Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Οι Πλειάδες ανατέλλουν το πρωί..


 Πρέπει να διαβάσετε
Κοινοποιήστε τοALT

Παρακαλούμε μετακινηθείτε προς τα κάτω για το βίντεο

Ο επιτηρητής του Μουσείου του Λονδίνου Μαΐκλ Ράιτ μελέτησε επι χρόνια τα ευρήματα του αρχαίου μας 
υπολογιστή στο ναυάγιο των αντικηθύρων και κατάφερε να φτιάξει ένα μοντέλο όσο πιο πιστό αντίγραφο γινόταν.
Play Button

Λειτουργούσε με ένα μοχλό για να «αλλάζει τα δεδομένα του» που από πριν είχαν «φορτώσει» οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Με την βοήθεια γραναζιών και μεταλλικών ελασμάτων θα δούμε στο βίντεο της φάσεις της Σελήνης που απεικονίζεται στο κέντρο σαν μια μαύρη περιστρεφόμενη σφαίρα, επίσης τις κινήσεις του ηλίου των πέντε πλανητών που γνώριζαν οι τότε αστρονόμοι, του ζωδιακού κύκλου, τις εκλείψεις της σελήνης, τις εκλείψεις του ηλίου, ημερολόγιο 365 ημερών και άλλα!

Οι επιστήμονες λένε ότι ακριβώς με την ΙΔΙΑ φιλοσοφία λειτουργεί και σήμερα ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, όσον αφορά τους υπολογισμούς του.

Με τις τομογραφίες που έκαναν ( με μηχάνημα 8 τόννων,το οποίο έφεραν στο μουσείο ), έμειναν με το στόμα ανοικτό, μ” αυτά που είδαν

Ο υπολογιστής έχει μέγεθος περίπου ενός πακέτου τσιγάρων ( υπολογιστής τσέπης, όπως σήμερα τα κινητά ), περιέχει δε πολλά μικρά γρανάζια, αξονάκια, βιδάκια.

Αλλά το ξάφνιασμα ήρθε όταν είδαν επάνω στις τόσο μικρές επιφάνειες των γραναζιών, μικροσκοπικά γραμματάκια…..!!!!!!!!

Ολόκληρα κείμενα τα οποία είναι εγχειρίδια συναρμολόγησης και χρήσης του υπολογιστή.

Το θραύσμα 19 με την τεχνική PTM της Hewlett Packard. Διακρίνεται καθαρά τμήμα του εγχειριδίου χρήσεως του Μηχανισμού. http://www.astro.noa.gr/journal/Periodic/journal_12Seiradakis.htm

Τα παρακάτω κείμενα: ( με μικρά η μετάφραση )
———————————-

ΕΣΠΕΡΙΑ

ΥΑΔΕΣ ΔΥΟΝΤΑΙ ΕΣΠΕΡΙΑ

ΤΑΥΡΟΣΑΡΧΕΤΑΙΕΠΙΤΕΛΛΕΙΝ

ΛΥΡΑΕΠΙΤΕΛΛΕΙΕΣΠΕΡΙΑ

ΠΛΕΙΑΣΕΠΙΤΕΛΛΕΙΕΩΙΑ

ΥΑΣΕΠΙΤΕΛΛΕΙΕΩΙΑ

ΔΙΔΥΜΟΙΑΡΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΛΕΙΝ

ΑΕΤΟΣΕΠΙΤΕΛΛΕΙΕΣΠΕΡΙΟΣ

ΑΡΚΤΟΥΡΟΣΔΥΝΕΙΕΩΙΟΣ


…το βράδυ

Οι Υάδες δύουν το βράδυ

Ο Ταύρος αρχίζει ν” ανατέλλει

Η Λύρα (Βέγας) ανατέλλει το βράδυ

Οι Πλειάδες ανατέλλουν το πρωί

Οι Υάδες ανατέλλουν το πρωί

Οι Δίδυμοι αρχίζουν ν” ανατέλλουν

Ο Αετός (Αλτάιρ) ανατέλλει το βράδυ

Ο Αρκτούρος δύει το πρωί

—————– ————————–

ΠΡΟΕΧΟΝΑΥΤΟΥΣ … ΜΟΝΟΙ

ΦΕΡΕΙΩΝΗΜΕΝΕ

ΤΟΣΤΟΔΕΔΙΑ

ΤΗΣΑΦΡΟΔΙΤΗΣ


ΓΝΩΜΩΝ ΣΥ

ΗΛΙΟΥΑΚΤΙΝ


ΜΙΝΟΘΕΛΕΞΗΛΘΕΝ

ΤΗΣΠΡΩΤΗΣΧΩΡΑΣ

ΓΝΩΜΟΝΙΑΔΥΟΩΝΤΑΚΡΑ

ΦΕ ΡΟ

ΤΕΣΣΑΡΑΔΗΛΟΙΔΟΜΕΝΤ

ΤΗΣ ΟCL ΙΘL ΤΟΥ

ΣΙΣ Σ ΣΚΓ ΣΥΝΓΕΙΝΟΜΕΝΟΙ

ΟΣΔΙΑΙΡΕΘΗ Η ΟΛΗ

ΕΓΛΕΙΠΤΙΚΟΙΣ

ΟΜΟΙΑ ΤΟΙΣ ΕΠΙΤΗΣΕ

ΦΕΡΕΙΤΑ


Προεξέχοντας …μόνοι

φέρει απ” τις οποίες η μια

και η άλλη

της Αφροδίτης


ο γνώμονας

την ηλιακτίδα


απ” όπου βγήκε από

την πρώτη χώρα

δυο γνωμόνια των οποίων τα άκρα φέρουν

τέσσερα, το ένα δείχνει

τα 776 χρόνια, 19 χρόνια του

233 συμβαδίζοντας

ώστε να διαιρεθεί η όλη

εκλειπτική

παρόμοια με εκείνα που πάνω στη

φέρει
——————————— —————————-

Τα κείμενα, λοιπόν αυτά, πρώτον είναι ελληνικά, δεύτερον είναι αστρονομικά, τρίτον είναι χρονομετρικά με βάθος χρόνου, που βλέπετε παραπάνω

Για να σχεδιαστεί ένας τέτοιος υπολογιστής, χρειάζονται όλες οι επιστήμες…

Άρα, λοιπόν, τις κατείχαν τότε οι Έλληνες.

Χρειάζονται μελέτες, σχέδια, μοντέλα, πρωτότυπα, κλπ. Μαθηματικοί, Γεωμέτρες, Αστρονόμοι, Σχεδιαστές, Μηχανικοί, Τεχνολόγοι, Τεχνικοί, Τεχνίτες, Συναρμολογητές, κλπ.

Άρα, λοιπόν, υπήρχαν όλοι αυτοί, τότε!!!!!!!!!!

Ερώτησις 1: Αυτές οι γνώσεις, βρέθηκαν από τη μια στιγμή στην άλλη;

Ερώτησις 2: Αν όχι, πόσα χρόνια χρειάστηκαν για να φτάσει σε τέτοιο επίπεδο η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ της εποχής εκείνης;
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ… http://www.antikythera-mechanism.gr/

Άραγε τί είναι αυτό το περίεργο εργαλείο 200.000 ετών που ανακαλύφθηκε τυχαία στην Ρουμανία


ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΥΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ;, Νο.3: ΤΟ ΠΕΛΜΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ


Το «πέλμα αλουμινίου» είναι ένα αντικείμενο που βρέθηκε κατά τύχη στην Ρουμανία, και εγείρει αναπάντητα ερωτήματα γύρο από την προέλευση του και την κατασκευή του!

Το αντικείμενο ανακαλύφθηκε το 1973, σε βάθος 10 μέτρων, από κάποιους εργάτες που εργάζονταν σε ένα λατομείο στις όχθες του ποταμού Μάρου (Mureş) κοντά στη πόλη του Aiud. Το κομμάτι ζυγίζει περίπου 2 κιλά, είναι 21 εκατοστά σε μήκος, 12,5 εκατοστά σε πλάτος, 7 εκατοστά σε πάχος και φέρει δύο κυλινδρικά διάκενα διαφορετικών διαμέτρων στη μία μεριά του, έτσι ώστε να εφαρμόζεται σε ορθή γωνία στη βάση του κατώτερου τμήματος ενός πιθανού μηχανικού ποδιού, ως πέλμα. Παρόμοιά πέλματα συναντάμε σε σχέδια πρωτότυπων αεροσκαφών με κάθετη προσγείωση-απογείωση από το έδαφος!

Όμως, προς έκπληξη όλων (και εδώ ξεκινά το παράδοξο της υπόθεσης), δίπλα του δεν βρέθηκε κάποιο άλλο κομμάτι που να προδίδει τη χρήση του, αλλά δύο απολιθωμένα οστά μαστόδοντα, ένα τριχωτό προϊστορικό ζώο που έζησε το χρονικό διάστημα 10.000 – 80.000π.Χ. . Αμέσως η ύπαρξη των οστών, δημιούργησε πολλά ερωτήματα για την ηλικία του και μετά από ανάλυση δειγμάτων που στάλθηκαν σε ερευνητικά κέντρα στην Ελβετία, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι αυτή είναι τουλάχιστον 200.000 ετών!


Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο περίπλοκα μετά και από τη μεταλλογραφική ανάλυση. Τα αποτελέσματα από το ερευνητικό κέντρο ICPMMN έδειξαν ότι το μεταλλικό κομμάτι αποτελείται στην πραγματικότητα από ένα πολύπλοκο κράμα 12 διαφορετικών στοιχείων, μεταξύ των οποίων το κυριότερο στοιχείο είναι το αλουμίνιο, σε ποσοστό περίπου 80%. Κάτι που ξεπερνά τον άνθρωπο, αφού το αλουμίνιο ανακαλύφθηκε το 1825 και ξεκίνησε η παραγωγική του διαδικασία από τη βιομηχανία το 1883… και όχι 200.000 χρόνια πριν (που δηλώνει η χρονολόγηση)!


Αξιοθαύμαστη επίσης, είναι και η καλή κατάσταση του περίτεχνου κράματος, αφού αυτό δεν έχει οξειδωθεί (σκουριάσει) με το πέρασμα των αιώνων. Αυτό το οφείλει στο παχύ προστατευτικό στρώμα οξειδίου του αργιλίου που καλύπτει όλη την επιφάνειά του και περιορίζει την διείσδυση του φαινομένου οξειδώσεως της μεταλλικής του μάζας.


Από το 1973, η ταυτότητα του αντικειμένου και οι παραπάνω αναλύσεις αμφισβητήθηκαν δεκάδες φορές. Δεκάδες όμως ήταν και οι υποστηρικτές της αλήθειας που προχώρησαν σε περεταίρω επιβεβαιώσεις και πιθανές θεωρίες. Ο συγγραφέας Florin Gheorghiţa όσο κι αν έψαξε δεν βρήκε κανένα ίδιο ή παρόμοιο ανθρώπινο προϊόν τον τελευταίο αιώνα, αποδεικνύοντας έτσι την προγενέστερη καταγωγή του. Ορισμένοι εμπειρογνώμονες μίλησαν για ενδεχόμενη εξωγήινη παρουσία χιλιάδες χρόνια πριν, ενώ άλλοι προχώρησαν ακόμα περισσότερο κρίνοντας από τα οστά του μαστόδοντα που βρέθηκαν κοντά, ότι το πέλμα θα μπορούσε να είχε μείνει εκεί μετά από μια μάχη μεταξύ του προϊστορικού ζώου και του μηχανήματος που προσγειώθηκε στη γη!

Όσο για το που βρίσκεται σήμερα το παράξενο «πέλμα αλουμινίου», το μόνο που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε είναι ότι είναι θαμμένο στα υπόγεια του Μουσείου Ιστορίας της πόλης Κλουζ-Ναπόκα στα βορειοδυτικά της Ρουμανίας, καθώς λόγο της αδιευκρίνιστης καταγωγής του δεν εκτίθεται!(Άρθρο: Harris Koutsiaftis)

skotinoprosopo savrez.blogspot.gr
…………………………………………….

05 Μαΐου 2009 Χάρτης… 500 ή… 120.000.000 ετών! Διαλέξτε… όστρακο!

Πάνω το Πανεπιστήμιο Μπασκίρ.

Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν το 1999 στο Μπασκίρ μία μεγάλη πλάκα, ηλικίας 120 εκατομμύριων ετών, με τον ανάγλυφο χάρτη της περιοχής των Ουραλίων.
Ο χάρτης περιέχει πολλά έργα: ένα σύστημα καναλιών με μήκος περίπου 12.000 χιλιόμετρα, υδατοφράκτες, ισχυρά φράγματα, πολυγωνικές περιοχές με άγνωστη χρησιμότητα και πολυάριθμες επιγραφές με ιερογλυφικά.
Η πέτρα αποτελείται από τρία στρώματα. Το πρώτο είναι από σκληρό δολομίτη με πάχος 14 εκατοστά. Το δεύτερο είναι και το πιο ενδιαφέρον. Αποτελείται από «Διοψιδία ύαλο». Πρόκειται για ορυκτό γυαλί που παράγεται με πίεση και υψηλή θερμοκρασία ανάμεσα στα πετρώματα. Σε αυτό το στρώμα είναι χαραγμένος ο χάρτης.
Το τρίτο στρώμα έχει 2 χιλιοστά πάχος και είναι φτιαγμένο από πορσελάνη(!) που προστατεύει την επιφάνεια από την φθορά.
Η επιφάνεια του χάρτη δεν έχει κατασκευαστεί με σφυρί και καλέμι. Είναι απλά αδύνατο να συμβεί κάτι τέτοιο. Είναι οφθαλμοφανές ότι η πέτρα έχει υποστεί επεξεργασία από μηχανήματα. Οι φωτογραφίες ακτίνων X επιβεβαίωσαν ότι η πλάκα ήταν τεχνητής προέλευσης και έχει γίνει με εργαλεία ακρίβειας.
Τα ιερογλυφικά κείμενα δεν είχαν σχέση με τα κινεζικά και ο ειδικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το είδος της πορσελάνης, που καλύπτει την πλάκα, δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ στην Κίνα.
Στον χάρτη υπήρχε ένα γιγαντιαίο αρδευτικό σύστημα: εκτός από τους ποταμούς, υπάρχουν δύο συστήματα καναλιών με πλάτος 500 μέτρα, 12 φράγματα από 300 μέχρι 500 μέτρα φαρδιά και μήκος περίπου 10 χιλιόμετρα. Για να δημιουργήσει κανείς τέτοιες κατασκευές θα πρέπει να μετακινήσει τουλάχιστον 4 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα χώματος! Σύμφωνα δε με τον χάρτη, ο ποταμός Μπέλαγια έχει τεχνητή κοίτη.
Οι επιστήμονες κατέληξαν σε δύο ηλικίες, 500 εκατομμύρια έτη η πρώτη και προτίμησαν την δεύτερη 120 εκατομμύρια έτη.
(Σ.Σ.τις ηλικίες τις μέτρησαν από δύο όστρακα που βρέθηκαν επάνω στο χάρτη,το ένα 500 και το άλλο 120 εκατομμυρίων ετών.Έτσι διάλεξαν το πιο…ευκολοχώνευτο!)
Οι Αμερικανοί εξέτασαν επίσης τον χάρτη, στο κέντρο ιστορικής χαρτογραφίας στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ. Σύμφωνα με δηλώσεις τους τέτοιος τρισδιάστατος χάρτης θα μπορούσε να κατασκευαστεί μόνο με αεροδιαστημική τεχνολογία. Επιπλέον, τώρα στις ΗΠΑ, δουλεύουν στην δημιουργία ενός παγκόσμιου τρισδιάστατου χάρτη παρόμοιου με αυτόν! Για την κατασκευή απαιτούνται υπερ-υπολογιστές και έρευνα από δορυφόρο!
Οι ερευνητές που ανακάλυψαν τον χάρτη έδωσαν στον κατασκευαστή του το όνομα «Ο Δημιουργός»!
Κάποιος ανεπτυγμένος πολιτισμός υπήρξε και ήταν υπεύθυνος για την κατασκευή του χάρτη.
Τώρα οι ερευνητές είναι βέβαιοι ότι υπάρχουν περίπου άλλα 348 κομμάτια όπως αυτό. Από δείγματα χώματος που πήραν, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο χάρτης ήταν κάποτε τοποθετημένος πάνω στο όρος Σοκολίναγια. Όμως οι παγετώνες που ακολούθησαν έσπασαν την πλάκα και την διασκόρπισαν στην περιοχή. Θεωρητικά θα πρέπει να έχει μία επιφάνεια περίπου 500 τετραγωνικά μέτρα!

Κάτω, ο χάρτης.

Και ένα περίεργο λογοπαίγνιο. Το Πανεπιστήμιο Μπασκίρ, βρίσκεται στη Ρωσική πόλη… Ούφα! Μη πάει το μυαλό σας πουθενά! Απλά είναι τυχαίο.

……………………

05 Μαΐου 2009 Δεν εξαφανίστηκαν μαζικά οι δεινόσαυροι

Οι Δεινόσαυροι ήταν σπονδυλωτά ζώα που κυριάρχησαν στο γήινο οικοσύστημα για πάνω από 160 εκατομμύριο χρόνια. Πρωτοεμφανίστηκαν πριν περίπου 230 εκατομμύρια χρόνια.

Στο τέλος της Κρητιδικής περιόδου πριν 65 εκατομμύρια χρόνια, οι δεινόσαυροι υπέστησαν εξαφάνιση, η οποία έδωσε τέλος στην κυριαρχία τους στην Γη.

συνέχεια στην πηγή:
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CF%83%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%82
Δεν εξαφανίστηκαν μαζικά οι δεινόσαυροι

 Η πρόσκρουση στη Γη ενός μεγάλου αστεροειδούς πριν από περίπου 65 εκατ. χρόνια, η οποία οδήγησε στη μαζική εξαφάνιση των δεινοσαύρων -σύμφωνα με την κυρίαρχη θεωρία για αυτό το μεγάλο αίνιγμα- τελικά άφησε πίσω της επιζώντες, σύμφωνα με νέα επιστημονικά στοιχεία.Μια νέα επιστημονική έρευνα, με βάση καινούρια απολιθώματα, συμπέρανε ότι ορισμένοι δεινόσαυροι έζησαν μέχρι και μισό εκατομμύριο χρόνια μετά την πρόσκρουση, σε απομονωμένες τοποθεσίες του Νέου Μεξικού και του Κολοράντο στις ΗΠΑ.

Η ανακάλυψη έγινε από Αμερικανούς ερευνητές, με επικεφαλής τον Τζιμ Φάσετ της Αμερικανικής Γεωλογικής Υπηρεσίας, και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό παλαιοντολογίας «Palaentologia Electronica», σύμφωνα με την ηλεκτρονική υπηρεσία Live Science.

Η θεωρία, ότι η πτώση αστεροειδούς εξαφάνισε σχεδόν άμεσα τους δεινόσαυρους, έχει δεχτεί αρκετή κριτική τα τελευταία χρόνια. Πολλοί επιστήμονες υποπτεύονται ότι και άλλοι παράγοντες έπαιξαν παράλληλα σημαντικό ρόλο, από τις ηφαιστειακές εκρήξεις μέχρι την αλλαγή του κλίματος. Σε κάθε περίπτωση, περίπου το 70% της ζωής πάνω στη Γη καταστράφηκε και σχεδόν σίγουρα η πτώση ενός ουρανίου σώματος έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Μελετώντας νέα απολιθώματα και τη χημική σύνθεσή τους, σε συνδυασμό με την ηλικία των βράχων όπου βρέθηκαν τα οστά, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι μερικοί δεινόσαυροι επέζησαν από την καταστροφή για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα. Αναμένεται ότι αρκετοί παλαιοντολόγοι θα αντιμετωπίσουν με σκεπτικισμό τη νέα έρευνα.

Η μεγάλη δυσκολία είναι να αποδειχτεί, πέραν κάθε αμφιβολίας, ότι τα απολιθώματα που βρέθηκαν, όντως χρονολογούνται από την εποχή μετά και όχι πριν από την πρόσκρουση του αστεροειδούς. Ορισμένες φορές, σύμφωνα με άλλους επιστήμονες, τα απολιθωμένα οστά μπορεί να παρασυρθούν από ποτάμια ή άλλα φυσικές διαδικασίες και να καταλήξουν να ενσωματωθούν σε νεότερης ηλικίας πετρώματα, οδηγώντας έτσι σε παραπλανητικά συμπεράσματα για την πραγματική τους ηλικία. Ο Φάσετ και οι συνεργάτες του πάντως επιμένουν ότι, μετά από διάφορες μελέτες, απέκλεισαν αυτή την πιθανότητα.

Από την άλλη, ακόμα κι αν όντως επαληθευτεί η νέα έρευνα, τίθεται το ζήτημα του αριθμού των δεινοσαύρων που επιβίωσαν. Πιθανότατα ήσαν λίγοι και διασκορπισμένοι σε διάφορα μέρη, πολύ λιγότεροι από ό,τι πριν από την πρόσκρουση.Αν συνδέσουμε την προηγούμενη ανάρτηση για το χάρτη, και δεχθούμε την πλήρη κυριαρχία των δεινοσαύρων επί της Γης, τότε ίσως η χρονολόγηση του χάρτη να μεταπηδά στα 500.000.000 χρόνια!

Το σιδερένιο κεφάλι και η ξύλινη λαβή του είναι στερεοποιημένα σε ψαμμίτη. , μπερδεύει πάλι τις όποιες εικασίες!

Το σιδερένιο σφυρί, με τον απολιθωμένο ξύλινο στύλο, που βρέθηκε στο Τέξας το 1934. Οι μελέτες δείχνουν ότι το μέταλλο έχει κατασκευαστεί με μία μορφή σιδήρου που δεν θα μπορούσε να υπήρχε στις σημερινές ατμοσφαιρικές συνθήκες. Θεωρείται ότι πριν από τον κατακλυσμό η ατμόσφαιρα μας ήταν δύο φορές πιο συμπιεσμένη από την τρέχουσα πυκνότητα και επίσης δεν υπήρχε υπέρυθρη ακτινοβολία.

Τον Ιουνίου του 1934, η οικογένεια Χαν ανακάλυψε ένα βράχο που προεξέχει από ένα πέτρωμα δίπλα σε ένα καταρράκτη έξω από το Λονδίνο του Τέξας. Το πέτρωμα δημιουργήθηκε 75-100.000.000 χρόνια πριν,κατά την Κρητιδική περίοδο.Την προσοχή τους τράβηξε ένα κομμάτι ξύλου που προεξείχε από το βράχο. Ο βράχος χωρίστηκε και έτσι το σφυρί με ξύλινη λαβή ήρθαν στο φως.

Το ασυνήθιστο αντικείμενο που αποτελούταν από σίδηρο 96%, 2,6% το χλώριο και το θείο 0,74% (χωρίς άνθρακα). Ο σίδηρος φαίνεται να είναι πολύ καθαρός, χωρίς την παρουσία φυσαλίδων.  ΣΦΥΡΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΒΡΑΧΟ 75 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝΗ παρακάτω αναπαράσταση όμως, μας μπερδεύει ακόμα περισσότερο. Η μορφή του «θεού» Κουετζαλκοάτλ, στη γρανίτινη πλάκα του Παλένκε στο Μεξικό, μας λέει ότι πράγματι υπήρξαν αναπτυγμένοι τεχνολογικά πολιτισμοί, πριν από τον τωρινό!Οπότε, ή κλείνουμε μάτια και αυτιά και σβήνουμε ό,τι έρχεται από το παρελθόν ή αλλιώς αναθεωρούμε τις… «γνώσεις», που μας έχουν εμφυτεύσει στον εγκέφαλο. Γιατί, ποιός ό λόγος να ψάχνουμε μανιωδώς το αχανές παρελθόν, αν δεχόμαστε ότι η ζωή εμφανίστηκε στη Γη, πριν… 6.000 χρόνια!

……………………………………………

ΒΙΔΑ 300 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ…

Tornillo de 300 millones de años.…………………………………………………………..

ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΙΝ… 6000 ΧΡΟΝΙΑ ! ΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ…

ΗΡΟΔΟΤΟΣ Βιβλίο Β” - ΕΥΤΕΡΠΗ

43… 4 ἀλλά τις ἀρχαῖος ἐστὶ θεὸς Αἰγυπτίοισι Ἡρακλέης· ὡς δὲ αὐτοὶ λέγουσι, ἔτεα ἐστὶ ἑπτακισχίλια καὶ μύρια ἐς Ἄμασιν βασιλεύσαντα, ἐπείτε ἐκ τῶν ὀκτὼ θεῶν οἱ δυώδεκα θεοὶ ἐγένοντο τῶν Ἡρακλέα ἕνα νομίζουσι.

( ήταν δεκαεπτά χιλιάδες χρόνια πριν από τη βασιλεία του Άμασι* )

44… ἐς λόγους δὲ ἐλθὼν τοῖσι ἱρεῦσι τοῦ θεοῦ εἰρόμην ὁκόσος χρόνος εἴη ἐξ οὗ σφι τὸ ἱρὸν ἵδρυται. 3 εὗρον δὲ οὐδὲ τούτους τοῖσι Ἕλλησι συμφερομένους· ἔφασαν γὰρ ἅμα Τύρῳ οἰκιζομένῃ καὶ τὸ ἱρὸν τοῦ θεοῦ ἱδρυθῆναι, εἶναι δὲ ἔτεα ἀπ᾽ οὗ Τύρον οἰκέουσι τριηκόσια καὶ δισχίλια.

( Συζητώντας με τους ιερείς του θεού, τους ρώτησα πόσος καιρός είχε περάσει από όταν ιδρύθηκε το ιερό αυτό. Και ούτε αυτοί συμφωνούσαν με τους Έλληνες. Γιατί έλεγαν πως όταν ιδρύθηκε η Τύρος, χτίστηκε και το ιερό και από την κατοίκηση της Τύρου πάνε δύο χιλιάδες τριακόσια χρόνια. )

142… 1 ἐς μὲν τοσόνδε τοῦ λόγου Αἰγύπτιοί τε καὶ οἱ ἱρέες ἔλεγον, ἀποδεικνύντες ἀπὸ τοῦ πρώτου βασιλέος ἐς τοῦ Ἡφαίστου τὸν ἱρέα τοῦτον τὸν τελευταῖον βασιλεύσαντα μίαν τε καὶ τεσσεράκοντα καὶ τριηκοσίας γενεὰς ἀνθρώπων γενομένας, καὶ ἐν ταύτῃσι ἀρχιερέας καὶ βασιλέας ἑκατέρους τοσούτους γενομένους. 2 καίτοι τριηκόσιαι μὲν ἀνδρῶν γενεαὶ δυνέαται μύρια ἔτεα· γενεαὶ γὰρ τρεῖς ἀνδρῶν ἑκατὸν ἔτεα ἐστί· μιῆς δὲ καὶ τεσσεράκοντα ἔτι τῶν ἐπιλοίπων γενεέων, αἳ ἐπῆσαν τῇσι τριηκοσίῃσι, ἐστὶ τεσσεράκοντα καὶ τριηκόσια καὶ χίλια ἔτεα. 3 οὕτω ἐν μυρίοισί τε ἔτεσι καὶ χιλίοισι καὶ τριηκοσίοισί τε καὶ τεσσεράκοντα ἔλεγον θεὸν ἀνθρωποειδέα οὐδένα γενέσθαι· οὐ μέντοι οὐδὲ πρότερον οὐδὲ ὕστερον ἐν τοῖσι ὑπολοίποισι Αἰγύπτου βασιλεῦσι γενομένοισι ἔλεγον οὐδὲν τοιοῦτο. 4 ἐν τοίνυν τούτῳ τῷ χρόνῳ τετράκις ἔλεγον ἐξ ἠθέων τὸν ἥλιον ἀνατεῖλαι· ἔνθα τε νῦν καταδύεται, ἐνθεῦτεν δὶς ἐπαντεῖλαι, καὶ ἔνθεν νῦν ἀνατέλλει, ἐνθαῦτα δὶς καταδῦναι. καὶ οὐδὲν τῶν κατ᾽ Αἴγυπτον ὑπὸ ταῦτα ἑτεροιωθῆναι, οὔτε τὰ ἐκ τῆς γῆς οὔτε τὰ ἐκ τοῦ ποταμοῦ σφι γινόμενα, οὔτε τὰ ἀμφὶ νούσους οὔτε τὰ κατὰ τοὺς θανάτους.

( Μέχρι αυτό το σημείο η αφήγησή μου προερχόταν απ” όσα έλεγαν οι Αιγύπτιοι και οι ιερείς, αποδεικνύοντας ότι από τον πρώτο βασιλιά έως αυτόν τον ιερέα του Ηφαίστου, που βασίλευσε τελευταίος, μεσολάβησαν τριακόσιες σαράντα μία γενεές ανθρώπων και στο διάστημα αυτό άλλοι τόσοι έγιναν βασιλείς και αρχιερείς. Και πράγματι τριακόσιες ανθρώπινες γενεές ισούνται με δέκα χιλιάδες χρόνια, γιατί τρεις γενεές ισούνται με εκατό χρόνια. Και οι σαράντα μία γενεές που υπολείπονται μαζί με τις τριακόσιες ισοδυναμούν με χίλια τριακόσια σαράντα χρόνια. Έτσι στο διάστημα έντεκα χιλιάδων τριακοσίων σαράντα χρόνων έλεγαν ότι δεν είδαν να υπάρχει κανένας θεός με ανθρώπινη μορφή, και ισχυρίζονταν ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη ούτε πριν ούτε μετά από τους υπόλοιπους βασιλείς της Αιγύπτου. Σ” αυτό το χρονικό διάστημα, λοιπόν, έλεγαν ότι ο ήλιος δεν ανέτειλε από συνηθισμένο σημείο, αλλά από εκεί που σήμερα δύει. Από εκεί δύο φορές ανέτειλε, έλεγαν, και από εκεί όπου σήμερα ανατέλει, έλεγαν πάλι ότι έδυσε δύο φορές. Και τίποτα δεν άλλαξε στην Αίγυπτο ( όλο εκείνο τον καιρό ) απ” όσα παράγουν η γη και ο ποταμός, ούτε απ” όσα αφορούσαν στις ασθένειες και στους θανάτους. )

145… 1 ἐν Ἕλλησι μέν νυν νεώτατοι τῶν θεῶν νομίζονται εἶναι Ἡρακλέης τε καὶ Διόνυσος καὶ Πάν, παρ᾽ Αἰγυπτίοισι δὲ Πὰν μὲν ἀρχαιότατος καὶ τῶν ὀκτὼ τῶν πρώτων λεγομένων θεῶν, Ἡρακλέης δὲ τῶν δευτέρων τῶν δυώδεκα λεγομένων εἶναι, Διόνυσος δὲ τῶν τρίτων, οἳ ἐκ τῶν δυώδεκα θεῶν ἐγένοντο. 2 Ἡρακλέι μὲν δὴ ὅσα αὐτοὶ Αἰγύπτιοι φασὶ εἶναι ἔτεα ἐς Ἄμασιν βασιλέα, δεδήλωταί μοι πρόσθε· Πανὶ δὲ ἔτι τούτων πλέονα λέγεται εἶναι, Διονύσῳ δ᾽ ἐλάχιστα τούτων, καὶ τούτῳ πεντακισχίλια καὶ μύρια λογίζονται εἶναι ἐς Ἄμασιν βασιλέα. 3 καὶ ταῦτα Αἰγύπτιοι ἀτρεκέως φασὶ. ἐπίστασθαι, αἰεί τε λογιζόμενοι καὶ αἰεὶ ἀπογραφόμενοι τὰ ἔτεα…

( και από αυτόν ( τον Διόνυσο ) ως το βασιλιά Άμασι υπολογίζουν ότι είναι δεκαπέντε χιλιάδες χρόνια. Και αυτά οι Αιγύπτιοι ισχυρίζονται ότι τα γνωρίζουν με ακρίβεια, επειδή πάντοτε υπολογίζουν και καταγράφουν τα χρόνια… )

*( Ο Άμασις, φαραώ της 18ης Δυναστείας, βασίλεψε στην Αίγυπτο στα μέσα του 6ουαιώνα της Αρχαιότητας. Είχε αναπτύξει φιλικές σχέσεις με τους Έλληνες, οι οποίοι είχαν ιδρύσει στο Δέλτα του Νείλου, πολύ κοντά στην τότε πρωτεύουσα της χώρας τη Σάϊδα, μια «πανελλήνια» αποικία τη Ναύκρατη. Ιδιαίτερες φιλίες είχε αναπτύξει ο Άμασις με τον τύραννο της Σάμου, τον Πολυκράτη, που εθεωρείτο ο πιο τυχερός άνθρωπος του καιρού του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου