Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Ρωσία: Βίδα 300 εκατομμυρίων ετών μέσα σε πέτρα έχει προβληματίσει τους επιστήμονες.


«Βίδα» βρέθηκε σε μία πέτρα από τους ερευνητές UFO στην περιοχή Καλούγκα της Ρωσίας. Το ασυνήθιστο αντικείμενο λέγεται ότι είναι 300 εκατομμυρίων ετών
 
Μερικοί πιστεύουν ότι είναι απόδειξη εξωγήινων που ζούσαν στη Γη πολύ πριν από εμάς
Το καλοκαίρι του 1998, Ρώσοι επιστήμονες που ερευνούσαν σε μια περιοχή 300 χ.λ.μ. νοτιοδυτικά της Μόσχας για τα υπολείμματα ενός μετεωρίτη, ανακάλυψαν ένα κομμάτι βράχου που περιέκλειε μια σιδερένια βίδα. Οι γεωλόγοι υπολογίζουν ότι η ηλικία του βράχου είναι 300-320 εκατομμύρια χρόνια.
Εκείνη την εποχή όχι μόνον δεν υπήρχαν ευφυείς μορφές ζωής στον πλανήτη, αλλά ούτε καν οι δεινόσαυροι δεν είχαν εμφανιστεί στην επιφάνειά του. Η βίδα, στην οποία διακρίνεται καθαρά το κεφάλι και το περικόχλιο της, έχει μήκος ενός περίπου εκατοστού και διάμετρο περίπου τριών χιλιοστών του μέτρου.
Οι επιστήμονες νόμισαν αρχικά ότι η βίδα ανήκε σε κάποιο γεωργικό μηχάνημα. Όμως η βίδα ήταν γερά στερεωμένη στον βράχο.
Περίπτωση «λάθους» αποκλείστηκε γιατί επιπλέον, όπως έδειξαν μεταγενέστερες μελέτες, η βίδα βρίσκεται εκεί για ένα πραγματικά τεράστιο χρονικό διάστημα, αφού τα άτομα του σιδήρου της βίδας και τα άτομα του πυριτίου (από το οποίο αποτελείται κυρίως ο βράχος) έχουν διαχυθεί εκατέρωθεν στα δύο υλικά.
Οι ακτίνες Χ αποκάλυψαν ότι μέσα στο βράχο υπάρχουν και άλλες παρόμοιες βίδες όπως επίσης και δύο μικρές στρογγυλές σφαίρες που φέρουν τετράγωνες οπές.
Το εύρημα μελετήθηκε επισταμένα σε διάφορα επιστημονικά ιδρύματα της Ρωσίας – από γεωλόγους, φυσικούς, παλαιοντολόγους, μεταλλειολόγους και αποδείχτηκε ότι η βίδα βρισκόταν μέσα στο ίζημα πριν αυτό στερεωθεί σε βράχο.
Όλοι οι τεχνικοί που εξέτασαν τα ευρήματα είναι πεπεισμένοι ότι η βίδα έχει κατασκευαστεί τεχνητά και ότι δεν αποτελεί προϊόν κάποιας φυσικής διαδικασίας.
kaluga
Περιοχή Καλούγκα: Η «βίδα» που βρέθηκε εκεί είναι (2 cm) μήκος και συλλέχθηκε από μία παραφυσική ερευνητική ομάδα που ονομάζεται Kosmopoisk

Οι πιο πρόσφατες υποθέσεις εμπειρογνωμόνων που έχουν δει τις φωτογραφίες της πέτρας λένε ότι η «βίδα» στην πραγματικότητα είναι τα «ερείπια» ενός αρχαίου πλάσματος της θάλασσας που ονομάζεται κρινοειδής (Crinoids).
Η βίδα που μοιάζει με το σχήμα του πλάσματος, η οποία διαλύεται σταδιακά, ενώ ο βράχος σχηματίζεται γύρω από αυτή.
Crinoids
Περίπου 600 είδη Crinoids έχουν πλέον εκλείψει, αλλά ορισμένα από αυτά τα πλάσματα ζουν σε διάφορες μορφές στη σύγχρονη θάλασσες.
Πιστεύεται ότι το απολιθωμένο πλάσμα στην μυστηριώδη πέτρα είναι μια μορφή «ο κρίνος της θάλασσας» – ένα είδος κρινοειδών, που μεγάλωσε με μίσχο, όταν έγινε ένας ενήλικας, στην ίδια αλυσίδα στο βυθό της θάλασσας.
Crinoids
Περίπου 600 είδη Crinoids έχουν πλέον εκλείψει, αλλά τα πλάσματα ζουν σε νέες μορφές στις θάλασσές μας σήμερα

Τα Crinoids ήταν εξαιρετικά κοινά πριν από εκατομμύρια χρόνια, και έχουν βρεθεί αμέτρητα απολιθώματα, και ορισμένα τμήματα τους τα κάνει μοιάζουν με βίδες.
Ένα αρχαίο απολίθωμα Crinoids που διατηρείται στο μουσείο Saurier του Aathal στην Ελβετία, φαίνεται ότι αυτό το αρχαίο λείψανο έχει εμπνεύσει τους εξωγήινους στο έπος του «Alien», σε σκηνοθεσία του Ρίντλεϊ Σκοτ
Ο σχεδιαστής που γέννησε τα πλάσματα του Alien xenoform ήταν ο Ελβετός καλλιτέχνης Hans Rudolf Giger, ο οποίος ήταν σε συνεργασία με τον Ridley Scott μετά από το έργο Necronom IV, και αυτό ήταν ένα από τα πολλά σχέδια του εμπνευσμένα από Crinoids.
alien
alien
Σπάνια ορυκτά κρινοειδών,  από το μουσείο Saurier του Aathal στην Ελβετία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου