Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ .


Οι ρόλοι έχουν απλώχερα δωθεί οι μάχες έγιναν και γίνονται ο πόλεμος είναι πόλεμος Αληθειών με το Ψεύδος , είναι Πόλεμος Αύλος με την στάση σου λαμβάνεις θέση υπεύθυνη απέναντι στα λαμόγια .Απομονώστε τα ανθελληνικά Σιωνιστικά κυκλώματα,  τη  Σιωνιστική Παγκόσμια Δικτατορία , που μέχρι τώρα κυβερνούσε,εναντιώθηκε στο Ελληνικό Φώς και κατέστρεψαν τον πλανήτη , ζωες και ψυχες δισεκατομμυρίων ανθρωπων .
Αυτά τα εκτρώματα του μαυρου φιδιου που λεγεται Σιων απόγονοι χρόνιων αντιπάλων του Ελληνισμού με ολα τα παρακλάδια τους ένθεν και εντεύθεν είναι οι σαφώς κύριοι υπαίτιοι της αισχρότατης δουλικής ζωής που σήμερα ζει ακόμα το ανθρώπινο γέννος.
Έλληνα απλευθερώσου αληθινά όχι υλιστικά , αποδεσμεύσου απο τα γρανάζια τους και απεξαρτητοποιήσου , καντους να νιώσουν περιττοί , για ότι αντιπροσωπευουν και ανίκανοι ,

Είσαι στην θέση ισχύος άυτην την στιγμή να σε αποζητά ολος ο πλανήτης ως ιδεώδες ως ο μόνος που θα συνεχίσει να προάγει πολιτιστικά και πολιτισμικά ήθη , ιδανικά και αξίες  , αρετές και αλησμόνητες γαλήνες .
Δεν είναι που σε έκαναν ενα έκτρωμα δουλικής παραφύσεως εξαρτημένο σε ότι προπαγανδίζουν , είναι απλά οτι ακόμα ίσως δεν θυμάσαι τπτ.

Ήλθε όμως η ώρα να θυμηθείς ότι εκείνοι προσκύνησαν κάποτε ότι εσύ ποτέ δεν πούλησες και ότι πίστεψες το αγάπησες αληθινά .
Έλληνα Ο θεός ειναι μαζί σου .

ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !!     *****ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ*****

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου