Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

το ξέρουμε ότι είναι ούλοι πουλημένοι, πολιτικάντηδες, δικαστάδες, στρατοκουνίστρες και λοιποί.» Οποιοδήποτε πλοίο, πλοιάριο, βάρκα ή φουσκωτό, εμφανιστεί εντός των Ελληνικών Χωρικών Υδάτων, χωρίς άδεια ….. θα βυθίζεται χωρίς δεύτερη κουβέντα.


Τελευταία πολύς ντόρος γίνεται με την περίφημη «αναβάθμιση Συνείδησης», μόνο που τα πράγματα αποδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο.
Φαίνεται ότι η αντίληψη και συνειδητοποίηση της ανθρωπότητος -και εννοώ την μεγάλη μάζα και όχι την μικρή εκείνη μειοψηφία που αντιστέκεται σ” αυτό το πανηγύρι- ακολουθεί ακριβώς την αντίθετη τροχιά από την τεχνολογική εξέλιξη, βουτώντας σε απύθμενα βάθη βλακείας και ηλιθιότητος.
Και σε αυτό δεν χωρούν δικαιολογίες ότι φταίνε τα ψεκάσματα, τα εμβόλια, οι μικροκυματικές εκπομπές, οι ορμόνες, τα φυτοφάρμακα και τα λοιπά, διότι έχουμε παράλληλα το αντίθετο φαινόμενο της μειοψηφίας εκείνων που αντιστέκονται και προσπαθούν να αφυπνίσουν το πόπολο – δηλαδή όλοι αυτοί τόσο ανθεκτικοί είναι, τόση ανοσία έχουν σε όλα τα παραπάνω ή απλά αποφάσισαν να είναι ελεύθερα σκεπτόμενοι άνθρωποι και όχι δουλικά υποταγμένα δίποδα ;
Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για να καταλήξουμε στο σωστό συμπέρασμα – αυτό ενός σπούργου φτάνει και περισσεύει.
Ας πάμε όμως στο διά ταύτα.
Είναι γνωστό εις τους παροικούντες στον αντιδραστικό και συνειδητοποιημένο διαδικτυακό χώρο και όχι μόνο, ότι οι Επικυρίαρχοι μέσω της ιεραρχικής πυραμιδικής δομής εξουσίας που έχουν στήσει και επιβάλει, διά μέσου των διευθυντικών ελίτ, ελέγχουν πλήρως όλους τους τομείς με προσκυνημένους υποτακτικούς, και με πουλημένα ανδρείκελα και πιστά στις εντολές τους, οσφυοκαμπτικά μίσθαρνα όργανα μας κυβερνούν.
Μέσω των τραπεζών και χρηματιστηρίων ελέγχουν την ροή του χρήματος (πολύχρωμων αεριτζίδικων υποσχετικών)
Μέσω των βοθροκάναλων διασπείρουν παραπληροφόρηση και διασκευάζουν κατά το δοκούν γνώμες και πεποιθήσεις.
Με τις μυστικές υπηρεσίες φτιάχνουν γεγονότα και ξεκινούν καταστάσεις.
Μέσω των μασοναρίων βρίσκουν πρόθυμους και ευτελείς να προωθήσουν τα σχέδιά τους.
Άνετα λοιπόν στελεχώνουν τα διάφορα κοπρο-βούλεια με ευλύγιστους οσφυοκάμπτες.
Με το παπαδαριό μοιράζουν συγχωροχάρτια και διασπείρουν φόβο και υποκίνηση.
Με την αγεληδόν κομματικοποίηση και οπαδοποίηση στήνουν μαντριά χωρίζοντας τα στέρφα από τα γαλάρια.
Με μόδα όλων των λογιών -ένδυση, μουσική, φατσομπουκοποίηση κλπ.- αποπροσανατολίζουν τα χαϊβάνια.
Με την απαιδεία και την απόλυτη εξειδίκευση έκαναν τους ανθρώπους ανίκανους να σκεφτούν.
Όσο για ρουφιάνους και γλειψιματίες δεν φαίνεται μέχρι στιγμής ότι χρειάζεται να ψάξουν …. υπάρχει πληθώρα και επάρκεια να φάνε και οι κόττες, δεν φαίνεται να έχουν πρόβλημα στο να βρουν πρόθυμους -έναντι πινακίου φακής, υπερπροθύμους να βγάλουν τον κώλο τους στο γυαλί ή να πουλήσουν και την μάννα τους- να εκτελέσουν και να προωθήσουν οποιοδήποτε σχέδιο και πράξη τους ζητηθεί, αρκεί να τους τάξουν ένα κόκκαλο έστω και απολιθωμένο.
Έτσι λοιπόν με αυτά και άλλα ανά χείρας, καθώς και την έλλειψη αντίδρασης, προχώρησαν ένα βήμα πάρα πέρα μέσω των ψεκασμών, των μικροκυματικών εκπομπών, των εμβολίων, των ορμονών και των φυτοφαρμάκων … στον απόλυτο έλεγχο και το σχεδιαζόμενο ξεπάστρεμα του μεγαλύτερου μέρους της ανθρωπότητας ….. και τα χαϊβάνια όχι μόνο κοιμούνται τον ύπνο της καταστροφής τους αλλά πανηγυρίζουν κιόλας.
Τι να πεις ….. είναι να παίρνεις φόρα και να κτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο !!
Όμως ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι που αντιστέκονται μετερχόμενοι και προσπαθώντας με παντοίους τρόπους να αφυπνίσουν την κοιμώμενη μάζα – ας ελπίσουμε ότι ο έλεγχος του διαδικτύου δεν θα γίνει κατορθωτός σύντομα.
Προσωπικά, δεν βλέπω να καταφέρνουν τίποτε, καθώς ο ύπνος καλά κρατεί, τόσο που να αναρωτιέται κανείς – μα καλά πως γίνεται και χωράει τόση βλακεία στα κεφάλια του κόσμου;
Καθόλου δεν συμφωνώ με εκείνους που βλέπουν αναβάθμιση συνείδησης και άλλα τέτοια φαιδρά.
Πως είναι δυνατόν να γίνεται κάτι τέτοιο και ταυτόχρονα να πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο ;
Πως γίνεται οι άνθρωποι να συνειδητοποιούνται και ταυτόχρονα να επιλέγουν το χειρότερο ;
Πως γίνεται μόνοι τους να πηδούν στον γκρεμό ;
Αυτό δεν είναι πέρασμα σε ανώτερες καταστάσεις αλλά βούλιαγμα στην άβυσσο.
Και όλοι αυτοί που διατείνονται αναβάθμιση ;
Εάν δεν είναι …. απλά ηλίθιοι, τότε είναι μισθοδοτούμενα όργανα αποπροσανατολισμού και καθησυχασμού της κοινής γνώμης.
Οπότε καλά θα κάνουν οι λίγοι εκείνοι που επέλεξαν να μην υποταχθούν αλλά να ξεκινήσουν αγώνα να επανεκτιμήσουν την κατάσταση και να επικαιροποιήσουν τα σχέδια και τις κινήσεις τους.
Πάμε λοιπόν παρακάτω.
Αφού λοιπόν οι επικυρίαρχοι έχουν στο τσεπάκι τους, πολιτικάντηδες, δικαστάδες και στρατολουλούδες καταπάτησαν κάθε Νομιμότητα και Σύνταγμα και επέβαλαν καταστάσεις πέρα για πέρα άδικες και παράνομες.
Έτσι πέρασαν και διάφορα Αντιρατσιστικά Νομοσχέδια.
Και το θέμα δεν είναι ότι αυτά τα κοπρόσκυλα έκαναν κάτι τέτοιο αλλά το ότι ο ΗΛΙΘΙΟΣ Λαός ενστερνίστηκε αυτήν την ιλαροτραγωδία.
Και καλά τι σημαίνει Ράτσα ;
Η λέξη Ράτσα δάνειο γιατί δεν μας αρέσει η Ελληνική – ξενομανία γαρ.
Ράτσα λοιπόν σημαίνει => γένος, φυλή
και Ρατσισμός => φυλετισμός, διάκριση του γένους-φυλής.
Ας πάρουμε ένα απλό παράδειγμα.
Έχουμε τα σκυλιά => Μαστίφ, Λυκόσκυλα, Τσοπανόσκυλα, Πεκινουά και όλα τα υπόλοιπα.
Έρχονται λοιπόν οι κοπροβολευτάδες και τι ψηφίζουν – απαγορεύεται ο Ρατσισμός.
Δηλαδή τι σου λένε ;
Θες ένα σκυλί ;
Ωραία …. χώνουμε το χέρι στον τσουβάλι και ότι πιάσουμε …. απαγορεύεται να έχεις επιλογή … δεν έχει σημασία τι θέλεις.
Μπορεί να θέλεις ένα τσοπανόσκυλο για τα πρόβατα και τα γίδια σου …. αν όμως από το τσουβάλι βγει ένα ποντικόσκυλο σαν αυτά που βάζουν στις τσέπες τους οι σουρλουλοκυρίες …. εσύ είσαι υποχρεωμένος να το λουστείς και μάλιστα να το βάλεις να φυλάξει τα πρόβατα.
….. ΝΑΙ μην γελάτε καθόλου … αυτό ψήφισαν οι γκαζοντενεκέδες της βολής.
Αν τώρα θέλεις ένα Αραβικό άλογο Ιπποδρόμου όχι μόνο μπορεί να πάρεις ένα ψωφάλογο άλλα θα το πληρώσεις το ίδιο κιόλας.
Κατά την ίδια λογική ….. και κάθε ΔΙΠΟΔΟ ….. αντιμετωπίζεται αναλόγως.
Τότε λοιπόν και εγώ λέω να αντικαταστήσουμε τους βολευτάδες ….. με Ουρακοτάγκους και Χιμπατζήδες ….. αφού είναι όλοι δίποδα ….. και που ξέρετε αυτοί μπορεί να τα κάνουν καλύτερα!
Αφού λένε ….. ότι απαγορεύεται ο ρατσισμός ….. εγώ απαιτώ να μπουν στην βουλή Ουρακοταγκο-Χιμπατζήδες ….. αυτοί το ψήφισαν !!
Αν δεν το κάνουν άμεσα τότε να βάλουν το ΑΝΤΙ-ρατσιστικό τους εκεί που ξέρουν!!
Άσε δε που αυτό (το αντιρατσιστικό) έρχεται σε άμεση σύγκρουση με άρθρα του Συντάγματος …. αλλά είπαμε αυτό το κάνανε κωλοσφούγγι ….. θυμάστε τότε που τέλειωσε το κωλόχαρτο στη βολή ; όχι βέβαια ότι δεν το είχαν περιποιηθεί και ποιο μπροστά.
Άσχετα λοιπόν αν εγώ επιλέγω να είμαι απόλυτα ρατσιστής …. και να μην παραδίδω ούτε να αποποιούμαι το Δικαίωμα μου της Επιλογής και της Ελεύθερης Γνώμης, …. το θέμα είναι το τι σκατά κάνει το πόπολο.
Αυτό ως συνήθως βόσκει ή κοιμάται του καλού καιρού ….. και ταυτόχρονα ένα κομμάτι του ενστερνίζεται χωρίς σκέψη κάθε βλακεία που του περνάνε.
Έτσι φτάσαμε στο σημείο να λένε ότι ο κάθε καραγκιόζης έχει το δικαίωμα με το έτσι θέλω να μπουκάρει στο σπίτι μας, στην χώρα μας και μεις όχι μόνο να πρέπει να βγάλουμε τον σκασμό αλλά να το ευχαριστηθούμε κιόλας στήνοντας κώλο.
Και δεν σκέφτονται λεπτό τα χαϊβάνια, ότι αυτό είναι ακριβώς το ίδιο σαν να μπουκάρει κάποιος στο σπίτι, στο διαμέρισμα και το αυτοκίνητό τους και να κάνει κατοχή ….. κουκούτσι μυαλό μιλάμε !
Από την άλλη μπερδεύουν μαζί και το θέμα ανθρωπισμός ….. κοτσάρισαν ένα -ισμός πίσω από κάποιες λέξεις και βαράνε το ζουρνά …. αλλά ανάθεμα αν στο σκατοκέφαλό τους μπορούν να κατανοήσουν τίποτε από δαύτο.
Έχουν ως συνήθως μπερδέψει τα γένια με τα χτένια, για να μην πω τίποτε άλλο.
Και καταλήξαμε μετά απ” όλα αυτά ….. να γίνουμε ξέφραγο αμπέλι, πρώτα με τα καμώματα του Γκαβού το ’90 και να το αποκάνουμε τώρα με αυτά των Σφυριζοσυγκαμμένων.
Αφήσαμε κάθε καρυδιάς καρύδι να μπουκάρει, και αφού γίναμε πολυπολιτισμική αλοιφή να καταντήσουμε μειοψηφία στην χώρα μας, και να γίνουμε κυριολεκτικά βόθρος λες και δεν μας έφτανε το χάλι που είχαμε γίνει μόνοι μας.
Και σαν να μην μας έφταναν οι πεμπτοφαλλαγγίτες κοπροβολευτές έχουμε και τον ηλίθιο λαουτζίκο να τους σιγοντάρει στο ξεχαρβάλωμα και στην απόλυτη καταστροφή -οικονομική, ηθική, πολιτισμική κλπ.- της χώρας, έτσι που το να πει κάποιος ότι στα παιδιά μας θα παραδώσουμε εκτός του χαλκά και έναν βόθρο, να είναι λίγο.
Μαζεύτηκε λοιπόν εδώ η σάρα και η μάρα – όλο το σκατό της οικουμένης.
Βέβαια αυτό δεν έγινε από μόνο του, οι επικυρίαρχοι λάδωσαν και χρηματοδότησαν απλόχερα την όλη κατάσταση και ως συνήθως δεν επωφελήθηκαν μόνο εξωτερικοί παράγοντες αλλά και εσωτερικά κοπρόσκυλα – βολευτάδες, κυπατζήδες, στρατιωτικοί, αστυνομικάτζουλες, λιμενικοί, λαθρέμποροι, διακινητές αλλά και απλοί εντόπιοι καιροσκόποι που από την μια δήθεν φώναζαν και από την άλλη άνοιγαν νταραβέρια.
Φτάσαμε να ονομάζουμε κάθε ΛΑΘΡΟ μη νόμιμο ή παράτυπο μετανάστη και πρόσφυγα και αυτό να το κάνουμε ΝΟΜΟ … έεε ας τον χώσουν και αυτόν εκεί μαζί με τ” άλλα να το φχαριστηθούν καλά.
Άκου λέει …. θα ξεχάσω και την γλώσσα μου ;;
Μήπως να σαλτάρω και σε κάνα δέντρο και να αρχίσω τα ούγκα-ούγκα ;;
ΌΛΟΙ αυτοί για μένα είναι ξεκάθαρα ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, τίποτα λιγότερο, και έτσι θα τους αντιμετωπίζω !!
Εάν θέλουν άλλη αντιμετώπιση τότε να προσέρχονται με όλα τα νόμιμα χαρτιά τους στα σημεία ελέγχων εισόδου στη χώρα και να μπουν αφού κριθεί δεκτό το αίτημά τους.
Δεν είναι ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, όπως έτρεξαν πολλοί να τους βαφτίσουν – δεν ξέρω να γίνεται πόλεμος σε γειτονική χώρα. Πρόσφυγας είναι αυτός που καταφεύγει σε γειτονική χώρα και παραμένει σε προσφυγικό καταυλισμό …. δεν αλωνίζει απανταχού της χώρας, ούτε έχει απαιτήσεις και προβαίνει σε τραμπουκισμούς γιατί τότε πέρα από ένα καλό σουλτάν μερεμέτι στήνεται και στα τρία μέτρα.
Και εάν γίνεται πόλεμος στην χώρα τους δικαιολογημένοι είναι να γίνουν πρόσφυγες, τα παιδιά, οι γέροντες, οι ανήμποροι και οι γυναίκες με παιδιά. Όλοι οι υπόλοιποι κάτω των 50 ετών (άνδρες, γυναίκες) να καθίσουν στην χώρα τους και να πολεμήσουν για την αποκατάσταση της πατρίδας τους.
Αλλιώς είναι ΛΙΠΟΤΑΧΤΕΣ !!
Τις Κούρδισες στο Κομπάνι τις είδατε που είπανε «εμείς εδώ θα μείνουμε και θα τους αλλάξουμε τα φώτα» και το κατάφεραν ;
Ποιος περιμένουν να πολεμήσει γι” αυτούς ….. ποιος να τους δώσει πάλι την χώρα τους ;;
Εγώ και εσύ ;;
Αφού δεν πολέμησαν και δεν σκέφτονται την χώρα τους ….. αλλά ήρθαν εδώ να κάνουν μπουρδέλο την δικιά μου …. γιατί να τους σκεφτώ ;; γιατί να τους λυπηθώ ;;
Αυτοί πρέπει πάραυτα να παραδίδονται στις αρχές της χώρας τους ….. και καλά ξεμπερδέματα νάχουν.
Όσο γι” αυτούς που έρχονται από την άλλη άκρη του κόσμου και μπαίνουν λαθραία στην χώρα μου …. έεε να πάνε να πηδηχτούν. Αυτοί δεν είναι καν ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ …. αυτοί είναι καιροσκόποι, τυχοδιώκτες και κακοποιοί …. τίποτα λιγότερο και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται.
Αν ζητάνε καλύτερη τύχη από αυτήν που μπορούν να έχουν στην χώρα τους υπάρχει ο νόμιμος δρόμος ….. αυτός που ακολούθησαν και οι Έλληνες όταν πήγαν στην Αμερική και ψωφολόγαγαν στα πορτάλια, ένα και βάλε μήνα, μέχρι να περάσουν, μετά από πολλαπλούς ελέγχους …. που άλλοι όταν κρίνονταν καχεκτικοί και όχι άρρωστοι επέστρεφαν πίσω χάνοντας τα λιγοστά χρήματα που είχαν διαθέσει για το ταξίδι εκείνο ή ακόμα και την ζωή τους από την πείνα και την ταλαιπωρία.
Ας αφήσουν λοιπόν το παραμύθι, περί ρατσισμού και ανθρωπισμού, τα διάφορα πληρωμένα κοπρόσκυλα.
Άνθρωποι που πλήρωσαν όπως λένε 2-5-7000 δολάρια ή και περισσότερα για να έρθουν από την άλλη άκρη σε μια καθημαγμένη Ελλάδα, την στιγμή που το μεροκάματα εκεί είναι 1-2 δολάρια την μέρα δεν πείθουν ….. που τα βρήκαν ; και γιατί δεν κάθισαν εκεί να ζήσουν σαν βασιλιάδες ;
Κάποιοι λοιπόν τους τα πλήρωσαν …..
Αυτός ο κάποιος έχει και έναν σκοπό που το έκανε αυτό.
Το λιγότερο την αλλοίωση του πληθυσμού της χώρας μας και οπωσδήποτε την δημιουργία έντασης και καταστάσεων εσωτερικής ρήξεως.
Όλοι αυτοί κάθε άλλο παρά κακόμοιροι και δυστυχείς μετανάστες είναι ψάχνουν ένα χώρο να αποφύγουν την βία και το άδικο, όταν καίνε τα σύμβολα της χώρας που ζητούν φιλοξενία, όταν βανδαλίζουν χώρους, μνημεία και εκκλησίες με περιττώματα, όταν επιτίθενται σε αστυνομικούς, όταν κτηνοβατούν σε αιγοπρόβατα, όταν βιάζουν, ληστεύουν ή σκοτώνουν, όταν προβαίνουν σε κάθε λογής άσεμνη και βίαιη πράξη …. καθόλου κακόμοιροι δεν είναι ….. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ …. κάποιοι που ήρθαν επί τούτου να διαλύσουν την χώρα μας.
Οι απλοί και κακόμοιροι …. φαίνονται από μακριά, και δεν είναι μπρατσωμένοι 20ρηδες και 30ρηδες.
ΛΟΙΠΟΝ για μένα μόνο μία λύση υπάρχει :
Να γίνει μια απλή ανακοίνωση:

» Οποιοδήποτε πλοίο, πλοιάριο, βάρκα ή φουσκωτό, εμφανιστεί εντός των Ελληνικών Χωρικών Υδάτων, χωρίς άδεια ….. θα βυθίζεται χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Όποιος επιθυμεί να εισέλθει στην Ελληνική επικράτεια, θα πρέπει να έχει ή να αποκτήσει την νόμιμη άδεια.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω των προξενείων και των πρεσβειών της Ελλάδος.
Καθώς επίσης και εάν προσέλθει αυτοπροσώπως μόνο στα από Ξηράς καθορισμένα σημεία εισόδου, και υποβάλει το αίτημά του μαζί με όλα τα απαραίτητα διαπιστευτήρια έγγραφα.
Όλοι αυτοί θα εισέλθουν δε μόνο αφού γίνει πρώτα ο απαραίτητος έλεγχος, και εφ” όσον κριθεί ότι η χώρα έχει ανάγκη από αυτό που μπορούν να προσφέρουν (επιστήμονας, σκαφτιάς, βοσκός κλπ.) μόνο τότε θα δικαιούνται να λάβουν άδεια εισόδου.
Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι παράνομοι και θα αντιμετωπίζονται αναλόγως. »
Στην συνέχεια απαρέγκλιτη εφαρμογή των ανωτέρω.
Στρατιωτικές περιπολίες και Φράκτης στα σύνορα.
Συνεχείς περιπολίες του Λιμενικού, Ακτοφυλακής και Ναυτικού στην θάλασσα
Όποιος δεν καταλάβαινε …. απλά ….. μπαμ και κάτω ….. στον πάτο, έεεε να φάει και τίποτε κάνα ψάρι ή αγρίμι, μην ψοφήσουν από στην πείνα.
Στην Συνέχεια εκκαθαριστικές επιχειρήσεις του στρατού με την σύμπραξη του λαού, σε όλη την επικράτεια και μάζεμα όλων των ΛΑΘΡΟ.
Άμεση απέλαση όλων των κάτω των 50 ετών που δεν έχουν μαζί παιδιά και όσων άλλων το επιθυμούν.
Μάντρωμα όλων των υπολοίπων σ” ένα ξερονήσι (Μακρόνησο, Γιούρα) μέχρι να επέλθει ομαλότητα στην χώρα τους και τότε βουρ πίσω.
Βέβαια δεν περιμένω κάτι τέτοιο να το εφαρμόσουν πουλημένα κοπρόσκυλα, ούτε στριγκάτες μασωνολουλούδες.
Καλά το ξέρουμε ότι είναι ούλοι πουλημένοι, πολιτικάντηδες, δικαστάδες, στρατοκουνίστρες και λοιποί,
ΑΛΛΑ
Δεν υπάρχει κανείς ρέεεεεεεεεε, να βάλει τα πράγματα στην θέση τους ;
κανείς ;;;;
ΟΥΤΕ καν ……. ΛΟΧΙΑΣ ;;;
Υ.Γ. Όσο για τις τυχόν κυρώσεις από το Παγκόσμιο κατεστημένο ….. άνετα μπορούμε να τις γράψουμε στα αρχίδια μας.
1. Έχω πει πως μπορούμε να μην πληρώσουμε φράγκο από το λεγόμενο χρέος.
2. Παρομοίως πως και από που μπορούμε να απαιτήσουμε το Γερμανικό Χρέος και τις Πολεμικές Αποζημιώσεις.
3. Επιστροφή σε Εθνικό Νόμισμα και κρατικοποίηση όλων των Δομών και Υποδομών, παρομοίως έχω γράψει.
4. Άμεση χρηματοδότηση της Αγροτοκτηνοτροφικής Παραγωγής.
5. Χρηματοδότηση για Βιομηχανική και Τεχνολογική παραγωγή.
6.. Άλλα Δημόσια έργα κλπ.κλπ.
7. Και σου λέω ότι αν φοβάσαι μήπως και μας ρίξουν την Τουρκιά και γι” αυτό υπάρχει λύση – αυτόματη κατάργηση της Σούδας και βάση στο Αιγαίο στον Πούτιν με ανάληψη πλήρους εξοπλισμού και αποτροπής …. και τότε ας κουνηθούν τα μεμέτια.
8. Μην μασάτε ρέεεε ….. σηκωθείτε να στείλουμε στον διάλο όλους τους εφιάλτες που μας έχουν κατσικωθεί στον σβέρκο.
9. Η Ελλάδα αν γίνουν αυτά, μέσα σε δύο χρόνια μπορεί να ανακάμψει πλήρως και σε πέντε να είναι η πλουσιότερη χώρα του κόσμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου