Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Υπερόπλα..Οι Σοβιετικοί χρησιμοποιούσαν στα πειράματά τους τα υψίσυχνα ηλεκτρομαγνητικά κύματα για να εμφυτεύουν κωδικοποιημένες πληροφορίες στον εγκέφαλο των αντιφρονούντων πολιτών, με τις οποίες μπορούσαν να ελέγχουν τη συμπεριφορά τους από απόσταση. Αργότερα, και για καλλίτερα αποτελέσματα, οι προσπάθειες εστιάστηκαν στο διάστημα, ώστε να χρησιμοποιούνται τα κύματα αυτά και εναντίον των εχθρικών βαλλιστικών πυραύλων.


Τα στρατηγικά ψυχοτρονικά όπλα των Σοβιετικών είναι μεγάλης εμβέλειας, βρίσκονται σε λειτουργική ετοιμότητα στο διάστημα και είναι συνδεδεμένα με το δίκτυο ραντάρ SAM ψυχοτρονικής διαμόρφωσης του συστήματος ΑΒΜ και έχουν αποτελεσματικότητα 100%, όπως έδειξαν οι δοκιμές.

Το όλο σύστημα, με το κατάλληλα διαμορφωμένο ψυχοτρονικό πρότυπο, μπορεί να ακτινοβολήσει τους εχθρικούς βαλλιστικούς πυραύλους που πλησιάζουν και να τους καταστρέψει με απόλυτη επιτυχία. Η δυνατότητα αυτή έχει ήδη δοκιμαστεί εναντίον αμερικανικών αναγνωριστικών δορυφόρων, στα λεγόμενα περιστατικά τύφλωσης, όπου τους αχρηστεύουν.

Οι σοβιετικοί δορυφόροι είναι εφοδιασμένοι με ψυχοτρονικούς διαμορφωτές και μπορούν να εξαπολύσουν οποιοδήποτε πρότυπο ασθένειας ή θανάτου στον ανυποψίαστο πληθυσμό με μια απλή ακτινοβολία από το διάστημα.


Οι βαλλιστικοί πύραυλοι ή τα βομβαρδιστικά που θα μπορέσει να στείλει η Δύση σε μια επίθεση εναντίον της Ρωσίας θα αντιμετωπιστούν από τα ρωσικά ψυχοτρονικά συστήματα SAM/ABM και δεν θα μπορέσει κανένα να φθάσει στο στόχο του.


Οι Σοβιετικοί έχουν αναπτύξει και το αντιβαλλιστικό σύστημα LP/ABM, που έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει έκρηξη ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας στην τροχιά των εχθρικών βαλλιστικών όπλων ή δορυφόρων και να τους αχρηστεύσει τελείως.


Οπτικές παραισθήσειςΣτο βιβλίο του Γάλλου ιστορικού Αμεντέ Τιερύ διαβάζουμε ότι το 279 π.Χ. ο Βρέννος οδήγησε στρατιά 29.000 ανδρών, Γαλατών και Κιμρίων, στους Δελφούς για την αρπαγή των θησαυρών και την καταστροφή του μαντείου.
Όταν έφθασε στο ύψος του ναού της Προναίας Αθηνάς, παρουσιάστηκαν στον αέρα μπροστά στους Γαλάτες οι μορφές των ηρώων Υπέροχου, Πύρου, Λαοδόκου και του Φύλακου που πετούσαν στον αέρα, αλλά και του Απόλλωνα που εμφανίσθηκε ως «Υπερμεγέθης νέος εκπάγλου ωραιότητας, ακολουθούμενος από δύο ένοπλες Παρθένες» και παρακολουθούσαν από τον αέρα την εξόντωση των βαρβάρων (σήμερα θα τα ονομάζαμε ολογραφικά είδωλα λέιζερ ή θαύματα).
Μετά το θάνατο του Βρέννου, ο Ακιχώριος που ανέλαβε αρχηγός επιτέθηκε κατά των Δελφών· και σε αυτόν εμφανίστηκαν δύο λευκές κόρες στον αέρα· ήταν οι δύο Μοίρες, αγάλματα των οποίων βρίσκονταν στο μεγάλο ναό του Απόλλωνα.

Ο Έλληνας ήρωας Εχετλαίος με συσκευή λέιζερ τύφλωνε τους Πέρσες στο Μαραθώνα.

Στη Σαλαμίνα τα ελληνικά πλοία τα κάλυψε ομίχλη που έστειλε η θεά Αθηνά και τα προστάτευε από τις φλόγες που έπεφταν από τον ουρανό και κατέκαιγαν τα πλοία των Περσών.

Όλες αυτές οι περίεργες αφηγήσεις πριν μερικά χρόνια φάνταζαν σενάρια επιστημονικής φαντασίας και ήταν «Μυθολογία» για το δυτικό κόσμο, που δεν ήθελε να πιστέψει ότι μπορεί να ήταν αληθινά και, πολύ περισσότερο, ούτε καν υποπτευόταν ότι υπήρχαν ανάλογες δυνατότητες των Σοβιετικών στην έρευνα του ψυχοτρονικού πολέμου.


Οι επιστήμονες της Δύσης ήταν απόλυτα ήσυχοι -αφού κατά τη γνώμη τους αυτό που δεν μπορεί να συμβεί δεν πρέπει και να υπάρχει- και επομένως απόκλεισαν τελείως τις ψυχικές έρευνες, θεωρώντας αυτές σαν αντιεπιστημονικό παραμύθι.


Όταν αποφάσισαν να ξεκινήσουν οι Δυτικοί τις ψυχικές έρευνες, οι Σοβιετικοί ήδη βρίσκονταν μπροστά μισό αιώνα, αφού μελετούσαν την ελεγχόμενη συμπεριφορά του ανθρώπου με την επίδραση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, διέθεταν οπλικά ψυχοτρονικά συστήματα που λειτουργούσαν με τη δύναμη του νου και είχαν ψυχοτρονικά όπλα με πολύ θανάσιμες δυνατότητες.


Το σημερινό ψυχοτρονικά οπλοστάσιο των Ρώσων είναι εφάμιλλο των όπλων επιστημονικής φαντασίας. Η κοινή λογική δεν μπορεί να συλλάβει, πώς λειτουργούν τα «Υπερδιαστημικά Κανόνια», που μπορούν να μεταδώσουν πυρηνικές εκρήξεις από τη Σιβηρία στο Λευκό Οίκο με την ταχύτητα της σκέψης.


Η σύγχρονη επιστημονική έρευνα, της κβαντομηχανικής και της παραψυχολογίας, ξεπέρασε τα όρια της φαντασίας και μοιάζει με παράνοια. Τόσο οι Ρώσοι όσο και οι Αμερικανοί διαθέτουν τεχνολογία τέτοια, που μπορούν να διαβάσουν το περιεχόμενο οποιουδήποτε ηλεκτρονικού υπολογιστή και πειραματίζονται ήδη στην ανάγνωση των πληροφοριών του ανθρώπινου εγκεφάλου μεμονωμένων ατόμων ή εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων.


Μπορούν να παρακάμψουν την οπτική μνήμη του εγκεφάλου, που είναι τα μάτια και τα οπτικά νεύρα, και να τοποθετήσουν στη μνήμη του ανθρώπου εικόνες με συχνότητες των 25 Ηζ, ώστε να βλέπει ο άνθρωπος αυτά που θέλουν αυτοί.


Επίσης μπορούν να εμφυτεύσουν τρισδιάστατο ήχο με συχνότητες των 10 Ηζ στον ακουστικό φλοιό του εγκεφάλου, παρακάμπτοντας τα αυτιά, και να του προκαλέσουν σύγχυση στην ομιλία και τραύλισμα, επηρεάζοντας το λεκτικό κέντρο του εγκεφάλου με συχνότητες των 15 Hz.

Επίσης μπορούν να εμφυτεύσουν φανταστική πραγματικότητα στον εγκέφαλο με συχνότητες των 9 Ηζ, και υποσυνείδητες σκέψεις στα 20 Ηζ, ώστε ο άνθρωπος-στόχος να έχει παραισθήσεις και να βλέπει φαντάσματα.

Η ψυχοτρονική τεχνολογία με τις συσκευές εγκεφαλικής απεικόνισης επιτρέπει στους ερευνητές να πουν με ακρίβεια τι πραγματικά μπορεί να σκέφτεται ένα άτομο πριν ακόμη μιλήσει, όταν αυτό βρίσκεται συνδεδεμένο με την ανάλογη συσκευή.

Επίσης είναι δυνατόν να εξετάσουν τα στοιχεία εγκεφαλικής απεικόνισης και να καθορίσουν εάν ένα άτομο σκέφτεται ένα πρόσωπο ή μια τοποθεσία.

Επομένως στην Αρχαία Ελληνική «Μυθολογία», όταν διαβάζουμε τους λεγόμενους «μύθους», δεν πρόκειται για παραμύθια αλλά για επιστημονικά επιτεύγματα, που μόλις σήμερα μπορούν να κατανοήσουν οι άνθρωποι.


Κλιμακωτό ΠαρεμβαλόμετροΤο Κλιμακωτό Παρεμβαλόμετρο, ή κλιμακωτό όπλο, εκπέμπει δύο ακτίνες σε μεγάλη απόσταση και λειτουργεί με συνδυασμό των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων και της βαρύτητας, σύμφωνα με την θεωρία του Αϊνστάιν. Δηλαδή είναι η ενοποιημένη θεωρία εφαρμοσμένης μηχανικής, όπου η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια μπορεί να μετατραπεί σε βαρύτητα και αντίστροφα.

Η ενέργεια του παρεμβαλλόμετρου αντλείται από την ελεύθερη ενέργεια του διαστήματος, και οι ακτινοβολίες του είναι λεπτότερες από τις ακτίνες γάμα και τις ακτίνες Χ, και είναι γνωστές ως gravitik κύματα.

Οι ΗΠΑ και η Ρωσία έχουν αναπτύξει ισχυρά κλιμακωτά όπλα τέτοιων ακτίνων και μπορούν να επιτύχουν τα εξής:

• Να προκαλέσουν ενεργειακές καταστροφές πιο ισχυρές από την ατομική βόμβα.
• Να προκαλέσουν σεισμούς είτε με την ενεργειακή φόρτιση των ρηγμάτων των τεκτονικών πλακών είτε με την ενεργοποίηση των ηφαιστείων.
• Να δημιουργήσουν τυφώνες και παλιρροϊκά κύματα, και να χειρίζονται τον καιρό κατά βούληση.
• Να παρακάμπτουν τις δεσμεύσεις του χωροχρόνου και με ακτίνες ταχύτερες του φωτός να στοχεύουν σε κάθε σημείο της γης που βρίσκεται στην αντίθετη πλευρά της.
Όταν οι δύο ακτίνες gravitik του Κλιμακωτού Παρεμβαλομέτρου συναντηθούν σε μια μεμακρυσμένη απόσταση, προκαλείται έκρηξη μεγάλης ενεργείας στην ατμόσφαιρα.

Το Σεπτέμβριο του 1979, και στις αρχές του 1980, οι κατασκοπευτικοί δορυφόροι Vela των ΗΠΑ κατέγραψαν δυο εκρήξεις μεγάλης λάμψης στο νότιο Ατλαντικό, κοντά στις ακτές της Αφρικής, που έμοιαζαν με πυρηνικές εκρήξεις, χωρίς να είναι πυρηνικές. Τις λάμψεις αυτές οι Δυτικοί τις ονόμασαν υπερκεραυνούς.


Στις 9 Απριλίου 1984, τα πληρώματα αεροπλάνων που βρίσκονταν στον αέρα, σε μια περιοχή που απείχε περίπου 350 χιλιόμετρα από το Τόκιο, πάνω από τον Ειρηνικό ωκεανό, παρατήρησαν ένα φωτεινό μανιτάρι διαμέτρου 350 χιλιομέτρων, το οποίο εμφανίστηκε από το πουθενά και ανέβηκε μέσα σε 2 λεπτά σε ύψος 20.000 μέτρων.


Ένας πιλότος Μπόινγκ 747 και άλλος ένας πιλότος βομβαρδιστικού αεροπλάνου Β-52 περιέγραψαν το φαινόμενο σαν μια γιγαντιαία πυρηνική έκρηξη, πλην όμως και οι δύο δεν είδαν καμία λάμψη φωτός, αλλά και κανένα όργανο δεν κατέγραψε πυρηνική έκρηξη. Όλες αυτές οι εκρήξεις προέρχονταν από δοκιμές κλιμακωτών όπλων των Σοβιετικών.


Οι φορείς των κλιμακωτών όπλων μπορούν να μιμούνται την υπογραφή ή τη συχνότητα μιας ασθένειας, να την αναπλάθουν και στη συνέχεια να προσβάλλουν ολόκληρους πληθυσμούς με νέες ασθένειες ή με ασθένειες σε λανθάνουσα κατάσταση που ενεργοποιούνται με κβαντικές μεθόδους όπως συμπτώματα ακτινικής και χημικής δηλητηρίασης βακτηριδιακής μόλυνσης και θάνατο.

Τα ρωσικά Κλιμακωτά Παρεμβαλόμετρα ακτίνων μορίων έχουν εμβέλεια 2.000 χιλιομέτρων, ακτίνα δράσεως 350 χιλιομέτρων και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και εναντίον UFO.

Το Όπλο Γύροτρον


Το όπλο γύροτρον μελετήθηκε κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου από τους Σοβιετικούς στο ερευνητικό εργαστήριο «Γκόρκυ» της Σοβιετικής Ένωσης από στρατιωτικούς επιστήμονες. Είναι μια γεννήτρια μικροκυμάτων υψηλής ενέργειας με την οποία γίνεται ο εντοπισμός των πολεμικών αεροσκαφών και στη συνέχεια η εξουδετέρωσή τους. Τα γύροτρα, μαζί με την τεχνολογία των όπλων κλιμακωτών ακτίνων, δημιουργούν μια αδιαπέραστη ασπίδα προστασίας από τις εναέριες επιθέσεις.
Το γύροτρον προκαλεί περιδίνηση ηλεκτρονίων, τα οποία θερμαίνονται από έναν πανίσχυρο μεταδότη και μπορούν να φωτίσουν το νυκτερινό ουρανό σε πολύ μεγάλες εκτάσεις και να τις υπερθερμάνουν με δεκάδες εκατομμύρια βατ ηλεκτρισμού και σε εξαιρετικά χαμηλές συχνότητες. Έτσι μπορούν να πλήξουν αεροπλάνα και πυραύλους της Δύσης και να τα καταστρέψουν χωρίς δυσκολία.
Οι χαμηλές συχνότητες του γυρότρου έχουν πολύ δυσμενή επίδραση στην ανθρώπινη υγεία και κυρίως στον ανθρώπινο εγκέφαλο.

Μη Συμβατικά Ρωσικά ΌπλαΣτα τέλη Μαΐου του 2007, το υπουργείο εξωτερικών των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι επέκτειναν την αντιπυραυλική ομπρέλα της Ευρώπης στην Τσεχία και την Πολωνία, χώρες που στο παρελθόν ανήκαν στη σφαίρα επιρροής της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Το πρόσχημα των Αμερικανών ήταν ότι οι χώρες αυτές κινδύνευαν από τα πυρηνικά όπλα της Βόρειας Κορέας και του Ιράν, αν και οι δύο αυτές χώρες δεν διαθέτουν βαλλιστικούς πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς, αλλά και δεν είχαν λόγους να τις χτυπήσουν.


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν θεώρησε αυτή την αντιπυραυλική επέκταση ως απειλή κατά της Ρωσίας και κατηγόρησε τις ΗΠΑ σαν υπεύθυνες για «έναν νέο γύρο ανταγωνισμού εξοπλισμών». Σε μια επίδειξη ισχύος, οι Ρώσοι πραγματοποίησαν από τις βάσεις του Βλαδιβοστόκ δυο δοκιμαστικές εκτοξεύσεις πυραύλων μη συμβατικής τεχνολογίας (!) βεληνεκούς 5.500 χιλιομέτρων, που μπορούσε ο καθένας να μεταφέρει δέκα πυρηνικές κεφαλές. Η σκόπευση ήταν ακριβέστατη, και ο εντοπισμός τους από τα συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας των ΗΠΑ και του NATO στάθηκε αδύνατος, τόσο από τα επίγεια ραντάρ, όσο και από τους κατασκοπευτικούς δορυφόρους, αποδεικνύοντας έτσι ότι η αντιπυραυλική ασπίδα της Ευρώπης είναι άχρηστη για τους ρωσικούς πυραύλους.


Σε συνέχεια των προηγουμένων εκτοξεύσεων ακολούθησε μια νέα εκτόξευση από ρωσικό υποβρύχιο ενός νέου διηπειρωτικού πυραύλου βεληνεκούς 10.000 χιλιομέτρων τύπου «Bulava», για τον οποίον ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι: «Ο πύραυλος έχει σχεδιαστεί να μεταφέρει έξι πυρηνικές κεφαλές, και έχει την ικανότητα να διαπερνά κάθε σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας», αφού και ο πύραυλος αυτός δεν εντοπίστηκε από ραντάρ και δορυφόρους της Δύσης.


Βόμβα Κενού


Η ρωσική τηλεόραση τις 10.9.2007 παρουσίασε τις δοκιμές του ρωσικού στρατού σε ένα νέο όπλο με το όνομα «Βόμβα Κενού» ή «Θερμοβαρική Βόμβα», ή «Βόμβα Καυσίμου-Αέρα», η οποία είναι το ισχυρότερο συμβατικό όπλο του κόσμου. Είναι τέσσερις φορές ισχυρότερη από την αμερικανική βόμβα «Μητέρα όλων των Βομβών» ή MOAB (Massive Ordnance Air Blast) που δοκιμάστηκε το 2003 από το στρατό των ΗΠΑ, αφού η θερμοκρασία στο κέντρο της έκρηξης της ρωσικής βόμβας είναι διπλάσια, χάρη σε εκρηκτικά νέας τεχνολογίας (!).
Η ισχύς της βόμβας είναι ίση με την ισχύ 44 τόνων ΤΝΤ (Τρινιτροτολουόλης) και είναι ανάλογη με αυτή των μικρών πυρηνικών όπλων.
Η νέα βόμβα πυροδοτείται σε δύο φάσεις. Η πρώτη πυροδότηση απελευθερώνει ένα άγνωστο εκρηκτικό υλικό, το οποίο γίνεται νέφος και αμέσως ακολουθεί η δεύτερη πυροδότηση, που πυροδοτεί το νέφος των εκρηκτικών, το οποίο δημιουργεί ισχυρότατο ωστικό κύμα και στη συνέχεια ένα κενό αέρος· λόγω αυτού δημιουργείται υποπίεση και ο αέρας εισέρχεται στο κενό με πολύ μεγάλη ταχύτητα, προκαλώντας τεράστιες καταστροφές.

Ρωσικά μη Θανατηφόρα Όπλα


Σήμερα η Ρωσία, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, επιμένει στη μελέτη και επέκταση των μη θανατηφόρων όπλων, με το επιχείρημα της αποτροπής της τρομοκρατίας και τον έλεγχο των διαδηλώσεων.


Η ανάπτυξη των μη θανατηφόρων όπλων βασίστηκε στη λογική του ότι: «Το να κερδίσεις εκατό νίκες σε εκατό μάχες δεν είναι το αποκορύφωμα της ικανότητας· το αποκορύφωμα της ικανότητας είναι να επικρατήσεις του εχθρού χωρίς μάχη, θέτοντας εκτός λειτουργίας το προσωπικό χωρίς να το σκοτώσεις, που δεν αποκλείεται να συμβεί εν δυνάμει, και να αχρηστεύσεις τα όπλα, τις προμήθειες και τον τεχνολογικό εξοπλισμό του».

Μη θανατηφόρα όπλα είναι τα όπλα λέιζερ, με τα οποία μπορούν προσωρινά ή μόνιμα να τυφλώνουν τους στρατιώτες του εχθρού, τα ηχητικά όπλα, με τα οποία μπορούν να ζαλίσουν τον εχθρό, να τον κλονίσουν, να τον τρομάξουν, να του προκαλέσουν εσωτερικές αιμορραγίες και απώλεια ακοής· τα όπλα μικροκυμάτων, που μπορούν να προκαλέσουν ύπνωση στον αντίπαλο και απότομη αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος του, και τα όπλα ακτίνων, με τα οποία προκαλούν επιληπτικές κρίσεις ξαφνική κόπωση, πυρετό, ή ακόμα και θάνατο.

Το περίεργο είναι ότι αυτά τα όπλα κατασκευάστηκαν σε συνεργασία με την αμερικανική κυβέρνηση, η οποία αγοράζει συνεχώς ψυχοτρονικά όπλα από τη Ρωσία, από την εποχή της προεδρίας του Μπιλ Κλίντον.

Όπλο Αερίων


Το μυστηριώδες αέριο που χρησιμοποιήθηκε από τη ρωσική αστυνομία για να λήξει η κρίση των ομήρων -τους οποίους κρατούσαν οι Τσετένοι αυτονομιστές στο θέατρο της Μόσχας- θεωρείται σύμφωνα με τις υπηρεσίες πληροφοριών της Δύσης ότι είναι ένα μυστικό «Μη Θανατηφόρο Όπλο» ελέγχου του πλήθους.

Οι Δυτικοί εμπειρογνώμονες αρχικά πίστεψαν ότι το αέριο ήταν το γνωστό χημικό όπλο ΒΖ-3 της δεκαετίας του 1950, παράγωγο του χημικού στοιχείου βενζολίου, η εισπνοή του οποίου προκαλεί αποπροσανατολισμό, παραισθήσεις και αφόρητη υπνηλία. Τα αποτελέσματα του βενζολίου εμφανίζονται μια ώρα μετά τη χρήση του και κορυφώνονται στο μέγιστο της δράσης του μέσα σε οκτώ ώρες. Το αέριο όμως που χρησιμοποιήθηκε στο θέατρο της Μόσχας λειτούργησε μέσα σε δευτερόλεπτα, που σημαίνει ότι είναι ένα άγνωστο βελτιωμένο όπλο αερίων.


Όπλο Αερίων Κλιμακωτών Ακτινών


Οι Σοβιετικοί κατά την εισβολή τους στο Αφγανιστάν χρησιμοποίησαν ένα όπλο «Κλιμακωτών Ακτίνων Θανάτου», το οποίο ονόμασαν «Όπλο Αερίων», γιατί ήθελαν να κρατήσουν μυστική την ύπαρξή του από τις υπηρεσίες πληροφοριών της Δύσης.

Τα ρωσικά ελικόπτερα εκτόξευαν πυραύλους που ήταν γεμάτοι από ένα άγνωστο αέριο, και στην συνέχεια τους προκαλούσαν έκρηξη με δέσμες ακτίνων· η έκρηξη απελευθέρωνε ένα άγνωστο θανατηφόρο αέριο, το οποίο προκαλούσε φριχτό θάνατο στους Αφγανούς στρατιώτες, χωρίς να προκαλεί σπασμούς, χωρίς καμία φανερή ιατρική ένδειξη θανάτου. Ολόκληρο το νευρικό σύστημα των ανταρτών καταστρεφόταν αμέσως καθώς και κάθε ζωντανό κύτταρο του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των βακτηριδίων και μικροβίων που υπήρχαν σε αυτό. Το πιο περίεργο φαινόμενο ήταν ότι το σώμα που πέθαινε με αυτόν τον τρόπο άρχιζε την αποσύνθεσή του μετά από 30-45 ημέρες.

Αυτός ο παράξενος θάνατος και τα μυστηριώδη συμπτώματα οφείλονται σε κάποιο νέο είδος αερίου που είναι άγνωστο στη Δύση.
Άλλοι πάλι πιστεύουν ότι δεν οφείλεται στο αέριο, αλλά σε έναν μεγάλης ισχύος σφυγμό που προκαλεί το άγνωστο όπλο και πώς οι Ρώσοι θέλουν να παραπλανήσουν τις μυστικές υπηρεσίες των Δυτικών σε ό,τι αφορά το είδος του όπλου. (Σφυγμός είναι η υπερδιέργεση του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου της περιοχής με αποτέλεσμα να τίθενται εκτός ενεργείας όλα τα ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά συστήματα.).

Όπλο Ακτινών Μορίων Υπερύλης


Η Σοβιετική Ένωση με πυρηνική σύντηξη δημιούργησε ένα νέο όπλο ακτίνων μορίων, που είναι σε θέση να καταστρέψει τους αμερικανικούς βαλλιστικούς πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς και να εξουδετερώσει τα περισσότερα στρατηγικά όπλα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Δυτικών, ένα όπλο μορίων υπερύλης μπορεί να καταστρέψει 10.000 αεροπλάνα εν πτήσει σε μια απόσταση 400 χιλιομέτρων και να λειώσει οποιοδήποτε μεταλλικό αντικείμενο με σφυγμό 10.000.000.000.000 Watt
Τα αμερικανικά πειράματα πάνω στον τομέα αυτό βρίσκονται μόλις στο αρχικό στάδιο έρευνας.

Όπλα Δροσιάς


Οι Σοβιετικοί ονόμασαν «Όπλα Δροσιάς» τα όπλα μορίων υπερύλης, τα όπλα λέιζερ και τις συσκευές κατευθυνόμενης ενεργειακής ραδιοσυχνότητας. Μοιάζουν όπλα μαγικά και μαζί με τα όπλα του υπερχώρου και του υπερδιαστήματος δίνουν την αίσθηση εξωγήινης τεχνολογίας αφού μπορούν να παρέμβουν και στο τοπικό χωροχρονικό συνεχές μεμακρυσμένων στόχων.

Διάφορα αφύσικα φαινόμενα που έχουν κατά καιρούς παρατηρηθεί πάνω από τους ωκεανούς και μοιάζουν με πυρηνική έκρηξη χωρίς να είναι, ή με έκρηξη ηφαιστείου, ή με υπερκεραυνούς οφείλονται στα άγνωστα όπλα δροσιάς και γιαυτό δεν είναι εύκολο να ταξινομηθούν σε μία κατηγορία. Το περίεργο είναι ότι δεν καταγράφονται πυρηνικές εκρήξεις, ή εκρήξεις ηφαιστείων και τα υδρόφωνα της Δύσης δεν καταγράφουν καμία σεισμική δόνηση. Οι Δυτικοί αποδίδουν όλα
αυτά τα φαινόμενα στα αποκαλούμενα όπλα δροσιάς των Ρώσων.
Οι «Sunday Times» του Λονδίνου της 17ης Αυγούστου 1980 έδιναν πληροφορίες και φωτογραφίες πολύ μεγάλων σφαιρών στο έδαφος της Σοβιετικής Ένωσης που έμοιαζαν με το παράξενο σύννεφο του Ατλαντικού, και τις απέδιδαν στα ρωσικά όπλα δροσιάς.

Ψυχοτρονικά Όπλα των ΗΠΑ


Οι πόλεμοι του μέλλοντος θα είναι πόλεμοι αόρατοι και καταστρεπτικοί, με όπλα που ξεπερνούν και αυτά τα σύνορα της επιστημονικής φαντασίας, και τα οποία θα μπορούν να εξαφανίσουν ολόκληρη την ανθρωπότητα χωρίς εχθροπραξίες και πολεμικές συγκρούσεις χωρίς άρματα μάχης και κανόνια, χωρίς να πετάξει ένα αεροπλάνο ή, έστω, χωρίς να ριχθεί ούτε ένας πύραυλος ή μια βόμβα.

Η σχετική ευκολία με την οποία κυριάρχησαν οι ΗΠΑ στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ -οι στρατιώτες των οποίων ήταν εμπειροπόλεμοι και είχαν συμμετάσχει σε μακροχρόνιες πολεμικές συγκρούσεις- δεν οφείλεται στον ηρωισμό των Αμερικανών στρατιωτών, αλλά στην αμερικανική τεχνολογία, με την οποία γινόταν διεξαγωγή ψυχοτρονικού πολέμου, χωρίς διακοπή επί 24ώρου βάσεως, με αποτέλεσμα την καθολική ψυχολογική κατάρρευση του αντιπάλου και την αφαίρεση της επιθυμίας για πόλεμο.

Στο Αφγανιστάν, το Ιράκ και τη Γιουγκοσλαβία, τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν ψυχοτρονικά και «Μη Θανατηφόρα Όπλα».


Όπλο EEG Βιωματικών Εναλλαγών και Εμπειριών (EEG=Experience and Exchange Grants) 

To EEG είναι ένα σύστημα εξελιγμένων υπερυπολογιστών, που μπορούν να καταγράφουν, να μελετούν και να αναλύουν το σύνολο των συναισθηματικών χαρακτηριστικών ενός ανθρώπου ή πλήθους ανθρώπων μέσα στο εργαστήριο, που καταγράφονται με την εικόνα ενός φυσιολογικού ή παθολογικού ηλεκτροεγκεφαλογραφήματος, με το οποίο μελετούν τις δραστηριότητες των εγκεφαλικών κυμάτων που εκπέμπονται για κάθε συναίσθημα χωριστά.

Οι υπολογιστές καταγράφουν τα αρνητικά συναισθήματα των ανθρώπινων συγκινήσεων, όπως είναι ο θυμός, το άγχος, η ανησυχία, η περιφρόνηση, η απελπισία, ο φόβος, η αμηχανία, η απογοήτευση, η θλίψη, η ενοχή, το μίσος, η αδιαφορία, η αγανάκτηση, η ζηλοτυπία, ο οίκτος, η οργή, η θλίψη, ο φθόνος και ο τρόμος, η ηττοπάθεια και η απελπισία. Στη συνέχεια προσδιορίζονται οι υπογραφές όλων αυτών των αρνητικών συγκινήσεων και μελετώνται οι σχετικές συχνότητες και το εύρος των εγκεφαλικών κυμάτων, μετριέται χωριστά η κάθε «υπογραφή συγκίνησης» που φέρει το κάθε συναίσθημα και αποθηκεύεται σε άλλους υπολογιστές. Όλες οι υπογραφές τοποθετούνται στις σιωπηλές συχνότητες μεταφορέων, όπως ακτίνες χι, μικροκύματα, υπέρηχοι, υπόηχοι, με τους οποίους μπορούν να εισαχθούν στους εγκεφάλους των ανθρώπων-στόχων και να τους προκαλέσουν σιωπηλά περιστατικά της ίδιας βασικής συγκίνησης, με αποτέλεσμα να καταλαμβάνονται από αρνητικά και καταθλιπτικά συναισθήματα, χωρίς να ξέρουν γιατί αισθάνονται τόσο άσχημα χωρίς αιτία.

Επίσης με ηλεκτρομαγνητικά κύματα που εκπέμπονται από απόσταση επιτυγχάνεται ο έλεγχος και του μυαλού οποιουδήποτε ατόμου ή ομάδας ατόμων, στους οποίους μπορούν να προκαλέσουν διάφορα συναισθήματα, όπως του φόβου, της λύπης, της απόγνωσης της μελαγχολίας κ.ά, προκαλώντας μεταβολές στη συχνότητα των εγκεφαλικών κυμάτων.


Πολλά άτομα που ακτινοβολήθηκαν με ακτίνες χι, μικροκύματα, υπέρηχους και υπόηχους υποστηρίζουν ότι ακούνε φωνές στα κεφάλια τους από το υπερπέραν, από αγίους ή δαίμονες, ή νομίζουν ότι τρελάθηκαν και χρειάζονται ψυχιατρική βοήθεια.

Μια επανάληψη ακτινοβόλησης με τέτοιους ήχους εμποδίζει την ομιλία, προκαλεί τραύλισμα και αφαιρεί την ικανότητα συναισθηματικής συγκέντρωσης του ατόμου.
Τα μικροκύματα διεγείρουν τον εγκέφαλο με τον επηρεασμό του ασβεστίου, που προκαλεί φλόγωση των εγκεφαλικών νεύρων.
Κατά τη διεξαγωγή των πειραμάτων καταγράφηκαν εγκαύματα δέρματος, έντονοι πονοκέφαλοι, υπνηλία, προσωρινή παράλυση, κυκλοφοριακή ανωμαλία.

Όπλο Σιωπηλών Μηνυμάτων


Στο πεδίο της μάχης το ψυχοτρονικό όπλο EEG χρησιμοποιήθηκε με πιο εξελιγμένη μορφή, όπως προκύπτει από τα δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου. «Χρησιμοποιήθηκαν"Άγνωστα Ψυχοτρονικό Όπλα", "Μαγικά Όπλα", όπλα Υψηλής Τεχνολογίας", "Οπλα Αόρατοι Δολοφόνοι", 'Όπλα Σιωπηλών Ήχων" "Οπλα Μικροκυμάτων" τόσο κατά την επιχείρηση "Καταιγίδα της Ερήμου" το 1991, όσο και στην "θύελλα της Ερήμου" το 2003 στο Ιράκ, αλλά και στον πόλεμο του Αφγανιστάν, για τον επηρεασμό του υποσυνειδήτου των στρατιωτών, προκαλώντας τους φόβο και απελπισία».

Και σε άλλο δημοσίευμα διαβάζουμε ότι: «Οι ΗΠΑ διεξήγαγαν ψυχοτρονικό πόλεμο σε βάρος των Ιρακινών στρατιωτών και αμάχων, με μια απίστευτη και άκρως απόρρητη ψυχολογική επιχείρηση εκπομπής υποσυνείδητων μηνυμάτων, τα οποία μετέβαλαν τα εγκεφαλικά κύματα των Ιρακινών στρατιωτών με εμφύτευση στο υποσυνείδητο τους αρνητικών και καταθλιπτικών σκέψεων, οι οποίες αποσυντόνιζαν τελείως την ψυχοσύνθεσή τους.

Η ψυχοτρονική ομάδα του αμερικανικού στρατού, χρησιμοποιώντας έναν απλό αναμεταδότη FM, έκανε εκπομπές θρησκευτικής και πατριωτικής μουσικής. Με το ραδιοφωνικό σταθμό Ή Φωνή τον Κόλπου" έκανε ειδικές εκπομπές εφαρμόζοντας νέες ψυχολογικές τεχνικές, με τις οποίες προκαλούσε σκέψεις μεγάλου φόβου και πανικού στο μυαλό των στρατιωτών.

Ήταν δε τόσο μεγάλη η ψυχολογική αποδιοργάνωση των Ιρακινών στρατιωτών, που ολόκληρες στρατιωτικές μονάδες παραδίδονταν σε ολιγάριθμες στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ, ενώ διαπιστώθηκε η απόλυτη ψυχολογική εξουθένωση των αιχμαλώτων.


Η ψυχοτρονική ομάδα των ΗΠΑ μπήκε μέσα στο δίκτυο των στρατιωτικών επικοινωνιών του Ιράκ και προκάλεσε απόλυτη σύγχυση και αβεβαιότητα στη μετάδοση αντιφατικών στρατιωτικών διαταγών από τους ηγήτορές τους, που κλόνισαν τελείως την εμπιστοσύνη προς τους ανωτέρους τους και έχασαν το ηθικό τους.

Οι στρατιώτες αγνοούσαν την ύπαρξη των ψυχοτρονικών όπλων και ούτε καν υποψιάζονταν την ύπαρξή τους και επομένως δεν μπορούσαν να προφυλαχτούν και να πάρουν κάποια στοιχειώδη μέτρα προστασίας.
Ο εγκέφαλος τους γινόταν δέκτης σιωπηλών μηνυμάτων, με τα οποία τους παρότρυναν να παραδοθούν. Τα μηνύματα αυτά γίνονταν κατανοητά μόνο από το υποσυνείδητο τους, τους εκμηδένιζαν τελείως ψυχολογικά και ενστάλαζαν στην ψυχή τους ένα διαρκές συναίσθημα φόβου, απόγνωσης, και ηττοπάθειας».

Συνθετική Τηλεπάθεια


Τα «Μη Θανατηφόρα όπλα», ή «Ενεργειακά όπλα» ή «Όπλα δροσιάς», είναι τα «Όπλα Πλάσματος» που λειτουργούν με «Ακτίνες Θανάτου», «Ακτίνες Μορίων», «Υπέρυθρες Ακτίνες», «Λέιζερ», «Μέιζερ», «Ακτίνες Μικροκυμάτων» «Σιωπηλούς Ήχους», «Πλάσμα» και μοιάζουν περισσότερο με όπλα επιστημονικής φαντασίας για τα οποία δεν γνωρίζει σχεδόν τίποτε η ανθρωπότητα.


Η «συνθετική τηλεπάθεια» επιτυγχάνεται με ένα όπλο μικροκυμάτων που κάνει σύνθεση της φωνής, την οποία μπορεί να ακτινοβολήσει και να τη στείλει σε μακρινή απόσταση, να την εισάγει στον εγκέφαλο των επιλεγμένων ανθρώπων-στόχων, μαζί με μια συγκεκριμένη λέξη, σε μια συγκεκριμένη γλώσσα, για να διεγείρει το υποσυνείδητο ώστε να την αποκωδικοποιήσει. Με τη διέγερση του υποσυνείδητου, γίνεται ηλεκτρονική ανίχνευση των εγκεφαλικών κυμάτων του στόχου, τα οποία καταγράφονται και εισάγονται σε ειδικό υπολογιστή, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να διαβάζει τις σκέψεις του εγκεφάλου που έχει διεγείρει.

Κατόπιν εμφυτεύουν στον εγκέφαλο του ανθρώπινου στόχου -με τη βοήθεια της λέξης-κλειδί- σκέψεις και ιδέες, οι οποίες μπορούν να αποσυντονίζουν τη νοητική και ψυχική του υγεία όταν ακούγεται η συγκεκριμένη λέξη.

Η ίδια μέθοδος εφαρμόζεται και με σιωπηλούς ήχους, με τους οποίους πειραματίζονται για να διαβάζουν τις σκέψεις των ανθρώπων. Η μνήμη, τέλος, χάνει την αυθεντικότητά της, αλλοιώνεται δυνητικά με αυτές τις διαδικασίες και επεμβάσεις, οπότε μπορεί να τροποποιείται, να διαγράφεται ή να εμπλουτίζεται με ειδικά επιλεγμένες πληροφορίες.

Από καταγγελίες θυμάτων μαθαίνουμε ότι σε μεγάλο βαθμό οι σκέψεις τους μπορούν να διαβαστούν αυτόματα και να απαντηθούν, ενώ εικόνες και όνειρα, αναμνήσεις και συναισθήματα μπορούν να χειραγωγούνται εξ αποστάσεως και να ελέγχονται.

Ψυχοτρονικά Όπλα των ΗΠΑ στο Βιετνάμ 


Κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Βιετνάμ, οι ΗΠΑ εφάρμοσαν το σχέδιο «ακουστικής παρενόχλησης» και «ψυχικής παραπλάνησης», χρησιμοποιώντας το ηχητικό όπλο «Curdler» (Δεν πάω καλά) και το όπλο «Repeller» (Απωθητής) για να αναστατώνουν τον εχθρό κατά τη διάρκεια της νύχτας.


Ακουστικοί ταλαντωτές 500-5000 Hz σε ένα εύρος 120 ντεσιμπέλ τοποθετήθηκαν στα ελικόπτερα, τα οποία πολλαπλασίαζαν τον θόρυβο ενός αεριωθούμενου αεροπλάνου, με αποτέλεσμα να προκαλούν πανικό και παρατεταμένη αϋπνία. Στο δεύτερο σχέδιο γίνονταν καταγραφές μυστηριωδών ήχων σε μια υποηχητική αρμονική συχνότητα στα 2 Ηζ, που τις παρουσίαζαν σαν φωνές ψυχών νεκρών που ήρθαν τη νύχτα για να τους τρομάξουν και να τους καλέσουν να παραδοθούν· επειδή η συχνότητα ήταν τόσο μικρή δημιουργούσε «απόκοσμα» ψυχοσωματικά συμπτώματα πανικού, ναυτίας και ανησυχίας.


Μπλε Περίπολος (BLUE BEAM PROJECT)

Η ΝΑΣΑ σε συνεργασία με διεθνείς διαστημικές εταιρίες έχει αναπτύξει μια σειρά τριών στάσιμων δορυφόρων προηγμένης τεχνολογίας λέιζερ, που έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν ολογραφικές εικόνες και παραστάσεις του εξώτερου διαστήματος στον ουράνιο θόλο και στη γήινη επιφάνεια.

Αυτή η καταπληκτική τεχνολογία επιτρέπει στο πρόγραμμα «Μπλε Περίπολος» να δημιουργήσει τα ολογραφικά αντίγραφα αστυνομικών που θα επιτηρούν τις οδούς πόλεων χωρίς να υπάρχουν. 
Κανένας δεν θα μπορεί να ξεχωρίσει ποιοι είναι οι πραγματικοί αστυνομικοί και ποιοι είναι τα ολογράμματά τους.

Το πρόγραμμα αυτό μελλοντικά θα χρησιμοποιηθεί για να αναπαραστήσουν μια εικονική δευτέρα παρουσία και πως δήθεν επαληθεύτηκαν οι παλαιές προφητείες, όταν οι εξουσιαστές θα πιστέψουν ότι έχουν κυριαρχήσει στον πλανήτη.


Σε γενικές γραμμές, θα χρησιμοποιηθεί ο ουρανός σαν οθόνη κινηματογράφων που θα προβάλλουν ταυτόχρονα εικόνες σε όλη την επιφάνεια του πλανήτη και σε κάθε γλώσσα. Με τη βοήθεια των υπολογιστών θα εμφανιστούν ότι έρχονται από τα βάθη του διαστήματος οι διάφοροι μεσσίες. Με τα κύματα ΝΕΡΑΙΔΩΝ θα επηρεαστούν οι ανθρώπινοι εγκέφαλοι, έτσι που δεν θα είναι σε θέση να ξεχωρίσουν τη φυσική σκέψη από την τεχνητή σκέψη και θα νομίζουν ότι ο Θεός μιλά σε αυτούς και τις ψυχές τους.


Μ η Θ α ν α τ η φ ό ρ α Ό π λ α τω ν Η Π Α


Ηχητικά Όπλα


Τα ψυχοτρονικά, τα ενεργειακά, όπως και όλα τα μη θανατηφόρα όπλα, μπορούν να χαρακτηριστούν σαν κατάρα θεού, ενός ηλεκτρονικού θεού που είναι τυφλός και τιμωρεί στρατιώτες και αμάχους, δικαίους και αδίκους.


Κατηγορίες μη Θανατηφόρων Ηχητικών Όπλων


Τα μη θανατηφόρα όπλα, ανάλογα με το είδος ενέργειας που χρησιμοποιούν διακρίνονται σε διάφορες κατηγορίες:

• Ηχητικά όπλα παραγωγής ήχων μεγάλης έντασης και συχνότητας.
• Προκαλούν στον αντίπαλο ακουστικό πυρετό, μόνιμες ή προσωρινές βλάβες στο κεντρικό νευρικό και αναπνευστικό σύστημα, πονοκεφάλους, σωματική καταβολή, σπασμούς, εμετό, μείωση της οπτικής οξύτητας, ψυχολογική καταβολή.
• Δεν υπάρχει καμία ασφαλής προφύλαξη από τα όπλα αυτά, εκτός από το κενό αέρα, επειδή ο ήχος δεν μπορεί να μεταδοθεί στο κενό.
• 0 αιφνιδιασμός των Ιρακινών στρατευμάτων στις επιχειρήσεις «Καταιγίδα» και «Θύελλα της Ερήμου» ήταν απόλυτος. Οι Ιρακινοί -που αγνοούσαν την ύπαρξή τους- νόμιζαν ότι τους χτυπούσαν με όπλα εξωγήινης τεχνολογίας, και δεν γνώριζαν το πώς να προστατευτούν από αυτά.
• 0 ήχος διαπερνά σκυροδέματα, τοίχους, γυαλιά και χάλυβες μεγάλου πάχους και μόνο στο κενό αέρα σταματά.
• Όπλα παραγωγής ήχων πολύ χαμηλής συχνότητας.
• Εκτοξεύουν τους ήχους σε μεγάλες αποστάσεις και προκαλούν ναυτία, απώλεια προσανατολισμού, ακόμα και θάνατο.
• Όπλα εκτόξευσης «Ηχητικών Σφαιρών».
• Οι ηχητικές σφαίρες δημιουργούν ισχυρά ηχητικά κύματα, που τραυματίζουν επιπόλαια ή σοβαρά τα τύμπανα των αυτιών, ανάλογα δε με την απόσταση του στόχου μπορούν να προκαλέσουν ακόμη και το θάνατο.

Ηχητικά όπλα μεγαφώνων.


• Τα ηχητικά όπλα μεγαφώνων διαθέτουν δύο μεγάφωνα εντάσεως 350 Watt το καθένα, τα οποία εκπέμπουν δύο διαφορετικές χαμηλές συχνότητες ήχων -μη αντιληπτές από το ανθρώπινο αυτί-, που μετατρέπονται σε οξύτατο σφύριγμα θορύβου όταν συναντηθούν. Αυτό το σφύριγμα του ήχου με τη βοήθεια μικροκυμάτων των 100 MHz έως 10.000 MHz εισέρχονται στο αυτί του ανθρώπου-στόχου και εμφυτεύονται στον εγκέφαλο του με διαμορφούμενες συνεχείς εκρήξεις, που διαρκούν μερικά νανοδευτερόλεπτα ή μικροδευτερόλεπτα και προκαλούν μόνιμη απώλεια ακοής ή και τρέλα.


Ηχητικά όπλα παραγωγής υψηλού θορύβου.


• Παράγουν θόρυβο 145 Ντεσιμπέλ, τον οποίον εκτοξεύουν σε απόσταση πάνω από 300 μέτρα. Τα όπλα αυτά χρησιμοποιήθηκαν από τις ΗΠΑ στο Ιράκ και τα αποτελέσματα ήταν καταλυτικά. Οι Ιρακινοί στρατιώτες αιφνιδιάστηκαν κυριολεκτικά από τον εκκωφαντικό θόρυβο, που ήταν ανυπόφορος και προκαλούσε πονοκεφάλους, δυνατούς πόνους στο σώμα, απώλεια ακοής και πανικό. Έτσι έβγαιναν πανικόβλητοι από τα χαρακώματα όπου ήταν οχυρωμένοι και γίνονταν εύκολοι στόχοι στα εχθρικά πυρά.

• Το όπλο αυτό κατασκευάστηκε με το αιτιολογικό ότι θα χρησιμοποιηθεί για την εκκένωση κτιρίων που καταλαμβάνονται
από τρομοκράτες ή για τον έλεγχο και διάλυση διαδηλώσεων, αλλά και για την απαγόρευση εισόδου σε ελεγχόμενες περιοχές.


Το ηχητικό όπλο LRAD.


• Το όπλο LRAD έχει μελετηθεί μετά την επίθεση στους δίδυμους πύργους του Μανχάταν και έχει χρησιμοποιηθεί από τις στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ στο Ιράκ. Έχει δύο ειδικά μεγάφωνα που εκπέμπουν κύματα ελεγχόμενου καυστικού ήχου σε πολύ υψηλά επίπεδα. Αυτό επιτυγχάνεται με τη μίξη κανονικού ευδιάκριτου ήχου με δύο ακτίνες εξόχως υψηλής συχνότητας, οι οποίες, όταν συναντηθούν και έρθουν σε επαφή με τα μόρια του αέρα, δημιουργούν ένα πολύ διαπεραστικό ήχο που προκαλεί βέρντικο, δηλαδή ιλίγγους, ναυτία και λιποθυμία, ενώ οι χειριστές του δεν επηρεάζονται.

• Το όπλο έχει εμβέλεια 300 μέτρων και παράγει ήχους που φθάνουν στα 150 Ντεσιμπέλ, μέγεθος που είναι 50 φορές πάνω από το κατώτατο ανθρώπινο όριο του πόνου.

Ακουστικό όπλο PRIMEX.


• Παραλλαγή του όπλου LRAD είναι το επίσης ακουστικό όπλο PRIMEX, το οποίο, όταν εκπυρσοκροτεί, δημιουργεί μια ακουστική πίεση μέχρι 165 Ντεσιμπέλ σε απόσταση 50 μέτρων.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προστασία περιοχής, εναντίον πλήθους, εναντίον στασιαστών και σε έκρυθμες καταστάσεις.
• Το 2004 ο αμερικανικός στρατός χρησιμοποίησε τόσο το LRAD όσο και το PRIMEX στις χερσαίες επιχειρήσεις στο Ιράκ.
• Το Σεπτέμβριο του 2004, το Πεντάγωνο παρουσίασε έναν φορητό βομβητή μικροκυμάτων «ελέγχου πλήθους», τον οποίον χρησιμοποίησε εναντίον 400.000 περίπου Αμερικανών διαδηλωτών που διαμαρτύρονταν για τον πόλεμο του Ιράκ και είχε καταπληκτικά αποτελέσματα, αφού διέλυσε τη συγκέντρωση σε ελάχιστο χρόνο χωρίς την επέμβαση της αστυνομίας.

Παλλόμενο Ενεργειακό Βλήμα Λέιζερ


Το παλλόμενο ενεργειακό βλήμα λέιζερ, ή όπλο PEP, εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικό σφυγμό αόρατων λέιζερ στο υπέρυθρο φάσμα φωτός και όταν χτυπά το στόχο, δημιουργεί τρομακτικό ήχο, με τον οποίον προκαλεί πόνο, κλονισμό, ζάλη και προσωρινή παράλυση. Το όπλο αυτό χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του πλήθους.


Αντίστοιχο όπλο με αυτό είναι το όπλο υπεριωδών ακτίνων λέιζερ, που παραλύει τον άνθρωπο-στόχο σε απόσταση 300 μέτρων, με την ηλεκτρική εκκένωση που παράγει. Προκαλεί επίσης φθορισμό στο φακό του ματιού, με αποτέλεσμα την προσωρινή τύφλωση.


Όπλα Πλάσματος


Τα όπλα πλάσματος χρησιμοποιούν πλάσμα υψηλής ή χαμηλής θερμοκρασίας, ανάλογα με το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Προκαλούν εσωτερικά και εξωτερικά εγκαύματα, όμοια με αυτά των όπλων μικροκυμάτων, ή της μακροχρόνιας ακτινοβόλησης με ακτίνες Χ.

Υπάρχουν και ψυχοτρονικά όπλα πλάσματος, που συνδυάζουν το πλάσμα με τις παλλόμενες λέιζερ, υπέρυθρες και υπεριώδεις ακτίνες, και με παλλόμενη ενέργεια μικροκυμάτων.

Όπλο Παλλόμενων Ακτίνων Μορίων 


Το όπλο παλλόμενων ακτίνων μορίων χρησιμοποιεί εξαιρετικά υψηλής ενέργειας παλλόμενη ακτίνα μορίων, δηλαδή ακτίνα ατόμων ή ηλεκτρονίων, για την καταστροφή υλικού στόχου ή ζωντανού οργανισμού, διασαλεύοντας τη μοριακή του δομή. Έχει τη δυνατότητα να προσβάλλει το στόχο με την ταχύτητα του φωτός.


Η παλλόμενη ακτίνα μορίων μπορεί να παράγει κινητική ενέργεια 1.000.000.000 Τζάουλ ή περισσότερο, με την οποία μπορεί να θέτει εκτός λειτουργίας τα ηλεκτρικά κυκλώματα και τις ηλεκτρονικές συσκευές του αντιπάλου. Οι άνθρωποι και οι άλλοι ζωντανοί οργανισμοί που χτυπιούνται με παλλόμενες ακτίνες μορίων αλλάζουν μοριακή δομή και εξαφανίζονται ή κομματιάζονται τελείως.


Για μεγάλους στόχους χρησιμοποιούνται βλήματα ακτίνων μορίων.Όπλα Μικροκυμάτων (ADS) και Ακτίνων


Τα όπλα μικροκυμάτων ADS χρησιμοποιήθηκαν στο Ιράκ το Σεπτέμβριο του 2005 και διακρίνονται στις εξής κατηγορίες:

• Όπλα εκτόξευσης ακτίνων μικροκυμάτων.
• Τα όπλα εκτόξευσης ακτίνων μικροκυμάτων προκαλούν οξύ κάψιμο στο ανθρώπινο σώμα σε ελάχιστο χρόνο, 2 έως 3 δευτερόλεπτα -πόνο ανυπόφορο-, που αναγκάζει τον άνθρωπο να απομακρυνθεί γρήγορα για να μην καεί. Η εμβέλεια του όπλου αυτού είναι μέχρι 2.000 μέτρα, ενώ των συμβατικών φορητών πυροβόλων όπλων είναι 300 μέτρα.
• Στους εθελοντές που συμμετείχαν στις δοκιμές του όπλου μικροκυμάτων απαγορεύτηκε η χρήση γυαλιών ή φακών επαφής, μεταλλικών κουμπιών, φερμουάρ, ζωνών με μεταλλικές πόρπες, μεταλλικά νομίσματα και όπλα, διότι υπερθερμαίνονταν και προκαλούσαν εγκαύματα και μόνιμες βλάβες.
• Οι ηχοβολισμοί των στρατιωτών με όπλα μικροκυμάτων είχαν σαν άμεσα συμπτώματα υγείας τη χαμηλή πίεση του αίματος, την πτώση των σφυγμών, την υπερδιέγερση του νευρικού συστήματος, και προξένησαν πονοκέφαλους, ιλίγγους, πόνους στα μάτια και το στομάχι, ανησυχία. Σαν έμμεσα αποτελέσματα διαπιστώθηκε ότι προκαλούσαν μόνιμες βλάβες στον εγκέφαλο, εξασθένιση του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού και μεταβολές στο DNA των ανθρώπων, με αποτέλεσμα να παρατηρηθούν εκτεταμένες τερατογενέσεις, πτώση μαλλιών, καταρράκτες ματιών, αναπαραγωγικά προβλήματα και καρκίνος.
• Φορητό όπλο μικροκυμάτων.
• Το όπλο αυτό προκαλεί έντονη εσωτερική ζέστη στον άνθρωπο που ακτινοβολείται μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.
• Όπλο μικροκυμάτων «Ενεργού Άρνησης».
• Το όπλο Ενεργού Άρνησης απωθεί τον αντίπαλο στο πεδίο της μάχης, ζεσταίνοντας υπερβολικά μέσα σε ελάχιστο χρόνο τα μόρια του νερού στο δέρμα του. Αν και τα μικροκύματα δεν προκαλούν μόνιμες βλάβες, ο πόνος είναι τόσο έντονος, ώστε κανείς δεν αντέχει να παραμείνει στην ακτίνα δράσης του όπλου.

Όπλο «Αναλογικών Παλμών Μικροκυμάτων».


• Με το όπλο Αναλογικών Παλμών Μικροκυμάτων επηρεάζονται τα εγκεφαλικά κύματα του αντιπάλου με σιωπηλές φωνές και με οδηγίες - μ η ανιχνεύσιμες- για το τι πρέπει να πράξει.

Χρησιμοποιείται σε μυστικές επιχειρήσεις στο πεδίο της μάχης.

Ο Σιωπηλός Φύλακας


Οι στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ έκαναν δημόσια επίδειξη ενός όπλου, που είναι συνδυασμός θερμότητας και ακτίνων, και το ονόμασαν «Σιωπηλό Φύλακα».

Παράγει μια αόρατη ακτίνα υψηλής ενέργειας η οποία μπορεί να διαπεράσει τα ενδύματα και να προκαλέσει ένα ξαφνικό, έντονο και αβλαβές κάψιμο θερμοκρασίας 50° C σε ολόκληρο το ανθρώπινο σώμα. Το δήθεν αβλαβές αυτό όπλο γίνεται πολύ επικίνδυνο για τα μάτια, διότι προκαλεί τύφλωση. Η εμβέλεια του όπλου είναι 500 μέτρα.
Το όπλο είναι ειδικό για την απόκρουση και διασκορπισμό των εχθρικών δυνάμεων στο πεδίο της μάχης, και έχει χρησιμοποιηθεί στο Ιράκ και το Αφγανιστάν.

Όπλα Πόνου


Το όπλο πόνου δοκιμάστηκε το 2003 από το αμερικανικό ναυτικό, με την ονομασία όπλο «Πόνου και Προσωρινής Παράλυσης»· είναι ηλεκτρομαγνητικού σφυγμού και προκαλεί αφόρητους πόνους στα νεύρα, χωρίς να καταστρέφει τους μυϊκούς ιστούς, να προκαλεί τραυματισμούς ή θάνατο. Έχει δοκιμαστεί σε ζώα.

Η εμβέλειά του είναι ένα χιλιόμετρο, όμως υπάρχουνε έντονες αντιδράσεις για να μη συνεχιστεί η παραγωγή του.

Όπλα Ακτίνων


Τα όπλα ακτίνων χρησιμοποιούν ισχυρές ακτινοβολίες ειδικών συχνοτήτων (5-15 Ηζ) που προκαλούν στιγμιαία τύφλωση, επιληπτική κρίση, ιλίγγους, απώλεια προσανατολισμού και ναυτία.

Μπορούν να σταματήσουν τη λειτουργία των μηχανών ή ηλεκτρονικών συστημάτων οποιουδήποτε στόχου, αυτοκινήτων, φορτηγών, αεροσκαφών, και ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Στροβοσκόπιο


Το στροβοσκόπιο είναι ένα όργανο με δύο φακούς 10 και 20 χιλιοστών, με εξωτερικό και εσωτερικό φωτισμό, και μπορεί να προβάλλει δύο εικόνες ταυτόχρονα, με γρήγορο ρυθμό, που συγχωνεύονται σε μία ώστε να δίνουν την ψευδαίσθηση της κίνησης· με αυτό προκαλούν ίλιγγο, ναυτία, λιποθυμία και επιληπτικές κρίσεις στα άτομα που βλέπουν αυτές τις εικόνες.


Ηλεκτρομαγνητική Βόμβα (ΕΜΡ-Βόμβα ή ε-Βόμβα)Η ηλεκτρομαγνητική βόμβα ΕΜΡ δημιουργεί σφυγμό υψηλής εντάσεως και ενέργειας ανάλογο της πυρηνικής έκρηξης. Προκαλεί ισχυρό κλονισμό στο προσωπικό, εγκαύματα και μόνιμες βλάβες στον εγκέφαλο και αχρηστεύει τους βηματοδότες της καρδιάς, λιώνει όλον τον ηλεκτρονικό και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό που βρίσκεται μέσα στην εμβέλειά του, καταστρέφει τον οπλισμό και προκαλεί έκρηξη των πυρομαχικών.


Τα φώτα φθορισμού και οι τηλεοπτικές συσκευές καίγονται ακόμα και όταν είναι κλειστά. Τα ηλεκτρικά καλώδια και οι τηλεφωνικές γραμμές λειώνουν. Οι φορητές ψηφιακές συσκευές πυρακτώνονται, οι μπαταρίες υπερφορτίζονται και οι υπολογιστές καίγονται.

Οι ηλεκτρομαγνητικές βόμβες σφυγμού χρησιμοποιούνται για να πλήξουν κυβερνητικά κτίρια, στρατιωτικές βάσεις, κόμβους επικοινωνιών και εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας. Η λάμψη της βόμβας είναι ισχυρότατη όσο η ηλεκτρική δύναμη 2 δισεκατομμυρίων Βατ.
Ένα ηλεκτρομαγνητικό όπλο σφυγμού που πυροδοτείται σε μεγάλο ύψος απελευθερώνει ένα μέρος της ενέργειάς του με μορφή ακτίνων γάμα. Αυτές οι ακτίνες συγκρούονται με τα μόρια του αέρα, αλληλεπιδρούν με το γήινο μαγνητικό πεδίο και δημιουργούν έναν έντονο ηλεκτρομαγνητικό σφυγμό που μεταδίδεται προς τη γήινη επιφάνεια.
Εάν ένα τέτοιο όπλο πυροδοτηθεί σε ύψος 400 χιλιομέτρων επάνω από το κέντρο των Ηνωμένων Πολιτειών, τότε η ενέργεια που θα παραχθεί θα καλύψει σχεδόν όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ που είναι στο οπτικό του πεδίο.

Κύματα Χαμηλών Συχνοτήτων - Κύματα «Νεράιδων»


Τα κύματα «ELF-Νεράιδων» (Extremely Low Frequency= Εξαιρετικά Χαμηλής Συχνότητας) είναι τεχνητά και έχουν συχνότητα μεταξύ 30 και 300 Hz. Μέχρι το 1975 ήταν άγνωστα στη Δύση, τα γνώριζαν όμως οι Σοβιετικοί, οι οποίοι με τις εκπομπές του σχεδίου «ΔΡΥΟΚΟΛΑΠΤΗΣ» δημιουργούσαν σοβαρά προβλήματα στις ραδιοεπικοινωνίες όλου του κόσμου. Στη φύση τα κύματα αυτά παράγονται από τους κεραυνούς, από τα ηλεκτροφόρα καλώδια μεταφοράς ρεύματος υψηλής τάσης και από το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της γης ως μαγνητοτελλουρικά ρεύματα.

Διαπερνούν τη θαλάσσια μάζα και το έδαφος μέχρι βάθος 150 χιλιομέτρων και μπορούν να βλέπουν τα γεωλογικά και ωκεανογραφικά χαρακτηριστικά του πλανήτη.

Τα κύματα «ELF-Νεράιδων» μελετήθηκαν από το πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ για τις επικοινωνίες των πυρηνικών υποβρυχίων, τα οποία, όταν καταδύονταν σε μεγάλα βάθη, δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους ή με τους σταθμούς εδάφους και ήταν υποχρεωμένα να αναδύονται σε τακτά χρονικά διαστήματα σε μικρότερα βάθη ή στην επιφάνεια, με αποτέλεσμα να γίνονται ευάλωτα στον εχθρό.

Το πρόγραμμα «Sanguine» (Ενθουσιώδης) έλυσε το πρόβλημα επικοινωνίας των υποβρυχίων με τα κύματα «ELF-Νεράιδων», με τα οποία τα υποβρύχια επικοινωνούν μεταξύ τους καθώς και με κάθε σημείο της γης και είναι απρόσβλητα από το «μπλοκάρισμα» των ηλεκτρομαγνητικών αντιμέτρων των Σοβιετικών.

Το πρόγραμμα με την κωδική ονομασία «Κύματα Νεράιδων» έχει τη δυνατότητα να καλύπτει όλο το φάσμα της μπάντας των ραδιοσυχνοτήτων που έχουν καθοριστεί από τη Διεθνή Ένωση Τηλεπικοινωνιών ITU (International Telecommunications Union) και είναι οι εξής:

• ELF (Extremely Low Frequency=E£a^TiK0 Χαμηλή Συχνότητα)
Συχνότητα 30-300 Ηζ και μήκος κύματος 1-10 Mm.
• VF (Voice Frequency^ Φωνητική (Χαμηλή) Συχνότητα)
Συχνότητα 300-3.000 Ηζ και μήκος κύματος 100-1.000 Km.
• VLF (Very Low Frequency=Πoλύ Χαμηλή Συχνότητα)
Συχνότητα 3-30 KHz και μήκος κύματος 10-100 Km.
• LF (Low Frequency=Xaμηλή Συχνότητα) Συχνότητα 30-300
KHz και μήκος κύματος 1 -10 Km.
• MF (Medium Frequency= Μέση Συχνότητα) Συχνότητα 300-
3.000 MHz και μήκος κύματοςΐ 00-1.000 m.
• HF (High Frequency=Yψηλή Συχνότητα) Συχνότητα 3-30 MHz
και μήκος κύματος 10-100 m.
• VHF (Very High Frequency=l~^ Υψηλή Συχνότητα)
Συχνότητα 30-300 MHz και μήκος κύματος 1 -10 m.
• UHF (Ultra High Frequency=fl0pa Πολύ Υψηλή Συχνότητα)
Συχνότητα 300-3.000 MHz και μήκος κύματος 10-100 cm.
• SHF (Super High Frequency^ Υπερυψηλή Συχνότητα)
Συχνότητα 3-30 GHz και μήκος κύματοςΐ -10 cm.
• EHF (Extremely High Frequency=E^aip£xiKd Υψηλή Συχνότητα)
Συχνότητα 30-300 GHz και μήκος κύματος 1-10 mm.
• Submillimeter (Συχνότητα 1/1.000.000 του μέτρου) Συχνότητα
300-3.000 GHz και μήκος κύματος 100-1.000 μηη.
Οι τελευταίες τέσσερις υποδιαιρέσεις αποτελούν τα λεγόμενα μικροκύματα, το μήκος κύματος των οποίων βρίσκεται στη ζώνη 1 m-1 mm.

Η γη δονείται στη συχνότητα των 6,8 Hz, και η ακριβής συχνότητα αντήχησής της είναι 7.83 Ηζ, στην οποία πάλλεται αρμονικά, ενώ η ιονόσφαιρα πάλλεται στα 8 Ηζ.


Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα με συχνότητα μεταξύ 6,26 Ηζ έως 7,50 Ηζ επηρεάζουν επικίνδυνα τα εγκεφαλικά κύματα του ανθρώπινου εγκεφάλου, που έχουν το ίδιο μήκος κύματος και είναι συντονισμένα με τις συχνότητες της γήινης αντήχησης.

Ο φυσικός ηλεκτρικός ρυθμός του εγκέφαλου των περισσότερων θηλαστικών είναι μέχρι 10 Hz περίπου. Όταν οι χαμηλές συχνότητες των τεχνητών ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων συντονιστούν με τον ηλεκτρικό σφυγμό του εγκεφάλου, δημιουργούν σοβαρά προβλήματα ψυχικής και νοητικής υγείας, διότι αλλάζει η συμπεριφορά των ιστών, των κυττάρων και των οργάνων ολόκληρου του οργανισμού.
Προκαλούν εξαπλάσιες αιτίες θανάτου ενηλίκων και εμβρύων έναντι της φυσιολογικής θνησιμότητας, και μπορούν να προκαλέσουν κακοήθεις ασθένειες στα ανθρώπινα κύτταρα.

Η Παρανοϊκή Επιστήμη


Τα συμπτώματα που παρουσιάζονται στους ανθρώπους από την ακτινοβόληση των «Κυμάτων Νεράιδων» είναι ανάλογα της απόστασης των πομπών, της έντασης των κυμάτων, του χρόνου ακτινοβόλησής τους, και εκδηλώνονται ως εξής:

 Ιλιγγος.
• Έντονη υπνηλία.
• Αϋπνία μέχρι εξάντλησης.
• Κρότοι, βουές και έντονοι πόνοι στα τύμπανα των αυτιών.
• Κλινική παράλυση των μυών του σώματος.
• Λάμψεις φωτός.
• Υψηλός πυρετός.
• Παραισθήσεις.
• Νοητικές διαταραχές.
• Συναισθηματικές στρεβλώσεις.
• Ημικρανίες.
• Ταχυκαρδία.
• Αφυδάτωση.
• Σύγχυση.
• Κατάθλιψη.
• Φόβος.
• Ναυτία.
• Αρθριτικά.
• Απώλεια και απόσβεση μνήμης. Η μνήμη ενός ανθρώπου σβήνεται ηλεκτρονικά από την συνείδηση του -προς το παρόν μέσα στο εργαστήριο- με ραδιοφωνική αναμετάδοση ακτίνων μικροκυμάτων.

Μια πληροφορία αποθηκεύεται από τον εγκέφαλο αρχικά στη βραχυπρόθεσμη μνήμη. Μετά από δώδεκα περίπου ώρες αυτή η βραχυπρόθεσμη μνήμη καταχωρείται στην μακροπρόθεσμη και γίνεται αποθηκευμένη μνήμη, την οποία αναζητούμε και θυμόμαστε για το υπόλοιπο της ζωής, όταν απαιτείται. Εάν μπλοκαριστεί η βραχυπρόθεσμη μνήμη και δεν καταχωρηθεί στην μακροπρόθεσμη, τότε το γεγονός χάνεται και δεν υπάρχει.


Στην εποχή μας ο εχθρός έχει τη δυνατότητα με το δίκτυο αποστολής μηνυμάτων της κινητής τηλεφωνίας να στείλει σε όλους τους χρήστες των τηλεφώνων σήματα ελέγχου του νου με ένα τηλεφώνημα, και να μετατρέψει τους ανθρώπους-δέκτες των μηνυμάτων σε υπάκουα και άβουλα ανθρωπάκια.


Ολόκληροι πληθυσμοί θα μπορούσαν να ελεγχθούν με τα «Κύματα Νεράιδων», ή και να οδηγηθούν στην αυτοκτονία μαζικά, ή ένας στρατός να νικήσει τον αντίπαλο στρατό χωρίς μάχη.


Επί μέρους Προγράμματα 

«Πανδώρα»
Το πρόγραμμα «Πανδώρα» των ΗΠΑ χρηματοδοτήθηκε από τη CIΑ. Αρχισε τις έρευνές του τη δεκαετία του Ί 970-80, και περιλάμβανε τα επί μέρους μυστικά προγράμματα ελέγχου του νου με τις κώδικες
ονομασίες:
• MK-ULTRA.
• MK-DELTA.
• ΜΚ-ΝΑΟΜΙ.
• BLUEBIRD.
• ΑΓΚΙΝΑΡΑ.
• ΦΛΥΑΡΙΑ.
• ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ.
• JEDI.

Ο κύριος στόχος των προγραμμάτων αυτών ήταν η δημιουργία προγραμματισμένων δολοφόνων, υπερανθρώπων, βιονικών ανθρώπων, και κατασκόπων υπερφυσικής αντοχής και δυνατοτήτων, με την εφαρμογή ψυχοτρονικών μεθόδων ελέγχου της ανθρώπινης συμπεριφοράς.

Στα προγράμματα αυτά συμμετείχαν μεγάλα ονόματα της ιατρικής, της βιολογίας, της γενετικής, της χημείας, της φυσικής και άλλων επιστημονικών κλάδων, προκειμένου να πειραματιστούν στην τροποποίηση και έλεγχο συμπεριφοράς ανθρώπων, που συμμετείχαν στα πειράματα, παρά τη θέλησή τους.

MK-ULTRA• Το πρόγραμμα MK-ULTRA αποσκοπούσε στον έλεγχο του μυαλού των πρακτόρων της CIA όσο και των πρακτόρων του εχθρού, όταν τους συλλαμβάνανε και τους ανέκριναν.

Χρησιμοποιήθηκαν στα πειράματα αυτά και ψυχοφάρμακα όπως το LSD, η ύπνωση, η χειρουργική επέμβαση, οι οροί αληθείας, τα ηλεκτρόδια στον εγκέφαλο, η λοβοτομή και τα ηλεκτροσόκ, πάνω σε συλληφθέντες πράκτορες του εχθρού, για να τους αποσπάσουν πληροφορίες, και σε εθελοντές Αμερικανούς πράκτορες, για να τους καταστήσουν άτρωτους από τις μεθόδους του διανοητικού ελέγχου, ώστε να μη μπορεί ο εχθρός να τους αποσπάσει πληροφορίες, όταν θα τους συλλάμβανε.
Το πρόγραμμα MK-ULTRA περιλάμβανε τα επί μέρους προγράμματα:
• To «TUMS» μελετούσε τον τρόπο επιθετικής συμπεριφοράς ενόπλων στρατιωτών προς ανωτέρους υπαλλήλους, προσωπικότητες και κοινούς ανθρώπους του εχθρού.
• To «MUTS» μελετούσε τους τρόπους προστασίας των Αμερικανών πρακτόρων από τα εκπεμπόμενα άγνωστα σοβιετικά κύματα ή χαμηλής συχνότητας κύματα, γνωστά σαν «Σήματα της Μόσχας», των οποίων προσδιόριζαν τη φύση και το είδος απειλής που συνιστούσαν, ώστε να μπορούν να αυτοπροστατεύονται από αυτά.
• Το πρόγραμμα «BAZAR» μελετούσε τις επιπτώσεις των σημάτων του Σοβιετικού «Δρυοκολάπτη» στα ψυχοσωματικά χαρακτηριστικά των ανθρώπων. Διότι με αυτά μπορούσαν να ελέγξουν τις σκέψεις των ανθρώπων από απόσταση, να κλονίσουν σοβαρά την υγεία τους, να αλλοιώσουν το γενετικό τους κώδικα και να τους δημιουργήσουν ακραίες συγκινησιακές καταστάσεις οργής, σφοδρής επιθυμίας και κούρασης για τον απόλυτο έλεγχο τους.
• Το πρόγραμμα «Ψυχικής Οδήγησης» μελετούσε τον επηρεασμό της συμπεριφοράς του ανθρώπου με τη βοήθεια υπολογιστή διπλής κατεύθυνσης. Δηλαδή, ο υπολογιστής βρισκόταν σε ραδιοεπικοινωνία με τον ανθρώπινο εγκέφαλο και μπορούσε να συσχετίζει τα κύματα του εγκεφάλου με συγκεκριμένες εντολές που του έδιναν.
• Οι εντολές αυτές μπορούσαν να προκαλέσουν την απόσβεση μνήμης, να εμφυτεύσουν νέα προσωπικότητα και να επαναπρογραμματίσουν τον εγκέφαλο -κυρίως των πρακτόρων- με εργαστηριακές μεθόδους. Με το ίδιο πρόγραμμα πειραματίζονταν στη βιογενετική, την ψυχοδυναμική, την τηλεπάθεια, τη μεταφυσική και τη νευροψυχιατρική.
Το πρόγραμμα «Ακουστική Ψυχοδιόρθωση» μελετούσε τη μετάδοση συγκεκριμένων εντολών μέσω των στατικών κυμάτων ή λευκών ζωνών θορύβου στο υποσυνείδητο του ανθρώπου ή πλήθους ανθρώπων χωρίς ανατροπή των άλλων διανοητικών λειτουργιών, με σκοπό να του αλλάξουν τη συμπεριφορά. Μέσα σε διάστημα μικρότερο του λεπτού από τη μεταβίβαση των εντολών, οι χρησιμοποιούμενοι στα πειράματα άνθρωποι δεν ήταν πια ο εαυτός τους.
• Η ακουστική ψυχοδιόρθωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καταστείλει τις ταραχές, να θέσει εκτός λειτουργίας τις δυνάμεις του αντιπάλου και να ενισχύσει την απόδοση των φιλίων δυνάμεων.
Τον Ιούλιο του 1996, το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ ενέκρινε την απόφαση του Πενταγώνου για την ανάπτυξη των «Υψηλής Ισχύος Ηλεκτρομαγνητικών Γεννητριών», που μπορούσαν να μπλοκάρουν τα κύματα του εγκεφάλου βραχυκυκλώνοντας όλες τις λειτουργίες του και να αποπροσανατολίσουν ολόκληρα πλήθη, ή να τα οδηγήσουν σε αυτοκαταστροφικές πράξεις.
Το πρόγραμμα MK-DELTA ήταν πρόγραμμα ελέγχου του νου, με σκοπό τη δημιουργία μιας ισχυρής δύναμης κρούσης πολεμιστών που θα προερχόταν από πειράματα του MK-ULTRA και θα τους χρησιμοποιούσαν για καταδρομικές αποστολές επέμβασης σε χώρες εκτός των ΗΠΑ Στα πειράματα αυτά χρησιμοποιήθηκαν και φάρμακα με πολύ βλαβερές παρενέργειες.
Το πρόγραμμα ΜΚ-ΝΑΟΜΙ, που αντικατέστησε το πρόγραμμα MK-DELTA, περιλάμβανε πολλές βιολογικές δοκιμασίες, για τη δημιουργία πρακτόρων που θα είχαν τη δυνατότητα να αντέχουν ακόμη και σε ισχυρά δηλητηριώδη χάπια, σε ορούς αληθείας και σε φριχτά βασανιστήρια, που θα χρησιμοποιούσε ο εχθρός για να τους αποσπάσει πληροφορίες αν τους αιχμαλώτιζε.
• Οι πράκτορες αυτοί της CIA εκπαιδεύονταν στις πολεμικές τέχνες και δεν χρησιμοποιούσαν συμβατικά όπλα, αλλά βέλη
που έβαζαν φωτιά ή εκτόξευαν ισχυρά δηλητήρια για να καταστήσουν ανίκανες τις φρουρές ή τα σκυλιά, φύλακες του
αντιπάλου.
• Το πρόγραμμα BLUEBIRD ήταν πρόγραμμα ελέγχου του νου, στο οποίο συμμετείχαν ψυχίατροι για τη δημιουργία πρακτόρων νέων ταυτοτήτων και πολλαπλών προσωπικοτήτων, με την εμφύτευση ψεύτικης μνήμης. Σε περίπτωση σύλληψής τους από τον αντίπαλο να έχουν τη δυνατότητα να τους προκαλούν αμνησία. Ακόμη μπορούσαν, όταν συλλάμβαναν ξένους πράκτορες να αποσπούν τις πληροφορίες που ήθελαν, με ανίχνευση και στη συνέχεια χρησιμοποίηση των κωδικών πρόσβασης στον εγκέφαλο τους.
• Το πρόγραμμα ΑΓΚΙΝΑΡΑ αποσκοπούσε στον έλεγχο του νου με την ύπνωση, και στον αναγκαστικό εθισμό σε οπιούχες και χημικές ουσίες που πιθανόν θα χρησιμοποιούσε ο εχθρός για να αποσπάσει πληροφορίες από συλληφθέντες πράκτορες, ή για να τους προκαλέσει αμνησία.
• Το πρόγραμμα ΦΛΥΑΡΙΑ εφαρμόσθηκε σε πράκτορες, ώστε να μπορούν να αντιστέκονται στις υποβαλλόμενες ερωτήσεις κατά την ώρα της ανάκρισης και στις σωματικές δοκιμασίες. Όπως είναι γνωστό, σ' αυτές τις περιπτώσεις γινόταν χρήση ορών αληθείας και ισχυρών ψυχοφαρμάκων στους συλληφθέντες πράκτορες για την απόσπαση πληροφοριών.
• Το πρόγραμμα ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ασχολήθηκε με την εκμετάλλευση των δυνατοτήτων που είχαν ορισμένα άτομα να προβλέπουν τα γεγονότα που θα συνέβαιναν σε μεγάλη απόσταση αλλά και βάθος χρόνου. Το πρόγραμμα, αν και γινόταν χρήση μαθηματικών προτύπων, υπερυττολογιστών και λεπτομερούς γενετικού προγραμματισμού που αναπαρήγαγε ακριβέστατα πρότυπα, δεν ήταν αξιόπιστο· έτσι εγκαταλείφθηκε με την ένδειξη «πάρα πολύ
απρόβλεπτο».
• Το πρόγραμμα JEDI της ΝΑΣΑ αποσκοπούσε στη μελέτη της ύπαρξης ή όχι της «Σκοτεινής Ενέργειας», και για τη διαπίστωσή της εκτόξευσε το διαστημικό τηλεσκόπιο «Jedi». Το πρόγραμμα αυτό ενέπνευσε την ιδέα στους ειδικούς της CIA να κατασκευάσουν τους πολεμιστές «Jedi», που θα ήταν πρότυπα σωματικής και πνευματικής τελειότητας, και θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν τις κοσμικές δυνάμεις με απόλυτη αυτοσυγκέντρωση.
Δηλαδή το πρόγραμμα JEDI σκόπευε στη δημιουργία υπεράνθρωπων πολεμιστών με μεγάλη ευφυΐα, άκαμπτη πειθαρχία και απόλυτο έλεγχο των συναισθημάτων.
• Κρυονικοί θάλαμοι και θάλαμοι μεγίστης ενέργειας χρησιμοποιήθηκαν για τη βιονική παραγωγή των «Jedi», ή «Φυλάκων της Ειρήνης», ή «Αγγελιοφόρων της Ζωής», που θα μπορούσαν να γνωρίζουν τα πάντα, να μην κάνουν λάθη, να μην έχουν πάθη και αδυναμίες και να ακολουθούν τις οδηγίες του ανώτερου εαυτού τους.
• Οι πανάρχαιες παραδόσεις των αγγλόφωνων χωρών, της Αυστραλίας, Νέας Ζηλανδίας, Καναδά, Αγγλίας και Ουαλίας,
αναφέρουν ότι οι «Jedi» ήταν πολεμιστές της ειρήνης και της δικαιοσύνης της Γαλαξιακής κοινωνίας μεταξύ του 20000 -
25000 π.Χ., που πολεμούσαν εναντίον των αποστατών «Sith», που ήταν οι εχθροί του κόσμου. Είχαν αποστολή τους την προστασία της ειρήνης και της δικαιοσύνης στο γαλαξία, έτρεφαν απόλυτο σεβασμό για τη ζωή, και βοηθούσαν τους κυβερνήτες της γης και της αστρικής κοινωνίας για το καλό του γαλαξία.
• Οι «Sith» ήταν αντίθετοι των «Jedi», εκπροσωπούσαν το κακό, και ονομάζονταν «Λόρδοι Sith». Είχαν σκοπό να καλλιεργήσουν το θυμό, το φόβο, την έχθρα και τις πολεμικές συγκρούσεις στην ανθρωπότητα.
• Η τελική σύγκρουση των «Jedi» με τους «Sith» θα είναι η οριστική αναμέτρηση των τέκνων του φωτός με τους γιους του σκότους.

Βιολογική Εχθροπραξία


Η βιολογική εχθροπραξία ορίζεται ως «η τεχνική καταστροφής του αντιπάλου με ασθένειες, με τη διασπορά ανθεκτικών μεταδοτικών μικροβίων -όπως της πανώλης, ευλογιάς και άνθρακα- που προκαλούν βαριές θανατηφόρες ασθένειες, καθώς και με βακτηρίδια, ιούς, μύκητες, που επιφέρουν το θάνατο σε ελάχιστο χρόνο».

Αυτός ο τύπος εχθροπραξίας είναι μια ανθρώπινη διαστροφή, αφού δεν καταστρέφει τα υλικά μέσα, αλλά μόνο τα έμβια όντα, ανθρώπους, ζώα, φυτά.

Χημική ΕχθροπραξίαΌταν λέμε χημική απειλή εννοούμε «τη χρήση δηλητηριωδών αερίων, τοξικών και χημικών ουσιών με σκοπό να σκοτώσουν ή να καταστήσουν ανίκανο τον εχθρό».

Η πιο πρόσφατη χημική εχθροπραξία έγινε από το Ιράκ στον πόλεμο Ιράν-Ιράκ του 1980, και από τους Σοβιετικούς στο Αφγανιστάν το 1981 ως το 1990.
Οι ΗΠΑ χρησιμοποίησαν το αέριο δακρύων, το καίσιο και το παραισθησιογόνο ΒΖ κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Βιετνάμ και στο Λάος το 1975.
Υπήρξαν φήμες ότι, μετά από την «Καταιγίδα της ερήμου», οι Ιρακινοί χρησιμοποίησαν στο πεδίον της μάχης ένα χημικό αέριο, παράγωγο του υδροκυανίου, γνωστό με το όνομα «Μπλε Πρώσος», που διαπερνούσε όλα τα φίλτρα άνθρακα και τις μάσκες.
Μια έρευνα έδειξε ότι τουλάχιστον 90% των παλαιμάχων Αμερικανών που συμμετείχαν στον πόλεμο του Ιράκ το 1991 έχουν προσβληθεί από την άγνωστη «ασθένεια του Κόλπου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου