Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Σχέδιο "πλαστικό χρήμα": Ωμή παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων - Κράτος και τράπεζες διεισδύουν στα προσωπικά δεδομένα των πολιτών

Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σε ωμή παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων οδηγεί το σχέδιο "πλαστικό χρήμα" που σκοπεύει να προωθήσει κατεπειγόντως η κυβέρνηση ώστε να παταχθεί η φοροδιαφυγή!
 
Για να επιτευχθεί ο "ευγενής" αυτός στόχος θα πρέπει να παταχθύν μαζί και οι ζωές των πολιτών. Οι συναλλαγές πάνω από 70 ευρώ (φήμες από το υπουργείο Οικονομικών αναφέρουν μάλιστα ότι μπορεί να υπάρξει και ρύθμιση για αγορές από το πρώτο ευρώ) θα γίνονται υποχρεωτικά με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες!
 
Aυτή η "φαεινή ιδέα" σίγουρα ήρθε απ'εξω. Δεν φαίνεται πιθανό να το σκέφτηκε κάποιος εδώ. Η χώρα η οποία ήδη το εφαρμόζει είναι η Σουηδία. Σημειώνεται ότι είναι η ίδια χώρα όπου εργαζόμενοι σε εταιρεία δέχτηκαν να "τσιπαριστούν" σαν κοτόπουλα, στο δεξί χέρι.
 
Πέραν των γνωστών ζητημάτων περί κερδών των τραπεζών και άλλα τέτοια, το σημαντικότερο δεν το έθιξε κανείς. Το πλαστικό χρήμα διεισδύει στην ιδιωτική ζωή των πολιτών και κοινοποιεί σε τρίτους τα προσωπικά δεδομένα όλων μας, όπως και τις "αδυναμίες" που οποιοσδήποτε μπορεί να έχει.
 
Έτσι, υπάλληλοι τραπεζών,εταιρειών και του κράτους θα γνωρίζουν τα πάντα για όλους μας και θα διαθέτουν τεράστιες βάσεις δεδομένων για κάθε πολίτη, βάση του οποίου θα μπορούν να προσδιορίζουν το ψυχολογικό του προφίλ.
 
Αυτό σημαίνει ότι όποιος καταστεί ενοχλητικός για το Σύστημα, θα εντοπίζεται άμεσα και θα εξολοθρεύεται με πολλαπλούς τρόπους. Επίσης, ο ίδιος άνθρωπος μπορεί να πέφτει θύμα εκβιασμού από τρίτους που θα γνωρίζουν τα προσωπικά δεδομένα του.
 
Κάποιος μπορεί να έχει "ιδιαίτερο" σεξουαλικό προσαντολισμό ή ιδαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις, δεν είναι υποχρεωμένος να το αποκαλύπτει σε όλον τον πλανήτη, εάν αγόρασε πενήντα κιλά προφυλακτικά ή πλαστικές κούκλες κ.α με τα οποία μπορεί να ικανοποιεί τα "βίτσια" του.
 
Άλλος μπορεί να έχει εξωσυζυγική σχέση, ηθικά κατακριτέο, αλλά όχι παράνομη, το κράτος πλεόν θα γνωρίζει όλα τα παράνομα ζευγάρια στα ξενοδοχεία. Δηλαδή θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να εκβιάσει οποιονδήποτε έχει συζυγικά προβλήματα.
 
Όλοι με βάση την ιδιοσυγκρασία τους αγοράζουν τα καταναλωτικά είδη τα οποία τους ικανοποιούν: Συγκεκριμένες εφημερίδες, περιοδικά,βιβλία, ρούχα, παιχνίδια κ.τ.λ
 
Από αυτά το κράτος θα γνωρίζει τα πάντα για οποιονδήποτε πολίτη. Δεν θα τον γνωρίζουν οι οικείοι του και θα τον έχουν "ξεψαχνίσει" οι κρατικοί υπάλληλοι. Πόσο λογικό και προπαντώς δημοκρατικό είναι αυτό;
 
Θα γνωρίζει το κράτος και τις διατροφικές συνήθειες όλων. Κάποιος μπορεί να θέλει να τρώει σουβλάκια κάθε μέρα. Το κράτος αυτό θα το γνωρίζει πλέον και στο μέλλον θα του πει."Πλήρωσε φόρο γιατί είσαι παχύς, έχεις χοληστερίνη και μας στοιχίζεις ή ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙΣ πολλά χρήματα στο σύστημα ΥΓΕΙΑΣ"
 
Άλλος μπορεί να θέλει να ταϊζει τα αδέσποτα. Θα του πουν ότι έχει κατοικίδια, άρα τεκμήριο, άρα να πληρώσει περισσότερο φόρο.
 
Τα μετρητά φτιάχτηκαν για ένα μόνο λόγο. Για να προσφέρουν την ελευθερία στο άτομο να μπορεί να προσδιορίζει την καθημερινή του ζωή όπως αυτό νομίζει, χωρίς εξωτερική παρέμβαση.
 
Αυτή τη στιγμή πάει να φτιαχτεί μια ηλεκτρονική φυλακή στην οποία όμως δεν θα μπουν τα μεγαλολαμόγια, που έτσι και αλλιώς δεν κουβαλάνε πάνω τους "μετρητά" αλλά τα μικρά ψάρια-μαρίδες, οι απλοί βιοπαλαιστές και οι άνεργοι που τους ταϊζουν οι γονείς τους.
 
Όλα αυτά στο όνομα της πάταξης της φοροδιαφυγής. Και δυστυχώς εκπληρώνουν με μέγιστη ταχύτητα προφητείες 2.000 χρόνων και κανείς δεν αναρωτιέται "Πώς βρε αδερφέ εκπληρώνονται παμπάλαιες ρήσεις στην εποχή μας; Τί να σημαίνει αυτό;".
 
Μήπως η Αποκάλυψη αναφερόταν σε ένα μελλοντικό ολοκληρωτικό καθεστώς που ονομάζεται Νέα Τάξη Πραγμάτων και τα μέλη του ξυπνάνε το πρωί μόνο με ένα σκοπό, πώς θα δούνε τους συνανθρώπους τους απόλυτους δούλους;
 
Αποκάλυψη του Ιωάννη κεφ. Ιγ’ 16 “ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπί τῆς χειρός αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπί τῶν μετώπων αὐτῶν, καί ἵνα μή τις δύναται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μή ὁ ἔχων τό χάραγμα, τό ὂνομα τοῦ θηρίου ἢ τόν ἀριθμόν τοῦ θηρίου˙ ἀριθμός γάρ ἀνθρώπου ἐστί καί ὁ ἀριθμός αὐτοῦ χξς“ = 666."
 
Όπως έλεγε ο Πατροκοσμάς "«Θα 'ρθεί καιρός, που θα σάς πουν να βουλωθείτε με τη βούλα τού Σατανά. Να μη βουλωθείτε. Αν βουλωθείτε, και στου βοδιού το κέρατο να κρυφθείτε, θα σάς βρουν» .
 
Να, επίσης, τι είπε κάποτε ο Παΐσιος για τα μελλοντικά γεγονότα, σε συσχετισμό με την Ευρωπαϊκή Ένωση και την επιδίωξη του Σατανά να μας "σφραγίσει" - λες και είμαστε βόδια… - για να μας κάνει υποχείριά του. Η μαρτυρία που ακολουθεί είναι ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Παναγιώτη Σωτήρχου, "Γέρων Παΐσιος": 
 
"Τα χρόνια μας είναι δύσκολα και θα χρειασθεί να ταλαιπωρηθούμε, ίσως και να μαρτυρήσουμε στην διάρκεια της μπόρας που θα ξεσπάσει. Μόνο με πνευματική ζωή θα τα βγάλει κανείς πέρα. Να μην απογοητευόμαστε. Αυτά τα δύσκολα χρόνια θα είναι μια ευλογία, γιατί θα μας αναγκάσουν να ζήσουμε πιο κοντά στον Χριστό. Είναι μια ευκαιρία για πιο πολύ αγώνα. Ο πόλεμος τώρα δεν θα είναι με όπλα, αλλά πνευματικός, με τον Αντίχριστο. Θα προσπαθήσει να πλανήσει "ει δυνατόν και τους εκλεκτούς"(Κατά Ματθαίο Ευαγγέλιο, ΚΔ' 24).
 
Τα πάντα θα ελέγχονται από το Θηρίο, από τις Βρυξέλλες. Μετά από τις κάρτες και την ταυτότητα, θα προχωρήσουν πονηρά στο σφράγισμα. Θα εκβιάζουν τους ανθρώπους να σφραγιστούν στο χέρι ή στο μέτωπο. Μόνο όσοι έχουν σφράγισμα θα μπορούν να αγοράζουν, να πωλούν και να εξυπηρετούνται. Οι πιστοί που θα αρνηθούν, θα ταλαιπωρηθούν. Γι' αυτό από τώρα να συνηθίσουν να ζουν απλά και, αν μπορούν, να έχουν κανένα χωράφι, λίγα ελαιόδενδρα ή κανένα ζώο για τις ανάγκες της οικογένειάς τους.
 
Το στρίμωγμα θα διαρκέσει τρία-τριάμιση χρόνια. Δεν θα αφήσει ο Θεός αβοήθητους τους ανθρώπους… Η Εκκλησία να πάρει μια θέση σωστή. Να διαμαρτυρηθεί και να ζητήσει από το κράτος τουλάχιστον να μην είναι υποχρεωτική η νέα ταυτότητα. Να εξηγήσει και στους πιστούς να καταλάβουν ότι, αν πάρουν νέα ταυτότητα, αυτό ισοδυναμεί με πτώση.
 
Πίσω από την Ε.Ο.Κ. βρίσκεται η δικτατορία των Σιωνιστών. Τέτοια στυγνή δικτατορία μόνο ο Διάβολος θα μπορούσε να σκεφθεί. Το σφράγισμα είναι άρνηση. Ακόμα και η ταυτότητα είναι άρνηση. Όταν έχουν πάνω στην ταυτότητα το σύμβολο του Διαβόλου, το 666 και υπογράφω, άρα το αποδέχομαι αυτό το πράγμα. Είναι άρνηση - ξεκάθαρα πράγματα. Αρνείσαι το Άγιο Βάπτισμα. Βάζεις άλλη σφραγίδα. Αρνείσαι τη σφραγίδα του Χριστού και παίρνεις του Διαβόλου. Άλλο είναι, που έχουν στα νομίσματα το 666 - "απόδοτε τα Καίσαρος Καίσαρι" (Κατά Λουκά Ευαγγέλιο, Κ' 25), και άλλο η ταυτότητα, που είναι κάτι προσωπικό. Ακόμα και αν δεχθεί να σφραγισθεί κανείς από αδικαιολόγητη άγνοια ή αδιαφορία, πάλι χάνει τη Θεία Χάρη και δέχεται δαιμονική ενέργεια…"
 
Είχε επίσης πει στο βιβλίο «Σκεύος εκλογής», σελ.421 (του αγιορείτη ιερομόναχου Χριστοδούλου Αγγελόγλου, που εκδόθηκε το 1996 ) : «Επέβαλαν (και θα επιβάλλουν) στη χώρα μας ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος, τόσο μεγάλο που , όχι μόνον να μη μπορούμε να το ξεχρεώσουμε, αλλά ούτε τους τόκους αυτού του δανείου να μην προλαβαίνουμε. 
 
Με αυτό καταφέρνουν με εύλογη δικαιολογία να επιβάλουν στο λαό ένα οικονομικό πρόγραμμα εξόντωσης, έως εσχάτων.
 
Θα επιβάλλουν συνεχώς νέα οικονομικά μέτρα, δυσβάστακτα, φόρους ασήκωτους και πάρα πολλά άλλα μέτρα, έτσι ώστε να κάνουν το λαό να αγανακτήσει. Και τί θα πετύχουν με αυτό;
 
Ακούστε•
Ο λαός καταπιεζόμενος από τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα θα ζητάει κάποια στιγμή να ξανασάνει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να του τη χαρίσουν ποτέ, παρά μόνον έως ότου σκύψει το κεφάλι του εντελώς στο έδαφος, δηλώνοντας τέλεια υποταγή στο καινούργιο τους σύστημα.
 
Θα λένε: Έχετε δίκιο που διαμαρτύρεσθε, όμως έχετε μεγάλο εξωτερικό χρέος και αυτοί που έχουν πολλά λεφτά φοροδιαφεύγουν• για να μη σας επιβάλλουμε άδικα μεγάλους φόρους κτλ. πρέπει να αποδεχθείτε το τέλειο σύστημα ηλεκτρονικού οικονομικού ελέγχου.
 
Έτσι ώστε να βλέπουμε ποιοί είναι οι νομοταγείς πολίτες και ποιοί οι φοροφυγάδες. Ταυτόχρονα, θα παρέχουν μέσω του ηλεκτρονικού οικονομικού συστήματος πολλές διευκολύνσεις.
 
Με όλα αυτά μας αποπροσανατολίζουν για να μπορέσουν με πολύ εύσχημο τρόπο και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί να μπουν στο σπίτι μας. Να γνωρίζετε ότι θα ασκήσουν πιέσεις με πολλούς τρόπους, ιδιαίτερα στους πολιτικούς μας άρχοντες.
 
Εμείς όμως ας μη βλέπουμε τους δικούς μας πολιτικούς, αλλά αυτούς που τους τα επιβάλλουν από το παρασκήνιο με τη βία, ύπουλα και εξαπατώντας τους».
 
Μα τι φοβερές "συμπτώσεις". Θα ζητήσουμε από την κυβέρνηση να τα σκεφτεί όλα αυτά και να μην ανοιξει τις πόρτες της "Κολάσεως" (και χωρίς εισαγωγικά). Το πολύ χρήμα των λαμόγιων βρίσκεται αν θέλεις να το βρεις, έτσι και αλλιώς οι συναλλαγές τους δεν είναι σχεδόν ποτέ σε μετρητά. Μην καταδικάσουν τον απλό άνθρωπο σε μια αιώνια φυλακή που θα κάνει το "1984" του George Orwell να φαντάζει με παιδική χαρά.
 
Ήδη οι επιστήμονες έχου κατορθώσει να διαβάσουν την ανθρώπινη σκέψη, το τελευταίο προπύργιο της ανθρώπινης ελευθερίας, τα "δεσμά" έχουν ήδη σφυρηλατηθεί και η πόρτα στο "κελί" ετοιμάζεται να κλείσει.
 
Δείτε και το "προφητικό" βίντεο για την Smart Card που φτιάχτηκε το 2005 για να το ζήσουμε το 2015.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου