Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Ω ΣΥΝ ΓΗΤΕΥΤΕΣ ΛΑΒΕΤΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗN ΙΣΤΟΡΙΑ. 15 ΔΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ 130 ΟΠΩΣ ΧΡΕΩΘΗΚΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΝ ΠΟΜΠΕΥΟΜΕΝΩΝ ΨΕΥΤΟΠΕΡΗΦΑΝΩΝ ΚΤΗΝΟΒΑΤΙΚΩΝ ΒΑΥΑΡΩΝ ΠΟΥ ΒΡΥΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΑΝΑΞΙΩΣ ΕΥΡΙΣΚΕΣΤΕ ΜΕΣΑ .
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΛΗΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΦΙΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΧΡΕΗ ΠΟΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΙΣΟ ΜΕ 130.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΗΤΟΙ 1,3 ΤΡΙΣ.
ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΑΚΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΑΝΕΝΤΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΙΝΕΪΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΜΠΕΥΟΝΤΕ ΩΣ ΕΓΓΥΗΤΡΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ , ΜΕ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ  ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΔΕΝ ΕΠΕΤΥΧΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΝΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ .
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΨΟΦΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΕΪΝ ΛΕΕΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΨΗΦΗΣΕΙΣ . 

ΣΟΛΩΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕ ΣΑΦΕΙΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ , ΑΣΑΦΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΟΤΙ ΛΑΧΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΠΟΛΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΕΣ , ΚΑΙ ΝΑΙ ΙΔΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ ΤΗΣ ΠΕΠΤΩΚΟΤΑΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΠΑΡΟΞΥΣΜΩΝ ΤΩΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΜΕ ΣΑΠΙΑ ΙΔΕΩΔΗ ΚΑΙ ΟΡΘΗ ΔΟΞΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΘΕΟΝ , ΗΛΘΕ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΘΩΝΑ .
ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΕΣ ΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΡΑΓΙΑ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΒΟΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ , ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΚΑΤΑΛΑΒΕ , ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑΝΔΡΕΑ ΑΞΕΛ ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΙΔΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΜΕΣΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΟΣ ΑΠΟΨΥΧΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛ ΔΥΝΑΜΕΩΝ .ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΝΟΙΧΤΑ .
ΙΔΙΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΛΟΣΟΣ ΜΑΣ ΕΝ ΕΤΗ 2014 , ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΑΡΘΟΥ 120 , ΕΞΗΣ ΚΑΙ ΛΕΓΕΙ ,H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων , 

ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΤΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΠΩΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΓΙΑ 760 ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΡΑΓΙΑΣ ΓΗΓΕΝΗΣ 96 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΛΗΘΙΚΑΝ ΑΚΟΜΑ .
ΠΟΥ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΟΦΡΩΣΥΝΗ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΔΙΚΑΣΘΕΙ ΕΚ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ , ΜΕ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΩΝΤΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 12,000 ΕΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΦΑΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ , ΤΩΝ  ΚΡΟΝΙΩΝ ΤΩΝ ΣΑΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΙΚΩΝ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΤΗΣ ΤΙ ΒΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΙΧΛΗΣ , ΚΟΠΕΛΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕ ΒΑΨΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 15 ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΡΣΙΝΓΚ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΥΣΙΝ , ΗΡΩΙΝΗ ΚΑΙ ΧΑΣΙΣ , ΑΝ ΔΕΝ ΜΗΛΟΥΝ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ , ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ , ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΟΥΡΕΣ ΜΕ ΜΟΥΣΑΚΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΕΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣΤΙΞΙΕΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ  ΕΤΣΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΥΔΩΡΟΥΝΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ  , ΑΠΟ ΟΔΙΚΟ ΔΥΚΤΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡ ΠΟΤΑΠΙΟΥ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ  ΣΤΟΝ ΑΪ ΦΩΝ .
ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΜΟΝΟΝ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΣΤΑ ΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΩΝ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΘΕΟΥ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΤΑΝΑΣ , ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΛΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΚΟΜΑΘΗΚΕΝΩΝ ΖΙΖΑΝΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΛΑΣΤΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗΣ ΤΡΙΑΔΟΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΚΟΣΜΑΚΙΣ ΤΗΣ ΥΛΙΣΤΙΚΑ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΠΛΕΟΝ ΧΘΩΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΙΘΕΡΙΚΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ  ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΑΕΤΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΨΕΥΤΟΕΙΔΩΛΑ , ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΗΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΡΩΜΙΑΔΑΚΙΑ , ΟΛΑ ΝΑ ΚΑΥΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΨΕΥΤΟΦΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΞΑΛΦΡΩΣΗ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝΤΑ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΗΤΙΚΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ .

ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑ Η ΤΖΙΧΑΝΤ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΣΙΓΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΝΕΙΑ . 
Ω ΠΑΝΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΕΡΗ  ΓΑΙΑ ΠΟΥ ΑΡΕΣΚΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΗΘΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΗ ΣΟΥ ΕΘΙΞΗ , ΔΕΝ ΘΛΙΒΕΙΣ ΜΙΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΦΩΣ ΕΝΤΟΣ ΣΟΥ ΠΑΡΑ ΝΕΚΡΗ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΑ  ΟΥΡΑΝΙΑ , ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΑΙΑ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΕΚ ΠΕΡΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΝ ΜΙΑ  ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ , ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ , ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΝΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΘΥΣΙΩΝ ΤΗΣ ΑΕΝΑΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ .
Ω ΣΥΝ ΓΗΤΕΥΤΕΣ ΤΟΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ , ΔΕΝ ΘΛΙΒΩ ΜΑ ΟΥΤΕ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΟΤΕ ΛΕΓΩ ΤΟ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ . ΜΑ ΠΑΡΟΤΙ ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΕΣ ΕΙΣ ΜΑΤΗΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΕΦΥΛΑΞΑΝ ΑΡΤΟΝ , ΔΙΑ ΣΕ .


Ω ΣΥΝ ΓΗΤΕΥΤΕΣ ΤΟΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ Ω ΑΛΛΑΖΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΟΞΗΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑΒΟΝ , ΠΟΙΟΣ ΕΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΣΕ ΠΥΡΟΦΟΡΟ ΕΔΡΑ ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου