Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

ΠΗΝΕΙΑ πάχους ΤΡΙΧΑΣ, ετών 300.000 - κατασκευές ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ;




Εκτός τόπου τεχνουργήματα (ooparts = out-of-place artifact) είναι το όνομα που δίνεται σε κάποια προϊστορικά αντικείμενα που βρέθηκαν σε ένα ασυνήθιστο χωροχρονικό πλαίσιο, δηλαδή που δημιουργήθηκαν σε μία πολύ προχωρημένη για το επίπεδο του πολιτισμού και την εποχή στην οποία έχουν χρονολογηθεί. 

Από το όνομα και μόνο φαίνεται να αποτελούν μία απόδειξη ότι η κυρίαρχη τάση της επιστήμης παραλείπει σημαντικούς τομείς της γνώσης, είτε εσκεμμένα είτε από άγνοια.
Το 1991, οι ερευνητές που δραστηριοποιούνται στις γεωλογικές έρευνες στα Ουράλια όρη και σε διάφορες ρωσικές όχθες ποταμών ανακάλυψαν εκατοντάδες μικροσκοπικά αντικείμενα σχήματος σπείρας. Κάποια είναι τόσο μικρά όσο 1/10,000ό της ίντσας.
Αυτές οι μικροσκοπικές σπείρες-πηνία βρέθηκαν σε βάθη μεταξύ 10 και 40 ποδών (3-12 μέτρα) και θα μπορούσαν να χρονολογούνται μεταξύ 20.000 και 318.000 χρόνων!!!

Οι μεγαλύτερες από αυτές τις σπείρες είναι μεγέθους 1,18 ίντσες (3 εκατοστά) σε μήκος, ενώ το μικρότερο δεν ξεπερνά τα μόλις 2,5 microns (μικρόμετρα). Τι είναι τα microns; Για να καταλάβουμε: το μέσο πάχος μίας τρίχας είναι περίπου 100 μικρομέτρων. Αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει 2,5 microns: πιο λεπτά και από τρίχα!!! Τα μεγαλύτερα πηνία είναι κατασκευασμένα από χαλκό, ενώ τα μικρότερα από βολφράμιο ή μολυβδαίνιο.

Το σχήμα τους δείχνει ότι δεν είναι φυσικά μεταλλικά θραύσματα, αλλά προϊόντα, τεχνητά κατασκευάσματα που έχουν φτιαχτεί με μεθόδους νανοτεχνολογίας όπως οι σύγχρονες.

Τα κομμάτια αυτά έχουν πυροδοτήσει έντονες συζητήσεις που συνεχίζονται ως σήμερα. Η σημερινή σύγχρονη κοινωνία μας έχει αναπτύξει νανοτεχνολογία μόλις πολύ πρόσφατα. Η mainstream επιστήμη δεν αποδέχεται ένα τεχνολογικό επίπεδο πέρα ​​από την περιστασιακή χρήση της φωτιάς για τον άνθρωπο που κατοικούσε τη Γη 300 χιλιετίες πριν. Οι επιστήμονες δεν είναι σε θέση να προσδιορίσουν ποιος ή τι παρήγαγε αυτές τις συγκεκριμένες δομές, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: είναι τεχνητές, αφού καμία γνωστή φυσική διαδικασία δεν είναι σε θέση να παράγει τέτοια αντικείμενα.

Κάποιοι σκέφτηκαν ότι οι δομές αυτές μπορεί να είναι απλά συντρίμμια από το κοντινό σε εγκατάσταση κοσμοδρόμιο δοκιμής πυραύλων, αλλά μια έκθεση από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μόσχας έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το γήρας των αντικειμένων αυτών είναι παραπάνω από αρκετό, ώστε να απορρίπτει αυτόν τον ισχυρισμό.

Πηγές από το Ελσίνκι και την Αγία Πετρούπολη υποστηρίζουν τις αξιώσεις ότι αυτές οι μικροσκοπικές σπείρες κατασκευάστηκαν πάρα πολύ παλιά.


Άραγε, φιλοξενούσε κάποτε η Γη μας μία τόσο τεχνολογικά προηγμένη κοινωνία ή είναι αυτά τα αντικείμενα απόδειξη κάποιας άλλης νοημοσύνης που έδρευε ή και εδρεύει ακόμα στον πλανήτη μας; Ήταν οι άνθρωποι σε θέση να ελέγξουν τη νανοτεχνολογία τόσο θαυμάσια εκπληκτικά στην Πλειστόκαινο εποχή; Η πρόκειται για απομεινάρια ξένων επισκεπτών;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου