ζητήσει την βοήθεια του τότε ηγέτη της Σοβιετικής Ένωσης, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ.
Το βιβλίο του Clarke πρόκειται να κυκλοφορήσει στις προθήκες των βιβλιοπωλείων τον επόμενο μήνα.
Όπως αναφέρεται στις σελίδες, οι φόβοι του Ρίγκαν ότι ο πλανήτης μας κινδυνεύει από εισβολή των εξωγήινων τον οδήγησαν στο πλαίσιο συνόδου κορυφής στη Γενεύη το 1985 να ζητήσει την βοήθεια του τότε ισχυρού ηγέτη της Σοβιετικής Ένωσης, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ.
Ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι ο Γκορμπατσόφ αρχικά ένιωσε αμηχανία και στη συνέχεια φρόντισε με ευγένεια να αλλάξει το θέμα της συζήτησης.
Παράλληλα στο βιβλίο του Clarke, αναφέρεται ότι ο πρόεδρος Ρόναλντ Ρίγκαν είχε καλέσει το 1982 στον Λευκό Οίκο ανώτατους δικαστές, αστροναύτες και άλλους επιφανείς Αμερικανούς για να δουν σε ιδιωτική προβολή την ταινία του Σπίλμπεργκ «Στενές επαφές τρίτου τύπου», που αναφερόταν στους εξωγήινους ως φιλικά προς τους ανθρώπους όντα. Μάλιστα ο πρώην πρόεδρος ανέφερε προς το κοινό του ότι: «Κάποιοι σε αυτή την αίθουσα γνωρίζουν ότι τα πάντα σε αυτή την ταινία είναι αλήθεια»!
Ο τότε αναπληρωτής σύμβουλος ασφαλείας στον Λευκό Οίκο, Colin Powell, είχε αναφέρει ότι ο Ρίγκαν σε επίσκεψή του σε σχολείο στο Μέριλαντ είχε υποστηρίξει στους μαθητές την ύπαρξη εξωγήινων και ο ίδιος αρκετές φορές είχε αναγκαστεί να διαγράψει από ομιλίες του προέδρου αναφορές σε εξωγήινους.
Επίσης στο βιβλίο αναφέρεται ότι ο Ρόναλντ Ρίγκαν είχε δεχθεί μεγάλη επιρροή από την ταινία του 1951 «The Day The Earth Stood Still», στην οποία μια διαπλανητική ειρηνευτική αποστολή καταφθάνει στη Γη και χρησιμοποιεί ένα γιγάντιο ρομπότ για να βοηθήσει τις αντιμαχόμενες πυρηνικές δυνάμεις να δώσουν τέλος στις διαφορές τους.

ΑΕΤΟΣΠρώην υπουργός Άμυνας Καναδά: Υπάρχουν 80 είδη εξωγήινων - Πώς τους κρύβουν οι κυβερνήσεις! (Φωτογραφίες&Βίντεο)
Ατράνταχτες αποδείξεις για… την ύπαρξη εξωγήινων διατείνεται πως έχει ο πρώην Υπουργός Άμυνας του Καναδά, Paul Hellyer.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail, μιλώντας στο Πανεπιστήμιου του Κάλγκαρι, στο Disclosure Canada Tour, ο κ. Hellyer κάλεσε τις παγκόσμιες δυνάμεις να δώσουν στη δημοσιότητα τα έγγραφα σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινων και UFO.
«Ένα μεγάλο μέρος των μέσων ενημέρωσης δεν θα τα αγγίξει. Το κοινό, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, θα πει “πρόεδρε ή πρωθυπουργέ θέλουμε την αλήθεια και τη θέλουμε τώρα διότι επηρεάζει τις ζωές μας”», ανέφερε ο κ. Hellyer, 91 ετών πλέον, που διετέλεσε Υπουργός Άμυνας του Καναδά από το 1963 έως το 1967.
Ο Hellyer δεν τα λέει τώρα αυτά, αλλά από το 2005. Εχει ισχυριστεί ότι:
Οι εξωγήινοι επισκέπτονται τον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια και έχουν εντυπωσιαστεί με τον τρόπο ζωής μας.
Οι εξωγήινοι περπατούν ανάμεσά μας, αλλά αρνούνται να μοιραστούν τις προηγμένες τεχνολογίες τους.
Υπάρχουν 80 διαφορετικά είδη εξωγήινων, με μερικούς να μοιάζουν ακριβώς όπως εμείς και να είναι δύσκολο να τους αντιληφθούμε.
Μεταξύ αυτών είναι οι «Tall Whites» που συνεργάζονται με την πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ στη Νεβάδα, οι «Short Grey's» που έχουν πολύ λεπτά χέρια και είναι πολύ ψηλοί με μεγάλα κεφάλια και οι «Nordic Blondes».
Σχεδόν όλοι είναι καλοπροαίρετοι και φιλάνθρωποι και θέλουν να μας βοηθήσουν. Μόνο 1 με 2 είδη δεν είναι φιλικοί.
Έχουμε μια μακρά ιστορία με ΑΤΙΑ και φυσικά υπήρξε πολύ μεγαλύτερη δραστηριότητα τις τελευταίες δεκαετίες ειδικά από τότε που εφευρέθηκε η ατομική βόμβα.
Είναι πολύ φοβισμένοι ότι ίσως να είμαστε τόσο ανόητοι που να θελήσουμε να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε τέτοια όπλα ξανά.
 ΟΙ εξωγηινοι ειναι υπευθυνοι για τη συγχρονη τεχνολογια μας,συμπεριλαμβανομενων των μικροτσιπ,των LED και του Kevlar.
Δεν έχει συναντήσει ποτέ κάποιον εξωγήινο, αλλά έχει δει UFO κοντά στο σπίτι του στο Lake Muskoka.
Λοιπόν κύριοι και κυρίες ζωντανή απόδειξη οτι όχι μόνο υπάρχουν εξωγήινοι και ας ειναι γελοίο για κάποιους! πραγματικά όμως δεν φαντάζονται πόσο γελοίοι και εγωιστές ειναι κάποιοι να νομίζουν οτι στο άπειρο σύμπαν υπάρχουν μόνο οι άνθρωποι!σχεδόν όλη η τεχνολογία ειναι αντιγραφή απο εξωγήινη τεχνολογία ! το μόνο που δεν έχουν καταφέρει ειναι.... ο κινητηρας αντιβαρυτητας και διαστρεβλωσης του χωροχρονου, και αυτά που λέει ο Albert Einstein,της συμβατικής επιστήμης με κλεμμένες εργασίες άλλων, ειναι για να βαδίζουν όλοι βάση αυτόν τον προτύπων !
εγώ λοιπόν που δεν είμαι φυσικός και δεν έχω σπουδάσει κατι πάνω σε αυτό,(Να μαθαίνουν αυτοί που σπούδασαν!συμβατική επιστήμη , σας ανοίγω και τα μάτια!) γνωρίζω οτι ένα αντικείμενο με δικό του ισχυρό Βαρυτικό πεδίο πιο ισχυρό της Γης, δεν θα έχει καμιά επίδραση πάνω του, το Βαρυτικό πεδίο της Γης!! κατά αυτό τον τρόπο μπορούν να κάνουν ελιγμούς χωρίς να έχει καμιά επίδραση σε αυτούς που ειναι μέσα!!οπως πχ με τα αεροπλάνα!! βλέπε ufo! το καλύτερο; βάρος = χρόνος!αν ξεφύγεις απο το βάρος δεν υπάρχει χρόνος! της Γης του Ηλίου ΚΤΛ!ο χρόνος υπάρχει μόνο στον υλικό κόσμο και οπού υπάρχει βάρος!
Thanks to my journalist friend Patrick McCartney for the following:From: Outlook - Tomorrow's Technology Today (UK Computer Magazine), April 1999:IBM το «Project Blue Book» for UFO
Μια θεωρία που εδώ και χρόνια έχει θεωρηθεί συνωμοσία και ειναι στο περιθώριο,μια πληροφορία από τον Jerry Hartsell, πρώην πρόεδρος της πληροφορικής του γίγαντα IBM, αλλάζει το τοπίο και ειναι μια μικρή απόδειξη ακομα, σε όλους εμάς σε αυτό το πλανήτη Γη και στα ανθρωπινά σώματα,που είμαστε πολύ διαφορετικοί απο την μάζα! για αυτό που είχαμε υποψίες!.
Η τεχνολογία που έχει το ανθρωπινό είδος σημερα δεν προήλθε απο ανθρώπους!
Ισχυρίζεται σε νέα αυτοβιογραφία του ότι το αρχικο τσιπ τεχνολογιας πυριτιου ,η οποία στηρίζεται όλη η έκρηξη της τεχνολογίας του 20ου αιώνα, προηλθε απο ενα μυστικο σχεδιο της κτβερνησης των ΗΠΑ στα τελη του 1950, που ως στόχο είχε να διερευνήσει την «τεχνολογία σε μη-επίγειας προέλευσης ». Αυτός ο όρος έχει τροφοδοτήσει περαιτέρω εικασίες ότι ο όρος «μη-επίγεια τεχνολογία» μπορεί να ήταν,Aνακτωντας τεχνολογια απο την υποτιθεμενη συντριβη του UFO στο Roswell.
He claims in his new autobiography that the original silicon chip tecnology, which underpinned the IT explosion of the late 20th century, was derived from a secret US government project of the late 1950s that aimed to investigate 'technology of a non-terrestrial origin'. The baffling claim has fuelled further speculation that the 'non-terrestrial technology' may have been recovered from the alleged UFO crash site at Roswell. 
History of multi-touch wikipedia.org   Η ΙΒΜ αρχισε να οικοδομει τις πρωτες οθονες αφης στα τελη της δεκαετιας του 1960,και το 1972!   Λοιπον ολα τα στοιχεια δειχνουν οτι και η οθονη αφης προηλθε απο εξωγηινους!
IBM began building the first touch screens in the late 1960s, and, in 1972
Αυτά τα λίγα προς το παρόν ! αυτοί που δεν υπάρχουν για πολλούς έδωσαν τεχνολογία που έχετε σήμερα! ο ίδιος το TESLA πράγμα που δεν γνωρίζουν πολλοί, έβλεπε Σχεδιαγράμματα μέσα στο μυαλό του! σαν κάποιοι να προσπαθούσαν να μεταφέρουν την γνώση του ηλεκτρισμού κτλ μεσώ τηλεπάθειας!
όσοι μπαίνουν συχνά εδώ έχουν καταλάβει οτι δεν έχει καμιά σχέση με τους διαμορφωτές, γιαυτό όχι σχόλια απο θνητούς που χλευάζουν!μόνο αν έχετε να πείτε κατι ουσιαστικό! το άρθρο ειναι για σκεπτόμενους ευχαριστώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου