Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

O αστροναύτης Edgar Mitchell ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: Τα UFO και Οι Εξωγήινοι υπάρχουν! ( 2 βιντεο)

Το ντοκιμαντέρ αυτό θα σας αφήσει άφωνους και θα αποκαλύψει για τη Μελέτη της Εξωγήινης Νοημοσύνης.

Σε αυτή η ταινία θα δείτε τη μεγαλύτερη ιστορία που ποτέ δεν μας είπαν:

Την Γη την έχουν επισκεφθεί προηγμένοι πολιτισμοί που μπορούν να ταξιδέψουν μέσα από άλλες διαστάσεις γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός.

Η Γη που την έχουν επισκεφτεί άνθρωποι από άλλους κόσμους που δεν ήταν κακόβουλοι, αλλά στην πραγματικότητα ενδιαφέρονται για το μέλλον της ανθρωπότητας.

Πρόκειται για τη δουλειά μιας ομάδας επιστημόνων με επικεφαλής τον Dr. Steven Greer, οι οποίοι συνέλεξαν στοιχεία σχετικά με την παρουσία των ΑΤΙΑ στον πλανήτη μας, με σκοπό να πιέσουν το Κογκρέσο να ανοίξει τους φακέλους των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.

Τα στοιχεία που παρουσιάζονται στο ντοκιμαντέρ είναι πολλά και έχουν να κάνουν από τις νέες ενεργειακές τεχνολογίες και το πώς τα μεγάλα λόμπι εμποδίζουν την ανάπτυξή τους μέχρι την πρόσφατη ανακάλυψη ενός πλάσματος ύψους 13 εκατοστών, το οποίο έζησε για 8 χρόνια στον πλανήτη μας πριν από έναν αιώνα!
Ένας ακόμα αστροναύτης της NASA λέει οτι τα UFO και Οι Εξωγήινοι υπάρχουν!

Τώρα ηρθε η σειρά του Edgar Mitchell .
Ο Edgar Mitchell που είναι 83 ετών είναι ένας διάσημος αστροναύτης της NASA που έχει περπατήσει στο φεγγάρι. Ο ίδιος λέει ότι έχει αποδείξεις ότι οι αποχρώσεις του γκρι είναι πραγματική και ότι αυτή τη στιγμή οι εξωγήινη μας παρακολουθούν.

Γνωρίζετε ότι κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ για το μεγαλύτερο περπάτημα στο φεγγάρι με τα πόδια 9 ώρες και 7 λεπτά, αλλά τότε η NASA είχε στολές μόνο 7 ώρες 30 λεπτά αέρα, έτσι ... που ήταν ο ίδιος για την 1 ώρα και 37 λεπτά;


Ο Mitchell , δήλωσε κατά τη διάρκεια παλαιότερης ραδιοφωνικής συνέντευξης (23 Ιουλίου 2008) πως πηγές από την υπηρεσία διαστήματος που είχαν έρθει σε επαφές με εξωγήινους περιέγραψαν τα όντα ως μικρά ανθρωπάκια που έχουν περίεργη όψη. Είπε πως οι υποτιθέμενοι εξωγήινοι μοιάζουν με την παραδοσιακή εικόνα ενός μικρόσωμου όντος με μεγάλα μάτια και κεφάλι. 
Ισχυρίστηκε ότι η τεχνολογία μας δεν είναι ούτε κατά διάνοια τόσο ανεπτυγμένη όσο εκείνων και εάν η στάση τους ήταν εχθρική απέναντί μας θα είχαμε ήδη εξαφανιστεί.

“Συμβαίνει να έχω το προνόμιο να γνωρίζω το γεγονός ότι έχουμε δεχτεί επισκέψεις στον πλανήτη μας και πως τα φαινόμενα που σχετίζονται με τα UFO είναι αληθινά“, ήταν η δήλωση του Mitchell που τράβηξε την προσοχή της κοινής γνώμης. “Έχει συγκαλυφθεί πολύ καλά από τις κυβερνήσεις μας εδώ και 60 χρόνια, αλλά σταδιακά διαρρέει και κάποιοι από εμάς έχουμε το προνόμιο να έχουμε ενημέρωση σχετικά με το γεγονός.”

Πεθαίνοντας ο Neil Armstrong πήρε μαζί τα μυστικά του, Τι είδε στο φεγγάρι.




 aneksigita-fainomena.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου