Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ..ΣΤΙΣ 10/10/2015-*****Ε*****

 Ως γνωστόν η Μόσχα έχει ήδη ξεκινήσει τον βομβαρδισμό στόχων της ISIS στην Συρία...οι φρενοβλαβείς μακελάρηδες της οποίας...ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ....ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ...ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ...ΕΝΩ ΔΙΑΚΥΡΗΤΟΥΝ ΜΕ ΖΕΣΗ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΤΟΥΣ...ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ''ΚΤΗΝΩΔΕΙΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ''. O κύριος Πούτιν ''εμφορούμενος από αγάπη'' προς το καθεστώς Assad και από μίσος προς τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ...συμβάλλει με τους ''δικούς του όρους'' στην εξόντωση αμάχων - από επίσημες ειδησειογραφικές πηγές - μέχρι στιγμής έχουν καταμετρηθεί τριανταπέντε (ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΣΟΙ) συμπεριλαμβανομένων και παιδιών τα οποία προβάλλονταν αιμόφυρτα στα δελτία...καθησυχάζοντας ο ίδιος, ''ότι οι βομβαρδισμοί...δεν θα διαρκέσουν πολύ''. Το να μετέρχεσαι ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ...ΩΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ...ΔΕΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ .ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΙΤΙΟΥΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΣΚΟΥΛΗΚΟΨΥΧΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΘΝΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΩΣ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΧΤΗ ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ...Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ...ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ. Τουλάχιστον...ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΓΕΙ. Με λογικούς συνειρμούς σκεπτόμενοι...προφανώς Η Έλευση της...ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ. ΜΟΝΟ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΠΡΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ. Εάν θελήσουμε να το Επιτύχουμε...ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ...ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ !!! ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ...ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΥΣΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ...ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕΣΑ ΜΑΣ...ΚΑΙ Η ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΕΝ-ΛΟΓΟΥ ΦΩΤΟΣ...ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ...Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΝΕΙ...ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ. ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΟΔΕΥΟΝ ΘΙΑΣΟΣ ΑΠΟ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ...ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟΣΑΡΘΡΩΝΟΝΤΑΙ...ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ''ΒΛΕΠΟΥΝ''. Ας μην παραμένουμε στην ΠΛΕΥΡΑ ΑΥΤΩΝ...ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ. Ας Συστρατευτούμε ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΕΝΩΝ...ΕΝ-ΛΟΓΩΝ ΟΝΤΩΝ...ΑΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΖΩΝΤΑΝΟΥΣ. Επιτέλους...ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !!                                                                                                                                                                                 !Αν τα εξετάσουμε με την λογική, παρακολουθούμε μία ακατανόητη τρέλα, που δεν έχει προηγούμενο στην παγκόσμια πολιτικο-οικονομική σκηνή.                                                                                                                            Επειδή όμως δεν μπορούμε να δεχθούμε πως όλοι τους σε Διεθνές επίπεδο τρελάθηκαν και δεν ξέρουν τι κάνουν, όλα δείχνουν , πως τα συμβαίνοντα στην χώρα, γίνονται για την ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ καταστροφή μας.
Δεν έχουν καμία σχέση με πολιτική, καμία σχέση με οικονομία και δεν ακολουθούν κανένα κανόνα διεθνών συνθηκών και διεθνούς δικαίου.

          Ελληνίδες και Έλληνες.
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ,  ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.
          Πρέπει να τελειώνει αυτή η ΑΠΑΤΗ με την καραμέλα του  “Δεν έχει η Ελλάδα χρήματα”. Η Ελλάδα έχει χρήματα και το γνωρίζουν όλοι, εκτός φυσικά από τους Έλληνες, που ακούν και διαβάζουν, ότι “σερβίρουν” οι διεθνείς και οι ντόπιοι “παπαγάλοι”. Ακούστε λοιπόν ποιά είναι η αλήθεια.
          Το σημερινό ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν (ΑΕΠ) της “χρεοκοπημένης” Ελλάδας, είναι περί τα 120 δις ευρώ τον χρόνο. Δηλαδή περίπου 10 δις ευρώ τον μήνα και προέρχονται περισσότερο από τους έμμεσους καθημερινούς φόρους. Από τα καύσιμα που είναι 1 ευρώ ανά λίτρο, από τα τσιγάρα που είναι 2 ευρώ ανά πακέτο, από το 18% κατά μέσο όρο ΦΠΑ σε όλες τις ημερήσιες συναλλαγές εντός Ελλάδος, από τις εισαγωγές που γίνονται  σε όλα τα τελωνεία της χώρας, από τις ποινές που εξαγοράζονται σε όλα τα δικαστήρια της χώρας, από τους φόρους στα αεροδρόμια, τα λιμάνια, τον τζόγο  και αυτά είναι καθημερινά έσοδα. Υπάρχουν φυσικά και οι μηνιαίοι άμεσοι φόροι.  Όλα αυτά είναι περίπου 10 δις ευρώ τον μήνα.
 Όλα τα σημερινά έξοδα του Ελληνικού δημοσίου σε μισθούς, συντάξεις, προνοιακά και οικογενειακά επιδόματα, υγεία, παιδεία και άμυνα, δεν ξεπερνούν τα 2.5 δις ευρώ τον μήνα. Όπως καταλαβαίνετε  περισσεύουν και 7.5 δις ευρώ τον μήνα.  ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;;;
ΣΤΗΝ  “ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ”ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΣ ΣΙΟΝ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΗ Η ΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΟΣΟΥΝ ΤΙΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΟΛΑΣΗ. ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΑΥΤΗ ΗΛΘΕ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου