Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Αυτό είναι το υπερόπλο της Ελλάδας ενόψει Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου [εικόνα]

Με αφορμή την κατάρριψη από τον τούρκικο στρατό του ρώσικου πολεμικού αεροσκάφους που φαίνεται να φέρνει στα όρια τους τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών θυμόμαστε ένα μεγάλο άρθρο το οποίο δημοσιεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2015.
Προχθές,(2014).. το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters μετέδωσε την εξής είδηση: Δύο τουρκικά πολεμικά αεροπλάνα RF-4E πετούσαν στην περιοχή Akçadağ, 90 μίλια βόρεια με τα σύνορα με τη Συρία, με μυστική αποστολή πολεμικές επιχειρήσεις εντός Συριακών εδάφων... όταν ξαφνικά...
Μία απότομη Εκτυφλωτική Φωτοδέσμη πλάσματος, εξέπεμψε από την Συρία, σχίζοντας τον ουρανό, έκοψε σε κομμάτια τα δύο αεροσκάφη λιώνοντας τα στον αέρα! Και οι 4 πιλότοι των τετραθέσιων μαχητικών RF-4E σκοτώθηκαν επί τόπου!
Το 2012 η Συρία είχε καταρρίψει ένα τουρκικό RF-4E πάνω από τη Μεσόγειο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. 
Το μυστικό αυτό όπλο, δεν είναι τίποτα άλλο από το θρυλικό «ΜΠΕΒΑΤΡΟΝ» !!! Ένα μεγάλο Ενεργειακό κανόνι που εκπέμπει μία Πανίσχυρη Φωτοδέσμη Πλάσματος ικανή να καταστρέψει στη στιγμή και το μεγαλύτερο αεροπλανοφόρο του κόσμου.
Το εφήυρε ο Γεώργιος Γκιόλβας, επιστήμονας Μηχανολόγος και πυρηνικός φυσικός, ένα από τα πιό σπουδαία μέλη που απάρτιζαν την μυστική «Ομάδα Ε», ήδη από την δεκαετία του 1970.
Μετά από δυσάρεστες περιπέτειες για την μελλοντική τύχη του ΜΠΕΒΑΤΡΟΝ και με οριστική ομόφωνη απόφαση των «Ε», ο Γεώργιος Γκιόλβας το παρέδωσε στην Ρωσική πολεμική βιομηχανία, όχι για να το πουλήσει αλλά για να το προστατέψει από τους προδότες πολιτικούς που κυβερνούν και ξεπουλούν μέχρι σήμερα την Ελλάδα μας.
Να το χρησιμοποιούν για την άμυνα τους, αυτών και όλων των Ορθοδόξων λαών, συγγενών των Ελλήνων. Και με τελικό όρο, στους έσχατους καιρούς, το ΜΠΕΒΑΤΡΟΝ να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην επέλαση του Ξανθού Γένους, την καταστροφή και διαμελισμό της Τουρκίας, την παράδοση της Βασιλεύουσας (της Κωνσταντινούπολης) στους Έλληνες και την αναλαμπή του Αρχαίου Ελληνικού Πνεύματος και της Ορθοδοξίας απανταχού της Γης.
Το κείμενο συνοδευόταν από την παρακάτω αποκλειστική φωτογραφία του Μπέβατρον.
Bevatron
Ψάχνοντας λίγο την προέλευση αυτής της φωτογραφίας καταλήγουμε στην σελίδα Behance του Παλαιστίνιου σχεδιαστή Mohammed Zourob στην οποία φαίνεται ότι το όχημα αυτό δεν είναι ούτε Μπέβατρον, ούτε Μέγκατρον, ούτε κανένας άλλος Ντισέπτικον αλλά ένα σχεδιαστικό πρότζεκτ ενός κανονιού πλάσματος του Παλαιστίνου καλλιτέχνη.
Και για όποιους δεν ξέρουν τι είναι το Μπέβατρον διαβάστε μερικές πληροφορίες που αλιεύσαμε στο επίσης πολύ έγκυρο σάιτ αποκαλύψεων angelfire.com:
Το Μπέβατρον λοιπόν, γνωστό και ως «Γοργόνειο» και « η κεφαλή της Μεδούσης»,είναι ένα υπερόπλο, ένα σύστημα για τη σύντηξη  του πλάσματος της ύλης-σε καμιά περίπτωση δεν το συγχέουμε με τη σύντηξη του πυρήνος της ύλης- και έχει φωτοδέσμη πλάσματος.Αυτό σημαίνει ότι το πλάσμα που προέρχεται από  τη σύντηξη της ύλης, εξερχόμενο απ’ το μαγνητικό πεδίο, γίνεται φωτοδέσμη, δηλαδή ακτινοβολία.Το υπερόπλο αυτό βρίσκεται σε κάποια χώρα της Αφρικής ενώ οι Εβραιο-σιωνιστές, το «παρουσίασαν» στη ξένη ταινία : «Τζέημς Μποντ πράκτωρ  007:Επιχείρηση ‘Χρυσά Μάτια’(James Bond, Goldeneye)) , οι πολιτικοί κάλεσαν τον εκδότη της εγκυκλοπαίδειας  του «ΗΛΙΟΥ» Ιωάννη Πασσά, τον αστρονόμο Κωνσταντίνο Χασάπη, τον πυρηνικό-φυσικό Γεώργιο Γκιόλβα κ.α. και τους ζήτησαν τα σχέδια του αντιεροπορικού σχεδίου ‘ΑΡΤΕΜΙΣ’ ,το οποίο αποτελεί μέρος των σχεδίων του ‘Μπέβατρο’. Οι Απολλώνιοι είχαν παραδώσει τα σχέδιά του και είπαν στους πολιτικούς ότι αυτός που θα τα προδώσει, θα εκτελεστεί αμέσως.Οι Εψιλον τώρα, μπορεί αφιλοκερδώς να κατασκεύασαν το υπερόπλο αυτό ,αλλά οι πολιτικοί «ηγέτες» (όπως ομολόγησαν ο Ι.Πασσας, ο Ι. Φουρακης κ.α.) ΠΟΥΛΗΣΑΝ τα σχέδια στο Ισραήλ, το οποίο με τη σειρά του τροφοδοτεί το ‘ΑΡΤΕΜΙΣ’ και σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένου και της Τουρκίας (αν κάποιος έχει αμφιβολίες,ας διαβάσει το βιβλίο του Ι. Πασσά «Η αληθινή προϊστορία», σελ.26-28 και 56-58)!Με λίγα λόγια ,οι της (Ε) το ένα βράδυ δίνουν τα σχέδια του συστήματος και το ίδιο βράδυ οι πολιτικοί τα παραδίδουν στους Ισραηλίτες!
Τελειώνοντας , να πω ότι η Ομάδα Εψιλον έχει ανακαλύψει και άλλα κύματα, μη Ερτζιανά,πράγμα το οποίο σημαίνει ότι δεν εξασθενεί η δύναμή τους(δεν ισχύει ο νόμος των αντιστρόφων τετραγώνων).Τα κύματα αυτά έχουν τεράστια ισχύ,ώστε να δημιουργούν πύρηνες ενεργειακές σφαίρες! Χρησιμοποιούνται σε υπερόπλο που αντλεί δύναμη απο γεννήτριες ΜΟΡΑΥ, χρησιμοποιώντας εκρήξεις για τη παραγωγή ενέργειας και επιπλέον έχει τη δυνατότητα να παράγει τετραδιάστατα κύματα σε κάθε σημείο του χωροχρόνου.Αυτά τα ανακάλυψε ο κορυφαίος Σερβος Φυσικός Νίκολα Τέσλα ,μαζί με τον Ελληνα Κ. Καραθεοδωρή, οι οποίοι, ήταν μέλη της ΕΨΙΛΟΝ.

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΜΕΙς ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΟς ΜΕΧΡΕΙ ΤΑ ΕΞΑΜΗΛΕΙΑ ΘΑΡΘΟΥΝ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΑΥΤΙΚΑ; Η ΑΥΤΑ ΤΗς ΚΟΡΙΝΘΟΥ; ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΒΟΛΕΣ ΧΩΡΕΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΑΚΤΗΚΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΞΕΡΩΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΥΣΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρωμιοί οι παναγία σάς έσωσε όταν τρέχανε οι γονείς να ξεφύγουν από τούς τσέτες πού πληρωνόταν με χρυσάφι σταλινικό πού εκλεψαν από τον τσάρο οι μπολσεβίκοι εισται σε νοητικό κόμμα ιατρικό από την πετριά του Δαυίδ κατάντησες γενητσαρος τής ψηλής σού αχθος αρουρης πρόβατα τής στάνης του ιεβε

    ΑπάντησηΔιαγραφή