Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Οι καλύτερες τεχνικές αστρικής προβολής.
Τις συγκέντρωσα και σας της παρουσιάζω. Κάποιες θεωρούνται κλασσικές.

Η αλήθεια όμως είναι πως, ξεκινώντας τις προσπάθειές σας στην αστρική προβολή πρέπει να είστε αποφασισμένοι πως θα αφιερώσετε χρόνο και κόπο και θα έχετε υπομονή. Τα αποτελέσματα μπορεί να έρθουν αμέσως, αλλά μπορεί να πάρουν και βδομάδες, μήνες, αλλά και χρόνια. 

Διαλέξτε μια τεχνική που σας αρέσει και αφιερωθείτε το λιγότερο για ένα μήνα τακτικών, για να μην πω εντατικών προσπαθειών. 

Αν δεν δουλέψει για σας, αν δε δείτε ΚΑΝΕΝΑ αποτέλεσμα, τότε προχωρήστε σε άλλη. Αλλιώς, επιμείνετε κι άλλο, αλλάξτε την κατά το δοκούν ή δοκιμάζοντας να την "παντρέψετε" και με άλλες τεχνικές, μέχρι να βρείτε την τεχνική - κλειδί, που ανοίγει την πόρτα στη δική σας αστρική πραγματικότητα. Στο θέμα της αστρικής προβολής εμπλέκονται πολλά μικρότερα ή μεγαλύτερα/σοβαρότερα θέματα, όπως κάρμα, προηγούμενη εσωτερική εργασία, ψυχισμός και χίλια δύο, τα οποία επηρεάζουν το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας. Ο εσωτεριστής όμως φαίνεται ακριβώς από την επιμονή του. Κανείς δεν είδε το "φως" χωρίς να ιδρώσει και να πονέσει και να χάσει τον ύπνο του. Η εσωτερική δουλειά, ακόμα και φαινομενικά απλά πράγματα όπως η αστρική προβολή, που έχει γίνει καραμέλα της Νέας Εποχής και παρουσιάζεται σαν το "λούνα παρκ" του εσωτερισμού, απαιτούν ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ στην καρδιά και στον νου!

Ας δούμε λοιπόν μερικές από τις κλασσικές τεχνικές. Σε επόμενο ποστ θα δούμε μερικές καινούργιες τεχνικές, με πολύ καλά αποτελέσματα. Πάντα ξεκινάμε από τα κλασσικά όμως, ακόμα και στις προσπάθειές μας. Πάντα αρχίζουμε με Robert Monroe και Robert Bruce, τους βασιλιάδες του χώρου, τους οποίους μπορείτε να εμπιστευτείτε 100% ως ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ αστροταξιδευτές, που δεν παίζουν με την ψυχική σας υγεία και το εσωτερικό σας μονοπάτι όπως χιλιάδες άλλοι... Θέλει προσοχή το πράγμα. Η αστρική προβολή είναι τραβηχτική σαν πιθανότητα, είναι γοητευτική και θελκτική. Επικίνδυνη δεν είναι, όπως θέλουν να την παρουσιάσουν ακριβώς οι άσχετοι του χώρου που το μόνο που τους νοιάζει είναι να βγάλουν λεφτά, αλλά όσο δύσκολα αποκτάς την ικανότητα να "πετάς", απείρως πιο εύκολα την χάνεις, κάνοντας πράγματα που σας προτρέπουν να κάνετε τα επικίνδυνα ανθρωπάρια/πωλητές του κώλου -και συγγνώμη για τη γαλλικούρα- για να σας δελεάσουν.

Το τι πρέπει να προσέξετε και τι όχι, όταν μελετάτε τα γραπτά ενός αστρικού ταξιδευτή, θα τα συζητήσουμε σε επόμενη ανάρτηση, γιατί τα θεωρώ πολύ σημαντικά. Ίσως πιο σημαντικά από όσα λίγα ή πολλά έχω ήδη γράψει, αλλά στον καιρό τους κι αυτά.

ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Καταρχάς να ενημερώσω πως ό,τι διαβάζετε σ' αυτόν τον ιστότοπο για αστρική προβολή είναι καθαρά δικές μου καταγραφές, και αν κυκλοφορούν ίδια ή παρόμοια ποστ στο ίντερνετ σε διάφορα φόρουμ, είναι γραμμένα είτε από μένα απευθείας είτε "δανεισμένα" από δικά μου γραπτά, με παραπομπή ελπίζω στην πηγή! Το λέω προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.

Και τώρα που ξεκαθαρίσαμε κι αυτό, προχωράμε κανονικά. Οι περισσότερες από τις κλασσικές τεχνικές βασίζονται σε αρχαίες τεχνικές, κυρίως των Θιβετιανών Βουδιστών, που έχουν κάνει τέχνη το άθλημα, ενώ άλλες είναι αποτέλεσμα επιστημονικών πειραμάτων, από πρωτοπόρους του χώρου. Είναι επομένως τεχνικές που πέρασαν τη δοκιμασία του χρόνου ή/και του εργαστηρίου, οπότε οφείλουμε, από σεβασμό και μόνο, να τους δώσουμε μια ευκαιρία, έτσι;

MILD (Mnemonic-Initiated Lucid Dream)

Βρείτε μια στάση που να βολεύει και να μπορείτε να αποκοιμηθείτε εύκολα. Χαλαρώστε και επαναλάβετε στον εαυτό σας καθώς αποκοιμιέστε: "Θα ξυπνήσω στο επόμενο όνειρο και θα θυμάμαι τι είδα". Να το πιστέψετε ότι θα ξυπνήσετε όμως. Η αλήθεια είναι πως αν το επαναλαμβάνετε συνέχεια μέχρι να αποκοιμηθείτε, ακόμα κι αν δεν το πιστέψει το συνειδητό σας μέρος, θα το πιστέψει το ασυνείδητο, κι αυτό μας ενδιαφέρει περισσότερο στην παρούσα τεχνική.

Όταν ξυπνήσετε καταγράψτε αμέσως το όνειρο. Ακόμα κι αν θυμάστε ελάχιστα πράγματα, γράψτε τα ή γράψτε τι νιώσατε όταν ξυπνήσατε, τι συναισθήματα σας άφησε το όνειρο δηλαδή.

Ξαπλώστε πάλι για ύπνο. Φανταστείτε ότι επιστρέφετε στο ίδιο όνειρο που είδατε πριν. Αυτή τη φορά όμως φανταστείτε πως είδατε ένα ονειροξυπνητήρι -κάτι που έχει τη δύναμη να σε 'ξυπνήσει' στο όνειρο, πχ κάποιος σου λέει να πετάξεις, ή πετάς έτσι κι αλλιώς, κάτι που δεν κάνετε στον ξύπνιο σας δηλαδή. Φανταστείτε πως το αναγνωρίζετε. Καθώς σας παίρνει ο ύπνος, συνεχίζετε να φαντάζεστε τον εαυτό σας στο όνειρό σας να αναγνωρίζει το ονειροξυπνητήρι και να αντιλαμβάνεται ότι ονειρεύεται. Κάνετε το ίδιο κάθε φορά που ξυπνάτε στην διάρκεια της νύχτας. Αν δεν ξυπνάτε στην διάρκεια της νύχτας, βάλτε στην αρχή ξυπνητήρι για 5-6 ώρες μετά.

Καλό είναι με κάθε όνειρο, κάθε βράδυ, να καταγράφετε τέτοια ονειροξυπνητήρια, για να αρχίζετε να τα αναγνωρίζετε πιο εύκολα. Ένα τέτοιο ονειροξυπνητήρι μπορεί να σας ξυπνήσει κάποτε στο όνειρο, και να έχετε ένα συνειδητό όνειρο, κάτι παρόμοιο με την αστρική προβολή, αφού στο αστρικό μπαίνετε πάλι, αλλά από άλλη "πόρτα".

NILD (Nap-Initiated Lucid Dream)

Κοιμάστε για 5-6 ώρες και μετά μένετε ξύπνιοι για περίπου 1-1 ½ ώρες και ξαναπάτε για ύπνο. Μπορείτε να κάνετε λίγο MILD πριν αποκοιμηθείτε. Όσο είστε ξύπνιοι διαβάστε κάτι που αφορά τον σκοπό σας, δηλαδή το συνειδητό όνειρο, και την αστρική προβολή. Πολύ πετυχημένη τεχνική, γι' αυτό άλλωστε την ενσωμάτωσα στην δική μου, αν θυμάστε από την προηγούμενη ανάρτησή μου για την αστρική προβολή.

NST (Named Subconcious Technique)

Δώστε ένα όνομα στο υποσυνείδητό σας. Καλό είναι να είναι κάπως περίεργο ή ασυνήθιστο. Ενημερώστε το υποσυνείδητό σας, πχ "Υποσυνείδητο, από δω και στο εξής το όνομά σου θα είναι...". Αυτό πρέπει να το πείτε τρεις συνεχόμενες φορές, σε τρεις διαφορετικές περιόδους, στην διάρκεια μίας ημέρας.

Χρησιμοποιήστε μία από τις αγαπημένες σας μνημονικές μεθόδους, κατά προτίμηση MILD, WBTB-MILD, και όταν μιλάτε στον εαυτό σας να χρησιμοποιείτε το όνομα που έχετε δώσει στο υποσυνείδητο. Καλό είναι γενικά να μιλάτε στο υποσυνείδητό σας, να του λέτε ποιος κάνει κουμάντο, να υπακούει στις εντολές σας κτλ. Αυτό έχει να κάνει λίγο με τον έλεγχο ή την επιβολή πάνω στις σκεπτομορφές, αλλά θέλει και προσοχή, γιατί μπορεί να δημιουργήσετε νέα σκεπτομορφή αφεντικού. Ωστόσο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την τεχνική ακόμα και για να θυμάστε τα όνειρά σας, λέγοντάς του πχ "...φέρε μου την ανάμνηση του ονείρου που είχαμε"! Αν θέλετε να αλλάξετε όνομα ή να σταματήσετε την τεχνική, το ξεπρογραμματίζετε με τον ίδιο τρόπο, λέγοντας πχ "Το υποσυνείδητό μου δεν έχει πια όνομα".
WILD (Wake-Initiated Lucid Dream)

Κοιμάστε για 5-6 ώρες. Πίνετε λίγη καφεΐνη (τσάι, καφέ, κόκα κόλα, σοκολάτα, κτλ) ή ένα κομμάτι κίτρινο τυρί και πάτε για ύπνο. Προσπαθήστε να μείνετε ξύπνιοι μέχρι να κοιμηθεί το σώμα σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε να λέτε ένα διανοητικό "ααααααααααα" με κάθε εκπνοή για να μην κοιμηθεί το διανοητικό εύκολα.

Ειδικότερα και αναλυτικότερα τα βήματα:

Βάζετε το ρολόι για 5-6 ώρες αφού ξαπλώσετε. Σηκώνεστε από το κρεβάτι και κάνετε κάτι για να ξυπνήσει το μυαλό, αλλά χωρίς να κουράσετε το σώμα. Μπορείτε να πιείτε λίγο καφέ, να μείνετε λίγη ώρα με αναμμένο το φως ή να κάνετε αριθμητικές πράξεις διανοητικά κτλ. Μπορείτε επίσης να μην σηκωθείτε, αλλά χρειάζεται πολλή προσπάθεια να μην ξανακοιμηθείτε.

Επιστρέφετε στο κρεβάτι και προσπαθείτε να χαλαρώσετε. Κάνετε μία τεχνική χαλαρώματος που σας αρέσει ή που έχετε δοκιμάσει. Σ’ αυτή την φάση είναι καλό και να χρησιμοποιήσετε την φαντασία σας (πχ να φανταστείτε ότι είστε σ’ ένα νησί... νιώθετε τον αέρα στο πρόσωπό σας, μυρίζετε το αλάτι, κτλ). Σ’ αυτή την φάση πιθανά θα μπείτε στο υπναγωγικό στάδιο, οπότε θα ακούτε φωνές ή θα βλέπετε εικόνες ονειρικές ή φωτάκια ή θα νιώθετε μούδιασμα, παραλυσία κλπ. Μόλις μπήκατε στην μεταβατική φάση. Δεν πρέπει να ταυτιστείτε με αυτά τα συμπτώματα για να μην χάσετε την αυτοσυγκέντρωσή σας.

Καθώς αυξάνονται όλα αυτά τα συμπτώματα αρχίζετε να μετράτε και να επαναλαμβάνετε στον εαυτό σας ότι ονειρεύεστε, δηλαδή: 1 ονειρεύομαι, 2 ονειρεύομαι, 3 ονειρεύομαι... (ναι, αυτό που επίσης ενσωμάτωσα στην προσωπική μου τεχνική). Μην το κάνετε μηχανικά, κάντε το συνειδητά κι αν δείτε ότι χάνετε τους αριθμούς συνεχίστε χωρίς τους αριθμούς ή αρχίστε από την αρχή. Μπορεί να φτάσετε μέχρι και το 300, συνήθως εκεί φτάνετε στο τέλος της φάσης. Το σημαντικό είναι να μην χάσετε την ροή της σκέψης σας, να σκέφτεστε λογικά, να μην χαθείτε σε όνειρο σ’ αυτή την φάση. Αν αρχίσετε και χάνετε την συνειδητότητά σας, προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε σε κάποιο φως στο οπτικό σας πεδίο (όπως είναι κλειστά τα μάτια σας) ή ήχο μέσα σας. Αν πχ έχετε πρόβλημα εμβοής, μην την αφήνετε να πηγαίνει χαμένη. Εμένα η εμβοή στα αυτιά μου μ' έχει βγάλει πολλές φορές στο αστρικό, και με έχει βοηθήσει τόσο και στο αστρικό και στον διαλογισμό, που και να μου έλεγαν ότι μπορώ να την θεραπεύσω, δεν θα το έκανα! Έχει γίνει εργαλείο δουλειάς, πώς το λένε!!!

Πάντως, ασχέτως εργαλείων, είναι απαραίτητο να είστε συγκεντρωμένοι. Αν πετύχει αυτή η φάση μπαίνετε ολοκληρωτικά στην μεταβατική φάση, όπου μπορεί να παραλύσει τελείως το σώμα σας, να έχετε δονήσεις κτλ Αν δεν βγείτε από αυτή την κατάσταση λόγω ενθουσιασμού ή φόβου, θα μπείτε σε όνειρο (ή θα έχετε αστρική προβολή). Όταν τελειώσει η εμπειρία σηκωθείτε από το κρεβάτι και μην ξανακοιμηθείτε, γιατί το πιο πιθανό είναι να ξεχάσετε την εμπειρία. Καταγράψτε αμέσως τι έγινε και συνεχίστε τις προσπάθειες για νέα εμπειρία, ή αποκοιμηθείτε ευτυχισμένοι και περήφανοι για την επιτυχία σας!

VILD (Visually-Incubated Lucid Dream)

Πρέπει ν’αποφασίσετε ένα απλό σενάριο ονείρου, και να βάλετε μέσα κι ένα τεστ πραγματικότητας. Πχ, φαντάζεστε τον εαυτό σας σ’ ένα άδειο δωμάτιο που έχει μόνο μία πόρτα. Βάζετε μέσα στο δωμάτιο 2-3 γνωστούς σας, οι οποίοι σου λένε: "Το ξέρεις ότι γίνεται διαγωνισμός για τεστ πραγματικότητας; Κάνε τεστ πραγματικότητας ΤΩΡΑ!" και μετά φαντάζεστε ότι κάνετε ένα τεστ πραγματικότητας, μετά προχωράτε στην πόρτα, βγαίνετε και επαναλαμβάνετε το ίδιο σενάριο. Άλλο σενάριο: Κάθεστε σε μία καρέκλα σε ένα άδειο δωμάτιο, και παντού γύρω είναι γραμμένο "ΤΕΣΤ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ", παντού, ακόμα και πάνω σας. Κάνετε το τεστ και ξυπνάτε, κτλ. Ένα τεστ πραγματικότητας είναι πχ να πηδήξετε για να δείτε αν αιωρείστε ή να τραβήξετε το δάχτυλό σας για να δείτε αν επιμηκύνεται σαν του Τιραμόλα.

Αφού φτιάξετε το σενάριό σας και το δουλέψετε προχωράτε σε ένα WBTB. Μόλις ξυπνήσετε, καθίστε αναπαυτικά και φανταστείτε τον εαυτό σας στο δωμάτιο. Προσπαθήστε να το φανταστείτε όσο πιο καθαρά μπορείτε. Μην αλλάξετε καθόλου αυτό το όνειρο/σενάριο. Μετά από κάποιο διάστημα θα είστε όντως στο όνειρο και θα κάνετε το τεστ.

Βασικά, τα τεστ πραγματικότητας καλό είναι να τα κάνουμε και στην φάση της εγρήγορσης, στην διάρκεια της καθημερινότητάς μας. Αυτή είναι μια τεχνική που βασίζεται στο Θιβετιανό ονείρεμα και είναι πανίσχυρη, αλλά συνήθως παίρνει πολύ καιρό, αλλά επιφέρει σχεδόν μόνιμες "αλλαγές" στον ψυχισμό μας, οπότε είναι πολύ καλή τεχνική για τους πολύ σοβαρούς εσωτεριστές. Έτσι, ανά πάσα στιγμή της ημέρας, ας κάνουμε έναν έλεγχο πραγματικότητας. Αυτή τη στιγμή, σηκωθείτε από την καρέκλα σας, ελάτε... σηκωθείτε... και κάντε ένα πηδηματάκι για να δείτε αν θα αιωρηθείτε. Τι; Δεν μπορείτε γιατί είστε σε κόσμο; Πάλι από την δουλειά μπαίνετε στο ίντερνετ; Δεν πειράζει, υπάρχει και για σας τεστ πραγματικότητας. Αυτή τη στιγμή λοιπόν, τραβήξτε ένα δάχτυλο του χεριού σας και δείτε αν μπορείτε να το επιμηκύνετε. Ναι, κάντε το, ακόμα κι αν το "κεφάλι" σας, ή ΚΑΠΟΙΟΣ μέσα στο κεφάλι σας, από εκείνους που λέγαμε στην προηγούμενη ανάρτηση του διαλογισμού, σας λέει ότι είναι χαζό και ότι "φυσικά και είστε στο φυσικό". Καθόλου "φυσικά" δεν είναι, γιατί πιστέψτε με, μπορεί να είστε κάλλιστα στο αστρικό. Όταν είστε στο αστρικό ασυνείδητοι, είναι τόσο πραγματική η αίσθηση που αν έρθει ένας αστροταξιδευτής και σας πει "καλέ ξύπνα, κοιμάσαι", εσείς μπορεί και να γελάσετε και να τον πείτε ηλίθιο... Αν και συνήθως κοιτάνε στο κενό και γελάνε!!! Κάντε ένα τεστ πραγματικότητας ΤΩΡΑ, λοιπόν.

WBTB (Wake Back to Bed)

Πέφτετε για ύπνο κουρασμένοι κατά προτίμηση, κοιμάστε για 5-6 ώρες, ξυπνάτε και σηκώνεστε από το κρεβάτι. Μένετε ξύπνιοι για 60-90 λεπτά, κάνοντας κάτι σχετικό με όνειρα, πχ διαβάζετε κάτι που σχετίζεται με τον στόχο σας ή καταγράφετε τα όνειρά σας κλπ, κι επιστρέφετε για ύπνο πραγματοποιώντας μία από τις ακόλουθες τεχνικές: MILD, WILD. Σύμφωνα με έρευνες, τα 60 λεπτά είναι μία χαρά, αλλά μπορείτε απλά να σηκωθείτε, να βγείτε για 5 λεπτά έξω να πάρετε καθαρό αέρα και να προχωρήσετε απευθείας στο στάδιο του ύπνου.

Όπως θα είστε ξαπλωμένοι σκεφτείτε το τελευταίο σας όνειρο ή φανταστείτε να βρίσκεστε σε ένα συγκεκριμένο όνειρο, όχι τίποτε το ιδιαίτερο. Να σκέφτεστε συνέχεια, αλλά χαλαροί χωρίς να πιέζετε τον εαυτό σας "Ονειρεύομαι". Ένας άλλος καλός ρυθμός ύπνου ξύπνιου για να δοκιμάσετε είναι 4 ½ ώρες ύπνου, 90 λεπτά ξύπνιου, 90 λεπτά ύπνου για συνειδητό ονείρεμα. Πρέπει να κάνετε δοκιμές για το ωράριο που σας ταιριάζει καλύτερα.

Όπως βλέπετε, η WBTB αποτελεί κυρίως μέρος άλλων πιο περίπλοκων τεχνικών, αλλά μπορεί να εφαρμοστεί και μόνη της. Ειδικά αν σας έχει ξανασυμβεί αστρική προβολή χωρίς τη θέλησή σας, είναι πολύ πιθανό και μόνο με αυτή την τεχνική να βγείτε αστρικό, οπότε μην την υποτιμάτε σαν τεχνική. Είναι απλή και ιδιαιτέρως αποτελεσματική. Καμιά φορά μάλιστα, όσο πιο απλή μια τεχνική τόσο καλύτερα.

FAT (Focus Attention Technique)
Βοήθημα: ένα μικρό αντικείμενο (πέτρα, δαχτυλίδι, κτλ)

Διαδικασία: Μετά από WBTB, κρατάτε το αντικείμενο στα χέρια σας και συγκεντρώνεστε στο βάρος και την αίσθηση που σας αφήνει αυτό το αντικείμενο. Το φορτίζετε ώστε να λειτουργήσει σαν όχημα από το όνειρο στην συνειδητότητα. Μόλις φτάσετε σ’ αυτό το επίπεδο που οι σκέψεις σας είναι επικεντρωμένες μόνο στο αντικείμενο, φαντάζεστε το αντικείμενο να είναι πορώδες, σαν σφουγγάρι, και να τραβάει όλες τις σκέψεις σας. Βρείτε μία λέξη ή φράση με την οποία θέλετε να φορτίσετε το αντικείμενο. Φαντάζεστε ότι αυτές οι σκέψεις θα απελευθερωθούν μόλις αποκοιμηθείτε και αφού περάσουν περίπου 10 λεπτά ή μέχρι να νιώσετε ότι αποκοιμιέστε, σταματάτε να σκέφτεστε την λέξη και σκεφτείτε πάλι το αντικείμενο, αλλά τώρα συνδέστε την λέξη με το αντικείμενο, φανταστείτε την ότι εντυπώνεται στο αντικείμενο. Όταν σκέφτεστε αυτή την λέξη, να φαντάζεστε ότι σας την λέει κάποια φωνή, γνωστού σας ή όχι. Μην σκέφτεσαι την λέξη σαν γραπτό κείμενο. Θεωρητικά στο όνειρο μπορεί ν’ακούσετε αυτή την φράση ή να δείτε αυτόν που σας την "λέει" υποτίθεται, και να σας βοηθήσει να ξυπνήσετε.

Μπορείτε επίσης να προκαλέσετε συγκεκριμένο όνειρο με αυτή την τεχνική, φορτίζοντας το αντικείμενο με αυτό που θέλετε να δείτε. Πιο συγκεκριμένα:

Φανταστείτε το αντικείμενό σας με κάθε λεπτομέρεια, ακόμα και τις μικρές του ατέλειες. Βρείτε ένα μέρος/κομμάτι του αντικειμένου και φανταστείτε ότι είναι διάφανο. Τώρα κοιτάξτε διανοητικά, μέσα από αυτό το διάφανο μέρος και από την άλλη πλευρά φανταστείτε ότι βλέπετε την σκηνή του ονείρου που θέλετε να δείτε. Βάλτε όλους τους χαρακτήρες που θέλετε να βρίσκονται εκεί, λεπτομέρειες που σας ενδιαφέρουν κτλ. Μείνετε απόλυτα σε συγκέντρωση σε αυτή την σκηνή χωρίς να χαθείτε μέσα της.

Τώρα μπορείτε να δοκιμάσετε δύο πράγματα. Ή συνεχίζετε και βλέπετε την σκηνή αυτή διανοητικά, μέχρι ν’αποκοιμηθείτε (πιθανότητα WILD) ή βγάζετε τις σκέψεις σας από την σκηνή και φαντάζεστε πάλι το αντικείμενο, οπότε φαντάζεστε ότι κλείνει αυτό το διάφανο παράθυρο του αντικειμένου σας, κλείνοντας μέσα στο αντικείμενο και την σκηνή, έχοντας κατα νου πως όταν αποκοιμηθείτε θα απελευθερωθούν η σκηνή και οι σκέψεις σας μέσα από το αντικείμενο. Οραματιστείτε ότι λάμπει το αντικείμενό σας μ’ ένα πράσινο απαλό χρώμα με την γνώση αυτή κλεισμένη μέσα του. Συνεχίστε να κοιτάτε το λαμπυρίζον αντικείμενό σας μέχρι ν’αποκοιμηθείτε. Να θυμάστε ΠΑΝΤΑ να έχετε σ’ ένα μέρος του εγκεφάλου σας την αίσθηση και το βάρος του αντικειμένου σας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο αυτής της τεχνικής.

Προφανώς αυτή η τεχνική απαιτεί ικανότητα οραματισμού και δεν είναι για όλους. Όμως ακούγεται πιο δύσκολη απ' ό,τι είναι πραγματικά. Ξαναδιαβάστε με προσοχή τα βήματα και κάντε τα στο μυαλό σας όσες φορές χρειάζεται μέχρι να τα θυμάστε απ' έξω και να μπορείτε να τα κάνετε την ώρα του ύπνου. Είναι αρκετά αποτελεσματική τεχνική και έχει πολλές εφαρμογές. Προσωπικά έχω δημιουργήσει ένα διανοητικό αντικείμενο, κάτι που μπορείτε να κάνετε όταν θα έχετε εξασκηθεί αρκετά. Πχ ένα μπλε λουλούδι, έναν μικρό κόκκινο ελέφαντα, οτιδήποτε "περίεργο" που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ονειροξυπνητήρι, αλλά στη διάρκεια της εμπειρίας στο αστρικό. Εγώ έχω φτιάξει ένα μπλε τριαντάφυλλο, που δεν υπάρχει στο φυσικό. Και το έχω μόνιμα στο χέρι μου στο αστρικό, για να μου θυμίζει ότι είμαι αστρικό και να μην χάνω τη συνειδητότητα εκεί. Ειναι ένα πολύ πετυχημένο κόλπο, και άρα αυτή η τεχνική μπορεί να μεταποιηθεί και για χρήση ενόσω είμαστε στο αστρικό. Απλά κρατάτε στο χέρι το αντικείμενο που δημιουργήσατε και αυτό σας βοηθά. Είναι κάπως σαν μαγικό εργαλείο, έτσι;

FAT για να προκαλέσεις WILD. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο σε συνδυασμό με WBTB. Τα βήματα: Συγκέντρωση στο αντικείμενο, φόρτιση με τις σκέψεις σας. Φτιάχνετε την διανοητική εικόνα του αντικειμένου σας, και φαντάζεστε ότι υπάρχει ένα σημείο στο αντικείμενό σας σαν καθρέπτης με λίγο ασημένια μορφή. Φαντάζεστε πως το πόσο συνειδητός είστε αντικατοπτρίζεται σε αυτόν τον καθρέπτη με την αλλαγή χρωμάτων. Όταν είστε κοντά στον ύπνο, ο καθρέπτης γίνεται μπλε, και όταν είστε ξύπνιος, ο καθρέπτης γίνεται πιο μαύρος. Παρακολουθήστε το αυτό χωρίς να προσπαθήσετε να το ελέγξετε, καθαρίζοντας συνέχεια το μυαλό σας από άσχετες σκέψεις. Πιθανά να αποκοιμηθείτε έχοντας συνείδηση, βγαίνοντας λοιπόν σε αστρικό ή σε συνειδητό όνειρο. ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΤΕΧΝΙΚΗ. Και έχει επίσης εφαρμογές και στην ίδια την αστρική εμπειρία. Πολύ συχνά μάλιστα, όταν αναρωτηθώ σε τι εσωτερικό στάδιο βρίσκομαι, πώς είναι η συνειδητότητά μου για την υπόλοιπη εμπειρία, μου παρουσιάζεται ο καθρέφτης και μου δείχνει τα επίπεδα συνειδητότητάς μου. Κάτι σαν την ένδειξη "ζωής" στα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Πολύ καλό!

Λοιπόν, έχετε τις κλασσικές τεχνικές. Ό,τι δεν καταλαβαίνετε ρωτήστε, μην ντρέπεστε. Θα ακολουθήσει το συντομότερο ανάρτηση, ή μάλλον αναρτήσεις, με διάφορες νεώτερες τεχνικές ή τεχνικές διαφόρων αστροταξιδευτών που έχουν δοκιμαστεί και από άλλους με καλά αποτελέσματα, ώστε να έχετε συγκεντρωμένες τις καλύτερες αλλά και πιο ενδιαφέρουσες τεχνικές για τις προσπάθειές σας.

Μείνετε συντονισμένοι, γιατί θα υπάρξουν και αναρτήσεις για το τι έχετε να περιμένετε ΜΕΣΑ στο αστρικό, τεχνικές προστασίας, κόλπα και παγίδες, και οτιδήποτε χρειάζεται ένας αστροταξιδευτής για να προχωρήσει. Δεν ξεχνάμε ποτέ πως δεν πρόκειται για παιχνίδι, αλλά για ιδιαιτέρως σοβαρή ενασχόληση με το ΜΕΣΑ μας, και ό,τι έχει να κάνει με το ΜΕΣΑ μας το σεβόμαστε και το φροντίζουμε!

Καλά ταξίδια. Τώρα οι πιθανότητες να τα πούμε κάπου ... εκεί μέσα... είναι περισσότερες.

Β' μέρος.


Πάμε σε πιο σύγχρονες μεθόδους, κάποιες εκ των οποίων έχουν τόση επιτυχία που έχουν υποσκελίσει ακόμα και τις κλασσικές! Προφανώς το ενδιαφέρον της επιστήμης για τις αστρικές προβολές, και οι νέες μας γνώσεις για τη λειτουργία του εγκεφάλου, οδήγησαν στην δημιουργία πιο αποτελεσματικών τεχνικών, που πέρασαν πολλά τεστ δοκιμών από πάμπολλους επίδοξους αστροταξιδευτές, αλλά και από επιστήμονες.

Δεν αποκλείουμε λοιπόν τεχνικές που πέτυχαν αυτό ακριβώς που υπόσχονται, ΑΛΛΑ πάντα, μα πάντα κρατάμε μικρό καλάθι. Το ξανάπαμε αυτό. Κι όταν λέμε κρατάμε μικρό καλάθι, εννοούμε πως δεν θεωρούμε την όποια εμπειρία μας υπερβατική, γιατί μπορεί κάλλιστα να είναι μια προβολή κατώτερης δόνησης. Χρειαζόμαστε τρόπους ελέγχου των εμπειριών, αλλά για να μην μπλέξουμε τα αβγά και τα πασχάλια, θα το συζητήσουμε σε άλλη ανάρτηση αυτό.

Προς το παρόν, θα καταγράψουμε κάποιες από τις πάμπολλες νέες τεχνικές που κυκλοφορούν, και ίσως χρειαστεί και τρίτο μέρος. Θα δούμε.

Τεχνικές Michael Raduga

Ψάχνοντας διάφορες τεχνικές, προκειμένου να βρω τις καλύτερες και να τις τεστάρω για να τις έχω για τα παιδιά μου όταν έρθει η ώρα, έπεσα πάνω στον Raduga και τις περίεργες ιδέες του. Η "Φάση" που ίσως είναι αστρική προβολή ίσως και όχι, κανείς δεν ξέρει, άμεσες τεχνικές, έμμεσες τεχνικές, άλλου τύπου τεχνικές, έλεγχος ατομικής αποτελεσματικότητας κάθε τεχνικής πριν κάνεις πρακτική στην τεχνική, πιθανή είσοδος στην "Φάση" με τον έλεγχο αποτελεσματικότητας και μόνο. Εντάξει, είμαι απλός άνθρωπος, και μ' αρέσουν τα απλά και ξεκάθαρα. Αλλά για κάποιον λόγο κατάφερα να διαβάσω τα βιβλία του, και να καταλήξω σε μερικές πολύ αποτελεσματικές τεχνικές. Από τις δεκάδες που έχει καταγράψει και δοκιμάσει με διάφορους επίδοξους αστροταξιδευτές, εδώ είναι οι πιο πετυχημένες, βάσει των δικών τους δοκιμών, αλλά και των δικών μου! Ο Raduga προτείνει να κάνουμε πρακτική σε ένα σετ 2-3 τεχνικών την φορά, αφού πρώτα εξασκηθούμε 3 μέρες στη κάθε μία ξεχωριστά. Προσωπικά δεν το συστήνω. Θεωρώ πως πρέπει να εξασκούμαστε με μία τεχνική τη φορά με ξεκάθαρο στόχο μέσα μας να επιτύχουμε αστρική προβολή, όχι απλά να εξασκηθούμε σε μια τεχνική που θα μας φέρει δονήσεις! Κάνετε ό,τι καταλαβαίνετε κι αν θέλετε να δείτε όλες τις τεχνικές του, μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το βιβλίο του School of Astral Projection και να τις μελετήσετε όλες. Πάμε με τις δικές μου κορυφαίες επιλογές:

1. Η αγαπημένη μου. Το ζούληγμα του εγκεφάλου! Δεν ξέρω πώς ακριβώς να το εξηγήσω. Προσωπικά κατάλαβα αμέσως τι εννοούσε γιατί ασυναίσθητα το έκανα ήδη πολλά χρόνια, και μάλιστα ξαφνιάστηκα που κάποιος το κατέγραφε σαν μια από τις πιο πετυχημένες "έμμεσες" τεχνικές αστρικής προβολής. Ο Raduga καταγράφει επιτυχία 95% των συμμετεχόντων, στην δημιουργία της αίσθησης ζουλήγματος στον εγκέφαλο στα πρώτα λεπτά της προσπάθειας. Αρκετά θεαματικό ποσοστό!

Πού εξυπηρετεί αυτή η τεχνική και γιατί είναι σημαντικό να νιώσουμε την αίσθηση; Γιατί συνεχίζοντας το "ζούληγμα" είναι εξαιρετικά πιθανό να προκαλέσουμε αστρική προβολή ενώ είμαστε ήδη ξύπνιοι και συνειδητοί. Μετά από λίγα λεπτά ζουλήγματος, έρχονται οι πρώτες δονήσεις, οι οποίες είναι έντονες αλλά όχι επώδυνες. Επίσης μπορεί να παρατηρηθεί μούδιασμα ή και παράλυση του σώματος, σημάδι πως είμαστε στο στάδιο που κοιμάται το σώμα αλλά όχι ο νους! Με το ένα πόδι εδώ και το άλλο εκεί, δηλαδή!

Όταν μπαίνουμε στην κατάσταση των δονήσεων, είμαστε ένα βήμα από την αστρική προβολή. Επιμένουμε μέχρι να δούμε ότι εντατικοποιούνται οι δονήσεις και τότε προσπαθούμε να βγούμε. Το αν θα κάνουμε αυτό το βήμα να βγούμε εξαρτάται από το αν μπορούμε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας εκείνη την ώρα, από το αν πιστεύουμε ότι όντως μπορούμε να κάνουμε αστρική προβολή, και από το αν το σώμα μας είναι πράγματι έτοιμο να κάνει το μεγάλο βήμα. Καμιά φορά χρειάζονται μερικές εμπειρίες δονήσεων για να "θυμηθεί" το σώμα πώς να κάνει το επόμενο βήμα. 

Πάντως αν έχουμε τις δονήσεις, το σημειώνουμε ως επιτυχία στις προσπάθειές μας και το καταγράφουμε στο ημερολόγιο εμπειριών μας. Καλά... εννοείται πως διατηρούμε ημερολόγιο εμπειριών και ονείρων. Χωρίς αυτό κάνουμε μισή δουλειά, για να μην πω καθόλου δουλειά. Αν δεν έχετε ημερολόγιο, πάρτε ένα ΑΜΕΣΑ! Ένα απλό σημειωματάριο αρκεί επίσης. Προσωπικά έχω ένα απλό τετράδιο δίπλα στο κρεβάτι μου, και διατηρώ ένα ηλεκτρονικό ημερολόγιο, όπου καταγράφω όταν ξυπνήσω με την ηρεμία μου την εμπειρία ή το όνειρο, διαβάζοντας τις λέξεις κλειδιά που έχω καταγράψει μισοκοιμισμένη στο ημερολόγιο. Έτσι δεν διαταράσσω τον ύπνο μου, και επομένως δεν βαριέμαι να κάτσω να γράψω 10 βασικές λέξεις. Εκτός αυτού, εξασκώ την μνημονική μου ικανότητα και με τον καιρό θυμάμαι όλο και περισσότερες λεπτομέρειες με μία μόνο λέξη κλειδί.

Παρασύρθηκα όμως. Πάμε πίσω στην τεχνική. Θα προσπαθήσω να την εξηγήσω με δικά μου λόγια. Κλείνουμε τα μάτια και αρχίζουμε να... πιέζουμε και να ζουλάμε τον εγκέφαλο, σαν να είναι ένα μυς που μπορούμε να τον σφίξουμε και να τον ξεσφίξουμε. Το πρόβλημα είναι να μην αρχίσουμε να πιέζουμε τους μύες του προσώπου ή του λαιμού ή του κρανίου, πάνω στην προσπάθεια. Εννοείται πως ο εγκέφαλος δεν μπορεί να πιεστεί με αυτόν τον τρόπο, αλλά εμείς δεν το σκεφτόμαστε αυτό, απλώς το κάνουμε σαν κάτι απόλυτα φυσιολογικό, με σταθερό και έντονο ρυθμό. Καλό είναι να κάνουμε την εξάσκηση και όταν πέφτουμε για ύπνο, αλλά ΚΥΡΙΩΣ όταν ξυπνάμε στη διάρκεια της νύχτας, χωρίς όμως να ανοίξουμε τα μάτια ή να κουνηθούμε. Αν καταφέρουμε να μην κουνηθούμε ξυπνώντας και να κάνουμε αυτή την τεχνική, είναι πολύ μεγάλες οι πιθανότητες αστρικής προβολής. Μπορούμε να εξασκηθούμε στο να πιέζουμε ολόκληρο τον εγκέφαλο ή μόνο συγκεκριμένα μέρη του. Έτσι θα αποκτήσουμε τον απόλυτο έλεγχο της τεχνικής, και μπορούμε να την επεκτείνουμε και στο υπόλοιπο σώμα κάποια στιγμή.

Η τεχνική, προφανώς, μπορεί να συνδυαστεί με κάποια από τις κλασσικές τεχνικές, όπως και οι περισσότερες σύγχρονες. Μπορείτε πχ να βάλετε ρολόι για να ξυπνήσετε μετά από 5-6 ώρες, και να προσπαθήσετε να μην κουνηθείτε, και να κάνετε την εξάσκηση.

2. Μια τεχνική που μ' άρεσε πολύ γιατί επιφέρει πιο μόνιμα αποτελέσματα στον ψυχισμό μας, θυμίζοντας τις τεχνικές του ονειρέματος των Θιβετιανών, αν και για κάποιον αρχάριο θα πάρει περισσότερο καιρό να δει αποτελέσματα -ακριβώς επειδή τα αποτελέσματα είναι πιο μόνιμα- είναι η τεχνική της "άγκυρας".

Η τεχνική θυμίζει πολύ την κλασσική τεχνική με τα ονειροξυπνητήρια και τον έλεγχο πραγματικότητας, αλλά αυτή τη φορά χρησιμοποιούμε κάτι που βλέπουμε συχνά στον ξύπνιο μας και στον ύπνο μας, πχ κόκκινα αντικείμενα, ή τρεχούμενο νερό, ή τρένα, ή τα χέρια μας, ή ένα κτίριο, ή ένα συγκεκριμένο άτομο, και κάθε φορά που βλέπουμε αυτή την "άγκυρα" ρωτάμε τον εαυτό μας αν ονειρευόμαστε και κάνουμε έλεγχο πραγματικότητας, πχ ένα πηδηματάκι ή τραβάμε το δάχτυλο.

Εννοείται πως πρέπει να καταγράφουμε ό,τι όνειρο βλέπουμε για να αναγνωρίσουμε πιθανές "άγκυρες". Όπως αναφέρει και ο Raduga και τον πιστεύω απόλυτα, μόνο το 50% των συμμετεχόντων είχε αποτελέσματα μετά από καθημερινή πρακτική 4-6 βδομάδων. Και οι υπόλοιποι είχαν αποτελέσματα ακόμα και μετά από έναν χρόνο! Αυτό ακριβώς όμως την κάνει μία πολύ καλή τεχνική όπως προείπα. Μην την απορρίψετε αμέσως. Η γνώμη μου είναι πως πρέπει να κάνετε μια παρόμοια πρακτική καθημερινά, να την εντάξετε στον τρόπο ζωής σας, και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να κάνετε καθημερινή εξάσκηση μιας πιο άμεσης πρακτικής, σαν αυτή με το ζούληγμα του εγκεφάλου, λίγο πριν τον ύπνο και κάθε φορά που ξυπνάτε το βράδυ. Το αποτέλεσμα θα είναι πιο "ήπιες" και "όμορφες" εμπειρίες, ακριβώς επειδή θα έχετε ρυθμίσει την συχνότητα του ψυχισμού μας με το αντίστοιχο υποεπίπεδο του αστρικού, και δε θα βγαίνετε στα χαμηλά επίπεδα, ή μάλλον δε θα βγαίνετε με την συνείδηση των σκεπτομορφών σας, αλλά με την συνείδηση του Είναι σας, σε μεγάλο βαθμό. Σημαντικό αυτό...

Άλλες αγαπημένες τεχνικές από το βιβλίο 66 ΟΒΕ TECHNIQUES, από ξενόγλωσσο φόρουμ μεταφυσικής. Είναι τεχνικές δοκιμασμένες από μέλη του φόρουμ, και εδώ παραθέτω μόνο όσες δοκίμασα η ίδια. Το βιβλίο μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το ίντερνετ. Είναι στα Αγγλικά.

1. Μια ακόμα τεχνική "άγκυρας", αν και προσωπικά την ονομάζω τεχνική του "μαγνήτη". Όπως είμαστε ξαπλωμένοι, φανταζόμαστε ένα οικείο αντικείμενο περίπου στα 3 μέτρα από μας. Προσωπικά το φαντάζομαι ακριβώς από πάνω μου. Όσες φορές δοκίμασα να το δω κάπου στο ίδιο επίπεδο με μένα, δεν βγήκα! Το φανταζόμαστε όσο πιο ξεκάθαρα μπορούμε, με όλες του τις λεπτομέρειες, το χρώμα, την αίσθηση στην αφή, κλπ. Τότε φανταζόμαστε ότι αρχίζει να μας τραβάει προς το μέρος του, σαν να είναι ένας τεράστιος μαγνήτης. Μαζί με μας αρχίζει να κινείται κι αυτό προς εμάς. Το φέρνουμε περίπου στο μισό μέτρο προς τα εμάς, και νιώθουμε όσο πλησιάζει νιώθουμε ότι η έλξη γίνεται πιο ισχυρή. Τότε το πηγαίνουμε πάλι προς τα πίσω, νιώθοντας να μειώνεται η έλξη. Μετά το ξαναφέρνουμε και πάλι προς εμάς και μετά πάλι πίσω. Αυτό το κάνουμε για 5-6 φορές, και κάθε φορά το φέρνουμε όλο και πιο κοντά.

Αφού συνηθίσουμε την κίνηση του αντικειμένου, τώρα αρχίζουμε από την αρχή, αλλά αυτή τη φορά η κίνηση είναι πιο ρευστή, και το πέρα δώθε του αντικειμένου θυμίζει κύμα. Το ίδιο κύμα "νιώθουμε" και εμείς σαν κίνηση μέσα μας, καθώς η έλξη δυναμώνει όσο πλησιάζει, και μειώνεται όσο απομακρύνεται. Κάποια στιγμή, στη διάρκεια του κύματος θα βγούμε από το σώμα μας. Αν δεν το καταφέρουμε και νιώσουμε κούραση, αφηνόμαστε να χαλαρώσουμε και να κοιμηθούμε, με την σκέψη ότι κάποια άλλη στιγμή θα πετύχει. Ποτέ δεν πιέζουμε τον εαυτό μας! Η τεχνική του μαγνήτη είναι πολύ αποτελεσματική, γιατί στην ουσία η κίνηση μιμείται τις δονήσεις του σώματος σε μεγαλύτερη έκταση όμως! Συνήθως βγαίνουμε με αυτή χωρίς πολλές δονήσεις.

2. Η τεχνική της κούνιας. Βασικά αυτή θα έπρεπε να είναι μια από τις κλασσικές τεχνικές, και έχω την εντύπωση πως την πρωτοδίδαξε ο R. Bruce, αλλά δεν κόβω και το κεφάλι μου. Τέλος πάντων, την ξανασυνάντησα σε αυτό το ωραίο εγχειρίδιο, και θυμήθηκα πόσο πετυχημένη είναι. Την δοκίμασα όταν ήμουν σε φάση που δεν δούλευε τίποτα και τσουπ... σε λίγα λεπτά ήμουν ήδη όξω και έκοβα βόλτες! Είναι από τις αγαπημένες μου ακριβώς επειδή είναι επίσης ΤΟΣΟ ΑΠΛΗ! Και είπαμε, μου αρέσουν τα απλά πράγματα, τα οποία θεωρώ και πιο αποτελεσματικά.
Απλώς σκεφτόμαστε ότι είμαστε σε μια αιώρα και κουνιόμαστε δεξιά αριστερά, στην αρχή αργά, και μετά όλο και πιο έντονα και με πιο μεγάλη κίνηση. Αν δεν βγείτε, σίγουρα θα κοιμηθείτε σαν πουλάκια. Θα έλεγα πως αυτή η τεχνική ενδείκνυται και για αϋπνίες!

3. Η πρακτική της προσήλωσης σε ένα αντικείμενο. Είχε μεγάλη επιτυχία για το μέλος που την πρότεινε, αλλά και για άλλα μέλη. Μου έκανε αμέσως κλικ σαν πρακτική και εκτός που είναι αποτελεσματική, όταν δεν δουλεύει απλά κοιμάσαι πολύ ήρεμα. Επίσης καλή για αϋπνίες.
Τι κάνουμε; Ξαπλώνουμε, κατά προτίμηση στο πλάι, και έχουμε στο οπτικό μας πεδίο, ακριβώς στην ευθεία μπροστά μας ένα αντικείμενο στο οποίο θα συγκεντρωθούμε. Όχι σε κανένα κερί, μην πάρουμε και φωτιά! Η κοπέλα στο φόρουμ χρησιμοποίησε έναν κρύσταλλο, το ίδιο έκανα κι εγώ. Έβαλα μια κοτρώνα αμέθυστο που έχω απέναντί μου και έκατσα και τον κοίταζα με ανοιχτά μάτια. Όταν τα μάτια μου άρχισαν να κλείνουν από τη νύστα, εγώ δεν τράβηξα το βλέμμα μου από πάνω του, ούτε έκλεισα συνειδητά τα μάτια. Συνέχισα να τον κοιτάζω. Το κόλπο είναι να φτάσουμε στο σημείο να κλείσουν τελείως μόνα τους τα μάτια μας. Η κοπέλα λέει πως μπορεί να πάρει καμιά βδομάδα καθημερινής πρακτικής να δουλέψει, αλλά πιάνει ακόμα και με αρχάριους, και όταν δουλέψει, απλά συνεχίζουμε να βλέπουμε το αντικείμενό μας, ακόμα και με κλειστά μάτια. Τότε... αν ακόμα είμαστε ξύπνιοι, επιχειρούμε να σηκωθούμε από το κρεβάτι, και θα δούμε το σώμα μας να κοιμάται του καλού καιρού. Πολύ όμορφη και επίσης απλή πρακτική!

4. Η τεχνική της λέαινας. Δεν ξέρω γιατί την ονόμασαν έτσι, αλλά είναι άλλη μια απλή και αποτελεσματική τεχνική που καλό είναι, όμως, να τη δοκιμάζετε όταν κοιμάστε μόνοι. Γιατί πρέπει να κρατήσετε σηκωμένο το ένα χέρι όσο είστε ξαπλωμένοι, και δεν ξέρω πώς θα το δει αυτό ο/η σύντροφός σας! Εκτός αν σας έχει ήδη βγει το όνομα, οπότε δεν βαριέστε... σηκώστε το το τιμημένο!!!

Η τεχνική μοιάζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ με την τεχνική που χρησιμοποιούσε ο Φρόιντ, αν θυμάμαι καλά, για να μπει στο υπναγωγικό στάδιο. Εκείνος ισορροπούσε ένα μολύβι στο δάχτυλό του, και όταν τον έπιανε ο ύπνος του έπεφτε το μολύβι και ξυπνούσε και συνέχιζε έτσι όλη νύχτα. Είναι μετά να απορείς πώς έγραψε ό,τι έγραψε;;; Τέλος πάντων, η τεχνική που περιγράφουμε εμείς είναι πιο εύκολη και δε χρειάζονται καν βοηθήματα. Απλώς ξαπλώνουμε ανάσκελα κατά προτίμηση, για να μην μας κρατήσει εντελώς ξύπνιους η προσπάθεια, και λυγίζουμε το ένα χέρι, σηκώνοντάς το όρθιο, σχηματίζοντας ορθή γωνία. Δηλαδή το μπράτσο είναι κανονικά ξαπλωμένο, αλλά έχουμε όρθιο το υπόλοιπο χέρι, που ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ στον αγκώνα και το μπράτσο μας. Όταν αρχίζει να μας παίρνει ο ύπνος, το χέρι μας πέφτει, κι εμείς το ξανασηκώνουμε. Αυτό το κάνουμε συνέχεια για όσο έχουμε την συνειδητότητα να το κάνουμε, και μας βοηθάει να παραμένουμε, ακόμα και για ώρες, στο υπναγωγικό στάδιο, βοηθώντας έτσι να δημιουργηθούν νέα σημεία επαφής ανάμεσα στο συνειδητό και στο ασυνείδητό μας, κάτι που έτσι κι αλλιώς το χρειαζόμαστε, όχι μόνο για την αστρική προβολή. Αυτός είναι και ο λόγος που το έκανε ο Φρόυντ άλλωστε, και παρόλο που δεν αναφέρεται από το μέλος του φόρουμ, είμαι σίγουρη ότι όποιος την έφτιαξε την τεχνική είχε τον Φρόυντ στο μυαλό του. 

Τέλος πάντων, κάποια στιγμή, στη διάρκεια αυτής της τεχνικής ή ακόμα και σε άσχετη στιγμή, θα καταφέρουμε να βγούμε.

Ας κάνουμε ένα διάλειμμα εδώ, και συνεχίζουμε με το Γ' μέρος, το συντομότερο δυνατόν. Ήδη έχετε αρκετές τεχνικές να δοκιμάσετε! Μην ξεχνάμε: θέλει επιμονή, υπομονή και ΣΙΓΟΥΡΙΑ πως θα τα καταφέρουμε.
Γ' μέρος.
Συνεχίζουμε με τις αγαπημένες πρακτικές από το βιβλίο 66 ΟΒΕ techniques.


5. Μια τεχνική Κοάν, που την έχω χρησιμοποιήσει εν κινήσει σε μορφή διαλογισμού και ... δεν μπορώ δυστυχώς να μοιραστώ το αποτέλεσμα. Με μια λέξη θα το χαρακτήριζα  ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει για αστρική προβολή, αλλά το παραθέτω γιατί πιστεύω το μέλος που έγραψε ότι έπιασε γι' αυτόν με την πρώτη προσπάθεια, κι αν κρίνω από το αποτέλεσμα που είχα στον διαλογισμό, το λιγότερο που μπορεί να σου συμβεί είναι ένα συνειδητό όνειρο!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ξαπλώσετε και να ρωτήσετε διανοητικά τον εαυτό σας "ποιος/α είμαι;". Πιθανά η πρώτη απάντηση να είναι "Είμαι ο/η... όνομα". Συνεχίζετε "Ναι, εντάξει, αλλά ποιος/α είμαι;". Μπορεί μετά να απαντήσετε "Είμαι ένας άντρας/μια γυναίκα και ζω στην Ελλάδα". Συνεχίζετε "Ναι, εντάξει, αλλά ποιος/α είμαι;", και ίσως αυτή τη φορά απαντήσετε "είμαι ένα ον με συνείδηση..." κλπ κλπ. Δεν έχει σημασία πόση ώρα θα σας πάρει να απαντήσετε, και καμία απάντηση δεν είναι λάθος. Το μυστικό είναι να αποκοιμηθείτε ή να φτάσετε κοντά στα όρια του ύπνου έχοντας αυτές τις σκέψεις στο μυαλό σας, οπότε και απογυμνωμένοι από τα "ρούχα" που φοράτε στον "ξύπνιο" σας, και τα οποία σας χαρακτηρίζουν ως οντότητα αλλά δεν σας ερμηνεύουν κιόλας, θα κινηθείτε με την συνείδηση ξύπνια στο οικείο της περιβάλλον, γιατί τίποτα δε θα μπαίνει ανάμεσά σας πια.

Αν για κάποιο λόγο δε θέλετε να το κάνετε για αστρική προβολή, γιατί δεν σας κάνει κλικ ας πούμε, σας παρακαλώ, σας ικετεύω, δοκιμάστε το στον ξύπνιο σας σαν διαλογισμό, ό,τι κι αν κάνετε, όπου κι αν είστε. Και ακόμα καλύτερα, κάνετε την ίδια ερώτηση για οτιδήποτε βλέπετε. Διαλέξτε στην τύχη κάτι. Πχ, τον καναπέ του σπιτιού σας, τον υπολογιστή σας... ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ.

6. Η τεχνική της ανάσας. Μια τεχνική που μπορεί να μην την έχω χρησιμοποιήσει για αστρική προβολή, αλλά την έχω δοκιμάσει σε άσκηση χαλάρωσης, και είμαι σίγουρη ότι θα με έβγαζε αστρικό αν το έκανα. Αλλά δεν μπορώ να το κάνω, γιατί ο άντρας μου θα μου χώσει κανένα μαξιλάρι στη μούρη στο τέλος, οπότε αν έχετε εσείς το χώρο και το ελεύθερο, δοκιμάστε την και πείτε μας! Σ' αυτή την τεχνική ανασαίνουμε βαθιά και έντονα από την κοιλιά, για 45 λεπτά περίπου, μία ανάσα ανά δευτερόλεπτο. Στο διάστημα αυτό, θεωρητικά, θα βγούμε. Κι αν δε βγούμε είναι τόσο χαλαρωτική η αίσθηση, σαν να ξαναγεννιέσαι. Από μόνη της η ανάσα από την κοιλιά είναι αναζωογονητική και χαλαρωτική. Συνήθως, όταν πέφτω για ύπνο, προσπαθώ να ανασαίνω από την κοιλιά. Δεν το κάνω έξω στον κόσμο, γιατί μου προσθέτει κιλά! Σαν την τηλεόραση ένα πράγμα.

7. Και η τεχνική του "χουζουριού", που λέω εγώ ή η τεχνική του Σαββατοκύριακου, για εύλογους λόγους που θα καταλάβετε αμέσως. Αυτή η τεχνική είναι αποκλειστικά για ανθρώπους που δεν έχουν παιδιά, κατά προτίμηση ούτε σύζυγο, γατιά, σκυλιά και πουλιά! Είναι κάτι που έκανα ασυνείδητα, όπως πολλοί άλλοι ταξιδευτές, χρόνια πριν, όταν ακόμα δεν ήμουν μάνα. Γιατί αυτή η τεχνική απαιτεί να μπορείς να μείνεις στο κρεβάτι και να κάνεις χουζούρι το πρωί μετά τον ύπνο. Χα... αστείο μου ακούγεται πια. Εδώ με ξυπνάνε από τα άγρια χαράματα τα μανάρια μου, ζωή να 'χουν να με ξυπνάνε όποτε θέλουν!

Τέλος πάντων, είναι τραγικά απλή και ιδιαιτέρως ευχάριστη για τους χουζουριάρηδες! Σημειώστε:
Όταν ξυπνήσετε... κάποια στιγμή... το πρωί, πιθανά κάποιου Σαββατοκύριακου, ρεπό κλπ, εκτός αν δεν έχετε δουλειά αυτή την περίοδο, σηκωθείτε να κάνετε τα απαραίτητα, πχ να πάτε μια τουαλέτα, να τσιμπήσετε κάτι αν πεινάτε πολύ, να πιείτε λίγο νερό. Όχι πολύ έντονες καταστάσεις όμως. Δεν θέλουμε να ξυπνήσουμε τελείως. Και το συντομότερο δυνατόν επιστρέφετε στο κρεβάτι για ύπνο πάλι... Τι θυσία, Θεέ μου...

Θα σας πάρει καμία ώρα να ξανακοιμηθείτε, γιατί το σώμα σας δεν έχει υπολογίσει αυτόν τον κύκλο ύπνου. Ας πρόσεχε... Μέχρι να κοιμηθείτε, το μυαλό σας θα είναι γεμάτο σκέψεις, γιατί έτσι έχει συνηθίσει να κάνει το πρωί. Έχει συνηθίσει να σκέφτεται τι το περιμένει στη διάρκεια της ημέρας, τι δουλειές έχει να κάνει, κλπ κλπ. Μην σας ανησυχεί αυτό. Αφήστε το μυαλό σας να κάνει τη δουλειά του, χωρίς να ταυτιστείτε όμως. Εσείς έχετε αποφασίσει να ξανακοιμηθείτε, και αφήνεστε να σας πάρει ο ύπνος.

Κοιμάστε και ξαναξυπνάτε. Αυτό μπορεί να γίνει μία, δύο ή και τρεις φορές. Κάποια από αυτές τις φορές θα νιώθετε τρομερά νωθροί στο ξύπνημα, θα έχετε την αίσθηση ότι οι μύες σας έχουν γίνει πουρές! Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να δουλέψετε την ουσιαστική τεχνική. Αδειάστε το μυαλό σας -καλό τιπ είναι αυτό που σας έγραψα για την ερώτηση "τι σκέφτεσαι τώρα;" ή/και το γαργάλημα των αμυγδαλών- ρίξτε τον ρυθμό των αναπνοών σας και στρέψτε όλη την προσοχή σας ήρεμα στο τρίτο σας μάτι. Μείνετε συγκεντρωμένοι εκεί χωρίς καμία σκέψη. Το πολύ πολύ να σκεφτείτε ότι είναι καλή στιγμή να βγείτε αστρικό. Μόνο τέτοιες σκέψεις επιτρέψτε στον εαυτό σας. Αλλά μην έχετε το άγχος να βγείτε. Ακόμα κι αν κοιμηθείτε πάλι, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα έχετε συνειδητό ονείρεμα, που στην ουσία είναι το ίδιο. Θα μιλήσουμε για τις διαφορές και τις ομοιότητες με την αστρική, σε άλλη ανάρτηση. Το μέλος που ανέβασε την τεχνική είχε πέντε προβολές σε ένα πρωί, και πολλά μέλη είχαν την πρώτη τους επιτυχία με αυτή την τεχνική. Είναι κάτι που έκανα όταν είχα άπλετο χρόνο στη διάθεσή μου, ειδικά ως φοιτήτρια. Εκείνη την εποχή είχα βαρεθεί να μετράω προβολές, σε σημείο που είχα σταματήσει να καταγράφω πια, γιατί με είχε παρασύρει ο ρυθμός. Κακό αυτό βέβαια, αλλά τέλος πάντων, επιβεβαιώνω την δύναμη της τεχνικής. Βάλτε τη στο πρόγραμμα. Επίσης είναι πολύ καλή για όσους φοβούνται την αστρική προβολή και το σκοτάδι της νύχτας ενισχύει αυτόν τον φόβο. Όταν κάνεις αστρικό στη διάρκεια της μέρας, οι φόβοι αυτοί δεν υπάρχουν. Πολύ καλή τεχνική λοιπόν, ειδικά για αρχάριους.

8. Η τεχνική του τριγώνου. Την λάτρεψα με το που την διάβασα, δεν ξέρω γιατί, την δοκίμασα αμέσως και έπιασε πριν προλάβω να κλείσω το τρίγωνο! Την χρησιμοποιώ τακτικά έκτοτε, όταν κολλάω. Βέβαια εμένα με βοηθάει το ότι ήδη έχω εμβοή στα αυτιά, και έχω μάθει να τη χρησιμοποιώ και για αστρικό και σε ασκήσεις για συγκέντρωση. Ίσως βοήθησε κι αυτό. Αλλά η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μια πετυχημένη τεχνική για όσα μέλη τη δοκίμασαν, και σας την παραθέτω.
Εκτός από το τρίτο σας μάτι, έχετε και δύο αστρικά αυτιά, μέσω των οποίων ακούτε θορύβους ενεργειακούς... και φωνές ενίοτε! Όταν πέφτετε για ύπνο και χαλαρώνετε, αν συγκεντρωθείτε στα αστρικά αυτιά σας και τους ήχους του περιβάλλοντος γενικά, θα δείτε ότι σιγά-σιγά οι ήχοι αυτοί χάνονται, και αρχίζετε να ακούτε ένα σύριγμα, ένα βουητό ή κάτι άλλο που δεν το είχατε προσέξει.
Αν έχετε ήδη εμβοή σαν εμένα, μπορείτε να συγκεντρωθείτε απευθείας στον ήχο της εμβοής, αλλά εντείνετε την συγκέντρωσή σας εκεί, προσπαθώντας να ακούσετε σε ΒΑΘΟΣ τον ήχο της εμβοής, να φτάσετε στον πυρήνα του ήχου, κάπως.

Τότε συγκεντρώνεστε ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και στα αστρικά σας αυτιά και στο τρίτο σας μάτι δημιουργώντας ένα τρίγωνο. Όταν το κάνετε αυτό θα νιώσετε αμέσως αποπροσανατολισμένοι, ένα είδος ζαλάδας. Βασικά μπορείτε να το κάνετε και να έχετε την ίδια αίσθηση ακόμα και με ανοιχτά μάτια! Όταν νιώσετε αυτή τη ζαλάδα, αυτόν τον αποπροσανατολισμό, αν δεν είστε απόλυτα χαλαρωμένοι στο σώμα, θα χαθεί η αίσθηση σύντομα, αλλά δεν πειράζει, την ξαναφέρνετε αμέσως. Βολευτείτε όπως θέλετε στο κρεβάτι και συγκεντρωθείτε πάλι εκεί. Σύντομα η ζαλάδα θα γίνει μια αίσθηση κουνήματος, σαν να είστε σε κούνια ή πάνω σε ένα κύμα. Και αμέσως μετά -μην ενθουσιαστείτε υπερβολικά γιατί θα το χάσετε- θα αρχίσουν οι δονήσεις. Αυτό ήταν... Είστε ένα βήμα πριν το αστρικό!

Τώρα που το σκέφτομαι, επειδή πολλές φορές έχω βρεθεί στο "ένα βήμα πριν" αλλά για κάποιον λόγο δεν μπορούσα να βγω, θα πρέπει να συζητήσουμε και τα αποτελεσματικότερα βήματα/τεχνικές για εκείνη ακριβώς τη φάση. Το σημειώνω στα επείγοντα!


ΤΑ-ΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Και τώρα, κυρίες και κύριοι, ήρθε η ώρα για την τεχνική -και την ανακάλυψη- του αιώνα. Σιγά μην δεν κρατούσα το καλύτερο για το τέλος!
 Η ευκολότερη, τελειότερη, αποτελεσματικότερη και επιστημονικότερη τεχνική όλων των εποχών, δια χειρός και στόματος Vessen Hopkins. Να 'ναι καλά ο άνθρωπος, όλες τις ευλογίες του Σύμπαντος να έχει, και να μπανιάρεται στο ανώτερο αστρικό φως παρέα με τον Μονρόε και τον Μπρους και τον ΛαΜπερζ, όποτε θέλει και εις τους αιώνας των αιώνων... Αμήν... Είμαι θεατρικός τύπος ενίοτε, το ξέρω. Αλλά το σηκώνει η περίσταση. Ας μην σας κρατάω άλλο σε αγωνία. Ιδού η τεχνική του Ενεργειακού Συστήματος Βέραμ. Τεχνική Βέραμ κατά το συντομότερον. Στο τέλος της επεξήγησης της τεχνικής παραθέτω ένα βίντεο που δείχνει σε 3D τα σημεία και το πώς τραβάμε την ενέργεια από κει.

Καθίστε αναπαυτικά, τρίψτε τα χέρια σας με ικανοποίηση γιατί πετύχατε το τζακ ποτ! Είναι μια τεχνική για αρχάριους αλλά και προχωρημένους, που εκμεταλλεύεται το ενεργειακό σύστημα του αιθερικού ή αστρικού μας σώματος, το οποίο εννοείται πως δεν είναι απτό και μετρήσιμο αυτή τη στιγμή, αλλά είναι εύκολο να αποδείξετε την ύπαρξή του με τη χρήση της τεχνικής, και αμέσως μετά ζητώντας να το δείτε όταν θα είστε στο αστρικό. Όπως κάνουμε όταν ζητάμε να δούμε την ασημένια μας χορδή. Ήδη αυτή τη στιγμή επιστήμονες πειραματίζονται με αυτή την υπέροχη ενέργεια, την οποία είχε εντοπίσει ο Μονρόε πάνω από το κεφάλι του, θεωρώντας πως εκεί βρίσκεται η ανθρώπινη συνείδηση, είχε μιλήσει για αυτήν ο Ρινπότσε και πολλοί άλλοι, όπως ο Καστανέντα, ο οποίος την χρησιμοποίησε εντελώς αρνητικά, γι' αυτόν τον πέταξα στα σκουπίδια και εύχομαι να τον συγχωρήσει ο όποιος Θεός κάποτε, και ο κος Βέσεν αντιλήφθηκε τυχαία την ύπαρξή της, ένωσε τα κομμάτια από τις πληροφορίες που είχε από όλους αυτούς, κυρίως από τον Μονρόε και από τις δικές του εμπειρίες, και ανακάλυψε τα σημεία, από τα οποία μπορούμε να ΑΝΤΛΗΣΟΥΜΕ ενέργεια συνείδησης το λέω εγώ, ή συμπυκνωμένη αστρική ενέργεια προκειμένου να ενεργοποιήσουμε το "κοιμισμένο" ή εγκλωβισμένο μας αστρικό σώμα και να σηκωθεί από τον ύπνο του. Είναι κάτι σαν αποθήκη αστρικής ή αιθερικής ενέργειας.

Συγγνώμη που πολύ συχνά χρησιμοποιώ το "ή" και παραθέτω πολλούς διαφορετικούς όρους. Είναι γιατί αναγνωρίζω πως δεν ξέρω ακριβώς ποιος απ' όλους ισχύει, και ειλικρινά θέλω να μάθετε να δέχεστε πως ούτε εσείς ξέρετε. Και επειδή δε θέλω να φέρω το βάρος του να σας εντυπώσω άθελά μου λάθος πληροφορίες, προτιμώ να σας δώσω εναλλακτικές, αφήνοντάς σας να βρείτε και δικές σας. Κατανοητό ελπίζω, και αν και κουραστικό, θα με ανεχτείτε ευκολότερα τώρα...

Πάμε λοιπόν στα στάδια της τεχνικής, όσο πιο απλά και ξεκάθαρα μπορούμε. Η όλη προσπάθεια παίρνει γύρω στα 5-10 δευτερόλεπτα, οπότε καταλαβαίνετε πως μπορείτε να κάνετε πολλές προσπάθειες στη διάρκεια της νύχτας, μέχρι να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα και να εντοπίσετε ακριβώς το σημείο σας.

Στάδιο προετοιμασίας.

1. Ξαπλώνετε για ύπνο, ΣΤΟ ΠΛΑΙ, και χαλαρώνετε όσο μπορείτε με όποιον τρόπο θέλετε. Αν θέλετε απλά να αφεθείτε να χαλαρώσετε χωρίς καμία τεχνική, κανένα πρόβλημα.
2. Μόλις χαλαρώσετε δίνετε την εντολή στο εσωτερικό σας ρολόι να σας ξυπνήσει τρεις ώρες μετά. Αν σας βολεύει, ελέγχετε την ώρα, πχ είναι 12:00 και ζητάτε να σας ξυπνήσει στις 3:00. Μπορείτε να δώσετε μια φορά την εντολή ή μπορείτε να το επαναλαμβάνετε συνέχεια, μέχρι να αποκοιμηθείτε. Πρέπει να το απαιτήσετε, σαν να πρόκειται για κάτι πολύ σημαντικό... Και είναι, εδώ που τα λέμε.
3. Όσο το λέτε, φανταστείτε ότι όντως ξυπνάτε εκείνη την ώρα, ότι κοιτάτε το ρολόι και είναι εκείνη η ώρα που ζητήσατε. Αυτό το κάνετε για να εντυπωθεί η εντολή στον εγκέφαλο.

Υπναγωγικό στάδιο.

1. Με το που θα ξυπνήσετε, ελέγξτε την ώρα ότι είναι όντως η σωστή, αλλά μην ασχοληθείτε περισσότερο απ' όσο χρειάζεται. Εγώ έβαλα ένα ρολόι με φωσφορίζοντες δείκτες σε σημείο που να μπορώ να το κοιτάξω με το που θα άνοιγα τα μάτια μου, για να μην κουνηθώ και πολύ, γιατί είμαι και περίεργη με τον ύπνο. Αν ανοίξω το μάτι, είμαι έτοιμη για χορό!
2. Αν ξυπνήσετε ανάσκελα γυρίστε πάλι στο πλάι ήρεμα, χαλαρώστε και ξεκινήστε άμεσα την εξής τεχνική αναπνοής: Αναπνέετε ήρεμα, βαθιά και αβίαστα, περίπου όπως κάνετε όταν κοιμάστε -δικό μου τιπ αυτό. Με κάθε εκπνοή, στη διάρκειά της ή αμέσως μετά την εκπνοή, θεωρείτε δεδομένο ότι θα βυθίζεστε πιο βαθιά σε ύπνο. Νιώθετε το σώμα σας να βαραίνει πάνω στο κρεβάτι, σαν να βυθίζεται ΜΕΣΑ στο κρεβάτι. Το μυστικό είναι να μείνετε χαλαροί αλλά συγκεντρωμένοι σ' αυτή τη μετάβαση που γίνεται με κάθε εκπνοή. Σε 3-5 δευτερόλεπτα, δηλαδή 3-5 εκπνοές, θα μπείτε στο υπναγωγικό στάδιο.
3. Αυτό είναι το καίριο σημείο που απαιτεί την προσοχή σας. Με το που θα μπείτε, συνεχίζετε τις αναπνοές και την συγκέντρωση στην εκπνοή σας και στην αίσθηση βυθίσματος, μέχρι που να νιώσετε ότι μπαίνετε στο στάδιο της παράλυσης.
4. Μην χάσετε την συγκέντρωσή σας, μην ενθουσιαστείτε υπερβολικά. Ηρεμήστε και προχωρήστε στο βασικό στάδιο.

Το ενεργειακό σύστημα Βέραμ.

Φανταστείτε έξι φωτεινά σημεία έξω και γύρω από το σώμα σας, σε διάταξη τρισδιάστατου σταυρού, και σε απόσταση ενός μέτρου περίπου από το σώμα σας. Ένα πάνω από το κεφάλι, ένα κάτω από τα πόδια, ένα πάνω από το στήθος, ένα πίσω από την πλάτη, "απέναντι" από αυτό του στήθους, ένα αριστερά, στην ίδια ευθεία με το σώμα σας, κι ένα δεξιά. Δείτε το λινκ με το βίντεο που παραθέτω εδώ. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να το μετατρέψω και να το περάσω κανονικά σαν βίντεο. Δεν έχει σημασία. http://www.youtube.com/watch?v=2_GPTSiJEDc&feature=plcp

Στο σύστημα Βέραμ έχουμε πρόσβαση μόνο από το υπναγωγικό στάδιο, οπότε, αν μπορείτε να μπείτε στο υπναγωγικό στάδιο με άλλον τρόπο, δεν υπάρχει πρόβλημα. Το έχω χρησιμοποιήσει και χωρίς τα δύο πρώτα στάδια, γιατί καθόλου δε θέλω να ξυπνήσω νωρίτερα απ' όσο θα μου επιτρέψουν τα παιδάκια μου. Κάθε βράδυ παρακαλάω να κοιμηθούν 1 λεπτό παραπάνω από χθες... Αλλά πιάνει ασχέτως. Το βασικό είναι ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ:

Από το υπναγωγικό στάδιο συγκεντρωθείτε σε οποιοδήποτε ή σε όλα μαζί τα σημεία Βέραμ και φέρτε την ενέργεια από το καθένα ξεχωριστά και όλα μαζί μέσα στο φυσικό σας σώμα. Αμέσως θα νιώσετε κραδασμούς, δονήσεις. Για την ακρίβεια, αν το κάνετε αυτή τη στιγμή που διαβάζετε, θα νιώσετε κάτι πολύ "αληθινό" να συγκεντρώνετε κάπου στο στομάχι σας. Εγώ εκεί το νιώθω, γιατί εκεί φαντάζομαι ότι συγκεντρώνεται η ενέργεια από όλα τα σημεία. Είναι ας πούμε το ενεργειακό μου κέντρο το ηλιακό πλέγμα. Με ανοιχτά μάτια και σε εγρήγορση, θα νιώσετε την ενέργεια. Φανταστείτε να βρίσκεστε στο υπναγωγικό στάδιο.

Ελέγξτε την ενέργεια και κατευθύνετέ την σε διάφορα σημεία του σώματος μέχρι που οι δονήσεις να εντατικοποιηθούν αρκετά, ώστε να είναι δυνατές αλλά ανεκτές, και τότε με τη δύναμη θέλησής σας κινηθείτε έξω από το σώμα σας, εκτός αν βγείτε πριν προλάβετε να το ζητήσετε, πράγμα πολύ πιθανό!


ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου