Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

TO ΚΟΓΚΡΕΣΟ MOΛΙΣ ΕΔΩΣΕ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ!

Η ανάπτυξη στην Ουκρανία μερικών εκατοντάδων δολοφόνων της 173 ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας του Στρατού των ΗΠΑ αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα σε λίγες ημέρες (1).Πρόκειται για μια εξέλιξη της οποίας η συμβολική σημασία είναι τεράστια.
Σημαίνει ότι οι ΗΠΑ εμπλέκονται τώρα στρατιωτικά στο πόλεμο που προκάλεσαν στην Ευρώπη με το πραξικόπημα της πλατείας Μαϊντάν τον Φεβρουάριο 2014.

Στην Ουάσιγκτον, η αποστολή όπλων στη χούντα του Κιέβου βρίσκεται πάλι στο τραπέζι, την αποζητά με κραυγές το Πεντάγωνο.

Ο Μεγάλος Πόλεμος κατά της Ρωσίας πρέπει να λάβει χώρα με ή χωρίς τη συγκατάθεση των καταραμένων Γάλλων η Γερμανών λακέδων που σέρνονται.

Και εσείς, είστε έτοιμοι να πολεμήσετε για να σωθεί το αμερικανικό σύστημα;
 

Ακαταμάχητη πλύση εγκεφάλου

Για 4 χρόνια τώρα, όλος ο μπόμπος-συστημικός-ατλαντικός τύπος εργάζεται για να τροφοδοτήσει το μίσος κατά της Ρωσίας, να προετοιμάσει τα πνεύματα για το αναπόφευκτο της σύγκρουσης ενάντια στο κακό Πούτιν.
Και μετά το πραξικόπημα του Κιέβου άρχισε η λεηλασία (2) .
Επειδή ως συνήθως, όπως στο Ιράκ, όπως στη Λιβύη και τη Συρία και το Αφγανιστάν, «πρέπει φυσικά να υπερασπιστούμε τις αξίες μας».
Ακόμα και μερικοί αξιοθαύμαστοι διανοούμενοι έχουν υποστεί μετωπικά αυτή η πλύση εγκεφάλου. Σε πλέον παυλοχικό αντανακλαστικό, καθηλώσουν με καλή συνείδηση ​​τη φρικτή «Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν» , χωρίς να συνειδητοποιούν ότι με αυτόν τον τρόπο, συμβάλλουν και αυτοί ενεργά στην προετοιμασία της κοινής γνώμης για τη μεγάλη σφαγή που θέλει η Ουάσιγκτον για να σώσει τον κώλο της, τη σανίδα εκτύπωσης χαρτονομισμάτων της, το ΝΑΤΟ, τη Wall Street, το σύστημά της.

Οι Ευρωπαίοι σε επιφυλακή!

Παρίσι και η Βόννη σέρνουν φυσικά λίγο τα πόδια τους.
Αργοί λόγω της πνευματικής μετριότητας τους, οι Ευρωπαίοι πολιτικοί αρχίζουν όμως να διακρίνουν το περίγραμμα της αμερικανικής απάτης, καθώς πλησιάζουν οι θόρυβοι από τις μπότες.
Η οργάνωση σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης του Μινσκ 2 μαρτυρά το ξεκίνημα αυτού του ηλεκτροσόκ.

Αλλά η απάντηση του μεγάλου ενάρετου Αμερικανού αδελφού ήταν καυστική:
«Αυτός είναι ο πόλεμος μας, μην αγγίζετε!» φαίνεται να φώναξε ο Ομπάμα, ανανεώνοντας τις κυρώσεις του κατά της Ρωσίας και μεταφέροντας τη χούφτα δολοφόνων του στο Κίεβο.
Είναι αλήθεια ότι τελικά, η Ευρώπη δεν έχει δικαίωμα να μιλήσει για τα σχέδια των ΗΠΑ, δεδομένου ότι θα παίξει σχετικά παθητικό ρόλο: το πεδίο της μάχης, και, στη συνέχεια, δευτερευόντως πεδίο ερείπιων.
Τύμπανα πολέμου
Ενώπιον της αμερικανικής εξάπλωσης, η Ρωσία προειδοποίησε ότι, ως εκ τούτου, αναγκάζεται να εξετάσει «όλα τα αναγκαία μέτρα, συμπεριλαμβανομένων των τεχνικο-στρατιωτικών» .

Τα μέτρα αυτά περιλαμβάνουν μια μαζική ενίσχυση των ρωσικών ναυτικών δυνάμεων φέτος (50 νέα πολεμικά πλοία, μεταξύ των οποίων ένα αεροπλανοφόρο και δύο πυρηνικά υποβρύχια) (3) .
Τόσο το καλύτερο για την Ουάσιγκτον, όπου το Πεντάγωνο μόλις έδωσε τελεσίγραφο προς το Κογκρέσο (4) για την αποστολή «θανατηφόρων» όπλων στην Ουκρανία.
Λοιπόν, έτοιμοι για πόλεμο για να υπερασπιστούμε τις αμερικανικές αξίες; 

ΔΕΙΤΕ...

Ενώ εμείς θα πολεμήσουμε.. εκείνοι θα μετράνε τους πόντους...

ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΡΩΣΙΑΣ ΗΠΑ!!!ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ!!!ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ''Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ''!!!!

Stratfor: Η κρίση στην Ουκρανία «έχει αυξήσει επικίνδυνα» την αντιπαράθεση ΗΠΑ - Ρωσίας
Το διάσημο αμερικανικά γεωπολιτικό ινστιτούτο Stratfor, προειδοποίησε ότι η κρίση στην Ουκρανία «έχει αυξήσει επικίνδυνα την αντιπαράθεση μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας», η οποία αναπτύσσεται με «μεγάλη ταχύτητα και μολυσματικότητα», και μπορεί να οδηγήσει σε « ανοικτή σύγκρουση», αναφέρει η «φωνή της Αμερικής» στα ρωσικά, golos-ameriki.ru.
Το ινστιτούτο του Stratfor σημειώνει ότι «εξεπλάγη από την ταχύτητα και την μολυσματικότητα που περιβάλλουν αυτήν την αντιπαράθεση», και ότι αυτή μπορεί να οδηγήσει αργά η γρήγορα στην χρήση στρατιωτικής βίας.
Με έδρα το Όστιν του Τέξας, το αμερικανικό γεωπολιτικό ινστιτούτο ασχολείται με την συλλογή πληροφοριών και την στρατηγική ανάλυση, υπενθυμίζοντας ότι ήδη 300 Αμερικανοί πεζοναύτες κατέφθασαν στην ουκρανική πόλη του Lviv, για ασκήσεις με τον ουκρανικό στρατό, όπως αναφέραμε και σε πρόσφατο άρθρο μας στο pentapostagma.gr
Εν τω μεταξύ, επισημαίνει το Stratfor, ο ρωσικός στρατός διεξάγει συνεχείς ασκήσεις, που έχουν σκοπό να ενισχύσουν την άμυνα, στο νότιο τμήμα της Ρωσίας και του Βόρειου Καυκάσου, αλλά και σε περιοχές όπως είναι η Αρμενία, η Αμπχαζία και η Νότια Οσετία. Επίσης το ενδιαφέρον, εστιάζεται και στην Κριμαία. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι το ΝΑΤΟ και η Ρωσία πραγματοποιούν στρατιωτικές ασκήσεις στην περιοχή των χωρών της Βαλτικής.
Το αμερικανικό ινστιτούτο σημειώνει ότι Ρώσοι αξιωματούχοι αναφέρουν ότι οι ΗΠΑ, προσπαθούν με κάθε τρόπο να ανατρέψουν τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, και ότι η CIA « εκτέλεσε» πρόσφατα τον ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης Boris Nemtsov, γεγονός που έχει προκαλέσει έντονες διαμαρτυρίες από αμερικανικής πλευράς . Εν τω μεταξύ, η Ουάσιγκτον κατηγορεί από την πλευρά της , την Μόσχα ότι οι Ρώσοι πράκτορες εκτέλεσαν μετά από διαταγή του Πούτιν, τον ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης. ( Σήμερα συνελήφθησαν δύο Τσετσένοι ως ύποπτοι για την δολοφονία αυτή).
«Η ατμόσφαιρα γίνεται όλο και πιο τοξική», αναφέρει το Stratfor. Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα πρέπει να εξετάσουμε σοβαρά τις συνέπειες των στρατιωτικών ασκήσεων. Αμερικανοί αναλυτές θεωρούν ότι η κατάσταση στην Ουκρανία, και οι ασκήσεις στην Μαύρη Θάλασσα και κοντά στις χώρες της Βαλτικής, θεωρούνται ως μια πρόβα τζενεράλε της δράσης του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού και του στρατού. Η αμερικανική πλευρά μπορεί να διαπιστώσει ότι η ρωσική έμφαση στην άμυνα, αυξάνει την πιθανότητα της προώθησης της Ρωσίας προς τα δυτικά. Εάν πραγματοποιηθεί πιθανή ρωσική επίθεση στην Ουκρανία, και οι Αμερικανοί αποφάσιζαν να αντισταθούν, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν ως κύριο εργαλείο τους τα μαχητικά αεροσκάφη , τα οποία θα χτυπούσαν τα εκατοντάδες ρωσικά τεθωρακισμένα οχήματα και άρματα.
Στον αντίποδα ο επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι προσπαθούν να προκαλέσουν σοβαρή βλάβη στην Ρωσική Ομοσπονδία, μέσω της Ουκρανίας . Απαντώντας , η αμερικανική πλευρά ισχυρίζεται ότι η Ρωσία παραβιάζει το έδαφος ενός κυρίαρχου κράτους, και για αυτό πρέπει η ίδια να αντισταθεί.
«Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς, πώς η κάθε μία υπερδύναμη, θα μπορέσει να αποχωρήσει, από την υφιστάμενη θέση της στην κρίση στην Ουκρανία, η οποία έχει αυξήσει την αντιπαράθεση μεταξύ τους», γράφει το Stratfor.
Και οι δύο πλευρές είναι « περιχαρακωμένες » στις θέσεις τους και δεν κάνουν πίσω . Περιμέναμε την αρχή ενός νέου «ψυχρού πολέμου » μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας, αλλά είναι εκπληκτική η ταχύτητα και η μολυσματικότητα που περιβάλλουν αυτήν την αντιπαράθεση. Ενώ οι διαθέσιμες στρατιωτικές δυνάμεις των δύο χωρών , δεν «πληρούν» αυτήν την τοξικότητα προς το παρόν , αλλά λαμβάνοντας υπόψη την ένταση, και το τι συμβαίνει, δεν είναι κανείς σίγουρος ότι οι δυνάμεις αυτές, δεν θα εμφανιστούν ξαφνικά στο προσκήνιο», καταλήγει το δημοσίευμα.
Αυτό λοιπόν που είναι άκρως επικίνδυνο στην περίπτωση των ΗΠΑ και της Ρωσίας, σύμφωνα με το γεωπολιτικό ινστιτούτο είναι η αποκαλούμενη « τοξικότητα». Μια « τοξικότητα», η οποία μπορεί να φτάσει στην τελική σύγκρουση σε συνδυασμό με το όλο κλίμα, αλλά και της μεγάλης οικονομικής άνθησης της Ρωσίας.                                                  Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου