Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Σήμερα στα αλήθεια πιστεύει κάνεις οτι θα πάει η Ελλάδα ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΜΠΑΣΤΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ;

ΤΈΡΜΑ!! οι αυταπάτες νεοέλληνες! περί σωτηρίας της χωράς απο την Ρωσία! η ιστορία  επαναλαμβάνεται!
Τι έγινε ο σωτήρας σας (Τσιπρας )ρε νεοέλληνες ψεκασμένοι; πάει στον obama και στους Εβραίους ε; οπως όλοι οι προηγούμενοι! ακομα περιμένουν να γίνουν αλήθειες τα ψέμματα περί συνεργασίας Τσιπρα με Ρωσία απο το καλοκαίρι!που έλεγαν οι παπαγάλοι του!. Δυστυχώς δεν υπάρχει κουμπί,επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις στο εγκέφαλο χιλιάδων αμόρφωτων! και αποβλακωμένων!
Οκ! ο μέσος ελληναρας πέρα απο ψεκασμένος ειναι και εντελώς ανιστόρητος! αυτό όχι γιατι δεν του έμαθαν ιστορία , αλλα που έμαθαν οπως ήθελαν ιστορία! το νου σας τους ναζι! αλλα και τον νέο Χίτλερ-Πουτιν που λέει η Χίλαρι!
Πως να του βγάλεις απο τον ηλίθιο εγκέφαλο του ολα αυτά τα ψέμματα που του φύτεψαν απο μικρο, και τα έχει δεδομένα;
Λοιπόν τι θα γίνει αν μπει η Ρωσία στην Ελλάδα;Ότι έγινε με τον Χίτλερ !!!.H φώτο απο αριστερά ειναι απο την Ουκρανια που έσφαζαν οι κομμουνιστές όσους ήταν υπέρ της Ρωσίας πιστοί υπηρέτες της ελίτ οπως ειναι σε όλες τις χώρες οι κομμουνιστές!
Τι θα γίνει αν ο Πουτιν κάνει το λάθος του Χίτλερ να διώξει όλους αυτούς τους υπηρέτες των Εβραίων απο την Ελλάδα;
Άπλα τα πράγματα! για όσους ξέρουν αληθινή ιστορία ,όλο το θέμα θυμίζει την τότε Γερμανία, και όχι του σημερα που ειναι υπό κατοχή Εβραίων.Θα πιάσουν δουλειά όλοι οι απανταχού κομμουνιστές σε όλη την χωρα,αλλα και ενισχύσεις απο κομμουνιστές άλλων χώρων ,και μαζί και με λαθρο ,έτοιμος στρατός! θα πολεμήσουν την Ρωσία οπως τα αδελφάκια τους οι isis
Οι Γερμανοί ΔΕΝ κήρυξαν πόλεμο στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 1941. Στρατεύματα του 3ου Ράιχ μπήκανε απλώς στην ελληνική επικράτεια, μόνο και μόνο για να διώξουν τους Άγγλους. Γι’αυτό διακήρυξαν ότι έμπαιναν ως φίλοι, απέφυγαν όσο μπορούσαν τις εχθροπραξίες και βεβαίως δεν κράτησαν αιχμαλώτους.
Ο ελληνικός λαός, κατά τις γερμανικές πηγές, ήταν την άνοιξη και το καλοκαίρι του 1941 κατά 60% γερμανόφιλος και σύμφωνα με άλλες (και ελληνικές) 99,999% απαθής.
Τι έκαναν οι κομμουνιστές; πιστοί υπηρέτες Αγγλων και Εβραίων;
Σκότωναν Γερμανούς χωρίς λόγο,αφου τους βασάνιζαν ,και βεβήλωναν τα πτώματα, αυτές ήταν οι εντολές απο τον Τσώρτιλ: οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες! πες κομμουνιστές καλύτερα! που έκαναν την δουλειά! σκότωσαν το μεταξά που είχε ταχτεί υπέρ των Γερμανών και έστρεψαν την Ελλάδα κατά της Γερμανίας οπως τόσες άλλες χώρες!
Ειδικά οι γερμανοί είχαν εγγυηθεί ότι δεν θα πείραζαν ούτε μια ελληνική τρίχα αν και οι έλληνες δεν πείραζαν τους γερμανούς, κάτι που τηρήθηκε σε περιοχές όπου αρκούσε απλώς να μην υπάρχουν “αντάρτες”.όταν μιλάμε για Ελλάδα τότε ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΤΟΥΤΈΣΤΙΝ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΡΟΤΣΙΛΝΤ ANTE ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΩ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!
Όλα τα Κομμουνιστικά Κόμματα της Ευρώπης ιδρύθηκαν από σιωνιστές.Η παρέμβαση των σιωνιστών τοκογλύφων, εναντίον των Γερμανών, θα έπρεπε να φανεί ως …«έργο «Ελλήνων» εξεγερμένων»…Έτσι οι Έλληνες, ως …θεατές, θα πίστευαν ότι όντως οι καλοί ήταν οι «Άγγλοι» και οι «κακοί» οι Γερμανοί.Οι Έλληνες θα πλήρωναν τον φόρο αίματος για τις προβοκάτσιες των πληρωμένων πρακτόρων των «Άγγλων»-Rothschild, οι οποίοι πράκτορες φυσικά, επειδή δεν ήταν ΚΑΘΟΛΟΥ Έλληνες και ΚΑΘΟΛΟΥ πατριώτες, δεν δίστασαν να σφάξουν χιλιάδες Έλληνες.Για ρωτήστε εναν αριστερό τι έκαναν στους Γερμανούς και σκότωσαν αμόρφωτους χωριάτες που κάλυπταν τους κομμουνιστές στης φωλιές τους σε Διστομο και Καλαβρυτα!
Έβαλαν την μασονική χωρα πολώνια να κάνει εισβολή στην Γερμανία για να σύρουν το Χίτλερ σε πόλεμο,το είπε και το μπάσταρδο των Εβραίων Στάλιν σε μια κρίση αληθείας! πέρα που σκοτωναν άμαχους Γερμανούς!Στην Ελλάδα πάντως στον ριζοσπάστη την περίοδο 1939 γράφανε "πάρτε παράδειγμα από την αδερφή χώρα μας Βουλγαρία και μην εναντιωθείτε κατά των Ναζί"Βέβαια μετά φρόντισαν να κάψουν όλο το αρχείο του ριζοσπάστη εκείνης της περιόδου ώστε να μπορούν σήμερα να λένε την καραμέλα περί φασισμού και ναζί
Καλή η προπαγάνδα που κάνουν τόσα χρονιά, μέχρι και οτι ήταν Εβραίος ο Χίτλερ, αλλα η ιστορία ειναι πολύ διαφορετική,έξυπνη κίνηση του Χίτλερ να το παίζει οτι ειναι μαζί με κομμουνιστές για να πάρει την εξουσία, όταν λιμοκτονούσαν στην Γερμανία με την δημοκρατία της Βαϊμάρης των Εβραίων ! το λάθος που ήρθε Ελλάδα, μέχρι και σημερα οι Εβραίοι πολεμούν την Γερμανία οπως καμιά άλλη χωρα!Εβραίοι που έχουν την εξουσία σημερα:  ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ!!!
H Ρωσια ξέφυγε απο την εβραϊκή λαίλαπα και ήρθε ο ψυχρός πόλεμος,σημερα ειναι ο νέος Χίτλερ που λέει και η Χίλαρι Κλίντον φιλαράκι του κομμουνιστικου μορφώματος του Εβραίου Μαρξ (Τσιπρας) που έκαναν εθνοκάθαρση στην ουκρανια γιατι είχε πολλούς Ελληνες , οπως και συνέχισαν σε Ελλάδα μετα τον πόλεμο και στην κατεχόμενη Γερμανία που έγινε το αληθινό ολοκαύτωμα κατά του Γερμανικού λάου!
Σήμερα στα αλήθεια πιστεύει κάνεις οτι θα πάει η Ελλάδα ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΜΠΑΣΤΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ; να κτυπήσει το κεφάλι του στο τοίχο μήπως και φύγει λίγη πλύση εγκεφάλου που κάνουν χρονιά τώρα περί κακών ναζι και με αυτή μεγάλωσαν χιλιαδες! ζουν και πεθαίνουν με το ψέμα,το δε κομμουνιστικο ΣΥΡΙΖΑ έπαιζε και βίντεο περί κακών Γερμανών στα ΜΕΤΡΟ!!ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ!!!
λες και οι Γερμανοί που ήταν έτη φωτός μπροστά, και σε αυτούς οφείλει η ανθρωπότητα την πρόοδο τεχνολογικά χωρίς να το ξέρει,ήταν σαν τους ομοίους τους !που σκοτώνουν άμαχους σε όλες τις χώρες που ειναι φιλοξενουμενοι αφου οι κομμουνιστές δεν έχουν σύνορά ,υπό διαταγες Εβραίων που τους γέννησαν, στην ουσία ειναι ο στρατός τους!οι Εβραίοι πότε δεν έχουν κάνει πόλεμο, αλλα κατέκτησαν τον κόσμο με τα μπασταρδια τους κομμουνιστές! κάθε γνησίως κομμουνιστής ειναι προδότης,οπως και θα δημιουργήσει προδότη! έχει χάρη που δεν μπορώ να έχω πρόσβαση σε αναλύσεις DNA ! να δούμε πόσοι έχουν εβραϊκή λεπρά σημερα, οι απόγονοι που έσφαζαν μη μολυσμένους το 40!!και ειναι κύριος ΚΚΕ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ και σπείρες αυτών. (σας τα είπαν αυτά μια απο της έγκυρες πήγες χειραγώγησης; και γλείφτες αυτών; όχι αφου το 85% τον ιστοσελίδων σημερα ανήκουν σε αριστερούς και κκε! η υπηρετούν αυτούς!) ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ ΞΑΝΘΩΝ ΜΕ ΓΑΛΑΝΑ ΜΑΤΙΑ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ! ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ!ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ! ΜΕ IQ 0!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου