Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

O Βόρειος Πόλος έχει μετακινηθεί 260 χλμ με κατεύθυνση την Σιβηρία τους τελευταίους 6 μήνες! (βιντεο)


Ο Βόρειος Πόλος έχει μετακινηθεί 260 χλμ με κατεύθυνση την Σιβηρία τους τελευταίους 6 μήνες!
Τώρα το μεγάλο ερώτημα είναι: Αν ο Βόρειος Πόλος έχει κινηθεί με αυτόν τρόπο,η Νότιος Πόλος;μπορεί να είμαστε στην αρχή που θα γίνουν μεγάλες αλλαγές στον πλανήτη! σε αυτό που τον περασμένο Δεκέμβριο κάποια στόματα λένε οτι "κάτι" θα συμβεί στον Πλανήτη Γη.
Το παρακάτω βίντεο (χωρίς μετάφραση) εξηγεί πώς ο μαγνητικός βόρειος πόλος έχει μετακινηθεί 260 μίλια! τους τελευταίους έξι μήνες, και θα φτάσει στη Σιβηρία τα επόμενα δύο χρόνια. Προφανώς με ένα μίλι την ημέρα, που είναι 1600 μέτρα.
Απλά ρίξτε μια ματιά στον παγκόσμιο χάρτη και φανταστείτε να αλλάζεις τον άξονα της Γης, η οποία θα μπορούσε να εξηγήσει την ξαφνική αλλαγή στις βροχοπτώσεις και θερμοκρασίες στην Ισπανία, για παράδειγμα. Αν πράγματι συμβαίνει αυτό,αυτό το καλοκαίρι θα γίνει επιβεβαίωση αυτής της αποκάλυψης δεδομένων.Από την άλλη πλευρά, θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί υπάρχουν πολλές αλλαγές στο κλίμα ...
Είναι ενδιαφέρον οτι το περασμένο Σάββατο μια κορεατική βάση στην Ανταρκτική είχε αποστολή να εντοπίσει που ειναι ακριβώς η ακριβή τοποθεσία του μαγνητικού πόλου, ένα σημάδι που προκαλεί ανησυχία στις αρχές.
Η αλλαγή στην πολικότητα της Γης συμβαίνει ακριβώς οπως στους ανθρώπους (αρσενικό-θηλυκό) που τροποποιούνται από την ελίτ με ευρεία έγκριση του γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλο.
Η Ρωσία είναι η μόνη χριστιανική χώρα που έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να σταματήσει αυτή η ανωμαλία, η παράνοια των φύλων και η "ομοφυλοφιλική οικογένεια" ξεκίνησε την αλλαγή των πόλων ...στον άνθρωπο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου