Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Ρώσσος Κοσμοναύτης Αποκαλύπτει αλήθειες για ΑΤΙΑ και εξωγήινους.VIDEO KAI--Το Mars Orbiter κατέγραψε μια μυστηριώδη έκρηξη στην επιφάνεια του Άρη [Βίντεο]

Ρώσσος Κοσμοναύτης Αποκαλύπτει αλήθειες για ΑΤΙΑ και εξωγήινους
Ένας Ρώσος κοσμοναύτης μαςδινει πληροφορίες σχετικά με τα πάντα σε αυτό το βίντεο . Τα πάντα, από τα αγρογλυφικά ,τους εξωγιηνους, για τις μαύρες τρύπες και τον ανεφοδιασμο των UFOς .
Russian Cosmonaut Reveals UFO and Alien Truth
A Russian cosmonaut tells us a little information about everything in this video. Everything from crop circles and aliens to black holes and how UFO's refuel.
Russian Cosmonaut Reveals UFO and Alien Truth                                                                                                     

Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΙΕΡΑΡΧΙΑ!


Η Orbiter αποστολή στον Άρη είναι η πρώτη αποστολή για την εξερεύνηση του Άρη από τον Ινδικό Οργανισμό Διαστημικής Έρευνας (ISRO), και της ινδικής διαστημικής υπηρεσίας.
Η αποστολή έχει σχεδιαστεί για να αναπτυχθούν τεχνολογίες που απαιτούνται για το σχεδιασμό, τον προγραμματισμό, τη διαχείριση και τον έλεγχο σε μια διαπλανητική αποστολή.
mars orbiter
Η αποστολή του Mars Orbiter ξεκίνησε στις 5 Νοεμβρίου, 2013 από το Διαστημικό Κέντρο Satish Dhawan στη Sriharikota, στο ινδικό κρατίδιο του Αντρα Πραντές, επί του σκάφους Polar Satellite Launch Vehicle του μεταφορέα (PSLV), που τέθηκε σε τροχιά γύρω από τον Άρη στις 24 Σεπτεμβρίου 2014, με την επιτυχή ολοκλήρωση της μακράν φάσης της μεταφοράς από τη Γη στον κόκκινο πλανήτη.
Το μεγάλο σύννεφο μανιτάρι στον Άρη.
Οι εκπληκτικές εικόνες στάλθηκαν από το Orbiter, και έχουν δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του Ινδικού Οργανισμού Διαστημικής Έρευνας (ISRO). Σύμφωνα με τους ινδικούς εμπειρογνώμονες από τις πολλές ανωμαλίες στον Άρη, μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα ένα τεράστιο μανιτάρι σύννεφο, σε έναν κρατήρα κοντά στον πυθμένα του γίγαντα Grand Canyon που ονομάζεται Κοιλάδα του Μάρινερ.
Αλλά πραγματικά τι είναι; Μια έκρηξη στην επιφάνεια του Άρη η ίσως ένα μοντάζ φωτογραφιών της ΝΑΣΑ;
Σύμφωνα με ορισμένους θεωρητικούς συνωμοσίας, η αποστολή Orbiter ήταν σε θέση να «συλλάβει» μια μεγάλη πυρηνική έκρηξη στον Άρη, στις 19 Οκτώβρη του 2014, ώστε να συμπέσει με την προσέγγιση του κομήτη C / 2013 A1 (Siding Spring), η οποία έκανε μόλις τη συνάντησή του με το κόκκινο πλανήτη.
to mars orbiter kategrapse mia mystiriwdi ekriksi stin epifania toy ari-1
Κατά την πρώτη στιγμή, οι αστρονόμοι πίστευαν ότι αυτό το «μανιτάρι» προκλήθηκε από την πρόσκρουση ενός κομήτη, αλλά είχε αποκλειστεί αυτό το ενδεχόμενο.
Έχουν σκεφτεί επίσης ότι μπορεί να ήταν ένα παιχνίδι των σκιών. Αλλά αυτό που τράβηξε την προσοχή είναι ότι η NASA έχει μειώσει τις ζωντανές μεταδόσεις, την ίδια στιγμή κατά την οποία η έκρηξη σημειώθηκε στην επιφάνεια του Άρη και ότι μαρτυρεί την προσπάθεια από της ίδιες της αμερικάνικες αρχές, για να καλύψουν το γεγονός.
Υπήρξαν πολλές ιστοσελίδες ειδήσεων, που έχουν δημοσιεύσει τις δηλώσεις του αστρονόμου Dr. Helmut Fritz Hemmerich, ο οποίος κατάφερε να καταγράψει την υποθετική πυρηνική έκρηξη στον Άρη κατά την προσέγγιση του κομήτη Siding Spring.
Ο Δρ Hemmerich «συνέλαβε» το μυστηριώδης φαινόμενο χρησιμοποιώντας ένα τηλεσκόπιο 14-ιντσών σε υψόμετρο 1200 μέτρων στο όρος Teide, που βρίσκεται στο νησί της Τενερίφης.
to mars orbiter kategrapse mia mystiriwdi ekriksi stin epifania toy ari-2
Όμως, σύμφωνα με τους θεωρητικούς της συνωμοσίας, η NASA προφανώς γνώριζε εκ των προτέρων ότι μια μεγάλη έκρηξη είχε συμβεί στον Άρη εκείνη την ημέρα. Στη συνέχεια έκοψαν τη ζωντανή μετάδοση με την συγκεκριμένη πρόθεση να αποκρύψουν το γεγονός. Ωστόσο, το βίντεο του Δρ Hemmerich δημοσιεύτηκε στο YouTube στις 19 Οκτωβρίου, και έχει γίνει η απόδειξη της έκρηξης.
Ωστόσο, οι σκεπτικιστές υποστηρίζουν ότι αυτό που έμοιαζε με το φλας μιας μεγάλης έκρηξης στο σύντομο βίντεο του Δρ Hemmerich ήταν πραγματικά υπερέκθεση.
Αλλά αυτό που κανείς δεν περίμενε, ήταν ότι ο ινδικός Οργανισμός Διαστημικής Έρευνας (ISRO) έχει δημοσιεύσει εικόνες που δείχνουν την παρουσία ενός σύννεφου μανιταριού στον Άρη, την στιγμή που ο Δρ Hemmerich κατέγραψε τη μεγάλη έκρηξη.
Ορισμένοι ειδικοί έχουν αποκλείσει τα πιθανά αίτια της παρουσίας του μύκητα, που δικαιολογεί τα πάντα ως μια αμμοθύελλα ή μια έκρηξη μεθανίου στην επιφάνεια του Άρη.
Οι ερευνητές του Ινδικού Οργανισμού Διαστημικής Έρευνας (ISRO) έκριναν ότι θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί σε μια έκρηξη που οφείλεται σε μεθάνιο, δεδομένου ότι πρόσφατα το Curiosity Rover της NASA, βρήκε μικρές τρύπες μεθανίου υπόγεια.
to mars orbiter kategrapse mia mystiriwdi ekriksi stin epifania toy ari-3
Και, βέβαια, αυτή η νέα ανακάλυψη έχει αποφανθεί υπέρ της θεωρίας του Δρ John Βρανδεμβούργου, ο οποίος υποστηρίζει ότι οι εξωγήινοι ευθύνονται για την έκρηξη.
Αυτή η αμφιλεγόμενη θεωρία δημοσιεύθηκε στο βιβλίο του Δρ Βρανδεμβούργου με τίτλο " Θάνατος στον Άρη: η ανακάλυψη μιας παγκόσμιας πυρηνικής σφαγής » , εξασφαλίζοντας ότι η υψηλή συγκέντρωση της "Xenon-129" στην ατμόσφαιρα του Άρη, με περισσότερο ουράνιο και θόριο έδωσε αποτελέσματα από δύο πυρηνικές εκρήξεις, που δημιουργήθηκαν αφύσικα στο έδαφος του Άρη.
Ωστόσο, άλλοι ειδικοί δεν είναι εξ ολοκλήρου σε συμφωνία με τη θεωρία του Δρ Βρανδεμβούργου. Το Orbiter επιβεβαιώνει ότι η μεγάλη έκρηξη είναι το αποτέλεσμα ενός φοβερού αντίκτυπου στον Άρη, που προκλήθηκε από ένα θραύσμα του κομήτη Siding Spring.Παρά το γεγονός ότι η τελευταία θεωρία θα μπορούσε να δημιουργήσει περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις, το ερώτημα είναι γιατί τελικά η NASA προσπαθεί να κρύψει την έκρηξη;
Η πιο πιθανή αιτία είναι ότι η διαστημική υπηρεσία των ΗΠΑ έχει προσπαθήσει να καλύψει την τεράστια έκρηξη στον Άρη για να αποκρύψουν τα αποδεικτικά στοιχεία της παρουσίας των εξωγήινων όντων στον Άρη. Αλλά, όπως πάντα, υπάρχουν περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις:
Η περίφημη μεγάλη έκρηξη στην επιφάνεια του Άρη είναι το αποτέλεσμα της επίδρασης ενός κομήτη; Γιατί ο ινδικός Οργανισμός Διαστημικής Έρευνας (ISRO) έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες και η NASA δεν το έκανε; Η NASA προσπαθεί να κρύψει την αιτία της έκρηξης, από έναν πόλεμο στον Άρη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου