Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Το CERN στη θέση Απολλύων θα εξαπολύσει απίστευτα φαινόμενα τον Σεπτέμβριο (video) Η ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ

earth and beam light
Το CERN, όσο πλησιάζει ο Σεπτέμβριος, έλκει την προσοχή εκατομμυρίων ανθρώπων, λόγω του μεγάλου πειράματος. Θα ανοίξει νέες πύλες προς άλλες διαστάσεις; Και, άραγε… είναι τυχαία η ίδρυσή του σην αρχαία πόλη Απολλύων και όσα το όνομά της υποννοεί;
Τον Σεπτέμβριο, το CERN και ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων – Large Hadron Collider της Ευρώπης (LHC), το οποίο αποτελείται από 9.600 μαγνήτες, οι οποίοι είναι 100.000 φορές πιο ισχυροί από τη βαρυτική έλξη της Γης, θα συνθλίψει μαζί υποατομικά σωματίδια με σχεδόν την ταχύτητα του φωτός. Πρόκειται για ένα άνευ προηγουμένου πείραμα που έχει κάνει μερικές από τις κορυφαίες φωνές στον κόσμο της επιστήμης αλλά και των θρησκειών- να βροντοφωνάξουν κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με τους κινδύνους που εμπλέκονται σε όλο αυτό το εγχείρημα
Το CERN έχει ξεπεράσει την φήμη του, το 2012, με την ανακάλυψη του άπιαστου μποζόνιου Higgs (ονομάστηκε από τον Βρετανό φυσικό Peter Higgs ο οποίος προέβλεψε την ύπαρξή του το 1964), το λεγόμενο «σωματίδιο του Θεού», το οποίο επιτρέπει σε άλλα σωματίδια τη δημιουργία μάζας καθώς περνούν μέσα από το πεδίο Higgs. Πρόσφατα εντόπισε το πεντακουαρκ που αποτελει την ισορροπία της υγείας των πάντων
Όμως στις μέρες το CERN είναι διαβόητο για το επερχόμενο πείραμα στο οποίο οι επιστήμονες θα παίξουν τον Θεό, σε μια προσπάθεια να αναδημιουργήσουν τις συνθήκες εκείνες που υποθέτουν θεωρητικά ότι εκδηλώθηκαν κατά την εκδήλωση του «Big Bang», μέσα από το οποίο γεννήθηκε το Σύμπαν μας, πριν από εκατομμύρια από χρόνια.
Οι φυσικοί, όμως ανησυχούν ότι το Large Hadron Collider μπορεί να ανοίξει ή να δημιουργήσει μια πύλη σε μια άλλη διάσταση και ότι κάτι μπορεί να έρθει, να σταθεί αλλά και να περάσει μέσα από αυτή την «πύλη».
Μπορεί να τα έχετε ξανακούσει αυτά, αλλα… το έχετε συνδυάσει ποτέ με το γεγονός ότι ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων είναι χτισμένος στη θέση μίας αρχαίας πόλης, που ήταν αφιερωμένη στον «Απολλύων» κατά τους ρωμαϊκούς χρόνους;
Σύμφωνα με την Αποκάλυψη του Ιωάννη: «Βασιλιά τους (των ακρίδων που θα επιτεθούν στους ανθρώπους), έχουν τον άγγελο της Αβύσσου, το όνομά του είναι εβραϊκά Αβαδδών και ελληνικά Απολλύων, δηλαδή καταστροφέας».
Σύμφωνα πάλι με έναν ομηρικό ύμνο: «Λέγεται ότι ο θεός Απόλλων τυραννικός πολύ θα γίνει, και σκληρά θα διαφεντεύει τους αθάνατους και τους θνητούς πάνω στη ζωοδότρα γη». Και με βάση τον Ευστάιο Θεσσαλονίκης στα ομηρικά σχόλια, ο Απόλλων μετατρέπεται σε Απολλύων.
Βέβαια, η ετυμολογία του Απόλλωνα (επικρατέστερη το «αεί βάλλων») είναι εύκολο να παρερμηνευθεί και να παρεξηγηθεί λόγω των πολλών ιδιοτήτων του θεού.
Όμως. για όσους θέλουν να ανοίξουν τις «πύλες» της «αβύσσου», οι οποίοι παράλληλα καπηλεύονται ελληνικά και αρχαία παγκόσμια σύμβολα, αλλάζοντας παντελώς την σημασία τους στο υποσυνειδητό μας, λίγο τους ενδιαφέρει το πραγματικό και κατ” επέκταση οι πραγματικές ερμηνείες και ετυμολογίες του Απόλλωνα και του Απολλύων.
Γι αυτούς το άνοιγμα των «πυλών» ή ό,τι περιμένουν να προκύψει μέσα από το πείραμα, είναι κάτι προδιαγεγραμμένο και προσχεδιασμένο εδω και αιώνες. Και οι βάσεις που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι στημένες σε θεμέλεια που εξυπηρετούν τον δικό τους τρόπο σκέψης -άσχετα αν είναι σωστός ή λάθος. Απλά τώρα έχουν την ευκαιρία που επιζητούσαν.
Στο βίντεο που ακολουθεί ο Jim Staley επισημαίνει αυτά τα πράγματα:


Είναι μία είδηση εξαιρετικά σημαντική. Δεν πήρε όμως τις διαστάσεις που της έπρεπε. Η ανακάλυψη αυτή, μπορεί να δρομολογήσει τεράστιες αλλαγές, ίσως, φρικτές. Μπορεί να κάνει τις φήμες (και όχι μόνο) που θέλουν το CERN ως μία δαιμονική κατασκευή κατά του ανθρώπου, να αποδειχτούν πέρα ως πέρα αληθινές….
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του cern press office στις 14/7/15:
«To pentaquark δεν είναι απλά ένα νέο σωματίδιο», δήλωσε ο εκπρόσωπος του LHCb Guy Wilkinson. «Αντιπροσωπεύει έναν τρόπο για να συσσωματώνονται κουάρκ, δηλαδή τα θεμελιώδη συστατικά των συνήθων πρωτονίων και νετρονίων, σε ένα σχέδιο που δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ πριν στα πάνω από πενήντα χρόνια πειραματικής αναζήτησης. Μελετώντας τις ιδιότητές του μπορεί να μας επιτρέψει να κατανοήσουμε καλύτερα από τι συντελείται η συνηθισμένη ύλη, τα πρωτόνια και τα νετρόνια από τα οποία όλοι εμείς αποτελούμαστε.»
Το περίεργο ή το παράδοξο με το πέντακουαρκ είναι ότι έχει σημαντικές ομοιότητες με την πεντάλφα, ή πεντάγραμμα. Αυτό φαίνεται στην εικονογράφιση που επίσημα δίνει το CERN, αλλά και στην φυσική διάταξη που λογικά και γεωμετρικά θα πρέπει το πέντακουαρκ να σχηματίζει.
Η πεντάλαφα, σαν σύμβολο, έχει αποκτήσει πολλές ερμηνείες ενώ αυτή που έχει επικρατήσει είναι πως αποτελεί σύμβολο του Σατανά. Αυτό φυσικά δεν ισχύει. Γι” αυτό, λοιπόν, θα πρέπει να ανατρέξουμε στον αρχικό συμβολισμό: των Πυθαγορείων.
pentalfa-pyth
Γι” αυτούς, κάθε κορυφή σχετίζεται με ένα στοιχείο που δίνει ζωή στον άνθρωπο: νερό-υγρά, γη-ύλη, ψυχή-νους, φωτιά-ενέργεια, αέρας-ανάσα. Ταυτόχρονα είναι τα πέντα στοιχεία που αποτελούν το άπαν Σύμπαν. Αλλά έχει αξία να το δούμε σχηματικά:
νερό-υγρά:         Ύδωρ
γη-ύλη:            Γαία
ψυχή-νους:         Ιδέα ή Ιερόν
φωτιά-ενέργεια: ΕΙλή (θερμότητα του Ήλιου)
αέρας-ανάσα:     Αήρ
Φυσικά, μπορείτε να διακρίνεται αυτό που σχηματίζεται σαν ακρονύμιο: Υ-Γ-Ι-ΕΙ-Α!
Είναι γνωστό πως η προσπάθεια των ερευνών του CERN είναι η προσπάθεια ανακάλυψης του λεγόμενου «Σωματιδίου του Θεού». Αλλά αυτό που ανακάλυψαν είναι το «Σωματίδιο του Ανθρώπου και της Ζωής».
Οι επισήμονες στο CERN, ανακάλυψαν αυτό που μας αποτελεί, είπε ο Guy Wilkinson, με άλλα λόγια ανακάλυψαν την Υγεία των πάντων…
Τώρα, μένει να δούμε αν αυτή η ανακάλυψη θα χρησιμοποιηθεί υπέρ των ανθρώπων και της ανθρωπότητας, ή αν πραγματικά το σύμβολο της Υγείας της Ζωής των Πυθαγορείων, θα μεταλλαχτεί πράγματι σε αυτό που του αποδίδουν: σε ένα σύμβολο του Σατανά από αυτούς που καπηλεύονται τα σύμβολα και τις σημασίες τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου