Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Το πετυχημένο πείραμα της χειραγώγησης των μαζών στα social μετά το Παρίσι και το τυχαίο βολικό γεγονός.

Οι ψευτοανθρωπιστές εδώ και 4 χρόνια αντί να πιέσουν τις κυβερνήσεις τους να επέμβουν για να σταματήσουν τον πόλεμο στην Συρία κάνουν εκστρατείες για να δεχτεί τους πάντες η Ευρώπη...Τα ΜΜΕ δείχνουν νεκρά παιδάκια και ποτέ δεν μιλάνε για την πραγματική αιτία του πολέμου...και το πως στηρίζει Αμερική και Ευρωπαικές χώρες τους τζιχατζιστές...βαφτίζουν κάθε λαθρό...πρόσφυγα την ίδια στιγμή που πεθαίνουν δικά τους άτομα και πεινάει ο διπλανός τους απλά για να διαφημίζουν την υποτιθέμενη ανθρωπιά τους...
Αυτό που έγινε στην Γαλλία είναι αποτέλεσμα της λαθρομετανάστευσης και αυτά βιώνουν οι όντως πρόσφυγες από τους αμερικανοκίνητους ισλαμοφασίστες στην Συρία...!!!
Μόλις 15 μέρες πριν...224 ήταν οι Ρώσοι που σκότωσαν οι ίδιοι τρομοκράτες...! Ακούσατε κανέναν να λέει: "Είμαστε όλοι Ρώσοι...!!!"...; Είδατε να πενθούν τα μνημονιακά βοθροκάναλα με το ίδιο πάθος που είδαμε να πενθούν για τα χτυπήματα στη Γαλλία...; Είδατε πορείες Πολιτικών Ηγετών και άλλων "ευαίσθητων"...; Είδατε το Facebook να σας προτείνει να βάλετε τη Ρωσική Σημαία στο προφίλ σας...;
Καταλαβαίνετε τώρα τι μεγάλοι μαέστροι είναι στην χειραγώγηση της κοινής γνώμης...;
Τα πρόβατα περιμένουν οδηγίες από τα κανάλια των πουλημένων απατεώνων εφοπλιστών και δημοσιογράφων για τη στάση και τη γνώμη που πρέπει να έχουν απέναντι στα γεγονότα. Το σύστημα ορίζει τι θα είναι σημαντικό και τι ασήμαντο....220.000 Σύριοι εδώ και 4 χρόνια, 429 μωρά στη Γάζα πέρσι, 224 Ρώσοι πριν 15 μέρες, 44 Λιβανέζοι μόλις προχθές...δεν τους θρήνησε κανείς από τους συνήθεις καθυστερημένους που θρηνούν...μόνο όταν θέλει το σύστημα και μόνο όταν αυτό γίνεται της μόδας.
ΞΕΚΑΘΑΡΑ Η ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ...!!!
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΟ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΜΙΞΗ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ...!!!
ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΙ ΜΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...!!!
ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 180 ΨΥΧΕΣ...ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ..ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ 224 ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ MEDIA ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ...!!!
Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΟΡΦΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ...!!!
* Ο Gustave Le Bon στο έργο του "Ψυχολογία των Μαζών" μας ενημερώνει ότι ο όχλος δεν μπορεί να κάνει συλλογισμούς γι αυτό οδηγείται από το συναίσθημα, γι αυτό τα κανάλια δείχνουν συνεχώς τα ναυάγια, γιατί ξέρουν ότι ο όχλος δεν μπορεί να κάνει απλές σκέψεις του τύπου "γιατί δεν πάνε από την στεριά;", γιατί δεν πάνε στις Αραβικές χώρες που δεν έχει θάλασσα", "ποιος χρηματοδοτεί τον πόλεμο και για ποιο λόγο;", "που βρίσκουν όλοι αυτοί τόσες χιλιάδες € ευρώ όταν στις χώρες τους το μεροκάματο είναι μερικά cents...;", "για ποιο λόγο αριστερούς και δεξιούς τους πιάνει ο πόνος για τους λάθρο ενώ ποτέ δεν τους έπιασε για τους Έλληνες που αυτοκτονούν...;
Εδώ και λίγες ώρες ανακάλυψα ότι αρκετά πρόσωπα που γνώριζα μπορεί να είναι και συγγενείς.
Έχουν την ίδια φωτογραφία στον κοινωνικό τους λογαριασμό.
Σήμερα είμαστε (είναι, όσοι είναι) όλοι Γάλλοι.
Μάλιστα.
france
Χθες ήταν μήπως, όλοι Σύριοι; Προχθές; Αντιπροχθές;
Μια μέρα από το Μάρτιο του 2011 ήταν Σύριοι; Αφιέρωσαν μια δυο ώρες να διαβάσουν πως και ποιος ξεκίνησε αυτό τον πόλεμο; Άκουσαν για τους Γάλλους πράκτορες στη Χομς; Έμαθαν τι γίνεται και γιατί γίνεται ότι γίνεται εκεί κάτω ή αρκούνται σε ότι τα συστημικά ΜΜΕσερβίρουν;
όλοι Πόντιοι όταν αμφισβητήθηκε η Γενοκτονία από κάποιον υπέρβαρο; Και να για να μη σχολιάσει κανείς, όχι δεν κατάγομαι από τον Πόντο. Είμαι απέναντι από την Κύπρο.
όλοι Λίβυοι όταν κάτι γαλλικά Raphale και Mirage ανέστησαν μια σχεδόν τελειωμένοι επανάσταση κάτι κατσαπλιάδων και μετά γεμίσαμε πτώματα πνιγμένων στη Λαμπεντούζα;
όλοι Ρωσόφωνοι από το Ντονμπάς που κάθονταν στα σπίτια τους και τους έριχναν οβίδες οι απόγονοι των ναζί στο Κίεβο;
όλοι Νιγηριανοί όταν κάτι κατράμηδες της Μπόκο Χαράμ απήγαγαν καμιά 200αρια κορίτσια;
όλοι Ινδοί γιατί εκεί εκτός αστικών κέντρων ότι φοράει φούστα βιάζεται;
όλοι Ρώσοι όταν καταρρίφθηκε το airbus πάνω από τη Χερσόνησο του Σινά;
όλοι από την Υεμένη την καημένη που δέχεται τα πυρά των νταβατζήδων της Σαουδικής Αραβίας;
Όχι δεν ήταν διότι δε τους το σέρβιραν για να γίνουν. Αλλιώς θα ήταν. Άλλωστε ούτε και γάλλοι θα ήταν αν κάποιος δεν το «σκεπτόταν» και δεν το «πρότεινε». Λες και τώρα κάτι θα αλλάξει ή θα τρομάξουν οι τρομοκράτες.
Το πείραμα της χειραγώγησης των μαζών καλά κρατεί. Το 1992 οι Duran Duran στοχοποιούσαν τις πολυεθνικές για αυτό, σήμερα πλέον επιτυγχάνεται με μια εφαρμογή.
Άρα όσοι είναι όλοι γάλλοι, διότι άλλο το «συμπαρίσταμαι» και διαφορετικό το «είμαι» ας προσέξουν μην είναι από εκείνους που ανέχθηκαν τον εραστή της δεκάρας που έχουν για πρόεδρο και δια της σιωπής τους ενέκριναν το αιματοκύλισμα δύο χωρών και την πλήρη διάλυση της μίας από αυτές (Λιβύη).
Ας αναρωτηθούν αν σήμερα έλαβαν μέρος σε κάποιο κοινωνικό πείραμα κι αν άθελά τους έδωσαν τις επιθυμητές απαντήσεις.
Α και κάτι ακόμη. Τους τελευταίους μήνες ο Ολάντ αναζητούσε τρόπο να εμπλακεί περισσότερο στο συριακό μέτωπο καθώς ακόμη δεν εννοεί να παραδεχθεί ότι απέτυχε. Όσοι διαβάζουν καθημερινά για το συριακό, απλά ας θυμηθούν τις δηλώσεις του ΥΠΕΞ, Φαμπιούς. Επίσης ανακοινώθηκε ότι το αεροπλανοφόρο Σαρλ Ντε Γκολ πλέει προς τις συριακές ακτές. Είναι αυτό που η συριακή πυραυλική άμυνα έχει δηλώσει πως θα στοχοποιήσει.
Αλλά πως να εμπλακεί περισσότερο ενεργά η Γαλλία; Πως θα το αιτιολογήσει ο φθίνων γάλλος πρόεδρος στο λαό;
Κοιτάτε όμως κάτι συμπτώσεις. Η ISIL (που τυχαία εξόπλιζε τους μέχρι τις αρχές του 2014 πιστούς της συνεργάτες κατά δήλωσή του) χτύπησε με πολλαπλό τρομοκρατικό χτύπημα το Παρίσι. Κι έτσι λύθηκαν τα χέρια του Φρανσουά.
Ας είμαστε μάλλον καλύτερα άνθρωποι και η ανεπιτήδευτη, η μη επιλεκτική κατά περίσταση αλληλεγγύη θα πηγάσει από μόνη της χωρίς πονηρούς χειριστές στα παρασκήνια.
Είμαστε όλοι Γάλλοι; Καλώς είμαστε!.. Να συμπάσχουμε με τον πόνο των συνανθρώπων μας, ανεξαρτήτως εθνικότητας. Ανεξαρτήτως όμως!
Όχι επιλεκτικά και κατευθυνόμενα. Οχι ενταγμένοι στη λογική του «πιθηκισμού» που επιβάλλεται από τη συγκυρία ή από ένα σύστημα «αξιών», που συχνά υπερφαλαγγίζει την αλήθεια και παραλύει τις λογικές της έγχρονης συνείδησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου