Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

οι εξωγήινοι να διανύσουν τις αχανείς εκτάσεις του διαστήματος ...βαρυτικό προωστικό σύστημα των UFO.αφιέρωμα

οι εξωγήινοι να διανύσουν τις αχανείς εκτάσεις του διαστήματος που απαιτείται για τα διαστρικά ταξίδια
Πως είναι δυνατόν οι εξωγήινοι να διανύσουν τις αχανείς εκτάσεις του διαστήματος που απαιτείται για τα διαστρικά ταξίδια χωρίς να υπερβούν την ταχύτητα του φωτός;
Ή πως μπορούν να ταξιδέψουν σε εύλογο χρόνο και με οικονομία ανάμεσα σε σημεία που τα χωρίζουν έτη φωτός;
Ή πως μπορούν να ταξιδέψουν σε εύλογο χρόνο και με οικονομία ανάμεσα σε σημεία που τα χωρίζουν έτη φωτός;
Η ταχύτητα του φωτός είναι περίπου 300.000 χιλιόμετρα ανά δευτερόλεπτο. Και ένα έτος φωτός είναι η απόσταση που ταξιδεύει το φως μέσα σε ένα χρόνο με αυτήν την ταχύτητα.
Για παράδειγμα, για να ταξιδέψουμε στον Εγγύτατο του Κενταύρου, στο αστρικό σύστημα του άλφα του Κενταύρου, στον αστέρα που βρίσκεται πιο κοντά σε μας, θα χρειαζόταν κάτι παραπάνω από τέσσερα χρόνια για να φτάσουμε εκεί, εάν μπορούσαμε να ταξιδέψουμε με την ταχύτητα του φωτός πράγμα που δεν μπορούμε να κάνουμε.
Ένα από τα εξερευνητικά διαστημικά μας σκάφη Pioneer έχει ξεφύγει από το ηλιακό μας σύστημα και κατευθύνεται με ταχύτητα προς τον Εγγύτατο του Κενταύρου και δεν θα φτάσει εκεί παρά μετά το έτος 28.000. Αυτό είναι το μέγεθος της απόστασης που συζητάμε.
Έτσι έως τώρα, όταν εξετάζαμε τα προαπαιτούμενα για να ταξιδέψουμε σε αυτές τις αποστάσεις, πάντα έπρεπε να λαμβάνουμε υπόψη τα προβλήματα στο να ταξιδέψουμε με ταχύτητα κοντά στην ταχύτητα του φωτός. Αυτό θέτει προβλήματα στην πρόωση, στην πλοήγηση, στις χωρητικότητες καυσίμων, και ακόμα και εάν λάβουμε υπόψη τα αποτελέσματα της επιτάχυνσης στον χωρόχρονο που περιλαμβάνουν την διαστολή του χρόνου, την συστολή του μήκους, την αύξηση της μάζας και ένα σωρό άλλα πράγματα, γίνεται προφανές ότι αυτό το είδος ταξιδιού θα απαιτούσε ένα τεχνολογικό επίπεδο που δεν έχει επιτύχει ακόμα ό άνθρωπος
Τα διαστρικά ταξίδια για τον άνθρωπο ανήκουν ακόμα στην σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας. Εκείνο που ισχύει για μας όμως δεν θα έπρεπε να το γενικεύουμε σε ολόκληρο το σύμπαν.

να παραμορφώσεις, ή να στρεβλώσεις, ή να λυγίσεις τον χωρόχρονο

να παραμορφώσεις, ή να στρεβλώσεις, ή να λυγίσεις τον χωρόχρονο
Η αλήθεια πάνω στο θέμα αυτό είναι ότι το να ταξιδέψουμε αυτές τις αποστάσεις πράγματι απαιτεί ένα επίπεδο τεχνολογίας που δεν έχει φτάσει ακόμα ό άνθρωπος, αλλά δεν έχει να κάνει σε τίποτε με το να πετάξουμε με γραμμικό τρόπο κοντά στηνταχύτητα του φωτός.
Ξέρουμε ότι η συντομότερη απόσταση ανάμεσα σε δύο σημεία είναι η ευθεία γραμμή, έτσι στο δικό μας σύμπαν πάντα υποθέταμε ότι ο πιό γρήγορος δρόμος από το σημείο Α στο σημείο Β ήταν να ταξιδέψουμε σε ευθεία γραμμή ανάμεσα σε δύο σημεία με την ταχύτητα του φωτός.
Το γεγονός είναι ότι όταν αντιμετωπίζεις τον χωρόχρονο και έχεις στην διάθεσή σου την ικανότητα να παράγεις ένα ισχυρό βαρυτικό πεδίο, ο ταχύτερος δρόμος από το σημείο Α στο σημείο Β είναι να παραμορφώσεις, ή να στρεβλώσεις, ή να λυγίσεις τον χωρόχρονο ανάμεσα στα σημεία Α και Β, φέρνοντας κοντύτερα μεταξύ τους τα σημεία Α και Β. Όσο ισχυρότερο το βαρυτικό πεδίο , τόσο μεγαλύτερη η παραμόρφωση του χωρόχρονου και συντομότερη η απόσταση ανάμεσα στα σημεία Α και Β.

Οι περισσότεροι θεωρούν τον χωρόχρονο σαν το κενό

Ξέρουμε ότι η βαρύτητα λυγίζει ή παραμορφώνει τον χωρόχρονο

βαρυτικού πεδίου στον χωρόχρονο μπορέσαμε να παρατηρήσουμε

βαρυτικό πεδίο παραμορφώνει τον χωρόχρονο

Μπορούμε να παραμορφώσουμε τον χωρόχρονο

πρέπει πρώτα να ξέρει τι είναι η βαρύτητα.

η βαρύτητα είναι ένα κύμα

ισχυρή πυρηνική δύναμη πρόβλημα με γήινα στοιχεία

πλειοψηφία των ηλιακών συστημάτων είναι διπλά ή πολλαπλά αστρικά συστήματα

αστέρες που είναι τόσο μεγάλοι που ο ήλιος μας θα έμοιαζε σαν νάνος!

συμβατική φυσική νησίδας σταθερότητας στον περιοδικό πίνακα

Τα γνωστά σήμερα ισότοπα των βαρέων και υπερβαρέων στοιχείων.

τώρα η απόδειξη είναι εδώ στα ufo

Κανένα άτομο που συναντάται στην φύση πάνω στην γη δεν έχει αρκετά πρωτόνιαΌσοι θα είχαν ασχοληθεί με τα ολοκληρωμένα κατά την περίοδο του 90,θα είχαν παρατηρήσει οτι σε πολλά είχε ένδειξη, texas, η κατι με Αμερική τέλος πάντων, εγώ πχ που έκανα επισκευές σε ηλεκτρονικά σε ηλικία 15 χρόνων το θυμάμαι.
Δεν ειναι περίεργο που δεν έγινε διάσημος αυτός που το ανακάλυψε;
δεν έγινε γιατι δεν υπάρχει! ολα άρχισαν απο αντιγραφή ξένης τεχνολογίας! και αν έχουν βάλει κανέναν τυπικά που δεν το ξέρει ούτε ούτε η μάνα του, ειναι να μην κινούν υποψίες!
Ένα ανήσυχο πνεύμα όμως και ελεύθερο απο τα δεσμά του κράτους και της ψυχικής φυλακής ψάχνει την αλήθεια!
και βρέθηκε! οπως σε πολλά αλλα εξάλλου!Υδροχόος-Γνωρίζει πως πρέπει να διεισδύσει στο μέλλον για να ανακαλύψει την αλήθεια και την γνώση.Είστε γεννημένοι επαναστάτες,Δεν είστε συμβατικοί άνθρωποι με την έννοια ότι δεν ακολουθείται τα φυσιολογικά πρότυπα! (τυχαίο;)
Λοιπόν κύριοι και κυρίες ζωντανή απόδειξη οτι όχι μόνο υπάρχουν εξωγήινοι και ας ειναι γελοίο για κάποιους! πραγματικά όμως δεν φαντάζονται πόσο γελοίοι και εγωιστές ειναι κάποιοι να νομίζουν οτι στο άπειρο σύμπαν υπάρχουν μόνο οι άνθρωποι!σχεδόν όλη η τεχνολογία ειναι αντιγραφή απο εξωγήινη τεχνολογία ! το μόνο που δεν έχουν καταφέρει ειναι.... ο κινητηρασ αντιβαρυτητας και διαστρεβλωσης τους χωροχρονου και αυτά που λέει ο albert einstein, της συμβατικής επιστήμης με κλεμμένες εργασίες άλλων, ειναι για να βαδίζουν όλοι βάση αυτόν τον προτύπων !
εγώ λοιπόν που δεν είμαι φυσικός και δεν έχω σπουδάσει κατι πάνω σε αυτό,(Να μαθαίνουν αυτοί που σπούδασαν!συμβατική επιστήμη , σας ανοίγω και τα μάτια!) γνωρίζω οτι ένα αντικείμενο με δικό του ισχυρό Βαρυτικό πεδίο πιο ισχυρό της Γης, δεν θα έχει καμιά επίδραση πάνω του, το Βαρυτικό πεδίο της Γης!! κατά αυτό τον τρόπο μπορούν να κάνουν ελιγμούς χωρίς να έχει καμιά επίδραση σε αυτούς που ειναι μέσα!!οπως πχ με τα αεροπλάνα!! βλέπε ufo! το καλύτερο; βάρος = χρόνος!αν ξεφύγεις απο το βάρος δεν υπάρχει χρόνος! της Γης του Ηλίου ΚΤΛ!ο χρόνος υπάρχει μόνο στον υλικό κόσμο και οπού υπάρχει βάρος!
Thanks to my journalist friend Patrick McCartney for the following:From: Outlook - Tomorrow's Technology Today (UK Computer Magazine), April 1999:IBM το «Project Blue Book» for UFO
Μια θεωρία που εδώ και χρόνια έχει θεωρηθεί συνωμοσία και ειναι στο περιθώριο,μια πληροφορία από τον Jerry Hartsell, πρώην πρόεδρος της πληροφορικής του γίγαντα IBM, αλλάζει το τοπίο και ειναι μια μικρή απόδειξη ακομα, σε όλους εμάς σε αυτό το πλανήτη Γη και στα ανθρωπινά σώματα,που είμαστε πολύ διαφορετικοί απο την μάζα! για αυτό που είχαμε υποψίες!.
Η τεχνολογία που έχει το ανθρωπινό είδος σημερα δεν προήλθε απο ανθρώπους!
Ισχυρίζεται σε νέα αυτοβιογραφία του ότι το αρχικό τσιπ τεχνολογίας πυριτίου ,η οποία στηρίζεται όλη η έκρηξη της τεχνολογίας του 20ου αιώνα, προήλθε από ένα μυστικό σχέδιο της κυβέρνησης των ΗΠΑ στα τέλη του 1950, που ως στόχο είχε να διερευνήσει την «τεχνολογία σε μη-επίγειας προέλευσης ». Αυτός ο όρος έχει τροφοδοτήσει περαιτέρω εικασίες ότι ο όρος «μη-επίγεια τεχνολογία» μπορεί να ήταν ανακτώντας τεχνολογία από την υποτιθέμενη συντριβη στο roswell.
He claims in his new autobiography that the original silicon chip tecnology, which underpinned the IT explosion of the late 20th century, was derived from a secret US government project of the late 1950s that aimed to investigate 'technology of a non-terrestrial origin'. The baffling claim has fuelled further speculation that the 'non-terrestrial technology' may have been recovered from the alleged UFO crash site at Roswell.
Λοιπόν ολα τα στοιχειά δείχνουν οτι και η οθόνη αφής προήλθε απο εξωγήινους!
History of multi-touch wikipedia.org
Η IBM άρχισε να οικοδομεί τις πρώτες οθόνες αφής στα τέλη της δεκαετίας του 1960, και, το 1972! 
IBM began building the first touch screens in the late 1960s, and, in 1972
Αυτά τα λίγα προς το παρόν ! αυτοί που δεν υπάρχουν για πολλούς έδωσαν τεχνολογία που έχετε σήμερα! ο ίδιος το TESLA πράγμα που δεν γνωρίζουν πολλοί, έβλεπε Σχεδιαγράμματα μέσα στο μυαλό του! σαν κάποιοι να προσπαθούσαν να μεταφέρουν την γνώση του ηλεκτρισμού κτλ μεσώ τηλεπάθειας!
όσοι μπαίνουν συχνά εδώ έχουν καταλάβει οτι δεν έχει καμιά σχέση με τους διαμορφωτές, γιαυτό όχι σχόλια απο θνητούς που χλευάζουν!μόνο αν έχετε να πείτε κατι ουσιαστικό! το άρθρο ειναι για σκεπτόμενους ευχαριστώ.The day after Roswell
Το 1997, εμφανίστηκε ένα βιβλίο το οποίο φαίνεται να επιβεβαιώνει όλα όσα υποπτεύονταν οι συνωμοσιολόγοι σχετικά με την κρατική συγκάλυψη. Η ‘’Μέρα Μετά το Ρόσγουελ’’ (The Day After Roswell ) του εν αποστρατεία συνταγματάρχη Φίλλιπ Τζ. Κόρσο (Phillip J. Corso),
όπου ισχυρίζεται πως, όχι μόνο ανακτήθηκαν πτώματα και εξωγήινη τεχνολογία στο Roswell , αλλά αυτή η τεχνολογία – λέιζερ μικροτσίπ οπτικές ίνες, υπερανθεκτικά υλικά Kevlar ακόμη και η ακτίνα θανάτου που μελετήθηκε στο πρόγραμμα Πόλεμος των Άστρων – εκλάπη από τους εξωγήινους! Εκείνη την εποχή ο Κόρσο βρισκόταν στην βάση του Fort Riley στο Kansas.
Το 1961 που ο Κόρσο τώρα ήταν βοηθός του στρατηγού Τρυντώ (Trudeau), στο Πεντάγωνο, ανακάλυψε πως υπήρχε ένας ολόκληρος φοριαμός γεμάτος με εξωγήινη τεχνολογία από την συντριβή του Roswell. Ο Κόρσο πλέον ήταν επικεφαλής μιας ομάδας έρευνας και ανάπτυξης για να μελετήσει την τεχνολογία και να την «διασπείρει» σε μεγάλες αμερικανικές επιχειρήσεις, όπως η IBM και τα εργαστήρια Bell με αποτέλεσμα να αποκτήσουν οι Αμερικανοί το αποφασιστικό πλεονέκτημα έναντι των Ρώσων στον αγώνα δρόμου του διαστήματος και στον Ψυχρό πόλεμο.
Στο βιβλίο του, ο Corso επίσης ισχυρίζεται ότι η Strategic Defense Initiative (SDI), ή "Star Wars" (Πρωτοβουλία Στρατηγικής Άμυνας), είχε ως στόχο όχι μόνο να επιτύχει την καταστροφή των ηλεκτρονικών συστημάτων καθοδήγησης εισερχόμενων πυρηνικών κεφαλών του εχθρού, αλλά και την καταστροφή εχθρικών διαστημικών σκαφών, συμπεριλαμβανομένων και σκαφώνεξωγήινης προέλευσης .
παρακάτω ακολουθεί ένα απόσπασμα από το βιβλίο, όπου ο Αντισυνταγματάρχης Philip Corso περιγράφει εκείνη την δραματική νύχτα του 1947, κατά την οποία ότι θεωρούσε ως δεδομένο μέχρι τότε για την πραγματικότητα γύρω του κατέρρευσε ξαφνικά, όταν μέσα σε μια σκοτεινή αποθήκη της στρατιωτικής βάσης στην οποία ήταν αξιωματικός υπηρεσίας, η τύχη το έφερε έτσι ώστε να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με ένα νεκρό εξωγήινο πλάσμα που επέπλεε μέσα σε ένα γαλαζωπό υγρό:
Ήταν μια ανθρωποειδής μορφή
Υπήρχαν περίπου τριάντα ξύλινα καρφωμένα κιβώτια, στοιβαγμένα μαζί στον αντικρινό τοίχο του κτιρίου ... "Έφερα το φακό και τον τοποθέτησα ψηλά στον τοίχο να φωτίζει με την ευρύτερη δυνατή δέσμη. Μετά άρχισα να δουλεύω στο κιβώτιο. Το καπάκι ήταν ήδη χαλαρό. Είχα δίκιο - αυτό το κιβώτιο μόλις είχε ανοιχτεί. Κούνησα το καπάκι μπρος-πίσω, συνεχίζοντας να χαλαρώνω τα καρφιά που είχαν ξεκαρφωθεί με τανάλια, μέχρι που τα ένιωσα να βγαίνουν από το ξύλο.
Στη συνέχεια δούλεψα κατά μήκος των πλευρών του κιβωτίου που ήταν περίπου πέντε πόδια (1,5 μέτρο) μέχρι που το καπάκι χαλάρωσε γύρω-γύρω. Μην ξέροντας ποιά άκρη του κιβωτίου ήταν η μπροστινή, σήκωσα το καπάκι και το έσυρα προς την μια άκρη. Μετά χαμήλωσα τον φακό, κοίταξα μέσα, και το στομάχι μου έφτασε μέχρι επάνω στο λαιμό μου και παραλίγο να κάνω εμετό αμέσως εκείνη ακριβώς την στιγμή.
"Αυτό που είχαν συσκευάσει κατ' αυτόν τον τρόπο, ήταν ένα φέρετρο, αλλά όχι όπως οποιοδήποτε άλλο φέρετρο που να είχα ξαναδεί. Το περιεχόμενο, που περικλειόταν σε ένα γυάλινο δοχείο με παχιά τοιχώματα, ήταν βυθισμένο μέσα σε ένα παχύρρευστο γαλάζιο υγρό, σχεδόν σαν διάλυμα τζελ από καύσιμο ντίζελ. Αλλά το αντικείμενο επέπλεε στην επιφάνεια, και δεν ήταν βυθισμένο στον πάτο με υγρό από πάνω του, ενώ ήταν μαλακό και γυαλιστερό, όπως το υπογάστριο ενός ψαριού. Στην αρχή νόμισα ότι ήταν ένα νεκρό παιδί που το μετέφεραν κάπου. Αλλά αυτό δεν ήταν παιδί.
Ήταν μια ανθρωποειδής μορφή ύψους τεσσάρων ποδιών (1,2 μέτρα) με βραχίονες, τετραδάκτυλα χέρια με παράξενη εμφάνιση - δεν είδα αντίχειρα - λεπτά πόδια και πατούσες, και ένα υπερμέγεθες κεφάλι που είχε το σχήμα ενός λαμπτήρα πυρακτώσεως, που έμοιαζε σαν αερόστατο με το πηγούνι να φαίνεται σαν την γόνδολα του αερόστατου. Ξέρω ότι πρέπει να είχα μαζευτεί αρχικά, αλλά στη συνέχεια είχα την παρόρμηση να τραβήξω το καπάκι του δοχείου με το υγρό και να ακουμπήσω το χλωμό γκρι δέρμα. Αλλά δεν μπορούσα να ξεχωρίσω αν ήταν δέρμα διότι, επίσης, έμοιαζε σαν ένα πολύ λεπτό ύφασμα που ήταν μονοκόμματο και κάλυπτε "από την κορφή μέχρι τα νύχια" την σάρκα του πλάσματος. "Τα μάτια του πρέπει να είχαν γυρίσει προς τα πίσω στις κόγχες τους, επειδή δεν μπορούσα να διακρίνω κόρη ή ίριδα ή τίποτα που να έμοιαζε με ανθρώπινο μάτι. Αλλά οι κόγχες των ματιών ήταν υπερμεγέθεις και αμυγδαλόσχημες με στραμμένη την μυτερή άκρη τους προς τα κάτω προς την μικροσκοπική μύτη του, η οποία πραγματικά δεν προεξείχε από το κρανίο.
Έμοιαζε περισσότερο σαν την μικροσκοπική μύτη ενός μωρού που ποτέ δεν μεγάλωσε καθώς το παιδί μεγάλωνε, και ήταν ως επί το πλείστον ρουθούνι. Το κρανίο του πλάσματος ήταν υπερμέγεθες σε σημείο που όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του - εκείνα που ήταν - ήταν διατεταγμένα απόλυτα μετωπικά, καταλαμβάνοντας μόνο ένα μικρό κύκλο στο κάτω μέρος του κεφαλιού. Τα προεξέχοντα αυτιά ενός ανθρώπου ήταν ανύπαρκτα, τα μάγουλα του δεν διαγραφόταν σαφώς, και δεν υπήρχαν φρύδια ή οποιεσδήποτε ενδείξεις τριχοφυΐας στο πρόσωπο. Το πλάσμα είχε μόνο μια μικρή επίπεδη σχισμή για στόμα και ήταν τελείως κλειστή, μοιάζοντας περισσότερο με μια πτυχή ή εσοχή μεταξύ της μύτης και του κάτω μέρος του κρανίου χωρίς πηγούνι, παρά με ένα πλήρως λειτουργικό στόμιο.
Θα ανακάλυπτα μετά από χρόνια αργότερα πώς επικοινωνούσε, αλλά εκείνη τη στιγμή στο Κάνσας, μπορούσα μόνο να στέκομαι σοκαρισμένος μπροστά σε ένα προδήλως μη ανθρώπινο πρόσωπο που αιωρούνταν μπροστά μου μέσα σε ένα παχύρρευστο συντηρητικό. "Δεν είδα κανένα τραύμα στο σώμα του πλάσματος και δεν υπήρχε κάποια ένδειξη ότι είχε εμπλακεί σε κάποιο ατύχημα. Δεν υπήρχε αίμα, τα άκρα του φαινόταν ανέπαφα, και δεν μπορούσα να εντοπίσω εκδορές στο δέρμα ή κάτω από το γκρι ύφασμα. Κοίταξα μέσα στο κιβώτιο
που περιείχε το δοχείο με το υγρό για κάποιο συνοδευτικό έγγραφο ή οτιδήποτε άλλο που περιέγραφε την φύση ή την προέλευση αυτού του πράγματος. Εκείνο που βρήκα ήταν ένα ενδιαφέρον έγγραφο του της Υπηρεσίας Πληροφοριών του Στρατού που περιέγραφε το πλάσμα ως επιβάτη του σκάφους που είχε συντριβεί στο Roswell, στο Νέο Μεξικό, στις αρχές της εβδομάδας και ένα παραπεμπτικό έγγραφο για αυτό το πλάσμα προς τον αξιωματικό παραλαβών στην Διοίκηση Αεροπορικού Υλικού στην βάση Wright Field και από εκείνον προς το τμήμα παθολογίας του νεκροτομείου στο Walter Reed Army Hospital , όπου, όπως εγώ υπέθεσα, το πλάσμα θα υπόκειτο σε νεκροψία και θα αποθηκεύονταν.
Δεν ήταν ένα έγγραφο που έπρεπε να είχα δει, αυτό ήταν σίγουρο, γι' αυτό το ξαναέβαλα πίσω στο φάκελο, πάνω στο εσωτερικό τοίχωμα του κιβωτίου. "Επέτρεψα στον εαυτό μου να εξετάσει περισσότερο χρόνο απ' ότι θα έπρεπε το πλάσμα αυτό, υποθέτω, γιατί εκείνο το βράδυ ήμουνα εκτός των σωστών χρόνων ελέγχου για το υπόλοιπο των γύρων μου και πίστευα ότι θα έπρεπε να σκεφτώ μια πολύ καλή δικαιολογία για την καθυστέρηση στις επόμενες στάσεις μου για την επαλήθευση των υπηρεσιών της φρουράς. Αλλά αυτό το πράγμα που κοίταζα, άξιζε τους μπελάδες που ενδεχομένως θα αντιμετώπιζα την επόμενη μέρα. Αυτό το πράγμα ήταν πραγματικά συναρπαστικό και ταυτόχρονα εντελώς φρικιαστικό. Έθετε σε αμφισβήτηση κάθε αντίληψη που είχα, και ήλπιζα χωρίς πραγματική ελπίδα ότι κοιτούσα κάποια μορφή ανθρώπινης μετάλλαξης από ατομική ενέργεια. Ήξερα ότι δεν θα μπορούσα να ρωτήσω κανέναν για αυτό, και επειδή ήλπιζα ότι δεν θα ξαναέβλεπα ποτέ κάτι παρόμοιο, σκαρφιζόμουν την μια εξήγηση μετά την άλλη για την ύπαρξή του,
παρά τα όσα είχα διαβάσει σχετικά στο συνημμένο έγγραφο: Είχε αποσταλεί εδώ από την Χιροσίμα, ήταν το αποτέλεσμα ενός γενετικού πειράματος των Ναζί, ήταν ένα νεκρό τέρας του τσίρκου, ήταν οτιδήποτε άλλο εκτός από εκείνο που ήξερα ότι έλεγαν ότι - εκείνο που έπρεπε να είναι: ένα εξωγήινο πλάσμα. Έβαλα το καπάκι του κιβωτίου πίσω στην θέση του πάνω από το πλάσμα, χτύπησα τα καρφιά χαλαρά στις αρχικές τρύπες τους με το πίσω μέρος του φακού μου, και έβαλα το κάλυμμα πίσω στη θέση του. Στην συνέχεια βγήκα από το κτίριο και ήλπιζα ότι θα έκλεινα την πόρτα πίσω μου για πάντα σε αυτό που είχα δει. Απλά ξέχνα το, είπα στον εαυτό μου. Υποτίθεται ότι δεν έπρεπε να το είχες δει και ίσως να μπορέσεις να ζήσεις ολόκληρη την ζωή σου χωρίς ποτέ να υποχρεωθείς να το ξανασκεφτείς. Ίσως. Μόλις βγήκα έξω από το κτίριο ξανασυνάντησα τον Brownie στην θέση του. "Να ξέρεις ότι ποτέ δεν το είδες αυτό", του είπα. "Και δεν θα το πεις ποτέ σε κανένα.
"Τι να είδα, ταγματάρχα;" είπε ο Brownie, και περπάτησα πίσω στο διοικητήριο της βάσης, με την εικόνα εκείνου του πλάσματος που αιωρούνταν μέσα στο υγρό να ξεθωριάζει με κάθε βήμα που έκανα. Μέχρι τη στιγμή που κάθισα πίσω απ' το γραφείο μου, ήταν όλα ένα όνειρο. Όχι, δεν ήταν ένα όνειρο, ήταν ένας εφιάλτης - αλλά είχε τελειώσει, και ήλπιζα ότι δεν θα ξαναεπέστρεφε ποτέ.''
σχόλιο, ΕΛΕΥ/ΑΕΤΟΣ τα λογία είναι περιττά ! χωρίς τους εξωγήινους ούτε θρησκεία θα υπήρχε ούτε εξέλιξη! ειδικά από την εποχή που είχε νταλαβέρια πρώτος από όλους ο Χίτλερ! το τι νομίζουν και λένε τα μυαλά που από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα δεν έχουν ουδεμιά εξέλιξη πάρα το ότι έχουν τεχνολογία και πτυχία! αυτός είναι ο κόσμος σήμερα ! πλήρες κενό αντίληψης κοινός πρόβατα! ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!

2 σχόλια:

  1. http://www.aetos-apokalypsis.com/2014/05/ufo-oi-ekswgihnoi-dianioun-terasties-apostaseis-sto-diastima.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωραια αντιγραφη εκτος που εσβησες το ονομα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ,και δεν εβαλες πηγη! το χειρωτερο ? δεν μπορουν να διαβασουν αυτα που ειναι μεσα στα + τι να πει κανεις??? τραγικο!

      Διαγραφή