Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.

         Όλη αυτή η σημερινή αθλιότητα και η απόλυτη παραλογία που ζούμε στην Ελλάδα, δείχνει πως μπήκε στην τελική της ευθεία. Λίγα μέτρα έμειναν να διανύσει ακόμα αυτή η ταλαίπωρη και χιλιοπροδομένη πατρίδα, μέχρι να την δούμε να τερματίζει αποκαμωμένη και μισοπεθαμένη, όπως την κατάντησαν.


Σε αυτόν τον αγώνα που ονομάστηκε «Νεώτερη Ελληνική Ιστορία».  Ένας αγώνας που ξεκίνησε με την επανάσταση του 1821, πέρασε δια πυρός και σιδήρου μέσα από παγκόσμιους πολέμους, Βαλκανικούς πολέμους, απελευθερώσεις εδαφών, προδοσίες, μικρασιατική καταστροφή, γενοκτονία και ξεριζωμός, φτώχεια, Γερμανική κατοχή, ολοκαυτώματα, εμφύλιο πόλεμο, Σεπτεμβριανά, πάλι προδοσίες και Τουρκική κατοχή Κύπρου.

 Και μέσα από ποτάμια αίματος αλλά και δάφνες δόξας,  ο αγώνας αυτός φθάνει στο τέλος του, με την Ελλάδα να σέρνει τα βήματά της στα τελευταία μέτρα,  ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ και μακρυά από τον ένδοξο καλό εαυτό της.

Μία Ελλάδα που την κατάντησαν να σέρνεται  μέσα στην αθλιότητα, στα “Gay pride”, την διαφθορά, το ψέμα, ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, την διαπλοκή, την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, την Τουρκολαγνεία, την πορνεία  και την από άκρου μέχρις άκρον πολιτική ΣΑΠΙΛΑ και ΔΥΣΩΔΙΑ. 

Κατάντησαν την Ελλάδα, μία σκιά της ένδοξης Ιστορίας της και την πλημμύρισαν μέσα στην μαυρίλα των λαθρομεταναστών του Ισλαμικού στρατού, έτοιμη να την παραδώσουν ανυπεράσπιστη, στις  δυνάμεις του αντίχριστου. 
Και ενώ όλα αυτά είναι μία θλιβερή πραγματικότητα, ο αντίχριστος, με όλα τα μέσα που έχει στην διάθεσή του σήμερα, δημιουργεί γύρω μας μία ψεύτικη εικόνα και μας κοιμίζει, σαν να μην τρέχει τίποτα και σαν να είναι όλα, «όπως πρέπει». 

Παρουσιάζονται παντού και βγαίνουν στα κανάλια με τα κουστούμια και τις γραβάτες  και με «σοβαρότητα» μοιράζουν ψέματα, χυδαιότητα, παραλογία, αθλιότητα, και βγάζουν μία ανυπόφορη βρώμα σαπίλας.

Αλλά έτσι ακριβώς είναι το  «όπως πρέπει»  για το “βδέλυγμα της ερημώσεως”.  Όλη αυτή η σιχαμάρα που ζούμε, τα “Gay pride”, η διαφθορά,  όλη αυτή η ελεεινή και άθλια πορνεία, ο σοδομισμός, η αλλαγή στις έννοιες των λέξεων και το παράλογο που «θέλει» να γίνει λογικό και αυτή η πολιτική ΣΑΠΙΛΑ και ΔΥΣΩΔΙΑ, που μας κυβερνά κάνοντας  ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, χωρίς να λογαριάζει νόμους και Σύνταγμα,  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΤΟ«όπως πρέπει». Η πορνεία έχει περάσει και στις περισσότερες ιστοσελίδες  και μαζί με τις ειδήσεις,   «ενημερώνεσαι» και για τον πισινό της κάθε πόρνης του κόσμου, αλλά και των Ελληνίδων Βουλευτών.
Δικαιοσύνη ανύπαρκτη, εισαγγελείς άφαντοι, στρατός που έχει προδώσει όλα τα μυστικά στον εχθρό και έχει παραδώσει την εθνική κυριαρχία στον Τούρκο και το μόνο που μας μένει είναι να βάλουμε έναν ομοφυλόφιλο αρχηγό ΓΕΕΘΑ, όπως έκαναν στην Αμερική, έτσι για να προωθήσουμε και εμείς μαζί με τα “gay pride”, τα «δικαιώματα» των ομοφυλοφίλων στις θέσεις εξουσίας.

Και όλα αυτά να τα παρουσιάζουν ως «φυσιολογικά», με τους πολιτικούς να αισθάνονται και «υπερήφανοι» για το «έργο» που προσφέρουν στην πατρίδα.
Ο πάτος και ο απόπατος της απόλυτης  ΞΕΦΤΙΛΑΣ.

Ελληνίδες και Έλληνες: «Καλώς ήρθατε στην κυβέρνηση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ».

Από δω και πέρα θα λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Όπως μας τα έλεγε και μας προετοίμαζε ο άγιος Παΐσιος.
 Ο εχθρός της ανθρωπότητας  και ο μεγαλύτερος εχθρός των Ελλήνων, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ  και δεν λέγεται «παγκοσμιοποίηση», δεν λέγεται «Νέα Τάξη», δεν λέγεται «επικυρίαρχοι», δεν λέγεται «καζαροεβραίοι», δεν λέγεται «κόκκινοι ή πράσινοι Δράκοι», δεν λέγεται «λευκή ή μαύρη αδελφότητα» , δεν λέγεται «Μασονία» ούτε «Ιλλουμινάτι» δεν λέγεται «Σιωνισμός», δεν λέγεται «αθεΐα». Όλα αυτά είναι ΑΠΡΟΣΩΠΑ «εργαλεία» που χρησιμοποιεί ο αντίχριστος, αλλά και διαφορετικά «ψευδώνυμα», πίσω από τα οποία κρύβεται το ίδιο σιχαμένο πρόσωπο.Ο εχθρός των Ελλήνων έχει όνομα και λέγεται:  ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.

((( Ξέρω πως τώρα θα πονέσει ο αντίχριστος και οι οπαδοί του, γιατί αυτό το όνομα είναι απαγορευμένο  και δεν πρέπει να το αναφέρει κανένας. Αυτό το επέβαλε ο πλάνος και στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ μας,  με αποτέλεσμα να μην μιλά κανένας ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ και ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ για τον μέγα εχθρό και πολέμιο του ΧΡΙΣΤΟΥ και των ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.
 Μπορούν οι άνθρωποι σήμερα να χρησιμοποιούν τα δεκάδες διαφορετικά απρόσωπα «ψευδώνυμα» που χρησιμοποιεί,  αλλά όχι το  ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ,  γιατί αυτό «τεντώνει» τα αισθητήρια όργανα του ανθρώπου και τον ΞΥΠΝΑΕΙ από αυτήν την άθλια και πόρνη, - αλλά «όπως πρέπει», για τον αντίχριστοπραγματικότητα.
  «Αντίχριστο»  όμως τον αναφέρουν όλοι οι άγιοι,  όπως και ο άγιος Παΐσιος. 

 Γι’ αυτό και προωθεί, προβάλλει, αλλά και επιβραβεύει όλη αυτή την σαπίλα της πορνείας, του σοδομισμού,  και την εμετική πολιτική ξεφτίλα που ζούμε.  Αν είσαι υποκριτής, άθλιος, πόρνος,  σοδομιστής και εχθρός του Χριστού, τότε προχωράς,  προβάλλεσαι και ανεβαίνεις.))) 

Ελληνίδες και Έλληνες:  Αυτή που ζούμε, είναι η κυβέρνηση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

Σίγουρα θα έχετε ακούσε πως θέλει να γίνει «παγκόσμιος κυβερνήτης». Αλλά αυτό που δεν θα ξέρετε,  είναι πως από εδώ  κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνιση, της «παγκόσμιας κυβέρνησης» του.  Από την Ελλάδα.
Και δεν έχετε παρά να κοιτάξετε την σημερινή Ελληνική Κυβέρνηση και αυτά που επιβάλλει στην Ελληνική κοινωνία, για να δείτε πως  θα είναι η αυριανή  «παγκόσμια κυβέρνηση» του αντίχριστου.
Αλλά γιατί λέτε να την εφαρμόζει πρώτα στην Ελλάδα;

Γιατί αν οι Έλληνες δεν την πάρουν «χαμπάρι»  και μπορέσει να στεριώσει στην Ελλάδα,  που είναι η πατρίδα του φωτός  τότε θα κερδίσει τον κόσμο όλο, αφού κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί, στον κόσμο  ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Τώρα, θα μπουν όλα τα πράγματα στην θέση τους  και θα γίνουν ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ, όλα αυτά τα άθλια αίσχη που συμβαίνουν στην Ελλάδα.  Γιατί  μας πολεμούν όσους φωνάζουμε για Ελλάδα και γιατί προωθούνται συνεχώς και έχουν κυριαρχήσει,  η αθλιότητα, το ψέμα, η Τουρκολαγνεία, τα αίσχη και ο σοδομισμός.
(((Τώρα, θα ΕΞΗΓΗΘΕΙ το μίσος που δείχνουν για τα σύμβολα της Ορθοδοξίας μας. Τον  ΣΤΑΥΡΟ στην σημαία μας. Τις  ΕΙΚΟΝΕΣ του Χριστού και της Παναγίας μας.  Τον Εθνικό μας Ύμνο που έχουν καταργήσει από τα σχολεία μας.  Την προσευχή και τον Εκκλησιασμό των μαθητών που θέλουν να καταργήσουν.  Τις Εθνικές παρελάσεις μας που τους ενοχλούν και θέλουν να τις καταργήσουν. Το «μάθημα» της πορνείας  που θέλουν να εισάγουν ακόμα και στο Δημοτικό. «Σεξουαλική αγωγή» το λένε.  Το μίσος και η οργή που τους πιάνει κάθε Πάσχα για το ΑΓΙΟ ΦΩΣ  και κάθε Χριστούγεννα που τους ενοχλεί ο στολισμός της Φάτνης του Χριστού.))).
 Ελληνίδες και Έλληνες: Καλώς ήρθατε  στην ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ,  της παγκόσμιας κυβέρνησης του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
 Ο αντίχριστος είναι ΕΔΩ. Είναι μέσα στην Ελλάδα και την ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ.  Και σε κάθε καρέκλα εξουσίας και Διεύθυνσης,  έχει βάλει ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ, για να προχωρούν το σχέδιο κατά της (( Ορθοδοξίας )) και κατά των συμβόλων του Έθνους μας. Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μέχρι τον τελευταίο διευθυντή Δημοτικού σχολείου. Όλοι υπηρετούν το Κυβερνητικό σχέδιο του αντίχριστου.
Οι «εκλογές» ήταν ένα βρώμικο  σχέδιο, για να έχουν το άλλοθι πως τους ψήφισε ο λαός και έχουν «νωπή εντολή». Βλέπετε στους πέντε μήνες «μπαγιατεύει» η εντολή και την θέλουν πιο «φρέσκια». 

Τώρα  θα αρχίσουν τα «παπαγαλάκια» του αντίχριστου να λένε δεξιά και αριστερά, «με αυτά που ψήφισε ο λαός, καλά να πάθει», αλλά δεν είναι έτσι.  Γιατί όταν ο λαός ψήφισε στο δημοψήφισμα «ΟΧΙ», δεν το δέχθηκαν.  Τώρα που έβγαλαν ότι αποτέλεσμα ήθελαν, με την  Εβραϊκή  “Singular Logic” που ελέγχει, οργανώνει, προγραμματίζει, νοθεύει και βγάζει ότι αποτέλεσμα θέλει, χωρίς να μπορεί κανείς να το ελέγξει, τώρα θα λένε:  «με αυτά που ψήφισε ο λαός........».

Αλλά και με αυτά που ψήφισε ο λαός, «πρώτο κόμμα» είναι η αποχή που από 52% το έκαναν 45%.  Με βάση λοιπόν την αρχή της δεδηλωμένης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει την δικαιοδοσία αν θέλει να παρέμβει.  Αλλά τι λέτε, θα θέλει να παρέμβει για το 45% της αποχής, όταν πριν δύο μήνες, δέχθηκε το πραξικόπημα και ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ  καταπίνοντας «αμάσητο» το 62%  του «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα;
«Ωραίος»  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  έτσι;  «Ότι πρέπει» και αυτός για την κυβέρνηση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
Αλλά είπαμε. Κυβέρνηση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ είναι. Μην ψάχνουμε λογική.  ΌΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ.

Αυτά που ψήφισαν στο τελευταίο μνημόνιο που ούτε το διάβασαν, έχει να κάνει με γενική κατάργηση των συμβόλων της Ορθοδοξίας, των Εθνικών παρελάσεων και οτιδήποτε θυμίζει ΧΡΙΣΤΟ και ΕΛΛΑΔΑ, ενώ παράλληλα προωθεί την ελεύθερη πορνεία, με «μαθήματα» από το Δημοτικό.
Αυτά θα τα προωθούν σιγά σιγά με τον γνωστό τους τρόπο , αλλά η τωρινή κυβέρνηση, θα επιχειρήσει να δώσει στους Έλληνες και το πρώτο ΧΑΡΑΓΜΑ τού αντίχριστου.  Αυτό που θα είναι ο πρόδρομος του τελικού χαράγματος. Δεν θα είναι τώρα το ηλεκτρονικό τσιπ επάνω στο σώμα μας,  αλλά το ηλεκτρονικό τσιπ ελέγχου σε ατομική κάρτα «ταυτότητα».

Θα θελήσει όμως να ψηφίσει πρώτα, την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ στον αντίχριστο.  Να ξέρετε πως η Ελλάδα ακόμα, δεν έχει εντελώς χαθεί, άσχετα από την προπαγάνδα που κάνουν  τα «παπαγαλάκια».
 Μετά θα προσπαθήσει να ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στους Έλληνες,  ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ της κυβέρνησης του αντίχριστου, μέσω της επιβολλής της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ που θα έχει πάνω της, το 666.

ΑΦΜ, ΑΜΚΑ και Αριθμός Ταυτότητας γίνονται ένα

ΑΦΜ, ΑΜΚΑ και Αριθμός Ταυτότητας γίνονται ένα Την Τετάρτη ο νέος Υπουργός Εσωτερικών κ. Κουρουμπλής θα έχει συνάντηση με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος προκειμένου να έχει μια καλύτερη πληροφόρηση από τους ανθρώπους που ζουν το πρόβλημα και δήλωσε ότι προωθούνται οι διαδικασίες για την ενοποίηση ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, αριθμού αστυνομικής ταυτότητας ώστε να παταχθεί η γραφειοκρατία ενώ ανέφερε επίσης πως σημαντικό είναι και ο διοικητικός κώδικας καθώς πολλές φορές πρόστιμα δεν εισπράττονται.Απέφυγε να σχολιάσει την εξαίρεση των μαθητών από τα θρησκευτικά μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής. Σημείωσε ότι η σχέση με την εκκλησία πρέπει να μείνει σε ένα υγιές πεδίο αμοιβαίας κατανόησης, υπογραμμίζοντας ότι τα ζητήματα πρέπει να εξαγγέλλονται με συνεννόηση και συζήτηση. Ο κ. Κουρουμπλής τόνισε πως ανοίγουν θέματα που έχουν να κάνουν με τον εκσυγχρονισμό του κράτους και προανήγγειλε την συγκρότηση επιτροπής για τον Καλλικράτη προκειμένου να συζητήσει το νέο θεσμικό πλαίσιο για την καλύτερη λειτουργία του θεσμού
Αυτά θα πρέπει να τα κάνουν μέχρι τον Ιανουάριο – Φεβρουάριο  του 2016  και θα συνεχίζουν την  αποδυνάμωση του Ελληνικού στρατού, με την παράλληλη αύξηση του Ισλαμικού στρατού μέσα στην χώρα.  Γιατί πρέπει να γνωρίζετε κάτι και αυτό να μην το ξεχάσετε:  είτε σφραγισμένους είτε ασφράγιστους, το σχέδιο του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ για την Ελλάδα λέει: σφαγή και  γενοκτονία.

Έτσι λοιπόν, πετύχουν δεν πετύχουν το ΧΑΡΑΓΜΑ, θα προκηρύξουν ΠΑΛΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, αλλά πριν γίνουν εκείνες οι εκλογές, θα σηκωθούν και θα φύγουν και  θα μας παραδώσουν στεγνά στον αντίχριστο και στο Ισλαμικό τέρας του,  που έφεραν μέσα στην χώρα μας.
Ετοιμαστείτε γιατί όπως είπε ο άγιος Παΐσιος, «θα παραδώσουν την χώρα στον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ».  Και τότε  ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ.   

 Θα καθαρίσει η Ελλάδα  αδέρφια, από την βρωμιά και την σαπίλα που υπάρχει μέσα της, αλλά αυτό θα είναι ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΩΔΥΝΟ.  Γιατί είναι εκατομμύρια οι "βδέλλες" που πίνουν το αίμα από το σώμα του Έθνους. Και θα είναι πολύ επώδυνη αυτή η  επέμβαση του ΧΡΙΣΤΟΥ.

Ελληνίδες και Έλληνες: ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ και  ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
 Ζούμε σήμερα μέσα στα χειρότερα «ΣΟΔΟΜΑ και ΓΟΜΟΡΑ» της ιστορίας του ανθρώπου στη γή. Ο αντίχριστος, αυτός ο άρχων της  αθλιότητας, της πορνείας, του σοδομισμού και κάθε τι σάπιου και εμετικού έχει κυριαρχήσει. Ο προφητευμένος από την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ αντίχριστος  είναι εδώ. Κυβερνάει.  Και θέλει να φέρει το ΧΑΡΑΓΜΑ στην Ελλάδα.  Αυτό που θα ζήσουμε είναι ένας νέος «κατακλυσμός»  αλλά πολύ χειρότερος.
Βιαστείτε και τρέξτε να μπείτε μέσα στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΗΣ  ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ και μην περιμένετε  «σωτηρία»,  από ανθρώπους του αντίχριστου.
Τα έργα που κάνουν για την Ελλάδα,  ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ.  Όλοι τους ακολουθούν  τον αντίχριστο, και πολεμούν με μίσος την Ελλάδα, επειδή είναι το κάστρο του ΦΩΤΟΣ στον κόσμο.

Θέλω όμως  να θυμάστε πως ο Ελληνικός λαός είπε «ΟΧΙ» στα μνημόνια που αυτοί ψήφισαν  και αυτό να μην το ξεχάσετε, γιατί είναι πολύ σημαντικό, αφού ότι κάνουν είναι αντίθετο με την βούληση του λαού.  Αυτό το «ΟΧΙ»,δεν το άλλαξε η ψηφοφορία στις 20 Σεπτεμβρίου.  Το δημοψήφισμα  αλλάζει ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ  και τώρα δεν ήταν δημοψήφισμα.
Ότι κάνουν λοιπόν είναι Αντισυνταγματικό και παράνομο, αλλά δεν ρωτάνε κανέναν, αφού αυτό θέλει ο αντίχριστος  για να του παραδώσουν την χώρα. Είπαμε: Κυβέρνηση του  ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ είναι και ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ.

Ότι και να κάνουν όμως δεν πρόκειται η Ελλάδα να χαθεί. Δεν πρόκειται οι Έλληνες να σφραγιστούν με το χάραγμα του αντίχριστου. Είμαστε ο λαός του Θεού και θα ξαναβρούμε τον δρόμο μας και την ανοδική μας πορεία.  Το χρωστάμε αυτό στους ήρωες προγόνους μας, στις μελλοντικές γενεές των Ελλήνων, αλλά και στην ανθρωπότητα, που περιμένει από εμάς να την ελευθερώσουμε, από την δουλεία της παγκόσμιας Δικτακτορίας του αντίχριστου, που κάνει την πρώτη της επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα.

Μπορεί να αντιμετωπίζουμε ότι πιο σιχαμένο, ότι πιο ελεεινό, ότι πιο απάνθρωπο υπάρχει.  Αυτό που ονόμασε «βδέλυγμα της ερημώσεως», Μπορεί να δείχνει «δυνατός», αλλά είναι ασήμαντος,  γιατί έχει ΝΙΚΗΘΕΙ κατά κράτος 
Τρέμει και αυτή η απεγνωσμένη και ολομέτωπη επίθεση που μας κάνει,  είναι το τελευταίο του ξέσπασμα, που δείχνει πως «πνέει τα λοίσθια».

Γιατί αυτήν την φορά η «Κωνσταντινούπολη» ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ. Δεν θα ακουστεί «εάλω η Ελλάς». Γιατί είμαστε πάρα πολλοί και η αηδία και η οργή των Ελλήνων είναι μεγάλη. Γιατί οι προσευχές μας είναι θερμές και ακούγονται.  Και όλα αυτά μαζί, είναι κάτι πολύ δυνατό που βράζει και δεν φαίνεται, γιατί αυτό δεν προβάλλεται και δεν του δίνουν και λόγο για να ακουστεί.
Προσπαθούν να το θάψουν αλλά ματαιοπονούν.  Αυτό «βράζει» καιρό τώρα, κλεισμένο μέσα σε «χύτρα» χωρίς «βαλβίδα εκτόνωσης». Και την ώρα και την στιγμή που θα σκάσει και θα σηκωθεί... θα πάρει το «ωστικό κύμα» τον αντίχριστο και όλες τις κυβερνήσεις του και όλη την σαπίλα και την δυσωδία τους  και θα τους στείλει,  εκεί που από αιώνων είναι προγραμματισμένοι να πάνε.
ΣΤΗΝ «ΓΕΕΝΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ».

ΤΟ 2016..ΟΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΕΟΣΗ ΤΟ 2020 ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΑΙ ΔΑΚΡΥΑ Γ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου