Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Η Ρωσία προειδοποιεί: "Θα έρθουν όπλα που θα αλλάξουν τον γεωφυσικό χάρτη"!


Tον κώδωνα του κινδύνου κρούουν Ρώσοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι για τα μελλοντικά όπλα που μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε πολέμους και θα έχουν πολύ πιο καταστροφικά αποτελέσματα απ' ότι οι αεροπορικές επιδρομές, τα τανκς ακόμα και τα πυρηνικά όπλα. 
Η ρωσική κυβέρνηση εκφράζει φόβους ότι η χώρα μπορεί να δεχτεί επίθεση από έναν εισβολέα που θα έχει στη διάθεσή του γεωφυσικά και γενετικά όπλα που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο ακόμα και την ευημερία των Ρώσων . 
«Τα μελλοντικά όπλα θα βασίζονται στην ηλεκτρομαγνητική ενέργεια, τη γεωφυσική ενέργεια, την ακτινοβολία και σε αρχές γενετικής. Θα μπορούν να αλλάζουν ακόμα και τις αντιλήψεις των ανθρώπων παρεμβαίνοντας στο μυαλό τους», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Έκτακτων Καταστάσεων. 
Με τα όπλα αυτά ο εισβολέας θα μπορεί να αλλάζει το γεωφυσικό περιβάλλον -να παρεμβαίνει δηλαδή στη φύση αλλάζοντας τις καιρικές συνθήκες- αλλά και να προκαλεί γενετικές αλλαγές στον άνθρωπο. Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο, τα γεωφυσικά όπλα θα μπορούν να προκαλέσουν τυφώνες και σεισμούς χρησιμοποιώντας ηλεκτρομαγνητικά πεδία.
Αυτά τα θανατηφόρα όπλα του μέλλοντος θα μπορούν να προκαλέσουν μη αναστρέψιμες καταστροφές στο έδαφος αλλά και σοβαρές επιπτώσεις στον πληθυσμό της περιοχής που θα έχει πληγεί. 
Μάλιστα, όπως τονίζει το ρωσικό υπουργείο, υπάρχουν συνολικά πάνω από 4.500 στόχοι που θεωρούνται κρίσιμης σημασίας σε όλη τη Ρωσία και οι περισσότεροι από αυτούς  βρίσκονται σε πυκνοκατοικημένες περιοχές κοντά σε μεγάλες πόλεις και κωμοπόλεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου