Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Το 3 μάτι (Μέρος πρώτο).


ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗ.

Η επίφυση είναι ένας αδένας που εκρίνει ορμόνες που ρυθμίζουν το βιολογικό μας ρολόι αλλά πέρα από αυτό είναι και ένας μετασχηματιστής με πολλαπλές χρήσεις, παίρνει ισχυρές δονήσεις που θα μπορούσαν ακόμα και να διέλυαν το μυαλό και τις χαμηλώνει και τις μετατρέπει ώστε να είναι αναγνώσιμες. Δονήσεις που θα μπορούσαν να είναι από έναν γαλαξία ένα μηχάνημα η ένα ανώτερο ον. Επίσης έχει φωτοηλεκτρικά και φωτοευαίσθητα κύτταρα και κρυσταλλική μοριακή δομή και έτσι έχει πιεζοηλεκτρικές ιδιότητες,που σημαίνει ότι μία δόνηση η ένα ηλεκτρικό ερέθισμα μπορεί να το μετατρέψει σε εικόνα,δηλαδή σε άλλης μορφής δόνησης. Πολλές εικόνες η οραματισμοί που μας έρχονται και βλέπουμε μέσα στο μυαλό μας ενώ έχουμε κλειστά τα μάτια είναι επειδή μια συχνότητα μετατράπηκε εικόνα. Έχουμε στην κυριολεξία ένα μάτι μέσα στο μυαλό μας,μόνο που είναι λίγο διαφορετικό από τα άλλα δύο. Μερικοί λένε ότι το 3 μάτι είναι το έκτο μας τσάκρα, αυτό είναι λάθος, το έκτο τσάκρα είναι απλά ένας αιθερικός πίνακας ελέγχου της επίφυσης η αλλιώς του τρίτου ματιού, περισσότερα για τα τσάκρα http://psaras9.blogspot.gr/2014/12/1.html. Όμως όλα αυτά είναι μόνο η αρχή,τα πράγματα πάνε κατά πολύ πιο πέρα.

ΓΙΑΤΙ:::

Γιατί να θέλουν να υπερδιεγείρουν την επίφυση; Το παζλ είναι πολύ μεγάλο! Θα πω πρώτα μερικά απίστευτα πράγματα μα αληθινά και ύστερα θα μπω σε επεξηγήσεις. Αν υπερδιεγερθεί η επίφυση παράγει ένα κοκτέιλ νευροχημείας και δίνει στη συνείδηση την δυνατότητα να βγαίνει από το σώμα και έτσι έχουμε μεταθανάτιες εμπειρίες. Όμως από ένα σημείο και μετά η επίφυση βάζει σε λειτουργία και άλλες πολυδιάστατες δυνατότητες οι οποίες δίνουν υπερφυσικές δυνάμεις γιατί η επίφυση είναι η πύλη που συνδέει το φυσικό σώμα με τα υπόλοιπα ενεργειακά σώματα που έχει ο άνθρωπος τα οποία έχουν δυνάμεις και μέσω της επίφυσης μπορούν να εκφραστούν και στο υλικό σώμα. 

Μια πλήρως ενεργοποιημένη επίφυση δίνει τον άνθρωπο:
Ψυχομετρία δηλαδή να πιάνει ένα αντικείμενο και να ξέρει ποίος το έπιασε και τι έκανε με αυτό,μπορεί να προκαλέσει τεράστιο τρόμο σε κάποιον άλλον μόνο με μία ματιά σε έναν άνθρωπο η και σε πολλούς σε σημείο που θα μπορούσε να τους έφτανε και σε σημείο τρέλας, ή να προκαλεί πανικό σε μία μάζα, να διαβάζει της σκέψεις, να ξέρει το μέλλον για τα επόμενα λεπτά ή δευτερόλεπτα όπως ο Nicolas Cage στην ταινία Next(2007) θα έχετε δει σε ταινίες κυρίως ανθρώπους να τους πετάνε με δύναμη κάτι και να το πιάνουν με άνεση η να πολεμάνε και να είναι όλο ανίκητοι λες και ξέρουν τι θα τους κάνουν. Επίσης μπορεί να βλέπει κάποιος με τα μάτια κλειστά όπως o Βen Affleck στην ταινία Daredevil (2003) η επίφυση μετατρέπει τις δονήσεις σε οπτικό αποτέλεσμα,και όχι μόνο αυτό μπορεί να βλέπει 360 μοίρες σε μήκος ύψος πλάτος η επίφυση έχει φωτοευαίσθητα κύτταρα όπως το μάτι αλλά σε όλες τις πλευρές! θα έχετε δει σε ταινίες να πολεμούν μέσα σε σκοτάδια, βλέπουν επειδή οι ηχητικές δονήσεις και όχι μόνο μετατρέπονται σε οπτικό αποτέλεσμα. 

Επίσης μπορείς να βλέπεις τα σήματα των κινητών τηλεφώνων γενικά το όλο ηλεκτρομαγνητικό φάσμα που φέρει πληροφορίες όπως η Scarlett Johansson στην ταινία Lucy(2014), η να βλέπεις τον κόσμο των πνευμάτων όπως η Vera Farmiga στο βασισμένο σε αληθινά γεγονότα θριλερ Τhe Conjuring(2013) και να γίνει ψυχικός,. Επίσης μπορείς να βλέπεις πολύ μακριά η πολύ κοντά μέχρι και τα μικρόβια να βλέπεις όπως η Azita Ghanizada στην πολύ ωραία σιερά Alphas(2011-2012) αυτό είναι εφικτό με το αιθερικό τηλεσκόπιο που έχουμε,το οποίο συνδέεται ενεργειακός με την επίφυση. 

Οι αρχαίοι Aιγύπτιοι το ήξεραν το ξεκλείδωναν και το έβλεπαν σαν φίδι που ξεπροβάλει. Επίσης μπορείς να βρίσκεις ανθρώπους που τους έχουν απαγάγει αλλά και που τους έχουν κρύψει. Μπορείς να επικοινωνείς ακόμα και με ανθρώπους που είναι σε άλλους πλανήτες η με πνεύματα, με λίγα λόγια ''προηγμένη'' τηλεπάθεια. Σου αυξάνεται κατά πολύ η καλλιτεχνία η αισθητικότητα και διευρύνεται ο νους τόσο πολύ που κανένα δόγμα, πολιτικό η θρησκευτικό κίνημα, πιστεύω η γεγονός δεν μπορεί να σε σκλαβώσει ο θρησκόληπτος παύει να είναι θρησκόληπτος από εκεί και πέρα κανένας και τίποτα δεν μπορεί να κοροϊδέψει τον άνθρωπο,γιατί τα βλέπει όλα και κατανοεί πολλά... και ξέρει πλέον τι να κάνει...
Αυξάνεται η δημιουργικότητα και η έμπνευση σε τέτοιο βαθμό και ποιότητα που ιδέες και εμπνεύσεις υψηλής ποιότητας που κάποιος θα είχε συλλάβει νοητικός και θα μπορούσε να τις δημιουργήσει μέσα σε 50 χρόνια να τα μπορεί σε λίγους μήνες ή βδομάδες και αυτό να μην έχει σταματημό. Έτσι εξηγείται και η έμπνευση και δημιουργικότητα κάποιων αρχαίων αρχαίων Ελλήνων.

Επίσης μπορεί να βλέπει πνεύματα, αλλά και όσα όσα διαδραματίζονται στο αιθερικό πεδίο του κόσμου έτσι θα προσεγγίζει και κατανοεί περισσότερο τις αιτίες των γεγονότων και της ζωής.
Μπορεί να βλέπει τις σκέψεις του σαν ολογράμματα αλλά και το φυσικό τους επακόλουθο όπως και η ισχύ τους και να καταλαβαίνει πλήρως τι γίνεται με τις πεποιθήσεις του και που θα οδηγηθεί, είναι σαν να βλέπει το μέλλον του. Όταν ωριμάσει πολύ με τον καιρό αρχίζει να αφιερώνεται σε ανώτερους σκοπούς. Επίσης μπορεί να δεί το παρελθόν αλλά και το προσεχώς μέλλον,γιατί στο αιθερικό πεδίο που βλέπει αποθηκεύονται όλα όσα γίνονται,μερικοί τα λένε και ακασικά αρχεία. Όσοι δεν μπορούν να ανοίξουν το 3 μάτι αλλά είναι σε καλό δρόμο, παίρνουν μία κρυστάλλινη σφαίρα και εστιάζονται νοητικός στο πρόβλημα-ερώτημα τους κοιτάζοντας την σφαίρα και μένοντας εστιασμένοι, τότε αρχίζουν να βλέπουν για κλάσματα η και για ολόκληρα δευτερόλεπτα εικόνες η και κινούμενες εικόνες σαν μικρά βιντεάκια τα γεγονότα που έγιναν η θα γίνουν αν γίνει κάτι συγκεκριμένο. Αυτό γίνεται ύστερα από μήνες εξάσκησης ή ακόμα και χρόνια. Αυτές οι σφαίρες έχουν πιεζοηλεκτρικές ιδιότητες όπως και η επίφυση επειδή έχουν κρυσταλλική μοριακή δομή, ο άνθρωπος εστιάζει όλη του την προσοχή στην σφαίρα και στο πρόβλημα-θέμα του και οι δονήσεις του μετατρέπονται σε ημι-αιθερικό οπτικό αποτέλεσμα που το βλέπει μόνο αυτός και που έχει εξασκηθεί,είναι οι δικές του εικόνες η δική του ταυτότητα δονήσεων και για αυτό τα βλέπει μόνο αυτός, μόνο ένας με πλήρες ενεργοποιημένη επίφυση θα μπορούσε να τα δεί. Μια τέτοια σφαίρα κοστίζει περίπου 10.000$+ υπάρχουν και πιο φθηνές αλλά είναι σχεδόν άχρηστες για αυτή την δουλεία, αν ραγίσουν είναι άχρηστες, φυλάτονται σε ξύλινα κουτιά τυλιγμένες με μαύρο μετάξι και καθαρίζονται με σκόνη από καρβουνόξυλο, πρέπει να είναι σε σκοτεινό μέρος να μην τις κοιτά το φώς του ήλιου γιατί με τον καιρό αλλοιώνονται, με τα χρόνια συχνής εξάσκησης ενεργοποιείτε σιγά σιγά και η επίφυση.

Οι γίογκι και οι άγιοι αναλαμβάνουν να αφυπνίσουν το 3 μάτι τους για να δούν από πρώτο χέρι το γιατί και το πως, καταλαβαίνουν τα όλο και πιο περίπλοκα νήματα της ζωής και των δυνάμεων που συμβάλουν για την ισορροπία του σύμπαντος, όμως για να μπεί κάποιος σε αυτό το τόσο υψηλό επίπεδο πρέπει να έχει και αγνότητα, είναι θέμα δονήσεων,αλλιώς δεν θα μπορεί να δει πάρα πολλά και κυρίως να τα αξιολογήσει. Δηλαδή από ένα πολύ προχωρημένο στάδιο και μετά δεν απαιτείτε μόνο ενεργοποίση του 3 ματιού αλλά και αγνότητα και εκπαίδευση του νου να μπορεί να μένει στάσιμος μόνο σε ένα σημείο για ώρες και ημέρες ολόκληρες, άλλοι έχουν το κύριε ελέησε με, και άλλοι έχουν τον ψαλμό ΟΜ αν και έχουν διαφορετικό όφελος έχουν κάτι κοινό, δημιουργείτε ένας πολύ δυνατός νους, o διαλογισμός δυναμώνει τις δυνάμεις του νου. Αν δεν έχεις έναν πολύ δυνατό νου και πάλι μέχρι ένα σημείο μπορείς να πας ακόμα και αν έχεις αφύπνιση την επίφυση, βέβαια θα μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα αλλά ώς ένα σημείο και πάλι. Να θυμάστε όσο πιο δυνατό νου έχεις τόσο πιο δυνατός μάγος είσαι.

Για την επίφυση μίλαγαν έμμεσος ο Πυθαγόρας, Πλάτωνας, Ιάμβλιχος αλλά και διάφοροι αρχαίοι λαοί όπως αρχαίοι Αιγύπτιοι,Θυβετιανοί και οι ρωμαιοκαθολικοί από τα χιλιάδες έγγραφα που φυλάττουν στο βατικανό πράγματα που ήξεραν και οι ναζί και οι ιδρυτές της Αμερικής. 

H πυραμίδα αναπαριστά τον άνθρωπο γενικά από πολλές έννοιες, το μάτι αναπαριστά την επίφυση που φέρνει φως(συμβολικά) δηλαδή αλήθεια σου δίνει την δυνατότητα να βλέπεις τα πράγματα όπως έχουν. Η πυραμίδα δηλαδή ο άνθρωπος είναι αποκομμένος από την επίφυση. Αποκομμένος, δηλαδή του έχουν κρύψει το τρόπο και την γνώση για να έχει αυτό το μέσο σε πλήρη λειτουργία ώστε να μπορεί να γίνει θεός στον κόσμο του και όχι μόνο. Έτσι είναι αυτοί τα αφεντικά.. Τα πραγματικά αφεντικά που μόνο άνθρωποι δεν είναι χαίρονται για τον άθλο και την νίκη τους και την διατυμπανίζουν παντού με το γνωστό πλέον έμβλημα τους illuminati (φωτισμένοι-γνωρίζουν) . 

ΟΠΟΙΟΣ ελέγχει την επίφυση ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ. Και γιατί κάποιος να θέλει να ελέγχει ανθρώπους;; Πολλές μπορεί να είναι οι σκοπιμότητες,μπορεί να είναι η ψυχή του; μπορεί να είναι η σάρκα του; μπορεί να είναι η ενέργεια του; για να μην ξαναγίνουμε ισχυροί; Κάποια στιγμή όλοι οι άνθρωποι θα δουν όλο το παιχνίδι....

Aν κόψουμε στην μέση τον εγκέφαλο θα δούμε στην τομή του το γνωστό καλλιτεχνικό αρχαίο αιγυπτιακό μάτι, το οποίο στην πραγματικότητα δεν είναι μάτι αλλά το κέντρο της τομής του εγκεφάλου. Αλλά οι Αιγύπτιοι ήξεραν την αλήθεια ότι δεν είναι μόνο αυτό, μια αλήθεια η οποία ήταν για λίγους, κανείς δεν θα ήθελε έναν λαό που να τα βλέπει και να τα κατανοεί όλα και να μην πιάνεται θύμα από τον κάθε κυβερνώντα. Έτσι το θεοποίησαν και το έλεγαν το μάτι του Ρα,μετά της Ισις μετά του Ελ και έβγαλαν και το ισραέλ που σημαίνει ο ισχυρός λαός και γενικώς κωδικοποίησαν πολλές γνώσεις κάνοντας τα ιστορίες. Όσοι ήξεραν τα μυστικά κατανοούσαν το πραγματικό νόημα και διδαχή των μύθων,για αυτό είναι σημαντική μυθολογία, γιατί θα μας χρειαστεί κάποια στιγμή. Μια ματιά επιπλέον https://www.youtube.com/watch?v=fa8_JN_L4Co. Επίσης βλέπουμε και κάποια φίδια αυτά είναι τα αιθερικά τηλεσκόπια που συνδέονται με την βάση της επίφυσης με αυτά μπορείς να βλέπεις μακρυά εκατοντάδες χιλιόμετρα σαν να είσαι εκεί η να βλέπεις τα μικρόβια λες και είναι βότσαλα. Τα φτερά γενικώς είναι η δυνατότητα της συνείδηση να πετάει να πηγαίνεις αλλού σε άλλους κόσμους με το νου σου το μυαλό σου. Το σκαθάρι στα αιγυπτιακά σύμβολα, συμβολίζει την πλάγια τομή του εγκεφάλου η σφαίρα συμβολίζει την επίφυση και τα φτερά είναι η δύναμη να πετάει η συνείδηση και να πηγαίνει αλλού... Γενικά η επίφυση συμβολίζεται σαν μάτι ή σαν μπάλα με ακτίνες, οι ακτίνες συμβολίζουν την αλήθεια το φως το φανέρωμα...

Για το 3 μάτι δεν ήξεραν μόνο οι αρχαίοι Αιγύπτιοι αλλά και οι Μάγιας, Αζτέκοι, Ίνκας και άλλοι πολλοί. Όταν συμβόλιζαν κάποιον σε ζωγραφιά η άγαλμα με μία βούλα ή κάποιο εξόγκωμα στο μέτωπο ήθελαν να πουν ότι αυτός είχε πλήρως ενεργοποιημένο το 3 μάτι. Τώρα σχετικά με τον δικέφαλο αετό που βλέπουμε στους Σουμέριους αργότερα στους Αιγύπτιους μετά στους Βυζαντινούς μετά στους Αλβανούς μετά στους ναζί μέχρι και στο Αμερικάνικο δολάριο και όχι μόνο έχει την βάση του σε αυτά. Ο κάθε λαός λέει τα δικά του σχετικά με το τι πουλί είναι τι θεός είναι κτλ. Αλλά η βαθιά καθαρή αλήθεια είναι ότι όποιος το έχει θέλει να δείξει ότι έχει δυνάμεις... όπως αυτές με το 3 μάτι και έτσι είναι πανίσχυρος λαός. Τα δύο κεφάλια δείχνουν τις δύο διαφορετικές οράσεις την πολύ κοντινή και την πολύ μακρινή, η σφαίρα η μπάλα γενικώς συμβολίζει την πλήρως ενεργοποιημένη επίφυση το φως την αλήθεια δεν μπορείς να τους εξαπατήσεις. Γενικά βάζουν αετό γιατί είναι το πιο ισχυρό πτηνό και παραβολικά ταιριάζει με όλα αυτά γιατί και καλά είναι οι ισχυροί των ουρανών. Τα υπόλοιπα σύμβολα είναι δευτερεύουσας σημασίας ο κάθε λαός βάζει τα δικά του βάση ιδεολογιών και κουλτούρας. Βέβαια όποιος βάζει τέτοια εμβλήματα δεν σημαίνει και ότι έχει ενεργοποιημένη την επίφυση του ή ότι είναι καλοί άνθρωποι διοικούντες κτλ.

Ο εγκέφαλος και το σώμα έχουν ένα σύνολο απο αδένες που εκλύουν ορμόνες, η ποσότητα και ο συνδυασμός των ορμονών μπορούν να ορίσουν τις εγκεφαλικές μας δονήσεις και συχνότητες ακόμα και να ενεργοποιηθούν ψυχικές δυνάμεις, είναι θέμα ενός πολύ συγκεκριμένου ορμονικού κοκτέιλ που διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο είναι ουσίες που μπορεί να παράγει το φυσικό σώμα φαίνεται πως αυτό επιτυγχάνεται όταν ο άνθρωπος έχει μια ζωή που ασχολείται με το πνεύμα του αλλά και αυθόρμητα λες και ήταν η ώρα του, επίσης κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει και μέσω κάποιας επίσης τεχνολογίας συγχρονίζοντας τους αδένες κάτω από κάποιες συχνότητες,αυτά που βλέπουμε σε ταινίες που επιστήμονες δημιουργούν super ήρωες έχουν κάποιες βάσεις . Μερικοί άλλοι επιστήμονες κάνουν πειράματα.. ή προσπαθούν να φτιάξουν τεχνητές χημικές ουσίες για να ενεργοποιήσουν την επίφυση και τις δυνάμεις...

ΠΕΙΡΑΜΑ: Το πιο πετυχημένο πείραμα γύρω από την επίφυση η αλλιώς το τρίτο μάτι που έκαναν ήταν μια μίξη οξιτοκίνης κύτταρα από επίφυση και κύτταρα από μυελό των επινεφριδίων επειδή αυτά τα κύτταρα ανταποκρίνονται πολύ στα νευρικά ερεθίσματα μαζί με μία δόση αδρεναλίνης. Δεν κατάφεραν να ξεκλειδώσουν κάποια δύναμη... έμαθαν όμως ένα βασικό πράγμα ότι ένα νευρικό ερέθισμα μπορεί να ξεκινήσει μια ορμονική παραγωγή που σημαίνει ότι με κάποιο πολύ συγκεκριμένο βομβαρδισμό Η/Μ δονήσεων μπορούν να προκαλέσουν το κατάλληλο νευροχημικό κοκτέηλ για να ενεργοποιήσουν τις δυνάμεις της επίφυσης, πέρα από αυτό κατάφεραν να εμπλουτίσουν με γνώσεις το τομέα της νευροενδοκρινολογίας και να μάθουν πολλά αλλά για άλλους τομείς, όπως, το ότι οι βάτραχοι άσπριζαν αν τους έκαναν ένεση με κύτταρα επίφυση. Ή ότι ενώ όλα τα θηλαστικά έχουν επίφυση τα κατώτερα όπως τα τρωκτικά μπορούν να ζήσουν χωρίς επίφυση ενώ τα ανώτερα θηλαστικά όπως το δελφίνι πεθαίνουν.

Μετά στράφηκαν στην δημιουργία τεχνιτών πολύ ισχυρών νευροχημικών ουσιών για να υπερδιεγείρουν την επίφυση και έφτιαξαν το γνωστό επικίνδυνο ψυχοτρόπο παραισθησιογόνο ναρκωτικό DMT το οποίο είναι απομίμηση δική μας ουσίας που αναστέλλεστε από τον οργανισμό μας,αλλά υπάρχει και σε κάποια φυτά.

Μία δόση παραισθησιογόνων ουσιών παράγει και ο άνθρωπος π,χ, όταν βιάζεται ένα παιδάκι πολλές φορές βλέπει πεταλούδες η ότι είναι σε ένα κάμπο το ίδιο και με κάποιους ψυχοπαθείς η με κάποιους που ζουν άσχημες συνθήκες,κάτι παρόμοιο βλέπουμε στην ταινία sucker punch(2011) https://www.youtube.com/watch?v=MnF4SpS9gUw ή όπως καταλαβαίνουμε προς το τέλος της ταινίας Repo man(2010) δηλαδή κάποιες φορές που η ψυχή είναι να ζήσει κάτι δυσβάσταχτο ζεί σε ένα μάτριξ ένα ψεύτικο κόσμο. Αυτή η παραισθησιογόνα ουσία που παράγουν οι αδένες και η επίφυση είναι σχεδόν ίδια με το ναρκωτικό DMT.

Όταν λοιπόν, προσπαθούν να ενεργοποιήσουν την επίφυση με μικροσκοπικές δόσεις παραισθησιογόνων βοτάνων ενδέχεται να βιώσουν εμπειρίες με φίδια με αγγέλους με τέρατα με μάγισσες με εξωγήινους και άλλα πολλά αναλόγος τι πιστεύουν και τι τους έχουν δασκαλέψει,η αλήθεια είναι ότι δεν συναντούν κάποιον,αλλά άντε να τους το εξηγήσεις ότι αυτό που βλέπουν και μιλούν δεν είναι τίποτα, ενδέχεται σε κάποιες ιεροτελεστίες να είναι και πνεύματα. Προσπαθούν μέσω παραισθησιογόνων βοτάνων να ερεθίσουν τόσο τον οργανισμό ώστε να ενεργοποιήση την επίφυση έστω και παροδικά μπας και δουν κάτι ή αποχτήσουν κάποια δύναμη. 99,99% είναι κάτι μάταιο αλλά και επικίνδυνο. Επίσης διάφορα παράξενα χρώματα και σχήματα που βλέπουν από τα παραισθησιογόνα δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια ιδιότητα που έχει το 6 τσάκρα είναι το καλειδοσκόπιο της αιθερικής όρασης που υπερδιεγείρεται, είναι σαν βλέπετε μέσα από ένα μεθυσμένο νου και όραση. Ο λόγος της ύπαρξης του φαίνεται άχρηστος η ανάξιος προσοχής από όλους τους μύστες,κάνουν όμως λάθος,μπορεί ύπο κάποιες πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις να έχει αυτό-θεραπευτική δράση δρα σαν χρωματοθεραπεία, τα χρώματα είναι ένα φάσμα δονήσεων,τα οποία έχουν επίδραση στην ψυχολογία μας ώς και την αύρα μας. Φωτεινά χρώματα ρούχων φέρνουν αύξηση διάθεσης ενώ τα σκούρα εσωστρέφεια ''εγκλεισμό'' ατονία, για αυτό και οι μοναχοί βάζουν σκούρα θέλουν αυταπάρνηση, και οι ιερείς βάζουν στα ενδύματα τους κατά την τέλεση των μυστηρίων ''θεϊκά'' χρώματα όπως πορφυρά άσπρα χρυσά γαλάζιο έντονο μοβ και κόκκινο.

DMT το αναβολικό για δυνάμεις...

H μετατονίνη η αλλιώς το DMT(Ν,Ν-ΔιΜεθυλοΤρυπταμίνη) για συντομία το λέμε DMT είναι χημικώς ο ξάδερφος της μελατονίνης και είναι πολύ πιο ισχυρή.
ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΑΣ ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΟΥΜΕ. H βιταμίνη C από χημικής πλευράς είναι λίγο έστω αμυδρά διαφορετική μεταξύ φρούτων και συμπληρωμάτων, είτε γιατί υπάρχουν επιμολύνσεις προσμίξεις ή αλλοιώσεις. Έτσι και εδώ άλλο μετατονίνη και άλλο DMT η μετατονίνη είναι το ενδογενές DMT που θα παράγει η επίφυση για να ενεργοποιηθούν δυνάμεις, όταν όμως λέμε DMT εννοούμε το ψυχοτρόπο ναρκωτικό το οποίο είναι μία συνθετική χημική απομίμηση της μετατονίνης. Για να τα ξεχωρίζουμε όταν λέμε μετατονίνη εννοούμε αυτό που παράγουμε και DMT το ναρκωτικό, ναι μεν μπορεί να μοιάζουνε από χημικής πλευράς αλλά δεν μπορούν να καταφέρουν τα ίδια πράγματα, επίσης η ενδογενή παραγωγή DMT δηλαδή η μετατονίνη είναι διαφορετική από άνθρωπο σε άνθρωπο από χημικής πλευράς αλλά και ποσότητας,είμαστε διαφορετικοί οργανισμοί. Γενικώς η επίφυση παράγει πολλές ουσίες βασισμένες στην τρυπταμίνη και δρουν βοηθητικά για αυτό το σκοπό... οπότε για δυνάμεις.. δεν έχουμε μόνο ανάγκη την μετατονίνη δηλαδή το δικό ενδογενές DMT. Οπότε με το ναρκωτικό DMT δυνάμεις δεν αναπτύσσονται εκτός από ψευδαισθήσεις ψευτο-οράματα και εξωσωματικές εμπειρίες(όχι πάντα), συχνές μικροσκοπικές δόσεις εικάζεται ότι θα μπορούσε να ενεργοποίηση την επίφυση έστω για μαντεία,υπό την προϋπόθεση ότι το DMT είναι καθαρό χημικά.
H μετατονίνη δεν καταστέλει την συνείδηση όπως η μελατονίνη που φέρνει ύπνο, αλλά σου την κρατά ξύπνια ακόμα και αν είσαι σε κόμμα η κλινικά νεκρός. Για αυτό και ενώ ο άλλος μπορεί να είναι σε κώμα μπορεί να θυμάται η να ακούει. Ναι μεν οι αισθήσεις δεν λειτουργούν αλλά υπάρχει η δυνατότητα να παράγετε τόσο DMT που να επιτρέπει στην συνείδηση να βγαίνει έξω από το σώμα.
Η μετατονίνη σου δίνει μια εμπειρία σε μία νέα διάσταση συνείδησης. Από την 49 ημέρα κύησης ως την γέννηση ζούμε σε μια διάσταση συνείδησης μόλις γεννηθούμε η συνείδηση μας πάει στον φυσικό κόσμο του χώρου του χρόνου και των 5 αισθήσεων,μετά το επόμενο στάδιο είναι όταν πηγαίνουμε σε μια κατάστασης συνείδησης σοφίας όπου όλα είναι ένα όπου νιώθουμε κατανοούμε και παίρνουμε απαντήσεις για όλα. Από τα 7 μας χρόνια και μετά συνειδησιακά δημιουργούνται δεσμευτικές δυνάμεις που μας λένε αυτή είναι η αλήθεια αυτά είναι τα όρια και η ζωή και είμαστε έτσι μέχρι να πεθάνουμε.

Έτσι όπως έχει το σύμπαν διαστάσεις έτσι και η συνείδηση έχει διαστάσεις η μετατονίνη σε βοηθά να μπαίνεις στην 4 διάσταση της συνείδησης η αλλιώς σε OBC(out of body consioysness).

EΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ Η μετατονίνη παράγεται όταν παράγεται ένα ένζυμο Ν,ΜΤ-μεθυλτρανσφεράση αυτή παίρνει δύο μεθύλ ομάδες και κάνει τους συνδυασμούς που χρειαζόμαστε με μόρια τρυπταμίνης και εκχύονται σε όλο τον εγκέφαλο ύστερα ο εγκέφαλος στέλνει μήνυμα σε στην επίφυση και στους πνεύμονες τα μάτια και τον θυρεοειδή να παράγουν μετατονίνη έτσι το αίμα γεμίζει με μετατονίνη, έτσι όμως ο οργανισμός εξαντλείτε και για αυτό ο οργανισμός παράγει ένα ένζυμο που λέγεται μοαμινική οξυδάση όπου είναι και ο αναστολέας! της μετατονίνης για αυτό και δεν μας ανοίγει το τρίτο μάτι. Όταν όμως δεν έχουμε τον αναστολέα τότε οι υποδοχείς των νεύρων
5-ΗΤ2Α και του εγκεφάλου SIGMA-1 δεσμεύουν τα μόρια της μετατονίνης και φτιάχνουν νέους νευρώνες στην αρχιτεκτονική του εγκεφάλου και υπερτερείς...,αυτό όμως είναι παροδικό,θα μπορούσε να είναι και μόνιμο αν μπορούσαμε να βρούμε μια μέση τιμή του αναστολέα και της παραγωγής της μετατονίνης ώστε να υπάρχει ισορροπία γιατί η κατάργηση του αναστολέα θα έφερνε συχνή εξασθένηση ή ακόμα και ντελίριο η να βγαίναμε συνέχεια έξω από το σώμα μας ανάλογα την δόση αλλά θα μπορούσαμε να το ρυθμίζαμε με το νου μας, από ορμονικής πλευράς είναι λεπτό θέμα είναι σαν να πρέπει να παίξεις σωστά με γκάζι και συμπλέκτη. Λύση υπάρχει αν εστιασθούν εκεί. Θα μπορούσαμε έτσι και με παραπλήσιους τρόπους να φτιάχναμε ανθρώπους όπως ο πρωταγωνιστής στην φοβερή ταινία limitless(2011) η οποία δεν φτιάχτηκε τυχαία το τονίζω αυτό,ή να είχαμε έξυπνα η ταλαντούχα παιδιά όπως η κινεζούλα στην ταινία safe(2012). Στις 23 Μαϊου του 2013 στο ίδρυμα Cottonwood στο νέο Μεξικό o Dr.Barjigin και o Dr.Barker απέδειξαν ότι τα εγκεφαλονωτιαία υγρά μπορούν να εξελίξουν και να μετατρέψουν τον εγκέφαλο σε κάτι πολύ πιο ισχυρό σαν όργανο κατά την ενδογενή έκκριση DMT
Διάφοροι λαοί έχουν βρεί τρόπους ή κάποιοι άλλοι... τους δίδαξαν αυτούς τους τρόπους, πως μέσα από μία διαδικασία να παράγει ο οργανισμός και οι αδένες πολύ μετατονίνη η να καταστέλλεστε ο αναστολέας μοαμινική οξυδάση και να έχει ο άνθρωπος εξωσωματικές εμπειρίες, και να μαθαίνει κατανοεί πολύ περίπλοκα θέματα να βλέπει πράγματα που δεν μπορεί όταν είναι στο σώμα του.
ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ. Η απότομη μεγάλη έκκριση μετατονίνης προκαλεί αυτό που λέμε μεταθανάτια εμπειρία, βγαίνεις έξω από το σώμα, δεν βγαίνει η ψυχή αλλά η συνείδηση, συνείδηση ας πούμε πως είναι ένα είδος ψυχικού λογισμικού που χρησιμοποιεί η ψυχή για να βλέπει και να αλληλεπιδρά, μπορεί το σώμα να είναι κλινικά νεκρό να μην υπάρχει καμία αίσθηση αλλά η συνείδηση να είναι σε εγρήγορση επειδή είναι συνδεδεμένη ενεργειακός με την επίφυση αν κοπεί αυτός ο σύνδεσμος η με κάποιο τρόπο καταστρέφαμε την επίφυση του ατόμου αυτού, θα πέθαινε. Για αυτό και λένε την επίφυση η έδρα της ψυχής. Πολλοί που προσπαθούν να ενεργοποιήσουν πλήρως τις λειτουργίες της επίφυσης η αλλιώς να ενεργοποιήσουν το 3 μάτι βιώνουν εξωσωματικές εμπειρίες και βιώνουν μια νοητική διεύρυνση και νομίζουν ότι το ενεργοποίησαν,ενώ απλά έβγαλαν έξω την συνείδηση τους που είναι μία από τις δυνάμεις της επίφυσης. Το 3 μάτι για να ενεργοποιηθεί χρειάζεται τουλάχιστον 2-5 χρόνια επί καθημερινής εξάσκησης ,μπορεί και μήνες αναλόγος πολλούς παράγοντες που θα τους δούμε πιο κάτω,πάντως σε λιγότερο από 3 βδομάδες δεν γίνεται, είναι σαν να ζητάς να ενηλικιωθεί ένα βρέφος σε 8 χρόνια και λιγότερο αντί για 18.

Οι αρχαίοι λαοί είχαν διάφορους τρόπους για να ενεργοποιήσουν την επίφυση σε βάθος χρόνου, οι μουσουλμάνοι σούφι έχουν έναν πολύ συγκεκριμένο χορό όπου μπορεί με τον καιρό να προκαλέσει κάποια έκσταση το κυλινδρικό-κωνικό σκουφάκι που φορούν είναι το σχήμα της επίφυσης αυτοί που τους τον έμαθαν το χορό τους το έδωσαν σαν συμβολισμό. Στην κεντρική Αμερική έχουν ένα μίγμα βοτάνων που κάπνιζαν όπως το βότανο ayahuasca προσοχή όμως μην νομίζετε ότι καπνίζοντας ayahuasca θα καταφέρετε κάτι η θα ξεκλειδώσετε κάτι. Κάποιοι ινδιάνοι είχαν κάποιο είδος βάναυσου πολύορου χορού δένοντας με λεπτά σχοινιά τις ρόγες τους με έναν κεντρικό πάσσαλο ο πόνος ήταν αφόρητος και παράγονταν ύστερα ένα κοκτέιλ ορμονών που τους έδιναν την δυνατότητα να φεύγουν με την συνείδηση τους. Οι Ινδοί έχουν δικές τους διαλογιστικές τεχνικές αναπνοής στάσεων κτλ οι Κινέζοι και οι Θιβετιανοί έχουν δικά τους συστήματα με ήχους από κρουστά και μεταλλικά μπολ, άλλοι Ασιάτες κάνουν πολλές πολύωρες ασκήσεις με χρωματισμένα σχήματα σε χαρτί που εστιάζονται για ώρες εκεί για να διεγείρουν αυτό το ενδογενές νευροχημικό κοκτέιλ που ανοίγει τις πύλες της αντίληψης.

Η εξωσωματική εμπειρία όπως και η επίφυση ενεργοποιείτε παροδικά η για πάντα με νευροχημικές εκκρίσεις που προκαλούνται από πνευματικές ασκήσεις η δονήσεις.

Όσοι μπερδεύονται για το τι είναι η μετατονίνη είναι το ενδογενές παραισθησιογόνο ναρκωτικό DMT που παράγει η επίφυση κυρίως το οποίο διαφέρει από το χημικό που πουλάν. Για να τα ξεχωρίζουν ας έχουν στο μυαλό τους ότι το DMT είναι το ναρκωτικό και E-DMT(ενδογενές-DMT) είναι αυτό που παράγουμε εμείς και ποικίλει χημικός από άνθρωπο σε άνθρωπο, και είναι υπεύθυνο για να ενεργοποίηση των δυνάμεων της επίφυσης. Το ναρκωτικό DMT είναι το δεύτερο πιο παράνομο ναρκωτικό στο κόσμο είναι σαν να σε συλλάβουν για πυρηνικά, μην το αγοράζεται δεν ξέρετε πόσο καθαρό είναι. Το πρώτο πιο απαγορευμένο και παράνομο ναρκωτικό είναι η ''ανάσα του διαβόλου'' είναι μία σκόνη από ένα φυτό της κεντρικής Αμερικής που όποιος της εισπνεύσει κάνει ότι του λένε με πλήρη διαύγεια πνεύματος και μετά από 3 ώρες περίπου δεν θυμάται τίποτα.ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ......


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου