Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Εξωδιαστατικοί Ταξιδιώτες απο το Σύν(μ)παν.


Στις 2 Απριλίου στην Νεμπράσκα, συνέβη το εξής καταπληκτικό φαινόμενο. Η ενεργοποιημένη κάμερα του αυτοκινήτου κατέγραψε μια δυνατή έκρηξη στα γκρίζα σύννεφα, μια αστραπή θα λέγαμε και αυτό που ακολούθησε.
Οπως θα δειτε και στο βίντεο μετα την έκρηξη έκανε την εμφάνιση του ενα ΑΤΙΑ. Το ΑΤΙΑ αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα περνώντας μπροστά απο το αυτοκίνητο, η έκρηξη που έμοιαζε με αστραπή καταιγίδας, πρέπει να ειναι το άνοιγμα αστροπυλης που χρησιμοποιούν τα ΑΤΙΑ για την μεταφορά τους απο τη μια διάσταση προς την αλλη.
Ο άνθρωπος σαν μια τρισδιαστατική οντότητα που ειναι, δηλαδή γνωρίζει και κινείται μονο μέσα τις τρεις διάστασεις, δεξιά-αριστερά, μπροστά-πισω και πανω-κάτω δεν βρίσκεται στην θεση να κατανοήσει την μετακίνηση αλλων οντοτήτων, των πολυδιαστατων οντοτήτων.
Για να καταλάβουμε καλύτερα τον όρο διάσταση θα μπορούσαμε επίσης να τον αντικαταστήσουμε με την λέξη 'κατεύθυνση'. Μια αλλη κατεύθυνση-διάσταση ειναι ο χρονος, αυτη ειναι μια τέταρτη διάσταση μεσα στην οποία ο άνθρωπος δεν ειναι (ακομα) ικανός να καταλάβει ή να ταξιδέψει. Εκτός αυτής της διάστασης θα μπορούσε να υπάρχει και μια πέμπτη ή έκτη διάσταση.
Οι εξωδιαστατικοί ταξιδιώτες κατέχουν τις γνώσεις και κινούνται με ενα τέταρτο τρόπο κίνησης, μιας κατεύθυνσης που εμείς δεν μπορούμε να αντιληφθούμε. Η διάσταση αυτού του χρόνου, ενός άλλου χρόνου, απο τον δικο μας χωροχρόνο θα μπορούσε να τους έκανε ικανούς να ζουν δίπλα μας αλλα σε μια αλλη διάσταση άγνωστη σε εμάς.
Δειτε το καταπληκτικό βίντεο που κατέγραψε κάμερα πριν λίγες μερες.
Βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου