Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Βίντεο ντουκουμέντο: Ρωσικό Μηχανοκίνητο Τάγμα επελαύνει και συντρίβει Ταξιαρχία Τουρκμένων της αλ Νούσρα.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!ΡΩΣΣΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥΣ ΘΥΛΑΚΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΛΑΤΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΙΛΝΤΙΜΠ!!!ΠΕΡΙΠΟΥ 500 ΡΩΣΣΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ,ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΕΓΓΥΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ SU-25,ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΥΨΩΜΑ,SAHL AL-GHAB,ΔΙΠΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ!!!ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΑ ΡΩΣΣΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΧΕΡΣΑΙΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΠΟΥΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΚΗΣ ΧΕΡΣΑΙΑΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ!!!ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΩΣΣΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ 5ΩΡΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.Η ΡΩΣΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ!!
Ρωσικό Tάγμα μηχανοκίνητου πεζικού με υποστήριξη ρωσικών πυροβόλων των 156 mm, αρμάτων μάχης Τ-90, ρωσικών μαχητικών εγγύς υποστήριξης Su-25M και ρωσικών επιθετικών ελικοπτέρων Μil-Mi 24,  κατανίκησε μια Ταξιαρχία Τουρκομάνων της Αλ Νούσρα στο ύψωμα Sahl al-Gab, μεταξύ της Lattakia και της Idlib, όπως αποκαλύπτεται σε βίντεο που φέρνει για πρώτη φορά στην δημοσιότητα το pronews.gr: Ήταν η πρώτη φορά που η επιχείρηση ήταν αμιγώς ρωσική και δεν συμμετείχαν τα κυβερνητικά συριακά στρατεύματα.
Πριν πραγματοποιηθεί η ρωσική έφοδος οι θέσεις των τζιχαντιστών "σφυροκοπήθηκαν" από το ρωσικό πυροβολικό και την ρωσική Αεροπορία.
Ισως ήταν και η πρώτη πολεμική επιχείρηση αμιγώς ρωσικών μονάδων μετά τον πόλεμο του 2008 στην Γεωργία.
Η μάχη κράτησε μόλις λίγες ώρες και οι Ρώσοι δεν κατέγραψαν ούτε μια απώλεια πέρα από δύο ελαφρούς τραυματισμούς, κάτι που σημαίνει ότι τα μαχητικά εγγύς υποστήριξης Su-25M και τα ρωσικά επιθετικά ελικόπτερα Μil-Mi 24, έκαναν καλή δουλειά πριν ξεκινήσει η χερσαία επιχείρηση.
Το Τάγμα ενήργησε κατόπιν επιθετικής αναγνωρίσεως που διεξήγαγε μια ομάδα των Spetsnaz, η οποία και έδωσε τις συντεταγμένες των θέσεων των ισλαμιστών στην ρωσική Αεροπορία.
Είναι η πρώτη φορά που επρόκειτο για αμιγώς ρωσική επιχείρηση καθώς δεν συμμετείχαν σε αυτήν κυβερνητικές δυνάμεις, ή μαχητές της Χεζμπολάχ, ή Ιρανοί επίλεκτοι των Al-Quds ή Ιρακινοί πραστρατιωτικοί, ή τέλος οποιαδήποτε φιλοκυβερνητική πολιτοφυλακή.
Ο Ρώσος διοικητής απαίτησε την διεξαγωγή μόνο από ρωσικό προσωπικό ώστε να είναι σε θέση "να τεστάρει την ετοιμότητα του αναπτυγμένου στην Συρία πεζικού αλλά και νέα οπλικά συστήματα"
Χρησιμοποιήθηκαν ακόμα πολλαπλοί εκτοξευτές Uragan και το περίφημο πυραυλικό σύστημα TOS-1A, το οποίο διαθέτει πυραύλους με θερμοβαρικές κεφαλές
Αεροσκάφη Su25M κονιορτοποιούσαν οτιδήποτε κινούνταν στο έδαφος και οτιδήποτε προασπάθσε να διαφύγει από την ρωσική έφοδο-επέλαση του ρωσικού τάγματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες το τάγμα χρησιμοποίησε ατομικό εξοπλισμό Ratnik ( ο Ρώσος στρατιώτης του μέλλοντος) όπου μπόρεσαν να διαπιστώσουν σε πραγματική μάχη την αποτελεσματικότητα και την άριστη επιχειρησιακή λειτουργία του.
Οι στρατιώτες που έχουν πάει στην Συρία είναι όλοι μόνιμα στελέχη-επαγγελματίες.
Η ρωσική κίνηση άμεσης εμπλοκής στην Ιντλίμπ έγινε διότι καθώς η ρωσική διοίκηση έκρινε ότι έπρεπε να υπάρξει άμεση ενέργεια προκειμένου να μην ενισχυθεί με το τουρκικό Τάγμα των 250 ανδρών που έχει διεισδύσει στην περιοχή από την περιοχή Yayladagi στην Συρία και κατευθύνθηκε στην ΒΔ Συρία για να ενισχύσει τον τουρκμενικό θύλακα.
Ολα αυτά μετά τον βομβαρδισμό κια την ολοσχερή καταστροφή του τουρκικού κομβόι όπλων και πυρομαχικών την περασμένη Πέμπτη προς Παρασκευή από τα ρωσικά μαχητικά και την επίσημη τουρκική διπλωματική διαμαρτυρία.
Επίσημα αυτό που διαρρέται είναι ότι πρόκειται για 250 Τούρκους "εθελοντές" Γκρίζους Λύκους οι οποίοι ανακοίνωσαν την συμμετοχή τους στο πλευρό των ισλαμιστών Τουρκμένων με συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν ενώ έδωσαν και φωτογραφίες στη δημοσιότητα τις οποίες θα δείτε παρακάτω με σημαίες Τουρκίας και FSA.
Η αποστολή των 250 Τούρκων έρχεται λίγες ημέρες αφού ρωσικά μαχητικά Su-25 και Su-24 κατέστρεψαν ολοσχερώς τουρκική φάλαγγα που μετέφερε όπλα, πυρομαχικά και τρόφιμα σε έναν θύλακα Τουρκομάνων της al-Nusra στα τουρκικά μειονοτικά χωριά της Συρίας, προκαλώντας εκατόμβη νεκρών Τούρκων ισλαμιστών, αλλά και τη οργή της Αγκυρας
Το όνειρο της Άγκυρας είναι η δημιουργία ενός τουρκμενικού κράτους στην Λαττάκεια, το οποίο θα αποτρέψει την δημιουργία κουρδικού κράτους, και θα ελέγχει για λογαριασμό της Άγκυρας τις ακτές της Μεσογείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου