Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Κουνήθηκαν πριν από λίγο Μυτιλήνη και Κάσος – Κάρπαθος.ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΠΑΝΤΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΗ ΤΟΝ ΘΕΩΝ ΝΑ ΣΕΙΕΤΕ ΑΠ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΘΥΜΙΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΩΣ Η ΙΕΡΗ ΕΛ ΛΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΜΑ ΟΥΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΧΕΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ
Μου αρέσει!Απάντηση223 ώρες

Δύο διαφορετικές σεισμικές δονήσεις 3,9 και 4ων βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ανησύχησαν τους κατοίκους της Μυτιλήνης και Κάσου – Καρπάθου αντίστοιχα.
Σύμφωνα με την προκαταρκτική μέτρηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, ο σεισμός  στη Μυτιλήνη εκδηλώθηκε στις 22:08 και το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 10 χιλιόμετρα. Το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης εντοπίστηκε βόρεια της Λέσβου στην περιοχή της Τουρκιάς. Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές από τον σεισμό, που έγινε αισθητός σε όλη την Λέσβο
mitilinikasosΤώρα τα 10 χλμ, τα λες και χαρπάκι…

Περισσότεροι από 100 οι νεκροί από τον σεισμό στο Πακιστάν

 ΏΡΑ 17.24: Οι νεκροί έφθασαν στους 160  και πάνω από 10 χωριά είναι απροσπέλαστα. Ήδη εκφράζονται φόροι ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί δραματικά τις επόμενες ώρες.
μεγέθους 7,5 βαθμών που συγκλόνισε σήμερα τη νότια Ασία, κυρίως τις ορεινές περιοχές του βορειοανατολικού Αφγανιστάν και του Πακιστάν, έχει προκαλέσει τον θάνατο περισσοτέρων από 100 ανθρώπων, εκ των οποίων οι 76 στο Πακιστάν, σύμφωνα με έναν πρώτο απολογισμό.
Το επίκεντρο του σεισμού ήταν στην περιοχή Τζουρμ, στις απομακρυσμένες ορεινές περιοχές της επαρχίας Μπανταχσάν, στο βορειοανατολικό άκρο του Αφγανιστάν, σε βάθος 213,5 χλμ.
Η σεισμική δόνηση διήρκησε τουλάχιστον ένα λεπτό και λίγο μετά σημειώθηκε τουλάχιστον ένας μετασεισμός μεγέθους 4,8 βαθμών, σύμφωνα με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής (USGS).
Κτίρια και πολλά σπίτια κατέρρευσαν, άλλα σείστηκαν στο Αφγανιστάν, την Ινδία και το Πακιστάν προκαλώντας πανικό σε χιλιάδες πολίτες, οι οποίοι βγήκαν στους δρόμους από τα σπίτια ή τα γραφεία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου