Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Χρυσή βίζα" για την Γαλλία έδωσε η ελληνική κυβέρνηση σε δύο από τους ισλαμιστές μακελάρηδες - Τεράστιο ζήτημα (upd)

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΛΕΡΟ, ΤΟΝ ΤΑΪΣΑΜΕ, ΤΟΝ ΠΟΤΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΝΑ "ΘΕΡΙΣΕΙ" ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! 

Από τα διάτρητα ελληνικά σύνορα φαίνεται ότι πέρασαν για να μπουν στην Ευρώπη οι δύο από τους οκτώ (σύμφωνα με όσα ισχύρίζεται το ISIS) μακελάρηδες του Παρισιού. Για κάποιους από τους συνεργάτες τους μάλιστα η κυβέρνηση τους παρείχε και "χρυσή βίζα" για να ταξιδέψουν στην Ευρώπη!
Οι γαλλικές αρχές έστειλαν τα ονόματα δύο υπόπτων του μακελειού στην ΕΛΑΣ προκειμένου να ελεγχθεί αν τα άτομα αυτά έχουν περάσει από τη χώρα μας. 
Το ένα άτομο, είναι δράστης των επιθέσεων, ενώ εξετάζεται και η περίπτωση του δεύτερου ατόμου. Ο δράστης είχε περάσει από την Λέρο όπου και είχε στην κατοχή του το συριακό διαβατήριο που βρέθηκε αργότερα στην σορό του.
To ανακοίνωσε επίσημα το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Ο κάτοχος του συριακού διαβατηρίου που εντοπίστηκε στο γήπεδο είχε περάσει τα ελληνικά σύνορα στις 3 Οκτωβρίου. 
Η ΕΛΑΣ βρήκε όντως αυτούς τους δύο "μετανάστες" και επιβεβαίωσε την "διάσωση" και προώθησή τους στην Ευρώπη. Γιά τον έναν από αυτούς υπάρχει η πληροφορία ότι ήρθε "φυτευτός" από την Τουρκία!
Στο Μέγαρο Μαξίμου μέχρι το μεσημέρι βρισκόταν σε εξέλιξη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με τη συμμετοχή του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκο Τόσκα, του διοικητή της ΕΥΠ και του υπουργού Μετανάστευσης Γιάννη Μουζάλα. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ελήφθη η απόφαση για τη λήψη επιπλέον μέτρων ασφαλείας. 
Παράλληλα, συσκέψεις γίνονται από το πρωί και στην ΕΛ.ΑΣ.  με τη συμμετοχή του Αρχηγού και του διοικητή της Αντιτρομοκρατικής. Κατά τη διάρκεια αυτής της σύσκεψης αποφασίστηκε να ενισχυθούν τα μέτρα ασφαλείας σε κτίρια τα οποία θα μπορούσαν να αποτελέσουν στόχους, δηλαδή πρεσβείες και επιχειρήσεις, γαλλικές, ιταλικές και βρετανικές.( για τις ελληνικες τπτ)
Την ίδια ώρα η ΕΥΠ βρίσκεται σε διαρκή επαφή τόσο με τους αστυνομικούς συνδέσμους των προαναφερθέντων χωρών (Γαλλίας, Ιταλία, Μεγάλης Βρετανίας), αλλά και με τις αρχές αντικατασκοπείας όλων των ευρωπαϊκών κρατών. 
Επίσης η Αντιτρομοκρατική ερευνά με προσοχή τηλεφωνικές συνδιαλέξεις αλλά και επαφές μέσω διαδικτύου που έχουν άτομα που ζουν στην Αθήνα και κατάγονται από τη Συρία. 
Αλλά ποιον να ... πρωτοερευνήσουν! Χιλιάδες οι ύποπτοι στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου